29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chtěla bych htozně moc křečka , ale mamka mi ho nechce dovolit:grater:.Říká : "Ty si toho křečka nechala vyhladovět a proto umřel!!!"Ale já vím že měl zásoby potravy v domečku vždy si to tam dával a já mu dávala plnou misku a on už měl stejně 3 roky a už nemohl ani chodit
.Prosím poraďte mi jak ji mám přesvědčit abych si ho mohla koupit.Pls pls pls pls pls pls
Upravil(a) Gabca (16. 9. 2006 19:38)
Není tady
Gabca napsal(a):
Chtěla bych htozně moc křečka , ale mamka mi ho nechce dovolit:grater:.Říká : "Ty si toho křečka nechala vyhladovět a proto umřel!!!
"Ale já vím že měl zásoby potravy v domečku vždy si to tam dával a já mu dávala plnou misku a on už měl stejně 3 roky a už nemohl ani chodit
.Prosím poraďte mi jak ji mám přesvědčit abych si ho mohla koupit.Pls pls pls pls pls pls
Mamka asi hledá důvody,proč ne.3 roky na křečka,to už je úctyhodné stáří.
Není tady
Je to tak jak říká IvčaK, křeček moc dlouho nežije, morče žije trošku dýl ale 3 roky na křečka - to vydržel hodně!
Není tady
Pořiď si králíka, ten je mnohem lepší a je s ním větší sranda. Já měla králíka 9 let. Bohužel to brzo bude rok, co zemřel.
Není tady
No jo no ale mamka 1. nechce králíka ani toho křečka a za 2.stejně by jsme neměli kam tu klec pro králíka dát.Co mám udělat abych ji přesvědčila na toho křečka??
Není tady
Křeček je malej tvoreček a nezabere moc místa. Na starání to taky není nic složitého. Nevim, proč by ti ho máma neměla povolit. Můžu se tě zeptat, kolik ti je?
Není tady
Když mi bylo asi tak 9, přinesl brácha domů 2 džungaráky, aniž by někomu něco řekl. Moc se o ně nestaral, tak jsem se starala já. Fakt na tom není nic složitého. Ve 12ti mi táta koupil králíka. Máma se o tom dozvěděla ve chvíli, kdy jsme před ní králíka položili. A jak ho pak měli všichni rádi. Před rokem jsem si koupila dva křečíky roborowského. Moc velká sranda s nima není, tak je spíš trpim. No a v od června mam pejska.
Křečky zvládne i malé dítě. A obzvlášť pokud jste už doma jednoho měli, navíc takovýho, kterej se dožil tří let, to je fakt rekordman.
Není tady
křeček je super zvířátko, měla sem jich dost, taky se mi dožívali kolem tří let, a nedávno mi umřelo osmiletý morčátko, tyhle drobečkové jsou fajn společníci a není těžký se o ně starat
Není tady
ahojte....my máme doma křečky...dostala jsem ho od kamarádky..mamka to tolerovala...pak jsem dostala ješě jednoho a oni se začali množit!!!!poprvé to bylo devět malých křečíků....pak zase osum ...no bylo jich dost....to už mamka valila oči...ale skoro všechny jsem je rozdala ...
ten první křeček mi vydržel asi dva roky...
Gabčo a pro tebe radu....hodně smutné oči....jinak nevím..
Lenka:
Upravil(a) sykec (17. 3. 2007 20:19)
Není tady
Mě děti postavily před hotovou věc, za vlastní kapesné si každý z nich koupil nejen křečka, ale i klec, piliny s vůní zelené jablko, krmení, mističky, závěsné pitíčko na klec.
Každý ho má ve svém pokojíku, na noc vyndavají kolečko na běhání, protože tihle pidi tvorečkové jsou nejaktivnější v noci, ale přes den ho tam vracejí a je s nimi docela zábava, sledovat, jak si zlepšují fyzickou kondici na tom kolečku, nebo jak se myjí, za týdny jsou tak ochočeni, že nadšeně lezou na ruku, když jí děti přistaví k dvířkám klece. Pilin dávají větší vrstvu, aby si křeček mohl hrabat dle libosti (mají to v přirozenosti), mění je cca každý 5. den a musím uznat, že opravdu nesmrdí a spotřeba i náklady jsou minimální. Je pravda, že naše číčiny z toho měly a mají pohotovost, klec hlídají ze všech stran, zbožně křečka sledují, jednou si dcera svého křečka Mikiho položila před sebe na stůl, kočičák skočil a další minutu běhal po bytě s křečkem v hubě, než se nám ho podařilo odchytit. Křeček přežil bez úhony, kočičák dostal výlup na pozadí .. Prostě mít křečka a kočky zároveň je adrenalinový sport.
Není tady
Tak nám doma umřel křeček asi po 2 měsících, protože začal žrát to plastový a skleněný pítko Zjistili jsme to až ráno,když už jen ležel na boku a nereagoval....
Není tady