29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jonathane, blahopřeju. Musíš být super chlap!!! Užívej si to.
Není tady
Není tady
Jonathan to je perfektne!
Drzim palce ... nech sa to nepokazi a je to len lepsie.
Není tady
Jonathane tak to je super , jen tak dááááál
Jonathane supeer. Moc prima, že některé příběhy dopadnou i šťastně. Držím palečky, pěsti, vše, co pomáhá.
Jonathane,
ráda čtu tvé optimistické řádky, které jsou viditelně plné nadšení z nastálé situace - ano, blbněte a užívejte života!!!Neboj, půjde to, i občasné smutnění prostě vymizí, chce to čas( já to vidím obráceně u nás), taky prostě najednou vše - jak ty píšeš, viz mobil, je "doma", tím myslím nejen fyzicky, ale hlavně psychicky.....Takže držím palce dál a jsem fakt ráda, že nejen v pohádkách jsou happy-endy...
Není tady
Čauky všem, díky za reakce. Ozvu se zase za nějaký čásek. Držte se !
Jonathan Posílám všem velké chlupáče.
Není tady
...byla jsem tu naposledy když si tu zoufale oplakával svojí lásku a držela jsem ti taky z povzdáí palce, ted náhodou nakukuji a tleskám, zažila jsem bolest jako ty se špatným koncem, přeji ti ať už víš jakou cenu má rodina a tvojí ženě to samé. Super mám z vás radost
Není tady
Mám velkou radost. Věřím, že i na nás, co to všechno ještě nemáme tak dobře dovyřešeno, čeká ta chvíle, kdy sem napíšeme, že se nám daří, že jsme šťastní, že jsme to dokázali dotáhnout tam, kam jsme potřebovali. Příklad Jonathana nám ukazuje, že to člověk nesmí vzdát, i když se mu chvílemi třeba už nechce zabrat a má chuť nechat to být. Nikdy nemáme házet flintu do žita. Vždycky se má udělat maximum pro to, aby to dobře dopadlo. Fajn, Jonathane, je to prima, že ses ozval s tak potěšujícími zprávami.
Není tady
Čauky dámy a Oxi: Tak nám zase měsíc utekl, jak voda a já se konečně dostal k psaní. Nic zásadního se nestalo a my neustále čistíme a čistíme a stavíme vše od základu. Věřím, že už definitně ustala komunikace s bývalou druhou stranou a druhá strana nekontaktuje naši stranu. Jsme cca tři měsíce po návratu. Na tu nejintimnější věc ještě nedošlo, protože bez čistých hlav do toho nepůjdeme. Takže, až to bude od základu po střechu, tak uděláme krok dvě, ale kdy to bude . . . . . . . ??? V horoskopu mám listopad
,
Za ten půlrok jsem se cítil totálně vycucaný a tak jsme zavelili na prázdniny směr lázně.
Strávili jsme tam krásný minulý týden. kdy jsme si to všichni krásně užívali a to včetně procedůrek. Masáž lávovými kameny . . . .
Pivní lázně v Chodové Plané taky supr.
Půl hodinky v 60% koupelového piva, 40% minerální vody. Je v tom i namletý chmel. Ležíte a v držáku máte pivánko dle výběru (černé, řezané, ležák, nepasterované). V kýbli Vám přinesou kvasnice (uděláte si masku), pak Vás na půl hodinky zabalí do ovčí vlny a vyhřejete se. Pak masáž a odchod do Restaurace ve Skále na makrobiotický žebra, koleno nebo jiný prasečinky . . . .
K tomu si dáte dvě nepasterizovaný pivka, jednu dvě pivovice (50% kořalka z černého) a spinkali jsme jak koťata.
Kdyby nedošli penízky . . . . tak tam jsem v pivánku a chmelu ještě teď
Věřím, že se Vám všem daří, jak nejlépe to jen jde v rámci. Posílám Všem strašně moc chlupáčků a síly. Držte se
Za měsíc zase čauky Jonathan
P.S. Samozřejmě že je někdy ouvej, kdy má člověk pocit, že něco nemá cenu a že mu dochází šťáva a nezvládne to, ale musíme se vždy zvednout a rvát se se životem dál
Držím paklečky !!!
Není tady
Jonathane, prosím, máš webovou adresu na ty zázračné lázně? Byl by to dobrý dárek k narozeninám?
Není tady
Juž jsem to objevila! Moc díky za tip, koupím to mužovi k narozeninám
http://www.chodovar.cz/id4cz-prave-pivni-lazne.htm
Není tady
Na relax víkend je to supr. Není tam možnost aktivit typu fitko, solárko bazén, ale kdo by do toho po kolenu šel ne ???
a tady je jídeláček . . . .
http://www.chodovar.cz/id18cz-jidelni-l … aurace.htm
čauky
Není tady
Jonathane, držím furt palečky, a cenu to má!!!!
Jinak stejný dotaz jako Regina - hned mě napadlo, že se tě musím zeptat na podrobnosti pobytu, anyž bych dočetla k Regině....taky si myslím, že jako narozeninový dáreček( v květnu má Tom 40) by to nebylo špatné.
Není tady
Není tady
To jsem taky pochopitelně myslela, prostě víkend pro dva.....
Není tady
...tak to z vás mám radost, jsem zvědavá kdy se vrátíte i k sexu, bude to jistě známka toho, že vztah všechno ustal a jede se v původní koleji/ v té bez nevěry a opuštění/. Snad to zvládnete i dřív než v listopadu, je fajn, že my kterým to nevyšlo víme, že existují chlapi jako ty, že máme šanci potkat muže, co ví jaký význam má slovo "rodina a skutečná láska a opora"
Není tady
xxxx: díky za reakci. Radši v listopadu, když to bude hezký a čistý než urychlit a naprd . . . .
Díky za přáníčko a neboj, chlapů je dost , ale já taky nejsem
čauky Jonathan
Není tady
Jonathane, ale záměrně až do listopadu bych to neprodlužovala......
není třeba nic urychlovat, ale třeba slůvko dá slůvko i dříve...hele, jaro začne ťukat na dveře....
Není tady
Míša 43: Přesně tak, až to přijde, tak to přijde. Nesmí v tom být ale nátlak nebo manipulace.
čauky a hezký den Jonathan
Není tady
Nevím proč, mně připadá zvláštní, že jste se dosud nemilovali. Sorry, měla jsem potřebu to napsat, taky nevím, proč. Jonatane, držím vám palce.
Mne to nepripadá zvláštne - všetko chce svoj čas. Kamoška sa vracala "domov" po nevere(aj jej muž mal medzičasom malso na hlave, hoci to začala ona) a hovorila, že prvé milovania boli dosť náročné... Ale chceli sa vrátiť k sebe čo najskôr "se vším všudy", tak zaťala zuby - lenže zatínať pri milovaní zuby asi nie je to pravé orechové. Teda podľa mňa... No ale zasa odvtedy sú spolu(cca 14 rokov), majú dcéru a pracujú na druhom bábätku...
Není tady
Majkafa: Nemusíš se za nic omlouvat, že jsi to napsala. Je to z toho důvodu, že si to chceme odžít a vyčistit hlavy a postupně se k sobě navrátit i hrou a pak to příjde, než něco lámat přes koleno a riskovat, špatné pocity při milování. To by mohla být cesta do pekla.
Čauky Jonathan
Není tady
za chvíli je jaro, myslím, že to pujde samo, možná /ačkoli jsem 99% abstinentka/ by to spravila sklenička vína??? Ta se mnou dělá divy. :-) Držím vám palce, každopádně uspěchat to nemá smysl, protože to musí být pěkné, jinak by to opravdu mohlo lecos pokazit, do té doby se hlavně držte za ruce.
Není tady
Jonathane, sleduji tvůj příběh. Napiš, jak se vede.
Není tady