|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
počkejte doběhnu si pro píšťalku a budu vám to pískat..... 
Není tady
DarkAngel napsal(a):
Moc toho neni, co muze zena svemu protejsku nabidnout.....
DA
Mluv za sebe, ano? 
Není tady
Uzliku,
to neni ani o vuli, ani o sebediscipline, coz je de fakto totez.
To je o svobode, kterou ty nemas, proto ani nectis.
Není tady

FAF: OK, uz nebudu. Tak jinak. Co jako zena muzes nabidnout ? Ale ted vazne, bez legrace.
DA
Není tady
Otocme to, co moze ponuknut muz mne?????
Není tady

faf napsal(a):
Otocme to, co moze ponuknut muz mne?????
Nevykrucuj se FAF, ano ? Nebudeme nic otacet. Ale vidim, ze jsi v koncich, takze tu je moje odpoved: jakozto zena mohu nabidnout dve veci. Fyzicka - sex, dusevni - vysoka mira tolerance. Ostatni je schopen si zajistit sam.
To bylo tak tezke ??? Mas k tomu co namitnout ?
DA
Není tady
DA je ale spoustu věcí, které může žena nabídnout muži. Jsou to věci, které muž samozřejmě umí, ale které rád přijímá právě od ženy....
Není tady

Daniela: Souhlasim. Jsou to veci, ktere delaji vztah velmi prijemnym. Je jich dost. Chudak FAF, opet nepochopila. Na blby dotaz blba odpoved. Tykalo se to ji.
DA
Není tady
Dobre, ja ani zdaleka nie som v koncoch, moj mily, preco by som aj mala byt?
To, co mozem ponuknut a to co "ocakavam " ( rozumej "potrebujem od partnera" ) je pozorne ucho, tepla otvorena naruc, plecia prichystane pomoct mu niest aj jeho problemy, podpora v tazkych chvilach....
No a v neposlednom rade mu poskytujem svoju .... A preco som to prave ja, koho prave tento muz v prave tejto chvili chce? Tak to netusim ani nahodou, teoreticky je predsa toto vyssie uvedene schopna poskytnut akakolvek zena. Ale prakticky asi cekom nie, preto som ja ta, co je po jeho boku...
A tolerantna teda naozaj presprilis nie som, ale holt ono asi kazdy hlada vo vztahu nieco ine, ze?
Není tady
Pocuvaj moj zlaty, bud taky laskavy a odkaz sa opat do medzi slusnosti a prestan ma urazat. Aspon sa pokus skrotit svoj buracajuci testosteron, dobre?
Není tady

FAF : Estrogen, moje mila, estrogen.
DA
Není tady

FAF: Jeste otazka. Mas rozumnou odpoved na otazku, proc potlacujes svoji zenskost ?
DA
Není tady
Pan a co když je to o tom,že té svobody mám tolik, že s ní nějak nedokážu nakládat?Čert aby se v tom vyznal.
DA, čekám na SZ.
Není tady
A to si kde nabral, ze potacujem svoju zenskost?????
Ja som absolutna zena. Teda dievca, pardon, este stale sa ratam k dievcatam, minimalne do 30tky.
A o estrogene silne pochybujem, ten taketo reakcie nezvykne provokovat. Aspon mam jasno o tom, kto si. :-)
A s ohladom na temu "zrkadlenia" z duchovneho fora sa zacinam celkom dobre bavit.
Není tady

FAF: Jasne. Absolutna zena - zena s velkym Ž ?
Hmmm...?
DA
Není tady

uzlík napsal(a):
Pan a co když je to o tom,že té svobody mám tolik, že s ní nějak nedokážu nakládat?Čert aby se v tom vyznal.
DA, čekám na SZ.
Ozvu se. Ted mi nebudes verit, ale fakt pracuji 
DA
Není tady

DA, čo podľa teba znamená byť ženská? Vo všetkom ti dávať za pravdu? Alebo ctiť svojho drahého ako boha
a robiť všetko, čo mu na očiach vidím, pričom ako správna slepica od neho ani nič neočakávam na oplátku, lebo však ON je koruna tvorstva, silný a múdry vynálezca - a čo ja ako úbohá žena vôbec môžem chcieť? DA, ty si super, keby ťa nebolo, museli by sme si ťa vymyslieť... Až na to, že občas pripomínaš vlastnú karikatúru(to bude možno ten estrogén-alebo žeby estragón)?
Není tady

Sel: Bylo by vam fakt za mnou smutno ? Malem se stalo, ze by uz DA na foru nebyl(a) :-( Ach jo ...DA se pokusil(a) o zmenu hesla. neuspesne. Pokusil(a) se znova, neuspesne, Pokusil(a) se znova, neuspesne, Pokusil(a) se znova, neuspesne a jak vidite poradil(a) si
Tak co, mate radost ? 
DA
Není tady

Sel: Ty vubec nectes. Precti si par mych prispevku zpet a pak odpovidej, ano ?
Není tady

Čítam, ale veď ten estrogén si vytiahol/la ty, nie? Mne FAF nepripadá o nič mužskejšia či ženskejšia ako ty, len z nej občas cítiť taký zdravý ženský šovinizmus a z teba mužský... ale to sú názory, a nehovoria nič o skutočnej ženskosti alebo mužskosti. Mňa mali niektorí ľudia, s kt. som mala do činenia písomne alebo pracovne, za chlapa... A v reále som hróóózne ženská žena, nielen na výzor(jedna slovenská lesbická feministka výstižne napísala: Nenechajte sa oklamať mojimi veľkými prsiami, tie mám len na oklamanie nepriateľa. Ja som v skutočnosti chlap!
), ale celým založením. No mám v sebe aj dosť mužského, tak ako FAF, ako mnohé iné ženy tuná aj inde... Prosto si myslím, že robíš unáhlené závery a vypúšťaš z kláves bleskové hodnotenia a pletieš si pojmy s dojmami...
Není tady

A na pomoc s heslom tu je KALIK a iní machri, aj mne pomohli, keď ma postihla po presťahovaní dočasná amnézia...
Není tady
DA, ano, dievča s veľkym D, aj ked som skor kombinacia Artemidy a Ateny, ako Afrodita.
Alebo ye bz kombinacia vsetkzch troch? Ale Hera nieee, niee......
Ahojky Seli.

Není tady
jej do kelu, nieco som zmackla a prehodili sa mi y a z.... 
Není tady

alt-shift
Není tady
yyyyyzzzzzzzzzyyyyyyyyzzzzzz
Dakujeeeeeeeem. 
Není tady