Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 14. 9. 2006 15:58

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

Re: prosba o radu

já jsem to pochopila, že sis to špatně přečet. dobře mi to neudělalo. jen nechápu moc, když máš pocit, že to byla tvoje osudová láska, že jsi neodešel a že tedy teď takhle špatně neseš jednání tvojí ženy? jak se to všechno v tobě změnilo? jak to do sebe zapadá?

já přijímám s pokorou neboj, určitě mě to posunulo, ale bylo to dost drahý posunutí, radši bych šla na Matějskou a svezla se na lochnesce....smile ale rozvíjím se na plný obrátky, a co teprve ty, ty budeš rozvinutej, až se z toho zblázníš.....

dokud máš trošku humoru, je to dobrý,.....a i tvůj sarkasmus je druh humoru, takže jen tak dál....

a tvoje "v pohodě" jsem zas já pochopila až teď..takže jsme si fifty fifty.

Není tady

#52 14. 9. 2006 16:05

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Jonathan napsal(a):

Daky: Budu se snažit a strašně tomu věřím, že už další "jobovka" nedorazí. Vždyť ten život nemůže být taková svi..! A já měl poslední dva roky fakt pocit, že je všechno naprosto v poho. Takže, věřím, že mě zase čeká něco hezkého.
Když se nezadaří - Máte na babinetu, taky nějakou "seznamku" pro zabezpečené odložené muže se závazkem (krásná 13 let dcera) ? Nebo si mám udělat svůj pořad "chcete mě?"
Je to jen černý sarkasmus na tuto dobu . . . .  Dědeček přežil koncentrák (byl žid) a když mě popisoval jejich humor, tak mě běhal mráz po zádech. Je to asi přirozená reakce mozku proti strašnému stresu.

hjartahjartahjarta Buďte v míru hjartahjartahjarta

Jonathane, co blbneš?? na mém energetickém depu to trénujem a jde to!!! hjarta Tak základem je se nehrbit! Narovnej se, zkus úsměv, nó vidíš,a teď vyprsit, v tvym případě teda naber dech a rozhlídni se!! Určitě se zachvělo alespoň jedno chřípí...,věř mi, a až to začneš vnímat..nepotřebuješ seznamku. Musíš ty být v poho a pak uvidíš ten mazec!! ...né, děvčata, netlačte se, hezky po jedný, dyť je to taky jen člověk... SLIBUJU!!hjartahjartahjarta

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#53 14. 9. 2006 16:11

Jonathan
♥♥♥----
Místo: Praha

Daky: Seznamka byla taky hec. V momentě, kdy se to rozneslo po lidech v okolí jsem zaregistroval kroužení dam z povzdálí. Ne tak ne, ale z toho strach nemám. Ale co tady začínám zde pár lidí číst a "poznávat", tak to by někdy stálo za setkání na panáka storstark

Není tady

#54 14. 9. 2006 16:14

Jonathan
♥♥♥----

Luci: Byla to osudová láska, ale pocit, že ztratím dceru a denní kontakt s ní mě velice rychle posadil na zadek. Specifikovat, jak se co změnilo nejde, protože to je takovej mazec, že člověk nemá šanci si to ani uvědomit a je to.
Je to jako bitka v hospě, kde za patnáct vteřin sedíš na chodníku před ní a nevíš jaký je den a jak jsi se tam dostal . . . .

big_smile

Není tady

#55 14. 9. 2006 16:23

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

no to jsem moudrá....
tak aspoň abstraktně .....na zdraví......
a snaž se dneska trošku jíst a trošku spát.......bude líp.

Není tady

#56 14. 9. 2006 18:36

x62358
Host

Jonathane, byla to asi velká osudová chemie.

A k těm novým zítřkům - myslím tím dámám - jak sám vidíš tak to jde, ale taky to nežeň moc kupředu. Teď si zraněnej, bolavej, nezahojenej a to by tvoje další vztahy asi poznamenalo.
A jak říká Lucie, najez se ať se nám neztratíš.

#57 14. 9. 2006 20:17

x21365
Host

Milý Jonathane, držím moc pěsti, abys to vše zlé, smutné a ošklivé  kolem sebe, co se ted děje zvládl a posílám také energii. A pokud máš pocit, že jsi sám, tak nejsi, máš dcerku a jistě i spousty přátel.Na  tebe budu myslet ode dneška každý den, piš , jak se cítíš, jak to zvládáš. Přeju ti sílu a klid, s tím jídlem - já to pak zkoušela třeba po hodinách malé porce, se spánkem ti bohužel zatím neporadím.
A setkání na panáka? Až půjde příště Dakotino energetické centrum, tak se to dozvíš a budeš pak zářit minimálně týden. Pozdrav Míša hjartahjartahjarta

#58 14. 9. 2006 21:13

Koka
♥♥♥----

Jonathane, nevím proč, ale tak nějak cítím, že u tvé ženy jde momentálně jen o chemii. Je zamilovaná, nevidí neslyší. Podle toho, cos psal o jejím milenci si myslím, že tvrdě narazí. Pak pochopí kde je její místo a kde jí bylo dobře. Možná to teď vypadá jako scifi, ale uvidíme... Ty mi připadáš velkorysý a společný život a hojení vašeho vztahu by jste určitě zvládli. Být tebou na jiné partnerky bych v tuto chvíli nemyslela. Nech to plynout, mysli na sebe a tvou dceru. Ať je váš byteček plný pozitivní energie.
Jinak ještě k té velkorysosti - určitě pramení z toho, že jsi vlastně udělal to samé co tvá žena. Zároveň si myslím a souhlasím tak s Lucií, že to co tvá žena udělala nemá souvislost s tím cos provedl ty před 8 lety.
To, že zemřel tvůj přítel mě mrzí a je mi to líto. Bohužel s tím se nedá už nic udělat nedá se to napravit a člověk si opět již po několikáté uvědomuje, že pokud nejde o život jde o ho...
Držím pěsti aby bylo zítra lépe než dnes, pozítří lépe než včera atd. Drž se chlape ať ti to šlape.

Opravdové odpuštění je projevem nejvyššího stupně lidského počínání.

Není tady

#59 15. 9. 2006 8:34

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

dneska ti moc držim palečky, ať to zvládneš........

a jenom jsem tak večer přemejšlela, co tvoje dcera, jak zvládá to, že jí maminka opustila? neměl bys možná vzít k psychoterapeutovi i jí? ona se asi snaží bejt statečná, ale myslim, že to pro ní musí bejt hrozný......a i kdyby se tvoje žena probudila z poblouznění (myslim, že nic jinýho to neni) a vrátila se, myslim, že překonat to, že vůbec od vás odešla bude pro ní ještě těžší než pro tebe.....

Není tady

#60 15. 9. 2006 9:22

Jonathan
♥♥♥----

ffly, koka, MisaII, Luci: díky za ty maily. Hrozně mě to pomáhá. Nebojte, nikam za novýma babama se nepoženu. To bych šel proti hlasu svého srdce. A hlavně nejsem typ "zoufalce" na jednu noic. Svou domácnost povedu nejlépe jak umím (včera jsem dvě hoďky žehlil a uvařil jsem dceři výborné hamánko na přání). Dnes v jednu mě čeká asi to nejšílenější co mě zatím potkalo a proto myslete na mne prosím a pošlete prosím trošku energie. V sobotu vyrazím s dcerkou na procházku po Praze a někam na kafíčko. Děkuju všem

V pondělí se ozvu

hjartahjartahjarta

Není tady

#61 15. 9. 2006 9:51

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

posílám ti co můžu hjartahjartahjartahjarta a odpoledne na tebe budu myslet. večer to někde spláchni a zítra vyraž s dcerou......drž se, ahoj.

Není tady

#62 15. 9. 2006 10:26

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pamatuj si, každý den je jiný a připraví nám spoustu překvapení. Ráno se probudíš a najednou víš, co máš udělat nebo najednou už nemůžeš plakat a mraky se rozplynou.
Přeju ti takové dny, i když je to pro tebe noční můra. Jednej VŽDY podle svého pocitu, rady nás všech zainteresovaných jsou  sice z praxe, ale tvůj život a to, jak ho žiješ, je jen tvoje volba, za kterou neseš důsledky.
Nikdy nepoznáš víc, jaký jsi , nikdy nepoznáš, kolik máš přátel, kdo tvé bolesti zneužije a kdo ti pomůže.Většinou vůbec netušíš, jak moc tě třebo má někdo rád, pomůžou ti věci, kterých sis nikdy nevšiml nebo je zapomněl.
Dcera je formát, že ti dokázala říct, abys žil svůj život- to je úžasné, dává ti najevo podporu.
Nepochybuju, že vás tento zážitek velice sblíží a stmelí.A obohatí.
Důležité je, abys v sobě  nedusil pocity (vztek, vina, nenávist, láska....)-musí to ven! Vypsat se, vyřvat, vysportovat- hlavně nedusit!!!Saháš si na dno, ale z něj je jen cesta vzhůru- nespěchej, pak z tebe bude nový a bohatší člověk. Láska fakt bolí.
Depky přijdou a budou hnusné- takže přeju hodně síly(to ještě nevíš, ale máš jí na rozdávání)- rozdýchej to a neboj, bude líp!

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#63 15. 9. 2006 10:29

uzlík
♥♥♥♥♥--

Uzlíčku, máš cos chtěla. nevim jestli mě to teda udělalo nějak dobře.

Luci ahoj,
mně to moc dobře neudělalao, ale tak nějak jsem s tím počítala. Dojezd musí být, nejdou utnout city. A s tím vším se mi teď musíme smířit.Proto musíme myslet na sebe a netrápit se, ale je to tak těžké.
Vím, co se asi v mém m odehrává. Chtěla bych se ještě Jonathana zeptat, zda by znovu vstoupil do stejné řeky a nebo zda mu to něco přineslo.Zda pak tu cestu k ženě opravdu našel a nebo zda se jenom snažil. Zda si uvědomil, cože se to vlastně stalo. Jsem opravdu moc zvědavá. Co to znamená, když jsou k nám teď takoví jiní? Hojí si u nás rány? Omlouvám se Jonathane, ptám se asi dost hloupě.

Luci: Byla to osudová láska, ale pocit, že ztratím dceru a denní kontakt s ní mě velice rychle posadil na zadek. Specifikovat, jak se co změnilo nejde, protože to je takovej mazec, že člověk nemá šanci si to ani uvědomit a je to.
Je to jako bitka v hospě, kde za patnáct vteřin sedíš na chodníku před ní a nevíš jaký je den a jak jsi se tam dostal . . . .
Musí to být asi pěkná mela a každý na tu melu potřebuje určitý čas. Ale přijde mi, že ten, který je popdvedený, musí čekat o něco déle. A je to asi čas, než onen nevěrník se vyrovná s tím, že se musí rozloučit se svou milenkou a až pak teprve může hledat tu cestu ke své ženě. Je to tak Jonathane?
Jonathane, moc ti držím palečky a věřím, že vše dobře dopadne. Ty jsi stál už na druhém břehu a víš moc dobře, co tě vrátilo zpět. Tvá žena teď stojí také na druhém břehu s růžovými brýlemi a možná se časem dostane do "mely" a ty růžové brýle jí spadnout ........ Drž se chlape, už jenom tvá dcerka ti za to stojí.
Tím jsem si trošku vzpomněla na Gabriela, jak ten asi na tom je???

Není tady

#64 15. 9. 2006 10:48

Suzie
♥♥♥♥---

Jonathane, Jonathane, myslím, že by ses měl obrnit velkou trpělivostí a velkorysostí. Tys své ženě dost ulehčil rozhodování svým úletem před osmi lety. Možná má teď pocit, že má jeden úlet k dobru a že když tě ona tehdy vzala zpátky, tak ty jí, v případě, že se rozhodne vrátit, taky vezmeš. No, jestli jsi jí tehdy řekl, že se vracíš kvůli dceři a ne kvůli ženě, tak se jí ani nedivím. Nechci ti sypat sůl do ran, ale myslím, že bys měl být opravdu o něco pokornější než ostatní postižení tady. Taky si myslím, že se žena k tobě vrátí, čím víc stoupají hormony do hlavy, tím rychleji vyšumí. Držím ti palce ať je to co nejdřív.

Není tady

#65 15. 9. 2006 10:50

Jonathan
♥♥♥----

uzlík: Jsem vyléčen do konce života. Nikdy a to říkám NIKDY bych do něčeho už nešel. Ani bych si nedovolil začít chodit se zadanou ženou. NIKDY
Nejhorší je, jak si uvědomuju, kolik času jsem s tím ztratil. To že jsme k Vám ohleduplnější, je pocitem viny a snahou něco kompenzovat. 

Odjíždím na ten posra. . . . .   pohřeb !

hjartagraterhjarta

Není tady

#66 15. 9. 2006 10:54

Jonathan
♥♥♥----

Suzie:  Ta pokora tam je, neboj. Když se ale vrací člověk od milované osoby k té "původní", tak je to vždy kvůli něčemu (dítě, situace) a pak si najde cestu k tomu člověku, kterého opustil. To je prostě chemie.

díky za názor

Není tady

#67 15. 9. 2006 10:54

uzlík
♥♥♥♥♥--

Jonathan napsal(a):

uzlík: Jsem vyléčen do konce života. Nikdy a to říkám NIKDY bych do něčeho už nešel. Ani bych si nedovolil začít chodit se zadanou ženou. NIKDY
Nejhorší je, jak si uvědomuju, kolik času jsem s tím ztratil. To že jsme k Vám ohleduplnější, je pocitem viny a snahou něco kompenzovat. 

hjartagraterhjarta

Díky Za odpověď.

S kamarádem je mi to moc líto. Život je k nám někdy hodně krutý. Drž se chlape, drž !!!! pussapussapussa

Není tady

#68 15. 9. 2006 10:54

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

uzliku pred prazdninami som sa rozpraval s Gabrielom a chcel podat ziadost o rozvod

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#69 15. 9. 2006 11:00

Suzie
♥♥♥♥---

Jonathane, já tu chemii chápu. Jen jsem chtěla říct, že pro tebe je to uzavřená kapitola, ale tvoje žena mohla mít pocit, že není, že máš u ní dluh. Já jsem byla podvedená před šesti lety a pořád je to ve mně. Už to nebolí, ale ta důvěra už se nevrátila. A to, že se s ní manžel nerozešel kvůli mně, ale protože musel, mě docela štve pořád. Fakt ti přeju, aby se to u Vás urovnalo, protože ty si toho pak určitě budeš umět vážit. Jó, kdyby byli všichni manželé tak osvícení jako ty...

Není tady

#70 15. 9. 2006 11:06

uzlík
♥♥♥♥♥--

Oxi napsal(a):

uzliku pred prazdninami som sa rozpraval s Gabrielom a chcel podat ziadost o rozvod

Ach jo, jenom doufám, že je na tom psychicky lépe, že ho ohýnek (dcerka) pořád zahřívá. Mám na něj mail, ale je mi hloupé mu v této situaci psát. Děkuji Oxi

Není tady

#71 15. 9. 2006 12:05

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

Jonathan napsal(a):

hjartagraterhjarta

Jonathane, drž se!!! a nenech se tím složit. Posílám pussa

To nejkrásnější na světě je lásku dát a láskou být milován

Není tady

#72 15. 9. 2006 13:32

Koka
♥♥♥----

Uzlíčku, podle tvých otázek na Jonathana je jasné, že bys moc chtěla vidět do hlavy svého muže. Tím, že o tom s tebou moc nemluvil jako by si v tom stále neměla jasno. Připadá mi, že stále řešíš vztah tvého manžela k narušitelce, jak moc ji miloval, jak moc bylo pro něj těžké zůstat s tebou a ne s ní... Nedá a nedá ti to pokoj. Myslím si, že za tu dobu má tvůj muž v sobě jasno. Je s tebou a určitě tě moc miluje a jistě se trápí tím co ti způsobil. Je šťastný když ty jsi šťastná a už se v tom nechce pitvat. Užívej si vašeho vztahu, jeho lásky a dál už to v sobě neprobírej ze všech stran. Jistě cítíš rozdíl v tom, jak je to fain když je ti dobře a jak je to jiné když se zase necháš něčím ve své hlavince potrápit. Ze všech sil se snaž, aby ti bylo dobře stále a nenech si to ničím kazit. Také jsem si myslela, že to nejde, ale právě ten strašný rozdíl mezi tím když je mi dobře a tím když je mi mizerně mě donutil přestat na to myslet a užívat si toho co mám. Víš, někdy jsem až měla pocit, že si v té bolesti libuji. A to muselo přestat. Kvůli mně, kvůli budoucnosti, kvůli našemu vztahu, který je teď paradoxně lepší než před tím... Tvůj muž tě miluje a tak to prostě je a tak to vnímej. Pa

Opravdové odpuštění je projevem nejvyššího stupně lidského počínání.

Není tady

#73 15. 9. 2006 13:39

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

Koka hjartahjartahjartahjartahjartasmilesmilesmile zas máš pravdu !!!

Upravil(a) Lucie33 (15. 9. 2006 13:39)

Není tady

#74 15. 9. 2006 13:45

uzlík
♥♥♥♥♥--

Koka,
moc hezky jsi mi to napsala. Několikrát mi řekl, že je to za ním, že myslí na budoucnost, že ho to mrzí. A vidíš, já pořád probírám, ale né už tak často. Jsou to blbosti, třeba teď mi poslal obrázek, jen tak. A já u toho hledám alespoň větu "zdravím Tě". K ní se rozplýval a připsal by k tomu určitě román. A já se těch myšlenek pořád nějak nedokážu zbavit.
Náš vztah je taky teď lepší, užívám si ho, ale pořád chci asi něco víc.
Pa

Není tady

#75 15. 9. 2006 13:55

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

UZLÍKU hernajz !!!!!!! ty mě štveš, já se tak statečně snažim tohle všechno házet za hlavu a nemyslet, ani z Jonathana jsem to netahala - ovládla jsem se - a ty mě do toho vždycky zase namočíš. hernajz. nech už toho. je to na nic !!!!!!! buď hodná, šťastná a spokojená holčička, nebo bude zleeeeee !!!!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí