|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Jé, to je krásné, škoda že jsem takový antitalent... Nedají se tam ty výrobky koupit? Nebo se tam prodávají jen ty potřeby na tvoření? Jsou fakt nádherné.
Není tady
Babucha: Jsou i stránky, kde si můžeš věci koupit, nebo můžeš chodit na kurz, kde tě to naučí... např. http://www.dilnainspirace.cz/
Není tady

ahoj holky, Kijjo, Dílna inspirace je skvělý web, já tam chodila nakupovat barvy na sklo, to je totiž moje vášeň.... ikdyž tu jsem teď maličko pověsila na hřebík a zbláznila se do keramiky 
Mimochodem, Májojájo, ty svícny jsou fantastické !!!
až budu mít čím, taky se pochlubím, zatím jsem ale ve fázi uplácaných a uschlých polotovarů, to víte, byla jsem tam teprve dvakrát a nikdo učený z nebe nespadl 
takže tady máte zatím jen jako závdavek něco málo z toho, co se dá udělat z barviček na sklo

Upravil(a) mala.popelka (22. 10. 2006 20:45)

Není tady
ahoj tvorilky, mate tu moc pekny vecicky!
i ja bych chtela prispet svou troskou do mlyna... vanocni pernicky 
ps: omluva za velikost, pokud to bude delat problem, muzu zmensit 

Není tady
Melu, tak tohle je fantastické!!
Není tady
Melu, to je nádhera. Čím maluješ?
Není tady
dekuju
maluju pytlickem. a polevou podle receptu 
Není tady
Melu, jakým pytlíčkem? Jednou jsem byla u perníkářky a ona dělala kornoutky ze svačinového papíru.
Není tady
ita napsal(a):
Melu, jakým pytlíčkem? Jednou jsem byla u perníkářky a ona dělala kornoutky ze svačinového papíru.
darek od mamci, myslim, ze ona ho nekde koupila, je to klasickej igelitak, ale na konci ma umelohmotnou hubicku s dirkou. mam ho uz docela v dezolatnim stavu, takze se budu pidit po novym, jelikoz planuju pernicky i velikonocni. kdyz sezenu, dam vedet odkud a za kolik, snad to neni tak nedostatkovy zbozi 
a tady jeste jeden pokus jako darek.. andilek
)
Není tady
Já osobně perníčky nezdobím,pro mě vrchol namalovat kulaté kolečko
,ale dcera zdobí perníčky velkou injekční stříkačkou.Asi nebude záležet na tom čím se zdobí,ale spíše čí ruce zdobí. 
Není tady
Melu, smekám před Tebou
, já si vykrájím různé tvary,ale stejně mi chybí inspirace
, to co Ty dovedeš udělat z obyčejného kulatého perníčku to je NÁDHERA .
Není tady
dekuju moc
ja jsem to letos zkousela poprvy sama, a tyhle mandalky sly proste samy od sebe, ted mam v planu vytvorit nejaky velikonocni, tak jsem zvedava, jak dopadnou.
Není tady
To je teda zase musíš zase zveřejnit aby jsme se my,neumělkyně
mohly potěšit alespoň pohledem.
Není tady
To je nádhera...já neumím zdobit vůbec NIC! Moc se mi líbí perníčky pečené na obrácené lžičce takže pak vytvoří duté vajíčko....taky je na ty duté formička ale je dost drahá, u nás stála okolo 30Kč a to máš jen 2 kousky najednou k upečení...
Není tady
anka napsal(a):
To je teda zase musíš zase zveřejnit aby jsme se my,neumělkyně
mohly potěšit alespoň pohledem.
urcite se budu snazit to sem placnout 
Není tady
od Bety:
protože vůbec nejsem šikulka, na tvoření úplně nemehlo, teprve dnes jsem se dopracovala k téhle diskuzi. Tam jsem našla tvůj příspěvek, že máme posílat nápady, že jsi sběratelka nápadů.
Posílám tedy nápad na "česnekovou panenku",která je tak jednoduchá, že mě nadchla.
Koupila jsem ji na každoročním "festivalu česneku" v Buchlovicích.
Sukýnka je ze sušené natě přivázané na stonek a ručičky jsou špejle obalená sušenou natí s vše je jen přivázané stužkama.
Fotku přikládám. Je trošku moc zmenšená ale snad to bude dobře vidět.
Není tady
Májajája napsal(a):
vůbec nejsem šikulka,
http://fora.babinet.cz/img/gallery/7_1171392468.jpg
Májo,nepodceňuj se,to co jsi nám tady párkrát ukázala,vypovídá o něčm jiném 
Ještě by jsi nás,nemehla mohla učit 
Není tady
anka: Májajája to citovala mně - a to bys koukala jaký jsem nemehlo!
i tu panenku jsem koupila!
Není tady
Přesně tak,citovala jsem Bety, ačkoliv o mně říci že jsem zručná......chachá ..by sand nikdo z lidí co mně zná by si říci nedovolil.
Dokonce motto mého otce bylo :Uč se a moc, protože rukama ty se nikdy neuživíš 
Není tady
a to jsem si myslela že čtu pozorně 
Není tady
cesnekova panenka je krasna, vybornej napad 
ja jsem tvorila zalozku..
mandalku na tricko..
a yetti miminko 

Není tady
Melu, prosím napiš JAK jsi udělala tu mandalku na tričko. Jinak ty kytičky nebo co to je, jak tvoříš, máš podle konkrétního vzorku nebo ti to jde vymyslet samo ? 
Není tady
Ta záložka by byla pěkná jako kravata, nědělala jsi někdy kravatu? Yettí mimino je úžasné.
Není tady
majajaja: no na cerny tricko jsem savem perex vyzrala kolecko, do toho jsem nakreslila mandalu tmave hnedou konturou na hedvabi malym steteckem a okoli mandaly jsem vybarvila zelenou fixou na textil a nakonec prisila koralky. jinak ty kyticky i mandaly jsou z hlavy, zacinam vzdy teckou od stredu a postupne dokola pridavam podle fantazie.
bety: to by byla ale pekne silena kravata
D ne nikdy jsem jeste kravatu nedelala, ale asi by to slo, staci jen sehnat nejakou bilou kravatu a zkusit to. zadnou nemam 
dekuju! 
Není tady
Tak jsem vše koupila,tužkou začala předkreslovat mandalu na tričko- a asi u toho zůstanu.Holky jsem takový střevo že to nezvládnu předkreslit!
Napadlo mě překopírovat mandalu staženou z netu,ale nevím jak na to.Co myslíte,fix asi nepřekreju že? Je to bílé triko 
Není tady