|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
zkus si koupit tzv. prenosovou tuzku. proste si vytisknes motiv z internetu, obkreslis ho na pauzak nebo pecici papir, pak to otocis smerem na triko a prezehlis 
nikdy jsem to nezkousel v praxi, jen jsem o tom cetla na strance pani brydove a myslim, ze by to mohlo byt super.. hodne stesti 
http://www.brydova.cz/
Není tady
Jé to má holka,dík,jdu na lup 
Není tady
tak něco málo z toho když tvoří děti a nikoliv rodiče - masopustní maska, kterou dělal syn a jeho kamarád
Není tady
Ahoj holky no teda máte tu pěkné věci to se musí uznat. K těm různým tričkům já zase dělám fotopotisky nebo jen to co mě napadne. Jednoduše na nažehlovačku. Bohužel nemám ted žádnou fotku, ale až budu mít tak vám sem něco hodím. Jinak ještě dělám kalendáře s fotek.

Tak mi málem vypadly oči z důlků, ta kuchyň za málo peněz, konečně mám nějakou inspiraci, jak si to doma dát do pořádku. A sama.
Není tady

Sudino, mooooc hezkýýýýýýý.
Není tady