|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Maminky jak dlouho jste používaly klasickou dětskou postýlku?? A pak jste přešly rovnou na postel standartní velikosti (válendu) nebo jste měly ještě mezistupeň - dětskou postel? Díky za reakce 
Není tady
Ahojky Kamcitko!
Ja na syna postylku pouzivala dva roky,do te doby jsem ho kojila a spal s nami v loznici.Ale kolem roka jsme mu odsroubovali ten predni dil a mel to jako postel a udelali jsme to i kvuli tomu,ze postylku jsme prirazili k letisti a ja ho mohla kojit a nemusela tlustocha vyndavat,jen jsem vyspulila prso. Ve dvou letech byl i na noc bez plen a spal celou noc a tak jsme mu poridily velkou drevenou postel a novy pokojik. A ted uz se tesi az tam prijde k nemu Kacenka do pokoje si hrat
Pozdravujem Kacenku .....
Není tady
Kamčitka napsal(a):
Maminky jak dlouho jste používaly klasickou dětskou postýlku?? A pak jste přešly rovnou na postel standartní velikosti (válendu) nebo jste měly ještě mezistupeň - dětskou postel? Díky za reakce
Ahoj, klasickou postýlku maminky používají různě dlouho. Většinou ji dítě opouští pokud se stěhuje do svého pokoje a nebo je na cestě nový potomek a je nutné postýlku přenechat mladšímu. V tomto připadě doporučuji přejít na válendu, alespoń 3 měsíce před porodem. Ne ze dne na den. S válendou budou z počátku lehce zvládnutelné problémy. Děti postel opouštějí, protože namá zábrany a nevydrží ležet než usnou. Často pomůže na zklidnění přečtením pohádky před spaním nebo posleh pohádky. I mazlíčci udělají svojí dobrou službu.Někdy děti padají z poslele, doporučuji na první týdny pokládat na zem peřinu, aby se pád změkčil. Přejít z postýlky na válendu se dá, chce to hodně trpělivosti a nočního courala vracet do své postele a chválit, jak je šikovný a velký. Můžeš mít i mezistupeň postel dětskou nebo postel, která s dítětem roste. Mě se osvědčila hned válenda. Přeji hezky podzim Magdalena Mikulandová
Není tady

kamčitko, my jsme malému, když měl rok a půl koupili dětskou postel v Ikei. Má přes půlku postele postranici a nikdy nám z ní nevypadl. Je o trošku úzší a kratší než normální postel
Není tady
Kamčitka napsal(a):
Náš kluk spal v postýlce asi do 2,5 let, ale to už z ní dávno vylézal a přicházel k nám do postele, když se v noci probudil...Pak jsme koupili patrovou postel, normální velikou a v ní od těch 2,5 roku spal. Spadl snad jen jednou.
Ale viděla jsem u známých, že měli u patrové postele i dole přidělanou takovou lať, aby dítě nevypadlo.My jsme to nepotřebovali, a ani dcera, když jsem ji ve stejném věku dávala do velké postele, nijak extrémě nepadala..
Ale peřinu na zemi před postelí jsme nějakou dobu měli..
Není tady
Tak můj starší kluk (i mladší, v tomhle byli stejný) spal v postýlce do 1,5 - a protože ze dne na den začal v postýlce řvát a přelézat a naklánět, přestěhovali jsme ho na velkou válendu. Ze začátku jsem k posteli dávala 2 židle, pro případ, že by spadl, ale to se mu naštěstí nestalo.
Švagrová to řeší s roční holčičkou, že si postýlku přetáhla k letištii a vyšroubovali jeden bok. Má tak ulehčeno kojení a nemusí vstávat.
Není tady

Tak my jsme furt v postýlce, od 13 měsíců spí v cestovní. Koupili jsme pokojíček i s postelí a on si tam nelehne a nelehne. Ani sednout si nechce. Stejně jsem ho chtěla zezčátku nechat v postýlce, aby neměl těch změn tolik, tak jsem zvědavá kdy se přestěhuje :-)
Není tady
Kamči, moje děti si klasické postýlky moc neužily. Nejstarší dcera chodila od 10-i měsíců a ač byla jinak chroustík, byla schopná velmi brzy přelézt zábradlí a vzít to z postýlky po hlavě, takže v 16-i měsících šla na velkou postel (jen na přední stranu jsme namontovali zábranu proti přepadnutí). Syn byl na velké posteli už od 15-i měsíců a nejmenší dcera - hm, ta vlastně měla dětskou postýlku jen na ozdobu, jinak chrupkala v naší posteli
. Vše mělo své pro a proti - určitě nevýhoda, že dítko mohlo vylézt z postele kdykoliv, ale na druhou stranu pro učení na nočník bezva. Ten měli stabilně u postele a brzy se naučili se sami "obsloužit", bylo-li třeba.
Upravil(a) Ela.. (14. 9. 2006 12:48)
Není tady
Taky teď řeším postýlku a chci se zeptat. Polohovací rošt je samozřejmý. Ale obešli byste se bez stahovací bočnice nebo vyndavacích příček? Co jsem se dívala, tak nejlevnější postýlky se stahovací bočnicí vyjdou na 2000,-, spíš víc, tak se chci zeptat, jestli je to opravdu taková výhoda.
Dnes jsem se v obchodě dívala na ty postýlky s vyndavacíma příčkama a už v krámu měli jednu z nich prasklou v místě, kde se se nasazuje do horního rámu postýlky... Přijde mi to takové nekvalitní a to byla postýlka skoro za 2500,- ...
Není tady

My budeme postýlku likvidovat určitě do 2let Aduš, Mára už jí má načrtlou a bratránek nám ji udělá, chci zatím nižší a až bude Aduš větší tak chci postel do patra aby měla co nejvíce místa v pokojíku 
Jinak Gabriell my máme půjčenou úplně obyč postýlku s normálním roštem, jen se dají vyndat asi 2 ty postranní tyčky ale nikdy jsme je nevyndávali, a rošt jsme měli první 3měsíce Aduš jen podložený, jen jsme ji koupily kvalitní matraci 
Není tady
Já měla Terouše do 3 měsíců v krásnym košíku, kterej teď budu házet na mimibazar na prodej a teď příští týden budem instalovat dětskou postýlku do pokojíčku. Mám po tátovi 57 let starou plechajdu se sítěma, tak jsme ji znova nabarvili a už se na ni těším. Je 140 na 70 a spali v ní nejen moji příbuzní, ale i já a brácha. Je to takovej rodinnej klenot
tak snad se v ní bude Terouškovi líbit
Kupovala jsem do ní jen polokokosovou matraci
Není tady