Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#76 15. 9. 2006 14:05

Koka
♥♥♥----

Re: prosba o radu

Několikrát mi řekl, že je to za ním, že myslí na budoucnost, že ho to mrzí. No vidíš Uzlíčku, vždyť to je moc hezké co ti řekl.
Jiné neslyšely ani ň, jako by si řekli " jsem s tebou tak co víc chceš tečka "  Víš jak je to přísloví " kdo chce víc nemá nic " Poslal ti obrázek, řekl si, to se bude mé Uzlince líbit, myslel při tom jen a jen na tebe. Nezlob mě a neřeš, že jí by něco připsal. Je to za ním. Důležité je, že teď by už nic nenapsal ani obrázek by neposlal...  "Já měl nějakou milenku? pane bože kdy to bylo?"
Netřeba se tím dál zabývat , stačí chvilky kdy se nám to připomene, tak nějak samo třeba prostřednictvím televize. Na to potřeba ještě trochu síly, ale jinak ji dávej jen do vašeho vztahu.

Opravdové odpuštění je projevem nejvyššího stupně lidského počínání.

Není tady

#77 15. 9. 2006 14:08

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

správně.

Není tady

#78 15. 9. 2006 14:09

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

Jonathane, už to máš za sebou !!! zvládls to určitě dobře, pokud se takováhle věc dá zvládnout dobře. zapij to a mysli na kamaráda a na všechno hezký, co jste spolu prožili a on zůstane s tebou. Myslela jsem na tebe a ještě budu.

Není tady

#79 15. 9. 2006 14:10

uzlík
♥♥♥♥♥--

Lucie33 napsal(a):

UZLÍKU hernajz !!!!!!! ty mě štveš, já se tak statečně snažim tohle všechno házet za hlavu a nemyslet, ani z Jonathana jsem to netahala - ovládla jsem se - a ty mě do toho vždycky zase namočíš. hernajz. nech už toho. je to na nic !!!!!!! buď hodná, šťastná a spokojená holčička, nebo bude zleeeeee !!!!

Už mlčím Lucinko, už mlčím!!!!
Jedu do přírody, jdu se usmívat, slibuji parparpar

Není tady

#80 15. 9. 2006 14:13

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

hudry hudry basama s fousama !!!! jedu taky do přírody, na vandr, do lesa, do podolí, do lékárny....se těšim, a ty si dej na mě bacha !!!! smilesmile

Není tady

#81 15. 9. 2006 15:12

Lukas
♥♥♥----
Místo: Mělník

Hmm Jonathane ... jsem tu se svym prispevkem sice pozdejs nez ostatni, vetsina toho tady uz zaznela, tak jen doplnim, ze tu urcite nejsi jediny chlap, ktery se pta zdejsich dam, jak to zaonacit, aby zase bylo doma dobre. Ja to zkousel taky - na rozdil od Tebe mi zena za nikym neutikala. Dost jsem se snazil to urovnat a nedarilo se, nedarilo se ... a nedari se dodnes. Pred pul rokem jsem snahu vzdal ... 2 mesice jsem predtim nebyl schopen jist, pracovat, myslet, porad jsem jen premyslel a planoval jak to dat dohromady. Az terapeut v poradne mi pomohl vyjit z bludneho kruhu a od te doby jsem to hodil za hlavu, protoze to opravdu nikam nevedlo. Cim vic jsem toho delal, tim hur bylo ("ty nic nedelas, ty nic neurychlujes "- mysleno rozvod) ... a cim vic jsem se snazil tim jeste vic hur bylo ("ty me nenechas chvili na pokoji, porad po me neco chces, ...") ... zkratka at jsem udelal co jsem udelal (nebo neudelal) bylo to spatne. Tak jsem to otocil a (jako ty) se zacal starat vyhradne o domacnost a o deti (nikoliv o ni) a pro zmenu do problemu spadla ona. Jednou si take zkousela nabrknknout nejaky podobny individuum jako popisujes ty-  to jsem ale 'zavcas' prekazil - a o to vic mi to pak uskodilo, no co - jsou cesty, ktere si v zivote clovek musi zkusit, aby priste vedel, ze tudy fakt ne.
Ty mas mozna stesti v tom, ze ona je pryc a nedela Ti ze zivota peklo ... me ho udelala (a hodne to ublizilo i detem) a chte nechte ji to ted nemohu odpustit, takze ja uz cestu zpet nejen ze nehledam, ale ani si nepreji. Doufej, ze Tva pani prozre rychleji, nez Ty sam prestanes cestu zpatky hledat.

Není tady

#82 15. 9. 2006 20:03

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Jonathane,
reaguju na tvůj první příspěvek, protože nemám zatím bohužel čas číst dál...
Stalo se, stalo, bohužel, jestliže někde funguje nějaká chemie, s tím nic nenaděláš, to musí ten "postižený" partner sám, ovšem chce-li...a mnohdy nechce, že? Vnucovat se a lísat se absolutně nemá smysl, spíš vyvolává opačnou reakci - mluvím z vl. zkušenosti, nevěru manžela  máme snad za sebou, nicméně opravdu jsme prošli ( nebo jsem prošla skoro všechna stadia, zde na netuse  připomínající....Takže některé momenty, jak se manžel choval, mě nepřekvapily, jen jsem si v duchu odškrtla : ano, jsme v této fázi a problem se vyvíjí tímto směrem....plus minus  na jedno brdo s rozdílem koncovkybuď anebo....a ve finále vyvstává otázka  co je vlastně lepší: strvat  či rozpustit seance( nebo-li rodinu)???

Není tady

#83 16. 9. 2006 13:08

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Jonathane, držím ti palce, aby si nejako prekonal toto krízové obdobie "bez ztráty desítky"... Veci chodia v skupinách, dobré aj zlé... Teraz máš asi horšie obdobie, ale zatni zuby a povedz si, že veď bude lepšie... a ono určite bude. Či už so ženou, alebo bez nej - tak to je. A držím palce aj tvojej dcére, aby jej táto situácia priniesla nejaké ponaučenie a aby ňou tiež prešla bez vážnešjích strát. Až budeš zasa schopný, napíš prosím, ako si zvládol pohreb a ďalší vývoj krízy. čau S

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#84 18. 9. 2006 10:34

Jonathan
♥♥♥----

Zdravím všechny. Strašný pátek mám za sebou. Ustál jsem to jen tak tak. Tolik smutku pohromadě jsem nikdy nezažil. Večer jsem to zapil a zatáhl za tím oponu. Zůstane mě v srdci na trvalo, ale bez smutku. Pouze hezké vzpomínky. Nic jiného už s tím neudělám.
Teď se vrhám na práci a život s dcerou. Musí být lépe a bude lépe.

hjarta

Není tady

#85 18. 9. 2006 10:39

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

ahoj, jsi šikulka !

Není tady

#86 18. 9. 2006 10:42

Jonathan
♥♥♥----

Míša: My jsme teď v druhé fázi, kdy se konfrontují fantazie a představy s realitou. Uvidíme co bude dál.
U mě se teď střídají pocity vyrovnanosti se zoufalstvím. Horší je, že dcera začíná být na mámu naštvaná, protože jí stále volá a chce se s ní potkávat. Tam se bojím, že by se to mohlo vyhrotit a to bych za žádnou cenu nechtěl.

Míšo, potřeboval bych eventuálně upřesnit, jak ti ty fáze probíhaly a jakým způsobem jsi hlavně komunikovala. Když byla fáze jedna až teď dvě, tak nemůžu ženě volat, jak se má a tak, abych nebyl za loudila. Prosím poraď. smile

Není tady

#87 18. 9. 2006 10:43

Jonathan
♥♥♥----

Čau Luci, co vandr ?? Jak jde život ???smile

Není tady

#88 18. 9. 2006 11:21

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

na vandru bylo krásně, doma je dobře, mě je taky dobře (tak na 85%), co si víc přát? aby bylo líp taky vám ostatním, aby to vydrželo, pořád si v sobě tak uklízim a hledám a ještě pořád dost nacházím, takže stěhuju, přerovnávám a má to asi všechno smysl.

Není tady

#89 18. 9. 2006 11:45

Jonathan
♥♥♥----

tak to gratuluju a držím palečky:supr:

Není tady

#90 18. 9. 2006 13:36

Jonathan
♥♥♥----

Prosím o radu. Dostal jsem SMS od ženy, že jí dcera napsala, že na ní nemá o víkendu čas a že jí nechce tak často vídat, protože nás opustila. Žena jí zase každý den píše volá a chce ji vidět, aspoň potkat. Nechci, aby to přešlo do nějakého konfliktu.

Mě psala, jak je to taky pro ní strašně těžký, ale že nemohla jinak. Že jsme vše měly řešit dřív a že nemůže zapomenout na to co jsme prožily, ale že nemohla jinak. Prostě maso . . . . kapitulation

Není tady

#91 18. 9. 2006 13:42

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

dcera je dost stará, nechala bych to teď na jejím rozhodnutí. dost chápu, že na maminku nemá zrovna náladu a nechápu, že tvoje žena si neuvědomuje i ve svým poblouznění, že vaše problémy, který jste měli řešit dřív a na který nemůže zapomenout (to tě jen cituju - víc nevím) se její a tvé dcery poměrně netýkají a že jí muselo moc a moc ublížit, že přes tyhle vaše problémy jí opustila. a že "nemohla jinak" je sice teda smutný, ale myslilm, že za to bude muset určitý následky nést. tvojí dcery je mi opravdu líto, je jak mezi mlýnskýma kamenama a úplně nevinně. nech to na ní. ženě bych to stručně vysvětlila, copak bože nechápe, co to dítě musí cejtit?

Není tady

#92 18. 9. 2006 14:03

Jonathan
♥♥♥----

Luci: Špatná interpunkce. Psala, že nemůže zapomenout na to hezký co jsme za těch x let prožily . . . . kapitulation

Není tady

#93 18. 9. 2006 14:14

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

Jonathane, ona se probere, aspoň to si já myslim. bude to ještě chvilku trvat, ale podle mě se probere. já spíš myslim na tvou dceru, jak to s ní mele s chudinkou. mluvíš s ní o tom? zkus jí to nějak vysvětlit, aniž bys ženu nějak shazoval nebo pomlouval, ona už toho fůru pochopí  a třeba jí to trošku pomůže se k tomu nějak postavit a třeba mámu i trošku pochopí - i když to bych od ní asi teď nečekala. co tvoje dcera, jak to bere?

Není tady

#94 18. 9. 2006 14:14

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Jonathan,
mám stejný názor jako Lucka. Tvá dcera už je dostatečně stará a asi by jsi ji měl nechat se rozhodnout samu. Myslím, že na svou matku asi nezanevře, i když se teď na ni zlobí. A zlobí se právem.

A to že tvá žena nemohla jinak, ne ne. Každý může jinak.

Držím ti moc palce ať to všechno s dcerou zvládnete. Bude to těžké, ale vy to určitě dokážete wink

Není tady

#95 18. 9. 2006 14:19

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

Jonathane, manželce řekni, ať dá malé čas se s tím vším srovnat. Přece jenom je to moc brzy a všechno si v sobě teprve skládá, je plná emocí, někdo jí rozboural ten její hrad, který si sama v sobě stavěla. A pak bych opatrně pomaličku polehoučku po špičkách zkusila mluvit s malou a probrat to s ní, vysvětlit jí, že i přes to všechno (a vím že ti to z úst nepůjde lehce) jí má maminka ráda a chce jí vídat.............a pak je hrozně velký kus práce na tvé ženě, aby si malou získala a ne ji od sebe ještě víc oddálila.

To nejkrásnější na světě je lásku dát a láskou být milován

Není tady

#96 18. 9. 2006 14:19

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Jonathane prosím, pomoz své dceři pochopit, že ona v žádném případě nemůže trpět vašimi neshody. Zkus jí vysvětlit, že maminka ji miluje pořád stejně, problémy máte přece mezi sebou vy dva. Je to důležíté pro její citový, psychický vývoj. Máš to chlapče nesmírně těžké, ale musíš to prostě ustát. Myslím, že i Tvá žena to ocení. Tebe ocení, rozumíš mi?

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#97 18. 9. 2006 14:30

Jonathan
♥♥♥----

Čauky všem. Tolik reakcí. Kde jste se vzaly sudičky ??? S dcerou o tom mluvím velice často. Jí strašně vadí, že na ní mamka tlačí, ať se vidí každý den a když jí dcera odpoví, že na to nemá čas, tak to žena spíš vnímá jako odmítání.
Taky jsem to pravě dnes ženě odepsal, že mám pocit, že na dcerku hodně tlačí a ať jí dá čas. Nikdy bych si nedovolil tlačit holky pro ti sobě. Nejsem magor. Stalo se, co se stalo, ale jsme dál lidi, který spolu prožily i krásný čas a nezazdím to nějakou hloupostí a stupidností.

Díky za pomoc a radu  hjartahjartahjarta

Není tady

#98 18. 9. 2006 14:31

x62358
Host

Přesně tak, jak píšou holky. Tvoje dcera se teď cítí strašně. Já když si představím, že bych byla v její kůži - přesně vidím, co by se mi honilo hlavou: vlastní mámě nestojím za to, aby se mnou byla.
Její svět se totálně rozpadl, veškerý jistoty v háji.
Musíš jí dát hodně moc lásky, porozumění a hodně jí ty věci vysvětluj. Pomůže jí to se trochu orientovat v situaci a přijde aspoň nějaký uklidnění. Je to opravdu moc a moc práce a sil. Ale tvoje dcera za to stojí, viď?

#99 18. 9. 2006 14:35

Jonathan
♥♥♥----

ffly: Já bych jí v tom rád pomohl se orientovat, ale zatím v tom sám bloudím, jak v pralese . . .  Ale ode mě ví, že se o ní postarám a že jí mamka má stále ráda. Ale je to pro ní složitý, aby tomu teď věřila . . . . . kapitulation

Není tady

#100 18. 9. 2006 14:39

x62358
Host

Jonathane, ono není o to se postarat, ale lásku lásku a zas jen lásku, která jí dá ten pocit bezpečí, který ztratila.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí