Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#76 13. 10. 2006 10:41

uzlík
♥♥♥♥♥--

Re: Dá se obnovit důvěra ?

Darku a co máš tedy pro mě, pořád čekám na odpověď a ty si tu vyřizuješ účty s Danielkou!!!

Není tady

#77 13. 10. 2006 10:42

sharon
♥♥♥♥♥--

Nechcete si raději rovnou roztrhat občanky? No jen ať je větší sranda.... dumbom

http://premamy.sk/images/ticker/narodeniny/21051.png

Není tady

#78 13. 10. 2006 10:42

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-
Místo: klášter sester karmelitánek

Mily(a) Uzlicku.

Nebude to prijemna reakce, ale pisi vetsinou uprimne, ale budu se snazit, aby to bylo napsane prijemne, nechci Te urazit, to pisi predem. Pozezirani uzce souvisi s tim, jake mame sance u partnera a take s tim, jak moc ho milujeme ( je otazkou, zda podezirani je skutecne LASKA !!! ). Podezira pokazde ten slabsi a podezirani vychazi ze strachu, ze partnera ztratime. Casto muze vychazet z toho, ze moje sance na nove seznameni, v pripade ztraty partnera, jsou prakticky nulove - jsem na materske, nejsem zadna miss, mam pocit, ze se nelibim. Chci Te upozornit, ze nic z toho neni pravda, protoze vsechny zeny jsou svym zpusobem krasne. Nelibim se jednomu, nevadi, budu se libit jinemu. To jen na okraj, ted k veci. Tvuj problem je uz definovany, ted jak z toho ven. Zkus si uvedomit, ze podeziranim prilevas oleje do ohne. Pokud to v sobe dusis, skodis sama sobe. Pokud to neusstale predkladas partnerovi, dospejes k rozchodu, protoze protejsek to psychicky nevydrzi. zacni u sebe. Uvedom si, ze partnera nemuzes vlastnit. To, ze je s Tebou, je fakt, ze je s Tebou ted a nemusi byt zitra. Je to jeho rozhodnuti, zda odejde, nebo ne. Druha vec, rovnez dulezita je, ze Ty se musis chovat tak, aby partner nemusel odchazet k jine. nebudu to tu poposovat. Precti si nektere moje prispevky v "Nevere". Ty baby z nevery mi neveri ani slovo. Skoda. U Tebe je fajn, ze mas vsechno pred sebou, pokud si nechas poradit, nemusi Tvuj zivot dopadnout tak, jak dopadl u holek z Nevery a k nevere nemusi ani vubec dojit. Pamatuj si, spravna zena je diplomat wink A verim tomu,ze ani Ty nebudes vyjimkou a sikovne primejes partnera, aby Ti zobal z ruky wink

Dark Angel.

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#79 13. 10. 2006 10:54

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

nejsem Uzlík, ale za tohle ti moc děkuju. je to tak. jen to zvládnout. já to taky takhle chápu, jen to uvést do praxe je těžký.
já jsem dostala všechno - manžel se rozhodl pro mě, vztah ukončil sám, dává mi moc moc lásky, nemám problémy se sebevědomím, myslím, že už nemá důvod odcházet k jiné, řekl, že mě má rád, chce být se mnou, nejsem hydra, je se mnou rád, mám všechno v rukách a před sebou - a zapodezírala jsem si jen jednou - omluvila se - všechno je v pořádku. jsem myslím i celkem diplomat, takže život je krásnej. teď jsem se malinko svojí blbostí vrátila, ale tohle moc moc chápu, tudíž myslím, že jsem opravdu na dobrý cestě.

díky DA

Není tady

#80 13. 10. 2006 10:55

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

DarkAngel napsal(a):

Dan: Nejdrive definice pojmu: "slepá víra v samozřejmou nadřazenost muže nad ženou". Oznacila jsi mne za Sovinistu, coz neni pravda a jeste jsi dodala slovicko "fuj". Skoda, mohla jsi byt fajn kamaradka, ale ted ...?

Dark Angel.

DA, ty vážně věříš v samozřejmou nadžazenost muže nad ženou? V jakých pohledech, částech života.....? Nebo zcela?

......... a myslím, že jsem fajn a i kamarádka........lidi, kteří mne znají, by ti to potvrdili  rodna gloria

To nejkrásnější na světě je lásku dát a láskou být milován

Není tady

#81 13. 10. 2006 10:59

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Daniela : Ty asi nectes co pisu, ze ? Pisu, ze NEJSEM Sovinista !!! Tudiz ani neverim na nadrazenost muzu, to da rozum, ne ?

DA

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#82 13. 10. 2006 11:01

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

DarkAngel napsal(a):

Daniela : Ty asi nectes co pisu, ze ? Pisu, ze NEJSEM Sovinista !!! Tudiz ani neverim na nadrazenost muzu, to da rozum, ne ?

DA

DA, dobře, omlouvám se, ale posledně z tvých příspěvků na psycho to přímo čišelo.......... , pokud jsi to tak nemyslel, tak sorry godlike

Není tady

#83 13. 10. 2006 11:01

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Ty vado, 489 prispevku, to se DA teda cini. Ale damy, 480 je z toho balast wink Kurna...

DA

Není tady

#84 13. 10. 2006 11:02

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

To vis, ze to tak DA nemyslel. DA neni Sovinistou, opravdu ne. DA je lesbicka wink A jeste k tomu feminissticka lesbicka wink

DA

Upravil(a) DarkAngel (13. 10. 2006 11:03)

Není tady

#85 13. 10. 2006 11:23

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

...............hezké odhalení..... lol , DA nechtěl by jsi zase změnit obrázek? Černá ti moc nesluší, tak růžová byla taková lepší.....

Není tady

#86 13. 10. 2006 11:39

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Daniela: ne, nechci zmenit obrazek wink Ale zeptam se, nechces tam znova to cerne chciple kote ? Mimochodeem o kockach vim zase neco vic wink

Není tady

#87 13. 10. 2006 11:43

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

DarkAngel napsal(a):

Daniela: ne, nechci zmenit obrazek wink Ale zeptam se, nechces tam znova to cerne chciple kote ? Mimochodeem o kockach vim zase neco vic wink

........hele buď raději ta růžová kočička........

.........a co víc víš o kočkách....nějaký nový recept ? lol

Není tady

#88 13. 10. 2006 11:44

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

tummenupplol

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#89 13. 10. 2006 12:23

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Daniela : Ne, o kockach vim, proc se jich nektera zviratka boji, vcetne psu. Predstavte si lidi, ze kocka vytvori kolem sebe nejaky zvlastni energeticky obal ( vidite, jak jsme my lidi blbí, my ho nevidime, ani necitime ), k zahnani utocnika. Kocka sama o sobe nikdy nezautoci, pokud se neciti byt ohrozena. Pokud na ni vrci velky pes, ona dokaze utocnika zahnat ne prskanim, jak by se zdalo, ale prave tim, ze jakoby fiktivne zvetsi svoje telicko prave tim energetickym obalem. Pes, jak vime, spatne vidi a prvni co vnima je to, ze nekdo pobliz neho je vetsi, nez on - ale zase jen do doby, nez prijde bliz, kdy uz vidi obrysy a najednou kdo je tam ? Mala kocicka wink Ale to uz nasi kocicce muze byt jedno, je 10 x rychlejsi nez ten psik a zdrhne. Ze zivota kocek vim dost, protoze mam dve krasne doma, je radost je pozorovat. A kdo si mysli, ze kocka je blbe zviratko, neni to pravda. Je chytrejsi, nez si myslite a vlastne je otazka, kdo komu doma veli, zda pan kocce, nebo kocka panovi : Kdo si mysli, ze je to ta druha moznost, ma pravdu. Vezmete si jen takovou hru s klubickem - budete ho hazet kocicce a pokud ji to naucite, bude Vam to klubicko nosit. Clovek si muze myslet, ze kocku ochocil, ze posloucha a to je prave ta blbost wink Kocka si ochocila Vas a vyuziva Vas ke svym hram a je na ni, zda Vam dovoli si s ni hrat. Chov kocek je nejnarocnejsi z chovu vsech zviratek. Chte to trpelivost a neustalou lasku k tomuto druhu zviratek, kocky to vyciti a pak se Vam odvdeci spokojenym vrnenim.

Tak jsem se vykecal(a) a muzu jit pracovat wink Dark Angel.

Není tady

#90 13. 10. 2006 12:26

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Lucie33 napsal(a):

já to taky takhle chápu, jen to uvést do praxe je těžký.

Ne Lucik, neni to tezky. Jen si staci uvedomit, ze partnera nemohu vlastnit a pak to jde snaz. Cetla jsi napriklad maleho prince, nebo alchymistu od P.Coelha, nebo od Chalila Gibrana - Proroka ? Pokud ne, precti si tyto knihy, nevnucuju je nikomu, ale jsou to zakladni naucne knihy o vztazich.
ja osobne je mam vee sve knihovne a vracim se k nim kdyz mam poccit, ze mi neco ze zivota unika.

DA

Není tady

#91 13. 10. 2006 13:27

uzlík
♥♥♥♥♥--

DarkAngel napsal(a):

Mily(a) Uzlicku.

Nebude to prijemna reakce, ale pisi vetsinou uprimne, ale budu se snazit, aby to bylo napsane prijemne, nechci Te urazit, to pisi predem. Pozezirani uzce souvisi s tim, jake mame sance u partnera a take s tim, jak moc ho milujeme ( je otazkou, zda podezirani je skutecne LASKA !!! ). Podezira pokazde ten slabsi a podezirani vychazi ze strachu, ze partnera ztratime. Casto muze vychazet z toho, ze moje sance na nove seznameni, v pripade ztraty partnera, jsou prakticky nulove - jsem na materske, nejsem zadna miss, mam pocit, ze se nelibim. Chci Te upozornit, ze nic z toho neni pravda, protoze vsechny zeny jsou svym zpusobem krasne. Nelibim se jednomu, nevadi, budu se libit jinemu. To jen na okraj, ted k veci. Tvuj problem je uz definovany, ted jak z toho ven. Zkus si uvedomit, ze podeziranim prilevas oleje do ohne. Pokud to v sobe dusis, skodis sama sobe. Pokud to neusstale predkladas partnerovi, dospejes k rozchodu, protoze protejsek to psychicky nevydrzi. zacni u sebe. Uvedom si, ze partnera nemuzes vlastnit. To, ze je s Tebou, je fakt, ze je s Tebou ted a nemusi byt zitra. Je to jeho rozhodnuti, zda odejde, nebo ne. Druha vec, rovnez dulezita je, ze Ty se musis chovat tak, aby partner nemusel odchazet k jine. nebudu to tu poposovat. Precti si nektere moje prispevky v "Nevere". Ty baby z nevery mi neveri ani slovo. Skoda. U Tebe je fajn, ze mas vsechno pred sebou, pokud si nechas poradit, nemusi Tvuj zivot dopadnout tak, jak dopadl u holek z Nevery a k nevere nemusi ani vubec dojit. Pamatuj si, spravna zena je diplomat wink A verim tomu,ze ani Ty nebudes vyjimkou a sikovne primejes partnera, aby Ti zobal z ruky wink

Dark Angel.

DA, děkuji za odpověď.Trefil si do černého. Ve vztahu jsem ten slabší, ale to jsem dříve nebývala, alespoň né v takové míře, jako nyní. Jsem sama se sebou nespokojená, ale nevím jak udělat to, abych se měla ráda a abych si sebe sama vážila. Jenom takový babský příklad. Zhubla jsem na úkor toho, co se stalo, ale najednou jsem se cítila lépe. Mohla jsem si koupit věci, které se mi líbily a svým způsobem mi to dodávalo sebevědomí. To ale vím až teď. Nyní mám skoro polovinu zpátky a hrozně mě to štve, říkám si jak jsem nemožná a cítím se zase blbě. Nemám vůbec pevnou vůli, abych si řekla a dost, koukej nežrat, ať jsi zase štíhlá kočka. Prostě mi to nejde a přitom vím, jak bych se fajn cítila. Proč???
To samé ve ztahu, podezírám, dusím se a nedokážu si říct dost. Proč??? Nechci aby odcházel k jiné, chci aby mu bylo se mnou fajn, ale jak???? Jak, když mi není do smíchu a to jsem byla veliká srandistka. Jsem až příliš sražená na kolena ..

Není tady

#92 13. 10. 2006 14:43

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Uzlik : Ale tu vubec nejde o slabou vuli. Nikdo nema slabou vuli, pokud si to ovsem nepripousti. Nedivej se na sebe jako na boubelku, kterou nikdo nechce. Vis o tom, ze jsou muzi, kterym se prave plnostihle libi ? Co Tvuj partner ? Libis se mu i takto ? Pokud Te nedokaze milovat takovou, jaka jsi, neni to vhodny partner. Howgh ! wink Kazdopadne jedna dobra rada. Zacni na sobe pracovat. Drz se zdrave vyzivy a vice sportuj. Ne kvuli nemu, ale kvuli sobe. Neni to tezke, vsechno se odehrava v nasi mysli, ver mi wink To ostatni prijde samo ( ovsem nekdo ma problemy s nadvahou ze zdravotnich duvodu, tady se neda nic delat ). Zvladnes to, uvidis wink

PS: Jeste doplnim, pisi tu pouze o fyzicke strance veci, ale je potreba mit na pameti, ze clovek se sklada ne jen z tela ale i z duse, pokud jsi hodna jako andilek ( jako ja napriklad lollol neber me vazne wink ) tak od Tebe nema duvod odchazet.

Drzim Palce, DA

Upravil(a) DarkAngel (13. 10. 2006 14:47)

Není tady

#93 13. 10. 2006 14:49

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

DarkAngel napsal(a):

Uzlik : Ale tu vubec nejde o slabou vuli. Nikdo nema slabou vuli, pokud si to ovsem nepripousti. Nedivej se na sebe jako na boubelku, kterou nikdo nechce. Vis o tom, ze jsou muzi, kterym se prave plnostihle libi ? Co Tvuj partner ? Libis se mu i takto ? Pokud Te nedokaze milovat takovou, jaka jsi, neni to vhodny partner. Howgh ! wink Kazdopadne jedna dobra rada. Zacni na sobe pracovat. Drz se zdrave vyzivy a vice sportuj. Ne kvuli nemu, ale kvuli sobe. Neni to tezke, vsechno se odehrava v nasi mysli, ver mi wink To ostatni prijde samo ( ovsem nekdo ma problemy s nadvahou ze zdravotnich duvodu, tady se neda nic delat ). Zvladnes to, uvidis wink

PS: Jeste doplnim, pisi tu pouze o fyzicke strance veci, ale je potreba mit na pameti, ze clovek se sklada ne jen z tela ale i z duse, pokud jsi hodna jako andilek ( jako ja napriklad lollol neber me vazne wink ) tak od Tebe nema duvod odchazet.

Drzim Palce, DA

DA možná jsem se vážně v tobě pletla... tummenupp

Není tady

#94 13. 10. 2006 14:53

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

daniela : Urcite ano, ale nechame to tak. Budme opet kamosi, ano ?

DA

Není tady

#95 16. 10. 2006 11:12

uzlík
♥♥♥♥♥--

Darku, asi si připouštím, že mám slabou vůli, ale nevím jak udělat to, abych si to nepřipouštěla. A zda se líbím svému muži, to nevím. Neříká mi to, protože to prý neumí. Snažím se na sobě pracovat a především kvůli sobě, ale pořád ráda sahám po sladkém, protože mi to moc chutná. Potřebovala bych, aby mě někdo přes tu ruku vždycky praštil.
Odcházet nechce, protože teď jsem asi hodná jako andílek. Ale možná pořád ještě miluje ..... a s tím já asi moc nenadělám.

Není tady

#96 16. 10. 2006 11:13

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

DarkAngel napsal(a):

daniela : Urcite ano, ale nechame to tak. Budme opet kamosi, ano ?

DA

No jistě, jak jinak.............. smile

Není tady

#97 16. 10. 2006 11:18

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Uzlicku : Mozna mi nebudes rozumet, ale jedna vec, ktera je na cloveku hodne pozitivni, je schopnost sebediscipliny. Zkus to. Z vlastni zkusenosti vim, ze je to tezke, ale lze to. Ted je to v pohode, ale stav zamilovani pomine...Kazdopadne jeden fakt je, ze si muzi neceni na zene to, co by si cenit mohli. Moc toho neni, co muze zena svemu protejsku nabidnout, ale presto si myslim, ze je z ceho vybirat. Zbytek v SZ, pokud chces wink Zde to psat nebudu.

DA

Upravil(a) DarkAngel (16. 10. 2006 11:19)

Není tady

#98 16. 10. 2006 12:24

faf
♥♥♥♥♥♥-

"Moc toho neni, co muze zena svemu protejsku nabidnout"

Týýý jo DA a toto si zasa ako myslel?

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#99 16. 10. 2006 12:26

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Faf, nedrzkuj.

DA

Není tady

#100 16. 10. 2006 12:30

faf
♥♥♥♥♥♥-

DA nebud sprosty....

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí