6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pokud má dítko jednu,dvě bradavice,tak bych v tom vypálení takový problém neviděla.Také se pouívá nakrabaný česnek zalitý octem,nechat 24 hod.Pak postiené místo zalepit náplastí jenom s vystřieným otvůrkem na bradavici.Zabrání se tak poleptání zdravé kůe.Naplácat česnek a zalepit.Ná synek ale ječel,e ho to bolí.Doma mám recept od naí skvělé koařky.Syn měl toti v 5 letech ručičky samou bradavici.Vyseli se mu kdy začali se kolkou chodit do bazénu a nebyli jsme schopni zjistit,která je mateční.Recept je skvělý,ale má jednu velkou nevýhodu - musí vám ho namíchat v lékárně a u před dvaceti lety s tím byl obrovský problém.Jeho součástí je toti i jedna látka,která není běně v lékárnách k dispozici.A přijdu domů tak ho někde pohledám a zavěsím sem k dispozici pro vechny Babinetky.
Není tady
Sloení receptu na mazání na bradavice:
Acidi salicylici 4,0
Acidi lactici 2,0
Colodii elastici 15,0
seu vaselina flava Etheri 20,0
Podofilini 2,0
Doufám,e jsem ten doktorský krabopis dobře opsala.
Není tady
My jsme se bradavic zbavili, jak píe Zlata, ale nesundávali to, dali na noc, celý den s tím chodil syn a večer po koupání vyměnil za novou cibuli a tak dlouho...a se ve vyloupne, i několik měsíců !!!
Není tady
No, vypalování (vykrabávání) není moc příjemné, ale není t ani ádný drasák, jene záleí taky kde bradavice je, Syn je měl na prstech a tam to tolik nebolí. Na "léčení" jsme dostali u koní lékařky Verrumal, je to taková tinktura, vypadá jako lan na nehty a tou se bradavice soustavně potírá, kůe kolem praská a bradavice na konec vypadne. Není to bolestivé, pokud nenatřete i zdravou kůi, tam vodička típe a kdy ta ků praskne tak to trochu bolí. Synovi tak odpadlo vech pět bradavic z ruky, kterýcjh jsme se jiným způsobem snaili zbavit tři roky.
Důleité ael je zjistit která bradavice je Mateřská, to je větinou největí a pokud se nezbavíte té, budou se pořád dělat nové.
Není tady
Tak já přidám jednu čistě babskou radu, která mi ale opravdu pomohla. Bradavici potřít menstruační krví. Moná to zní divně, poradila mi to sousedka, ale zkusila jsem to a po bradavici není ani stopa...
Hm, i kdy bych tento příspěvek měla radi dát to zdraví eny, ne dětí, no co, dětem to moná taky pomůe.
Upravil(a) Babucha (19. 9. 2006 23:07)
Není tady
Holky já jsem začala dávat tu cibuli... 3 dny a bradavice zčernala... normálka???? Jak dlouho to jětě asi potrvá a jakým způsobem nakonec "odejde?"
Není tady
Moje dcera se nemohla zbavit bradavic na rukou i kdy jsme vyzkouely snad vechny přípravky z lékárny,který nebyly vůbec levný.Moje mamka jí poradila,a se na ně natve a pořádně jim vynadá.Přesně to večer udělala a po bradavicích ráno ani památky.Začala jsem pátrat a dočetla jsem na netu,e je to moné.Psal o tom dokonce lékař a sám viděl plno takových případů.Důleitá je ale ta psychika,musí se na ně fakt myslet a nenávidět je.Zkuste to,drím palce.
Není tady
Májajája napsal(a):
No, vypalování (vykrabávání) není moc příjemné, ale není t ani ádný drasák, jene záleí taky kde bradavice je, Syn je měl na prstech a tam to tolik nebolí. Na "léčení" jsme dostali u koní lékařky Verrumal, je to taková tinktura, vypadá jako lan na nehty a tou se bradavice soustavně potírá, kůe kolem praská a bradavice na konec vypadne. Není to bolestivé, pokud nenatřete i zdravou kůi, tam vodička típe a kdy ta ků praskne tak to trochu bolí. Synovi tak odpadlo vech pět bradavic z ruky, kterýcjh jsme se jiným způsobem snaili zbavit tři roky.
Důleité ael je zjistit která bradavice je Mateřská, to je větinou největí a pokud se nezbavíte té, budou se pořád dělat nové.
Taky jsme Verumal pouívali, syn měl bradavic plné ruce, nedalo se vypalovat, tak jsme to natírali a za nějakou dobu bylo po bradavicích.
Není tady
Měl jsem pár bradavic na chodidle, začal jem je likvidovat Verumalem,česnekem,cibulí ,ale bylo to,jako kdy je pohnojí a během roku jsem jich měl desítky. Na koním je vypaloval dusíkem, velká bolest a po třech měsících zákroků dalí rozmnoení. Na chirurgii to byla u tak velká plocha,e u to nebylo moné ani na několik zákroků. Zkouel jem je doma vytahovat pinzetou, kořeny byly delí ne půl centimetru a vdy se přetrhly,take do týdne tam bradavice byla zpátky,nehledě na obrovskou bolest - to jsem přímo na kořen dával Verumal-nic nepomohlo.
Doktor na chirurgii poradil přikládat rozříznutý list Aloe a přelepit náplastí. To jsem opakoval a vdy,kdy Aloe vytvořilo do bradavice kráter,tak jsem okrabal okolní pokozenou kůi. Bylo to spousty trpělivosti a náplastí, rozřezal jsem vechny listy Aloe, co jsem měl. Potom jsem začal kupovat v lékárně Aloe gel zn.Fytofontana, vy jsem nanesl na bradavici a přelepil- celé opakoval 2 a 3x denně. Výsledky se dostavily u asi za tři týdny, bradavic začlo ubývat a vech jsem se zbavil po esti měsících.
Není tady
Ahoj, mel jsem obri zaslapanou (zanedbal jsem to) bradavici na chodidle kterou vypalovali dusikem nebo dokonce nejakym pristrojem(odpadla mi pak pulka nohy a celkem to bolelo na doslap) a lecili vsemozne i v nemocnici a nic. Chirurg mi ji v nemocnici dokonce odmitl vyriznout s tim ze je tak velka ze by me to dosmrti bolelo. Pomohl mi az pripravek Verrumal ktery se maze na bradavici. Je treba vzdy narusit povrch bradavice a pak radne natrit verrumalem a kdyz vydrzite, urcite vam pomuze jako pred lety me. Je treba se ale toho nebat, seskrabovat nebo strhnout odumrelou cast a natirat a natirat.
Není tady
Dobrý den, ten přípravek - Verumal je z lékárny?
Moc díky
Není tady
Veronika Kremzová napsal(a):
Dobrý den, ten přípravek - Verumal je z lékárny?
Moc díky
ano na předpis
Není tady
.
Upravil(a) clavel (26. 3. 2010 11:43)
Není tady
Na bradavice také pomáhá bylinkový gelík. Chce to trpělivost, pravidelně mazat, bradavice vylezou a odpadnou. Je vhodný i pro děti, nebolí to, dádné nervy u doktorů, ádná chemie
Gelík mám mnoho dalích účinků, říkáme mu domácí lékárnička do kapsy
Desinfikuje odřeniny, řezné ranky, urychluje hojení jizev, akné, típanců, modřin, bérc. vředů, pomáhá při svědění, prořezávání zoubků, aftech, při zánětech dutin, při rýmě, zánětu očí, plísni nohou, praskavých krvácivých ekzémech, zastavuje krvácivé ranky, při pouití ihned po úraze, nemusí se vytvořit ani modřina, bolest rychle ustupuje....atd.
Není tady
clavel napsal(a):
.
Moje dcera měla celkem 5 bradavic na chodidle a neustále jsme chodili na vypalování pouívali i tady citovný Verumal, ale nic pomáhalo. Nakonec mi kamarádka poradila, e je na bradavice výboraná hlíva ústřičná, kterou jsem zakoupila v lékárně ve formě tablet a během 2 měsíců bradavice zmizely.
Není tady
Ano, chtěla jsem ti taky napsat, e zrovna dríme kúru s hlivou ústřičnou (a kvůli alergii i s echinaceou).
Není tady
Ahoj, prodělala jsem nemoc rukou nohou a úst a kromě typických puchýřků semi na rukou i nohou udělal výsev maličkých brdaviček. Hrozně to svědí a pálí a já z toho ílím. Poradíte mi, co na to? Moc děkuji!!
Není tady
Na radu tchyně jsem na kolečka nakrájela cibuli a tu nechala nějakou dobu v octu.Pak jsem ji aplikovala na bradavici a do rána bylo po ní (přes noc).Nic při tom nezčernalo,jak tu někdo píe.Nezdá secto,ale je to skutečně velmi agresivní a učinné.
Není tady
Holky dík, ony to nakonec přecejenom byly ty pupínky z prodělané nemoci. I kdy teda vzhledově to vypadalo, jako letní bradavičky, co mívám kadé léto. Pekelně bolely a svěděly, ale u se to lepí, zaplapánbůh.
Není tady
Mě na bradavice vdycky zabíral vlatovičník vyí, který nám roste ve stínu za domem, nebo taky roste v lese, ale já u jsem bradavice teda dlouho neměl, jetě e tak, protoe jako malý jsem se trápil s jednou velkou bradavicí na lapce nohy, která nela odříznout ani doktorce, a jsem si ji nakonec vystříhal sám po aplikaci umrtvující masti, ale to u jsem se musel hodně natvat.
Není tady
Mě bradavice zmizely po přípravku prodejném v lékarně s názvem Verumal.
Není tady
Na doporučení kamarádky (měla vyzkoueno na synovi) jsem koupila Kromnisan, bradavice zmizely a u se ádné nikdy neobjevily.
Upravil(a) Romča (13. 9. 2011 17:59)
Není tady
Ahoj, ja jsem mela bradavici na noze a zkousela jsem i Propolis, ten se nezdal spatny..i kdyz po nejake dobe se opet vratila..zacala jsem uzivat Hlivu ustricnou s rakytnikovym olejem (puvodne na posileni imunity) a po nekolika tydnech mi bradavice vypadla...je to priblizne rok, co od ni mam pokoj. Je to prirodni produkt, zadna chemie, tak kdyby te zajimala, tady je odkaz: http://www.vegi.cz/cz/produkt/hliva_ust … vym_olejem
Není tady