Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#501 27. 3. 2007 10:21

Jonathan
♥♥♥----
Místo: Praha

Re: prosba o radu

Čauky všem dámy a Oxi
nestíhám vůbec nic. Takže jen v rychlosti stačím nahlédnout co se děje zde a jestli jste v pořádku.
U nás doma probíhá vše asi tak , jak má. Včera to byly čtyři měsíce od návratu. Vše se čistí a čistí postupně. Sice občas mám pocit, že pomalu, ale asi to tak má být. Na největší intimnosti ještě nedošlo, ale oba cítíme, že přijde čas.
Její bývalý náhradník to ještě nevzdal a občas manželku kontaktuje SMS a ta prý neodpovídá. Toto vše mám od ní. Já to neřeším a nezasahuji do toho, protože žena ví, jaký na to mám názor a to si musí ukočírovat sama. Oba chodíme pravidelně na posezení, kde si to vše urovnáváme v hlavě a hrozně to pomáhá.
Co se týče programu, tak podnikáme hrozně moc věcí o víkendech, zajdeme občas do divadla a prostě se sobě věnujeme.
Mobil zůstává volně položen, občas si ho i dcera půjčí na hry (což nebývalo), takže musím zaťukat na čelo - dle mne vše ok
Samozřejmě občas přiletí mrak a žena se najednou rozbrečí ( hlavně přes cykly), což chápu, protože hormony jsou sviňka. A propo, občas si pobrečím i já a to na to ani ten cyklus nepotřebuju.
Sama žena řekla v soukromí kamarádce, že to sama cítí, že to není ještě v poho, ale že je na dobré cestě.
Mě nezajímá aktuální stav, ale ta cesta. Když to vezmu z jiného pohledu, tak průšvih by byl být v poho, ale na špatné cestě - ne ?
I pan terapeut říkal, že normální přechod v hlavě trvá 6 měsíců až rok - takže pohoda a já mám sex v horoskopu na listopad   wink

Dámy a Oxi krásný den a palečky mačkat prosím dál     wink hjartahjartahjartahjartahjarta

Není tady

#502 27. 3. 2007 10:25

Růža
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jižní Morava

JOnathane - díky za dobrou zprávu stolt

Není tady

#503 27. 3. 2007 10:31

Ivusa
♥♥♥----

Jonathene, palečky držíme a zase se ozvi tummenupp

Není tady

#504 27. 3. 2007 10:38

sharon
♥♥♥♥♥--

Zdravím tě Jonathane po dlouhé době, já šla sice tou opačnou cestou než ty,ale jsem taky šťastná a tobě to taky moc přeju ..hjartahjartahjarta

http://premamy.sk/images/ticker/narodeniny/21051.png

Není tady

#505 27. 3. 2007 11:04

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Nic víc nepotěší, když slyším, že i někdo jinej žije v celibátu... wink rollgloria
Tak Jonatáne, jen se držte !! tummenupptummenupptummenupp

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#506 27. 3. 2007 11:15

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Hlavne nech to nieje len iluzia ...

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#507 27. 3. 2007 11:29

Jonathan
♥♥♥----

Oxi: Jo, jo pane, kdo to pozná, tak je čaroděj. Život může být v podstatě jedna velká iluze . . . . .

Není tady

#508 27. 3. 2007 12:09

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Jonathane, len take male upozornenie:
Aký je rozdiel medzi tornádom a ženou?
Žiadny! Keď prídu, sú vlhké a divoké a keď odchádzajú, zoberú si všetko so sebou!
wink lol

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#509 27. 3. 2007 12:12

Kimi
♥♥-----

Jonathane - držím ti palce a přeji ať je ten celibát co nejkratší. Držíš se fakt skvěle a proto doufám, že se vše, ale opravdu vše v dobré obrátí . Když čtu jak se u vás vše pomalu čistí, dává to i mě určitou naději, že je možné vztah zachránit. Doufám, že i  já budu brzy psát: u nás doma se vše pomalu čistí a čistí. Ještě jednou  držím palce a vydrž, jsi určitě na dobré cestě.hjartahjartatummenupptummenupp

Není tady

#510 27. 3. 2007 20:48

Jonathan
♥♥♥----

Oxi:  big_smile  tummenupp

Není tady

#511 25. 4. 2007 21:21

Jonathan
♥♥♥----

Zdravím Vás všechny babinetky a Oxi. Dlouho jsem zde nebyl, protože není čas . . . . .
Co se týká našeho života, tak se vše hrne kupředu, jak splašený kůň. Věnujeme se sami sobě, chodíme do divadla a na společné procházky,
prostě randíme. Před 14 dny jsme byli s rodinou na Slovensku a od té doby se žena strašně změnila. Když jsem se jí optal, co se stalo,tak řekla, že jí tam definitivně vše došlo, secvaklo a že si uvědomila, co pro ní a pro rodinu znamenám.
Od té doby je vše jak sen milujeme se, jak před svatbou a užíváme života plnými doušky ! Před tou cestou jsme se milovali dvakrát a bylo to takové "divné". Teď to je naprostá bomba, jsem šťastný a na ženě je vidět, že to z ní a z nás všechno definitivně spadlo. Dámy držte prosím palečky dále. Jsem stále ostražitý, ale zaroveň gentleman.
Posílám všem chlupáče a držte se  pa pa hjarta hjarta hjarta

P.S. od návratu ženy uběhlo pět měsíců, než se vyjasnila obloha do blankytna. Stále ještě chodíme na sezení s panem doktorem, který odvedl super práci. Doporučuji všem - strašně to pomáhá rozklíčovat všechny uzlíky v životě a vztahu.

pa pa  wink hjarta  Jonathan

Není tady

#512 26. 4. 2007 6:29

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

ahoj Jonathane, tak gratulace, je vidět že snaha a jaro udělaly svéwink pořád Vám držím palce, měli jste oba štěstí. Možná napiš k jakému doktorovi to vlastně chodíte, asi to tu někde bude, ale není na škodu to oprášit a napsat to sem znova, co kdyby někdo potřeboval pomoc.....

dum spiro spero

Není tady

#513 26. 4. 2007 8:35

sharon
♥♥♥♥♥--

Jonathan napsal(a):

Zdravím Vás všechny babinetky a Oxi. Dlouho jsem zde nebyl, protože není čas . . . . .
Co se týká našeho života, tak se vše hrne kupředu, jak splašený kůň. Věnujeme se sami sobě, chodíme do divadla a na společné procházky,
prostě randíme. Před 14 dny jsme byli s rodinou na Slovensku a od té doby se žena strašně změnila. Když jsem se jí optal, co se stalo,tak řekla, že jí tam definitivně vše došlo, secvaklo a že si uvědomila, co pro ní a pro rodinu znamenám.
Od té doby je vše jak sen milujeme se, jak před svatbou a užíváme života plnými doušky ! Před tou cestou jsme se milovali dvakrát a bylo to takové "divné". Teď to je naprostá bomba, jsem šťastný a na ženě je vidět, že to z ní a z nás všechno definitivně spadlo. Dámy držte prosím palečky dále. Jsem stále ostražitý, ale zaroveň gentleman.
Posílám všem chlupáče a držte se  pa pa hjarta hjarta hjarta

P.S. od návratu ženy uběhlo pět měsíců, než se vyjasnila obloha do blankytna. Stále ještě chodíme na sezení s panem doktorem, který odvedl super práci. Doporučuji všem - strašně to pomáhá rozklíčovat všechny uzlíky v životě a vztahu.

pa pa  wink hjarta  Jonathan

tummenupp držím palečky, jen tak dál..pussa

http://premamy.sk/images/ticker/narodeniny/21051.png

Není tady

#514 26. 4. 2007 9:01

Jonathan
♥♥♥----

www.psychoterapeut.cz

pan Doležal je klasa

Není tady

#515 26. 4. 2007 10:01

Koka
♥♥♥----

Já mám takovou radost z každého zachráněného vztahu, když jsou teď ty rozchody jak na běžícím pásu a někdy kvůli malichernostem nebo, že se ti dva nedokážou domluvit.
Tady je krásný příběh s dobrým koncem. Zvládli jste to na jedničku. Jen tak dál.

Opravdové odpuštění je projevem nejvyššího stupně lidského počínání.

Není tady

#516 26. 4. 2007 10:22

Mazlík
♥♥♥♥---

Óbr gratulace, šikulové, držím všechno co mám. par . Prostě nádhera!!!!!!§

Není tady

#517 26. 4. 2007 14:46

Jonathan
♥♥♥----

děkuju dámy . . .   wink

Není tady

#518 27. 4. 2007 9:36

BB
♥♥♥♥♥♥-

Jonathane, jsi zlatíčko ....  tummenupp  ... a nevěř horoskopům..... to by jsi čekal na ten sexík až do podzimku ....   big_smile big_smile big_smile big_smile

BB

Není tady

#519 27. 6. 2007 19:47

Jonathan
♥♥♥----

Zdravím Vás dámy, po strašně dlouhé době, kdy jsem sem jen nakukoval, jsem vyšetřil čas, abych něco i napsal, aby když se někdo bude prokousávat mým příběhem, tak měl ve zkratce to, jak postupujeme dále. Vše je neskutečně hezký, jakékoliv náznaky řešíme tak, že si vše vyříkáme. Chodíme do divadel, vodíme se za ruce a po dovolené čili tedy po roce chceme zapracovat na miminku. Návrh byl od manželky asi po 7 měsících od návratu. Vše je tak krásný až mě to v podvědomí nahání strach.
Přeju všem krásné prázdniny, posílám chlupáče a jdu se juknout do depa, kdo tu ještě válčí.
Posílám chlupáče a držte se !  hjarta¨

Není tady

#520 27. 6. 2007 19:57

x21365
Host

No hurááá, další dobrý konec pussa tak hodně štěstí a krásný miminko a koukej nám dát vědět hjartapussa

#521 28. 6. 2007 20:48

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

No skvělýý !! tummenupptummenupptummenupp A z Jonatána bude fotřík !! Tak chlape, šup na to a ať je to holka !!!  lollollol

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#522 28. 6. 2007 22:00

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Tak Jonathane - tfuj tfuj tfuj !!!!

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#523 29. 6. 2007 8:49

Jonathan
♥♥♥----

Děkuju dámy  big_smile Vězte, že nebýt Vás a tohoto webu, tak se z toho nikdy nevyplácám a vůbec nechci domýšlet, jak to mohlo skončit. Kdo si přečte celý můj příběh, tak to prosím neberte jako šablonu, ale jako možnou variantu. I pan doktor sám řekl, že se před námi sklání, jak jsme to zmákly. Takže díky Vám dámy a Oxi (záchranili jste mě před opravdu životním průšvihem, díky pane doktore (pomohl jste mě najít všechny moje pokřivené rysy chování a komunikace) a díky moje lásko (dokázali jsme najít k sobě cestu a začali budovat něco nového a daleko pevnějšího na zdravých základech)

pa všem hjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjarta

Není tady

#524 3. 7. 2007 11:32

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Gratulujem a želám zdravé mimčo, veľa síl, rozumu a odhodlania udržať si ten vzťah...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí