Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#51 21. 9. 2006 10:50

BB
♥♥♥♥♥♥-

Re: Dá se obnovit důvěra ?

Omluva, reagovala jsem na příspěvek z prvnís strany a jaksi mi unikl, že tu jsou ještě další dvě    kapitulation

Upravil(a) BB (21. 9. 2006 11:07)

BB

Není tady

#52 21. 9. 2006 10:52

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ano, mas pravdu, museji na to byt vzdy DVA smile A kdyz jeden nechce, nemuze to ten druhy hrnout silou, ani popohanet vycitkami. Musi se jen rozhodnout.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#53 21. 9. 2006 10:54

markéta
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Beroun
Web

Pandorro,když ten druhej nechce, neni o čem rozhodovat...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAv05aB1110NzU1NThkfDk4OTQ1N2pkYnxNYXR0aGlhc2Vr.gif27.09.2008 3320g 51cm  27.09.2009 10120g 80cm
http://www.ticker.7910.org/as1cHw6ag2B1110Nzc3MTE3ZHwyNjQ5MGp8RG9taW5pY2VrIA.gif 26.11.2010 3230g 50cm

Není tady

#54 21. 9. 2006 10:58

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

markéta napsal(a):

Pandorro,když ten druhej nechce, neni o čem rozhodovat...

Omylem je chtit rozhodovat za druheho. Neprekonatelnym problemem pro mnohe je rozhodnout sam za sebe.....

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#55 21. 9. 2006 11:00

sharon
♥♥♥♥♥--

Pandorraa napsal(a):

Ano, mas pravdu, museji na to byt vzdy DVA smile A kdyz jeden nechce, nemuze to ten druhy hrnout silou, ani popohanet vycitkami. Musi se jen rozhodnout.

Tak to je naprostá pravda a souhlasím, nemohla jsi pochopit co jsem napsala protože ty výčitky nedělám já ale manžel mě. A to jsme podotýkám chybovali oba ale to je na delší vyprávění, píšu o tom na"nalezená SMS, tak jestli chceš pochopit přečti si....

http://premamy.sk/images/ticker/narodeniny/21051.png

Není tady

#56 11. 10. 2006 16:39

Kavaleta
♥♥-----

Nedá, aspoň ne na 100% tam, kde byla zrada.

Není tady

#57 12. 10. 2006 8:54

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Je ale spousta manželství, kde byla nevěra nebo i dlouhodobý mimomanželský vztah a ti lidé se k sobě po čase vrátili a za pár let jsou schopni tvrdit, že jsou zase šťastní .... vše je asi relativní a čas má velkou sílu.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#58 12. 10. 2006 9:09

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

to bych mohla potvrdit, Salen...já i manžel jsme teď v poho...já prostě udělala tlustou čáru za minulostí a on "je doma" i psychicky- myšleno přítomen, normálně komunikuje, což dříve nebylo, všechny  jeho myšlenky byly ovlivněny třetí osobou a názorově byl úplně někde jinde......fakt jsem při různých rozhovorech  a tudíž i názorech poznala, zda to vychází z jeho či jejího mozku....., no, naštěstí za námi, jedeme dál....já už si z toho dovedu i utahovat , on ještě ne, chce to čas.....

Není tady

#59 12. 10. 2006 11:17

uzlík
♥♥♥♥♥--

Michaelo, já pomyslnou čáru udělala už několikrát, ale pocity nedokážu převálcovat. Když to tak shrnu, tak on mě podvedl, bála jsem se, že odejde - neodešel, zůstal a já se musím zachovat tak, jakoby se nic nestalo, pokud chci žít s ním dál. Samozřejmě, že to poranilo mou dušičku, mé srdíčko, ale já to musím hodit za hlavu. A důvěra, ta je vlastně taky v háji. Já se musím povznášet nad tím, co je mi proti srsti. A povznáším se jenom proto, protože mám ráda. Něco mi to nakonec dalo, něco mi to ukázalo, ale zároveň mi to hodně vzalo. Je to všechno tak složité, ale nic nevzdávám.

Není tady

#60 12. 10. 2006 12:19

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Uzlíku,
když se nad tím tak zamyslím - ráda se na svět koukám kladně, tak nechci tvrdit s trochou nadsázky, že" něco mi to dalo", protože pochopitelně hodně mi to vzalo, ale myslím, že jsem ztvrdla a zocelila se...jojoj to je blbý slovo....taky mě to strašně ranilo, protože já taky věřila, "že nám se to nestane" a že vlastně mnoho společných let byl z jeho strany jeden velký podvod a lež....buď bych ho musela bacit něčím železným, nebo odejít a přerušit veškeré styky, nebo  jsem udělala, co jsem udělala, v klidu zůstala, na  city nemyslela, jedu si svůj život a  nemyslím na "maličkosti"....teď už je to za náma, ale vím, že je to ted fajn, přesto 100 % důvěru v něj nemám.Je to tak.Dalo by se říct, že já vytáhla do boje

Není tady

#61 12. 10. 2006 13:55

KAMARADKA
♥♥-----

ahoj holky, ani ja neumim uz verit a zjistuji ze uz ani nechci snad proto aby to zas tak nebolelo. proste se smiruji s tim ze jsem si asi delala opravdu iluze o tom ze muj muz je ten nej. no ukazal ze neni proste byl v mich ocich a srdicku ten nejlepsi nestacil mu muj obdiv a laska tak to skousel jeste jinde a ted nevim co mu zbylo. mam ho rada vazim si na nem spousty veci ,ale to je vsechno. ja jsem asi dost hloupa ,ale ja dodnes nevim proc mi to udelal. nikdy jsem se snim nehadala,nikdy jsem ho v nicem nekontrolovala, mel volnost ,duverovala jsem mu...byla jsem tu pro neho v dobrem i zlem jak se rika.mnohokrat jsme se bavili na tema co ublizuje lidem,vedel jak osuzuji neveru,vedel ze tim by me zpusobyl bolest-jsem z rozvedeneho manzelstvi-a presto to udelal...tak jak duverovat,proc  ja jsem nikdy nechtela nikoho vlastnit, nikomu diktovat zivot jen jsem chtela mit spolehliveho portnera,milence,kamarada v jedne osobe to same jsem mu dala a ono to nestacilo. kdyz ma chlap doma uklizeno,navareno,deti ok,zena mu pomaha vydelavat,kazdou noc ji ma po ruce nehada se sni,ma doma klidek tak co jeste mu ta zenska ma dat......jedine me napada privest milenku do loznice

Není tady

#62 12. 10. 2006 14:35

uzlík
♥♥♥♥♥--

A to je právě ono Michaelo. Ta důvěra už nikdy nebude a mě to vnitřně trápí. Také mě vnitřně trápí to, že ten člověk, za kterého jsem ho měla, ten člověk prostě odešel. Nikdy už pro mě, přestože ho mám tak moc ráda, už pro mě nikdy nebude tím, za kterého jsem ho měla. A to mě moc trápí. Mám ještě pěkný kus cesty před sebou.

Není tady

#63 12. 10. 2006 14:48

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

možná bysme se měli teda konečně oprostit od klamnýho pocitu, že si zas musíme vypěstovat 100% důvěru. možná že o to vůbec nejde, jelikož je to za prvý téměř nemožný a za druhý asi i nesmyslný. možná, když tohle pochopíme a nebudem tak zaujatý úpěnlivou snahu obnovit důvěru, že konečně vydechneme a začneme žít. můj poslední zážitek mě k tomuhle názoru tak nějak popostrčil a už tak nějak tušim, že až se s ním zžiju, začne se mi líp dejchat. vykašlat se na celou důvěru, vždyť co to je důvěra ???? v co???? a není to opravdu jen takovej klamnej pocit bezpečí ??? a neměli bysme pochopit, že nám to dalo určitou svobodu a jinej pohled na ten vztah, až se vzdáme tý důvěry? je to jen úvaha, jak si tak pořád hledám.....

Není tady

#64 12. 10. 2006 18:01

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-
Místo: klášter sester karmelitánek

Dá se obnovit důvěra ? Odpoved : Težko...

DA

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#65 12. 10. 2006 18:02

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Koka napsal(a):

DarkAngel napsal(a):

Dá se obnovit důvěra ? : Moje odpoved na nazev tematu zni  - NE. Nepodvadej a nebudes podvadena.

Dark Angel

Opět mimo mísu, ale myslím, že od tebe už nikdo nic jiného ani nečeká...

hele, KOKO, nestvi me wink

Dark Angel

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#66 12. 10. 2006 23:17

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

No - asi takhle: co sám nerad, jiným nečiň..... zbytek je níže... big_smile
A ještě něco: jo, uzlíku - ten člověk prostě odešel, už to je najednou někdo jiný, že? Nastává otázka, zdali to je pořád ještě někdo, kdo zůstal v srdíčku.. Navíc, pokud se pokouší opakovat původní schéma a nadále zraňuje. Jak to vidíš Ty?

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#67 13. 10. 2006 7:42

eset
♥♥♥♥---

Z vlastnej  skúsenosti viem, že dôvera sa dá zasa získať, avšak trvá to nekonečne dlho, zaplatíš priveľa a v konečnom dôsledku niečo stratíš. Za podstatné považujem snahu, alebo ochotu "chcieť získať a snažiť sa ", lebo pokiaľ si človek uvedomí, že už nemá chuť za niečo bojovať - je koniec. Zodvihnúť sa z prachu je veľmi ťažké.

Ak ťa opantala jeho pokojná sila alebo jej čaro, ak sa očarený oddáš, to nie je láska, ale porážka.

Není tady

#68 13. 10. 2006 8:05

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

ESET : Muze byt - souhlas.

DA

Není tady

#69 13. 10. 2006 8:36

uzlík
♥♥♥♥♥--

Začne se nám lépe dýchat, až přestanem podezírat. Ale co s tím, když to mám v povaze?
Klokane, v srdíčku zůstal. Je vlastně úplně stejný, akorát trošku použitý.Nepokouší se opakovat, je to jiné, ale já pořád nevěřím. Ach jo .....

Není tady

#70 13. 10. 2006 8:48

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Uzlik : Da se toho zbavit - moje vlastni zkusenost. Chces vedet jak na to ? wink A vis, ze Uzlik je docela hezky NICK ? wink

Není tady

#71 13. 10. 2006 8:51

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

DA myslím, že by to zajímalo všechny nás tady....poděl se o svou zkušenost.....

To nejkrásnější na světě je lásku dát a láskou být milován

Není tady

#72 13. 10. 2006 8:55

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Danielo02, Tobe neodpovidam. Mas me za "vola" wink

DA

Není tady

#73 13. 10. 2006 8:57

uzlík
♥♥♥♥♥--

DarkAngel napsal(a):

Uzlik : Da se toho zbavit - moje vlastni zkusenost. Chces vedet jak na to ? wink A vis, ze Uzlik je docela hezky NICK ? wink

No to bych moc ráda. Pokus se mě osvobodit DA. NICK mi nějak přirostl k tělu, někdo ho považuje za uzlíček nervů a někomu je milý.

Není tady

#74 13. 10. 2006 9:03

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

DarkAngel napsal(a):

Danielo02, Tobe neodpovidam. Mas me za "vola" wink

DA

DA, tohle jsem o tobě nikdy neřekla a ty to moc dobře víš, pokud narážíš na výměnu názorů na psycho, tak se domnívám, že šlo pouze o diskusi, ale pokud jsi urážlivý, tak prosím.............

To nejkrásnější na světě je lásku dát a láskou být milován

Není tady

#75 13. 10. 2006 10:30

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Dan: Nejdrive definice pojmu: "slepá víra v samozřejmou nadřazenost muže nad ženou". Oznacila jsi mne za Sovinistu, coz neni pravda a jeste jsi dodala slovicko "fuj". Skoda, mohla jsi byt fajn kamaradka, ale ted ...?

Dark Angel.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí