Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#126 17. 10. 2006 9:50

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Re: Dá se obnovit důvěra ?

faf napsal(a):

"Moc toho neni, co muze zena svemu protejsku nabidnout"

Týýý jo DA a toto si zasa ako myslel?

To je zajimave, opravdu si myslim , ze toho moc neni, pokud vynecham sex zadarmo, prani pradla, strava apod.Plati to ale oboustranne.Proto si asi muzsky nepripoustim moc k telu.

Není tady

#127 17. 10. 2006 10:03

faf
♥♥♥♥♥♥-

No Ivy, to hadam nemyslis vazne..... Hm?

Tak u nas napriklad si priatel perie a zehli sam, vacsinou... A vari asi castejsie, ako ja a bavi ho to... Tak potom fakt neviem, precoze by to bol so mnou, ak by slo len o toto? Zeby kvoli sexu? smile

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#128 17. 10. 2006 10:07

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-
Místo: klášter sester karmelitánek

FAF: Trefa wink

DA

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#129 17. 10. 2006 10:22

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Ivana M : Ivanko, nemej mi to za zle, ale ja si myslim, ze jen sex a toleranci muzi vyzaduji. Ostatni nepotrebuji, dokazi si to obstarat sami, nebo jinde. Ani o sexu zadarmo nemuze byt rec, protoze vetsinou stoji vic, nez ve verejnem dome, ale to patri do jineho tematu.

DA

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#130 17. 10. 2006 10:42

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Web

faf napsal(a):

No Ivy, to hadam nemyslis vazne..... Hm?

Tak u nas napriklad si priatel perie a zehli sam, vacsinou... A vari asi castejsie, ako ja a bavi ho to... Tak potom fakt neviem, precoze by to bol so mnou, ak by slo len o toto? Zeby kvoli sexu? smile

Faf: beru to vseobecne.Ty jsi vyjimecna, tak musis mit take vyjimecneho partnera to da rozum.

Není tady

#131 17. 10. 2006 10:44

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

uzlík napsal(a):

Pan a co když je to o tom,že té svobody mám tolik, že s ní nějak nedokážu nakládat?Čert aby se v tom vyznal.

DA, čekám na SZ.

No, tak v tom pripade to mas dost blby - ten kdo si nevi rady se svou svobodou, vlastne zadnou nema.... takze zacni s tim rychle neco delat smile

Upravil(a) Pandorraa (17. 10. 2006 10:45)

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#132 17. 10. 2006 10:47

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Web

DarkAngel napsal(a):

Ivana M : Ivanko, nemej mi to za zle, ale ja si myslim, ze jen sex a toleranci muzi vyzaduji. Ostatni nepotrebuji, dokazi si to obstarat sami, nebo jinde. Ani o sexu zadarmo nemuze byt rec, protoze vetsinou stoji vic, nez ve verejnem dome, ale to patri do jineho tematu.

DA

Kdyz potrebuji jen toleranci, tak na co by vubec potrebovali nejake dlouhodobe vztahy ? A proc jeden vztah meni za dalsi ? Mne ta tolerance moc nesedi, protoze u nas byla moje tolerance prave spatne.

Není tady

#133 17. 10. 2006 10:50

uzlík
♥♥♥♥♥--

No, to já bych Pan možná i dělala, ale pořád mám strach z toho, že něco udělám zase špatně, že něco špatného přijde. Asi tak, jako se teď bojí Jája a Lucka. Co se to v nás děje?

Není tady

#134 17. 10. 2006 10:54

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Ivana : No, ja myslim, ze kazdy clovek potrebuje spolecnost nekoho jineho. Nevim. Pokud to beru podle sebe, mam radost, ze prijdu domu a je tam nekdo, kdo na me ceka a tesi se. Tolerance je u me samozrejmosti.

DA

Není tady

#135 17. 10. 2006 10:58

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Nejak mi unika duvod, proc DA tuhle debatu vyvolal.
Ze by fakt nevedel?
Sex - fyzicka zalezitost? No to se smeju...tedy spis bych asi mela plakat.
Zena a muz jsou dve naprosto odlisne bytosti, vzajemne se doplnuji, jeden druhemu davaji to, co ten druhy nema. A ani jeden si to nemuze obstarat SAM nebo JINDE, ale maximalne U NEKOHO JINEHO.
A kdo nevi, co to je, ma to dost blby, protoze v tom pripade nejspis nevi ani to, kdo je on sam, natoz aby vubec jen tusil, kdo je ten druhy.

Není tady

#136 17. 10. 2006 10:59

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Web

DarkAngel napsal(a):

Ivana : No, ja myslim, ze kazdy clovek potrebuje spolecnost nekoho jineho. Nevim. Pokud to beru podle sebe, mam radost, ze prijdu domu a je tam nekdo, kdo na me ceka a tesi se. Tolerance je u me samozrejmosti.

DA

Tak jsi vlastne odpovedel na tu otazku , muzeme si navzajem nabidnout spolecnost.

Není tady

#137 17. 10. 2006 11:15

faf
♥♥♥♥♥♥-

Ivy, neutahuj si. lol

Pan, podla mna DA vyprokoval tuto debatu svojim muzskym sovinizmom, a nie prave cielene, ale to je len moj nazor..... Moja chyb, ze som sa na to chytila, ale potrebovala som sa troska ventilovat z prace a mam pocit, ze si nieco "zrkadlime", tak premyslam nad tym, co presne. smile

DA, no tak to teda musim byt v posteli fakt vynimocna, ak mu sex so mnou vynahradza vsetko ostatne.... wow.... dobre vediet.....lol

I see hell in your eyes
Taken in by surprise

Není tady

#138 17. 10. 2006 11:31

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Pan : Dekuji za jasne vysvetleni. DA to skutecne nevedel. A vlastne ani netusi, proc tu debatu vyvolal.

wink A co jinak pusinko, jak se mas ? Ani nenapises...

DA

Není tady

#139 17. 10. 2006 11:33

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

FAF : Od tedka Ti neodpividam na Tvoje prispevky : Howgh. A Ty vis, ze to myslim vazne wink

Není tady

#140 17. 10. 2006 11:35

faf
♥♥♥♥♥♥-

Jaaaa,
sexualna bohyna to hadam uz nejako prezijem..... lol wink

I see hell in your eyes
Taken in by surprise

Není tady

#141 17. 10. 2006 11:36

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Ivana : To je super, to muzeme wink A FAF muze jen tise zavidet wink

DA.

Není tady

#142 17. 10. 2006 11:44

faf
♥♥♥♥♥♥-

tebe Ivanu????? tongue

I see hell in your eyes
Taken in by surprise

Není tady

#143 17. 10. 2006 12:02

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

DarkAngel napsal(a):

Pan : Dekuji za jasne vysvetleni. DA to skutecne nevedel. A vlastne ani netusi, proc tu debatu vyvolal.

wink A co jinak pusinko, jak se mas ? Ani nenapises...

DA

Ja se mam broucku moc dobre smile A ty se nedej. Ale to vlastne nemusim ani rikat, ty sibale wink

Není tady

#144 17. 10. 2006 12:05

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Pan : Jak vidis, jde to blbe, ale nedam se wink
Jak to myslis s tou svobodou ? Lidi kterym se ji dostava prehrsel s ni neumi spravne nalozit. Ale proc ? Podle meho je to uzasna vec, kdyz Te partner neomezuje. proc se tomu brani ? Jsou spokojenejsi v retezech uvazani k trubce od topeni ?

DA

Není tady

#145 17. 10. 2006 12:16

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

DarkAngel napsal(a):

Pan : Jak vidis, jde to blbe, ale nedam se wink
Jak to myslis s tou svobodou ? Lidi kterym se ji dostava prehrsel s ni neumi spravne nalozit. Ale proc ? Podle meho je to uzasna vec, kdyz Te partner neomezuje. proc se tomu brani ? Jsou spokojenejsi v retezech uvazani k trubce od topeni ?

DA

Tak spokojenejsi rozhodne nejsou. Mozna spis naopak. Jenze jejich strach ze svobody - zodpovedneho ziti, to jest z toho: tak a ted uz se nebudu mit na co vymluvit, musim zit sam za sebe...to je to, co je cini "spokojenymi" u toho topeni smile
Vis, ted na skolicce byla mlada zena, ktera ostatnim jasne predvedla, jak vypada oboustranne svobodny, pritom laskyplny vztah. Muzes vysvetlovat horem dolem a je to k nicemu..kdezto kdyz to jednou predvedes, je to bomba smile Natoz kdyz to sam zazijes a zvladnes.
A kdyz se zbavis zavisllosti a strachu, je celkem logicke, ze si s nabytou svobodou nejdriv nevis rady.... i svobodnemu chovani je treba se naucit. A je to fuska, to nejspis znas smile

Není tady

#146 17. 10. 2006 12:44

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa : No, ja si teda neumim predstavit, ze by me partner omezoval. To by proste neslo. Ja mam svoje zajmy, on ma svoje, oba mame spolecne a cas, ktery travime spolu je stejne vetsi, nez ten, ktery travime samostatne, ale jsou akce, na kterych se ten druhy nudi a tak si vzajemne neotravujeme zivot a zbytecne partnera nenutime do neceho, co nechce. Ten druhy muze zatim treba neco dobreho uvarit, nebo se postarat o nase ctyrnohe ratolesti. Jedinou vec, kterou nesnasim, co by mi bralo pocit svobody je otazka : Kam jdes, s kym a kdy se vratis. To u nas nehrozi, panuje naprosta duvera. Ted nevim, zda je to dobre, nebo spatne. Z opacneho pohledu by to mohlo vypadat, ze to nebude moc laskyplny vztah, ze partnerovi na tom druhem nezalezi, ale neni to tak. Zalezi a moc a prave proto se neomezujeme, spis si vzajemne pomuzeme, pokud akce vyzaduje pripravu.

A na zaver cituji z jedne krasne knihy, ktera mi samozrejme nechybi v me obrovske knihovne :
"Davejte sva srdce, ale neodevzdavejte je tomu druhemu do vlastnictvi, nebot jen ruka zivota muze uchopit Vase srdce, a stujte pri sobe, ale nestujte vedle sebe prilis blizko, nebot i pilire chramu maji mezi sebou rozestup a dub ani cypris nevyrostou ve stinu toho druheho".

At si tuto vetu kazdy prebere jak chce. Ty Pandorro ji rozumis wink

Dark Angel.

Není tady

#147 17. 10. 2006 12:46

x62358
Host

DA: krásná myšlenka

#148 17. 10. 2006 12:48

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Ahooooj Mc Flyi, jak se mas kote ?

Není tady

#149 17. 10. 2006 12:50

x62358
Host

DA: dneska už lépěji, občas jako na skluzavce a občas mi dá práci se ukáznit. Ale dělám to pro sebe ne?

#150 17. 10. 2006 12:57

sharon
♥♥♥♥♥--

DarkAngel napsal(a):

Pandorraa : No, ja si teda neumim predstavit, ze by me partner omezoval. To by proste neslo. Ja mam svoje zajmy, on ma svoje, oba mame spolecne a cas, ktery travime spolu je stejne vetsi, nez ten, ktery travime samostatne, ale jsou akce, na kterych se ten druhy nudi a tak si vzajemne neotravujeme zivot a zbytecne partnera nenutime do neceho, co nechce. Ten druhy muze zatim treba neco dobreho uvarit, nebo se postarat o nase ctyrnohe ratolesti. Jedinou vec, kterou nesnasim, co by mi bralo pocit svobody je otazka : Kam jdes, s kym a kdy se vratis. To u nas nehrozi, panuje naprosta duvera. Ted nevim, zda je to dobre, nebo spatne. Z opacneho pohledu by to mohlo vypadat, ze to nebude moc laskyplny vztah, ze partnerovi na tom druhem nezalezi, ale neni to tak. Zalezi a moc a prave proto se neomezujeme, spis si vzajemne pomuzeme, pokud akce vyzaduje pripravu.

A na zaver cituji z jedne krasne knihy, ktera mi samozrejme nechybi v me obrovske knihovne :
"Davejte sva srdce, ale neodevzdavejte je tomu druhemu do vlastnictvi, nebot jen ruka zivota muze uchopit Vase srdce, a stujte pri sobe, ale nestujte vedle sebe prilis blizko, nebot i pilire chramu maji mezi sebou rozestup a dub ani cypris nevyrostou ve stinu toho druheho".

At si tuto vetu kazdy prebere jak chce. Ty Pandorro ji rozumis wink

Dark Angel.

Tohle je obrovská pravda jen, jak to vysvětlit své povaze majetnické hnusné sad a tím najít tu rovnováhu...  ???? To je opravdový boj se sebou samým... jak se to naučit a zároveň hodně milovat... ???dumbom

http://premamy.sk/images/ticker/narodeniny/21051.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí