|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
A co kodis? Teda ak kodis ...
Ale aj prd do ozonovej diery nieje zly ak ju celu rozozerie
(to bolo obrazne zeleni
)
A kodenie je krasne aj ked urobis co len malu volovinku, je nadherne vidiet funkcny vysledok ... milujem kodenie 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady

Oxi - tady naposled na tohle téma, páč to hrnem někam jinam... Tak kódím, hlavně v Céčku, Pascal a Delphi mi taky hodně říkají a databáze přes SQL taky něco a pár desítek různých assemblerů... A stačí, fakt to sem nepatří, když tak mailem nebo přes SZ, jo? 

Není tady
Jasne, sorry za OT
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
TERCIA napsal(a):
Ahoj heko10,
promiň, jen se chci zeptat, zda vám ty určité věci nemůže vyřizovat někdo jiný než právě ona zmiňovaná "narušitelka" - jak tady někdo někde použil ten výraz :-). Domnívám se, že pokud se dva lidé shodnou po přestálém problému na dalším soužití, je nutné opravdu na 100 % "vymazat" "narušitele" ze svého okolí, prostě nebýt na jeho činnostech závislí. Jeden nebo druhý pro to asi musíte něco udělat.... Pokud to jde. Držím palce.
Když bych to vzala kolem a kolem, tak ano. Není to nic životně důležitého. Ale je to pohodlnější a levnější, když to zařídí ona. Snad to bude o.k.
Není tady

Dá se obnovit důvěra ? : Moje odpoved na nazev tematu zni - NE. Nepodvadej a nebudes podvadena.
Dark Angel
Není tady
DA myslíš?? Já mam teda jinou zkušenost. Samozřejmě důvěra se podle mě obnovit opravdu nedá, ale někomu to třeba jde... spíš narážim na to : Nepodváděj a nebudeš podváděnán ... HAHAHA
Není tady
DarkAngel napsal(a):
Dá se obnovit důvěra ? : Moje odpoved na nazev tematu zni - NE. Nepodvadej a nebudes podvadena.
Dark Angel
Opět mimo mísu, ale myslím, že od tebe už nikdo nic jiného ani nečeká...
Není tady
DarkAngel napsal(a):
Dark Angel
Já bych jen Anděli doplnila : nepodváděj sama sebe ( a nebudeš podváděna)
Není tady
Ahojky taky jsem prošla procesem obnovy důvěry. Je to deset měsíců no a před týdnem jsem přišla na to že ta chudinka je v našem životě zase , ale jak dlouho to nevím. Přítel chce zase mou důvěru a já už nemám chut a asi ani snahu. Byla pro něj důležitejší než já a náš syn. Jsme spolu devět let a víc už nezvládnu. Šance byla snažila jsem se věřit ,ale žralo mně to pořád. Snad ne každý chlap je tak hloupý a nevyužije druhou šanci ,třetí už nebude.
Není tady

vava napsal(a):
....... Snad ne každý chlap je tak hloupý a nevyužije druhou šanci ,třetí už nebude.....
Jsi si tak naprosto jistá, že jsi něco tak extra výjimečného a diamantového, že by to Tvůj partner měl brát jako "šanci", že s Tebou může zůstat i s pohrůžkou, že jindy už to nepůjde?? Možná ano, neznám Tě...
Jsem nevěděl, že si máme vzájemně dávat "šance", původně jsem měl za to, že se máme mít rádi... Hm? 

Není tady

Koka napsal(a):
Opět mimo mísu, ale myslím, že od tebe už nikdo nic jiného ani nečeká...
Odpovidat "Mimo misu" je cilem meho pusobeni zde na foru. Zvyknes si.
Tvuj Dark Angel
Není tady
klokan napsal(a):
vava napsal(a):
....... Snad ne každý chlap je tak hloupý a nevyužije druhou šanci ,třetí už nebude.....
Jsi si tak naprosto jistá, že jsi něco tak extra výjimečného a diamantového, že by to Tvůj partner měl brát jako "šanci", že s Tebou může zůstat i s pohrůžkou, že jindy už to nepůjde?? Možná ano, neznám Tě...
Jsem nevěděl, že si máme vzájemně dávat "šance", původně jsem měl za to, že se máme mít rádi... Hm?
Ahoj Klokane,
mít rád je určitě i o tom, že nebudu dělat tomu, kterého mám rád to co mu ubližuje a to jakýmkoliv způsobem, tím pádem nemá důvod chodit na toto fórum (kromě zvědavosti).
Co myslíš?
Není tady
Zdar klokane bylo napsáno že chce další šanci tak čti pozorně než někoho napadneš asi jsi sám výjímečný
Není tady
DarkAngel napsal(a):
Dark Angel
Nemyslím že je vše tak černobílé, ale každý máme svůj názor na věc že?
Není tady
Mit rad je spis o tom, ze budu vzdy respektovat toho druheho, milovat ho takovy, jaky je , a ne ze mu budu davat nejake sance jako vydelecna sazkova kancelar, nemyslite???
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Mit rad je spis o tom, ze budu vzdy respektovat toho druheho, milovat ho takovy, jaky je , a ne ze mu budu davat nejake sance jako vydelecna sazkova kancelar, nemyslite???
To určitě, ale je třeba aby se na to tak dívali oba....
Není tady

sharon napsal(a):
DarkAngel napsal(a):
Dark AngelNemyslím že je vše tak černobílé, ale každý máme svůj názor na věc že?
Spatne jste me pochopila Slecno. Pisi zde, ze duvera je tak krehka vec, ze muze trvat leta, nez se znovu ziska, ale do te doby je zivot mozna uplne naruby. Ve zkratce bylo receno, ze nejvetsim podkopavatelem duvery je touha po necem novem, nejcasteji v sexualni oblasti.
Vas Dark Angel
Není tady
To je určitě pravda, ale taky si myslím že na té důvěře musí od počátku pracovat oba, ale pokud to tak není jeden z nich nebo oba zachybují, je potřeba aby se každý z nich zamysleli v prvé řadě sami nad sebou co kde skazili nebo taky ne a potom se teprve dá mluvit o tom zda má či nemá smysl si tu důvěru dále navzájem dát či budovat... no snad je to aspoň trochu srozumitelné..
Není tady
vava napsal(a):
Ahojky taky jsem prošla procesem obnovy důvěry. Je to deset měsíců no a před týdnem jsem přišla na to že ta chudinka je v našem životě zase , ale jak dlouho to nevím. Přítel chce zase mou důvěru a já už nemám chut a asi ani snahu. Byla pro něj důležitejší než já a náš syn. Jsme spolu devět let a víc už nezvládnu. Šance byla snažila jsem se věřit ,ale žralo mně to pořád. Snad ne každý chlap je tak hloupý a nevyužije druhou šanci ,třetí už nebude.
A jak jsi na to přišla? On se ti sám svěřil? Nebo ty jsi pátrala nebo jedna paní povídala? Co když to je čistě kamarádské? Pokud se před deseti měsíci milovali a měli rádi, tak se přeci nebudou nenávidět. Ach jo, je to tak těžký, vím ......
Není tady

vava napsal(a):
Zdar klokane bylo napsáno že chce další šanci tak čti pozorně než někoho napadneš asi jsi sám výjímečný
Zdar vavo, já se jen ptal, co je na Tobě tak extra výjimečného, mrzí mne, pokud to bereš jako napadení. A výjimečný samozřejmě jsem - jako každý člověk. 

Není tady

user napsal(a):
mít rád je určitě i o tom, že nebudu dělat tomu, kterého mám rád to co mu ubližuje a to jakýmkoliv způsobem, tím pádem nemá důvod chodit na toto fórum (kromě zvědavosti).
Co myslíš?
Nějak pro mne toto Tvé rčení postrádá smysl (což může být i moje chyba, pochopitelně...) , ale proč bych nemohl na toto fórum i třeba bezdůvodně?? Třeba se tím někdo může jen bavit.. A co se mě samotného týče, tak tady na tom mám trochu i osobní zájem, neb moderuju - což znamená, že se i očekává, že sem polezu a sem tam něco i plácnu 

Není tady
Jeli jsme se synem oslavit první den ve škole okolo jejího bydliště a naše auto tam stálo tak samo. Zavolala jsem mu a on vyšel ven od ní vcelku byl vyrovnaný a klidný. Počkala jsem několik dnů a přemyšlela jestli si mám něco nalhávat o jeho věrnosti nebo raději být sama , ale zato v klidu a bez podezírání. To druhé vyhrálo ,ale on mně nechce opustit a odstěhovat se . Miluje mně jenže ja už mu to nevěřím.
Není tady
sharon napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
No... to je prave velky omyl
Bohuzel se zde casto zamenuje "cin" jako takovy a jeho "interpretace"...
Není tady
Klokan, nie je to tak, ze mam rada niekoho preto, aky je? A ze ked sa zmeni, tak ho mozem a nemusim mat dalej rada? Co vsak neznamena, ze mi nebude luto za tou jeho podobou, ktora mi v psolocnom zivote vyhovovala, hm?
Milovat dalej niekoho, kto ma podvadza, ked mi podvadzanie vadi, je predsa rovnaka hlupost, ako milovat dalej niekoho, kto ma zacne bit alebo nieco podobne.
Neverim na vecnu a bezpodmienecnu lasku, to sa neda, potom by vlastne nebolo ziadne takpovediac "kriterium" na vyber toho, do koho sa zamilujem a koho budem dalej milovat, nie? Kvoli niecomu to predsa byt musi...... Toto by som celkom rada vyriesila, lebo v tom mam riadny zmatok. Tak ako to vlastne je?
Není tady
Pandorraa napsal(a):
sharon napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
No... to je prave velky omyl
![]()
Bohuzel se zde casto zamenuje "cin" jako takovy a jeho "interpretace"...
No tomu asi momentálně málo rozumím, ale tak jak si napsala tak já do toho šla neříkám na 100% tourčitě né člověk není stroj a udělá chyby za které by se vyfackoval ale důležité je že si je dokáže uvědomit. Ale pokud ten druhý neudělá taky občas vstřícný krok a čeká neustále vstřícné kroky pouze od svého partnera, tak si nejsem jistá jestli to tak může dlouho fungovat. Vždy z toho ten co dělá jak si napsala a dělá to pouze on vyjde jako naprostý blbec. Tak jak říkám musí na to být vždy DVA! Pouze můj názor....
Není tady