29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
myslíte si že velikost prsů má vliv na množství mléka ?
Není tady
nemá
Ne, já jsem toho příkladem. Měla jsem po produ 7 ((((((((((((((((((((( a mlíka bylo asi dost první dny, ale podle doktorky hlavně přední, tedy na žízeň, takže malá ještě ve 4týdnech neměla ani porodní váhu
Vždycky jsem si myslela, že menší prsa produkují více mléka, ale také velká prsa - moje kamardka byla v porodnici se svým předčasně narozeným synkem a protože moc od ní nepil, tak odsávala a za 14 dní uložila do mléčné banky 12litrů mléká !!! Tomu říkám mlékárna Kunín
Není tady
Alko, jak píše potvůrka podivná, prý nemá.
Není tady
A taky si mylsím, že je toho důkazem Alexx, která tady psla něco o žehlícím prkně ( i když když na ni koukám, tak nevím o čem mluví) , a její klučina má nadváhu a vždycky byl pořádnej chlapák, prý mu čepuje smetanu namísto mlíčka
Není tady
tak to jsme mě uklidnili, ja tam taky totiž dohromady nic moc .........
ale od 4 měs. mě už teče takova ta voda tak jsem z toho janek
Není tady
Alko, já vypadám jak chodící mlékárna a mlíčka bylo málo. Hlavně na to nemysli, většina maminek kojí a má mléka dost.
Není tady
spunt napsal(a):
Alko, já vypadám jak chodící mlékárna a mlíčka bylo málo. Hlavně na to nemysli, většina maminek kojí a má mléka dost.
jako při prvnim miminku že jsi měla velký a mlíka málo ? ja jsem dneska nějaká zabržděná musíte na mě pomalu.
Není tady
Já mám malá prsa a bylo i málo mléka Ale u nás to bylo hlavně tím, že Neluška byla líná sát, takže se nic moc netvořilo...
Není tady
Mám dost malá a dceru jsem kojila 2 roky a syna plně 6 měsíců a pak jěště asi 2 částečně - on už pak nechtěl. Kamarádka má skoro 5ky a nekojila vůbec,,,
Není tady
Jojo holky, já měla v těhu asi tak dvojky, po porodu hezký trojky, který se postupem času zmenšovaly a v sedmém měsíci už jsme přestali kojit pro nedostatek mlíčka. Jenže do té doby měl Mikulášek už asi osm kilo:-) A to jsem si v těhu myslela, že určitě nebudu mít dost mlíka, a že kojit vůbec nebudu. Docela mě to překvapilo a byla jsem ráda, že mlíčko bylo. Teď už mám zase svoje mínus jedničky:-))) A Mikulášek už má teď těch kilíček deset:-)
Není tady
Allko, mám nějakých 80 G. Takže opravdu veliká prsa. A v prvním těhu bylo mlíčka málo. Tak doufám že se teď rozkojím. Už mám v tašce do porodnice granulovaný kojící čaj abych ho mohla pít hned v porodnici a koupila jsem si odsávačku mateřského mléka. A pokud to nepůjde, zavolám laktační poradkyni, nebo se nacpu na středisko
Není tady