Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#476 10. 1. 2007 10:44

uzlík
♥♥♥♥♥--

Re: prosba o radu

Jonathane, blahopřeju. Musíš být super chlap!!! Užívej si to.
http://www.gify.nou.cz/laska1_soubory/28.gif

Není tady

#477 10. 1. 2007 10:57

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

tummenupp

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#478 10. 1. 2007 11:04

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Jonathan to je perfektne! tummenupp
Drzim palce ... nech sa to nepokazi a je to len lepsie.

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#479 10. 1. 2007 18:32

x21365
Host

Jonathane tak to je super , jen tak dááááál pussahjartapussahjartapussahjarta

#480 10. 1. 2007 21:16

majkafa
Host

Jonathane supeer. Moc prima, že některé příběhy dopadnou i šťastně. Držím palečky, pěsti, vše, co pomáhá.

#481 11. 1. 2007 8:29

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Jonathane,
ráda čtu tvé optimistické řádky, které jsou viditelně plné nadšení z nastálé situace - ano, blbněte a užívejte života!!!Neboj, půjde to, i občasné smutnění prostě vymizí, chce to čas( já to vidím  obráceně u nás), taky prostě najednou vše - jak ty píšeš, viz mobil, je "doma", tím myslím nejen fyzicky, ale  hlavně psychicky.....Takže držím palce dál a jsem fakt ráda, že nejen v pohádkách jsou happy-endy...

Není tady

#482 11. 1. 2007 8:41

Jonathan
♥♥♥----

Čauky všem, díky za reakce. Ozvu se zase za nějaký čásek. Držte se !

Jonathan hjarta   Posílám všem velké chlupáče.   pussapussapussa

Není tady

#483 13. 2. 2007 15:14

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

...byla jsem tu naposledy když si tu zoufale oplakával svojí lásku a držela jsem ti taky z povzdáí palce, ted náhodou nakukuji a tleskám, zažila jsem bolest jako ty se špatným koncem, přeji ti ať už víš jakou cenu má rodina a tvojí ženě to samé. Super mám z vás radost

dum spiro spero

Není tady

#484 16. 2. 2007 0:24

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Mám velkou radost. Věřím, že i na nás, co to všechno ještě nemáme tak dobře dovyřešeno, čeká ta chvíle, kdy sem napíšeme, že se nám daří, že jsme šťastní, že jsme to dokázali dotáhnout tam, kam jsme potřebovali. Příklad Jonathana nám ukazuje, že to člověk nesmí vzdát, i když se mu chvílemi třeba už nechce zabrat a má chuť nechat to být. Nikdy nemáme házet flintu do žita. Vždycky se má udělat maximum pro to, aby to dobře dopadlo. Fajn, Jonathane, je to prima, že ses ozval s tak potěšujícími zprávami.

Není tady

#485 20. 2. 2007 10:03

Jonathan
♥♥♥----

Čauky dámy a Oxi: Tak nám zase měsíc utekl, jak voda a já se konečně dostal k psaní. Nic zásadního se nestalo a my neustále čistíme a čistíme a stavíme vše od základu. Věřím, že už definitně ustala komunikace s bývalou druhou stranou a druhá strana nekontaktuje naši stranu. Jsme cca tři měsíce po návratu. Na tu nejintimnější věc ještě nedošlo, protože bez čistých hlav do toho nepůjdeme. Takže, až to bude od základu po střechu, tak uděláme krok dvě, ale kdy to bude . . . . . . . gloria ???  V horoskopu mám listopad skurt   vavavabig_smile,

Za ten půlrok jsem se cítil totálně vycucaný a tak jsme zavelili na prázdniny směr lázně.
Strávili jsme tam krásný minulý týden. kdy jsme si to všichni krásně užívali a to včetně procedůrek. Masáž lávovými kameny . . . .   tummenupp
Pivní lázně v Chodové Plané taky supr.
Půl hodinky v 60% koupelového piva, 40% minerální vody. Je v tom i namletý chmel. Ležíte a v držáku máte pivánko dle výběru (černé, řezané, ležák, nepasterované). V kýbli Vám přinesou kvasnice (uděláte si masku), pak Vás na půl hodinky zabalí do ovčí vlny a vyhřejete se. Pak masáž a odchod do Restaurace ve Skále na makrobiotický žebra, koleno nebo jiný prasečinky . . . .  lol
K tomu si dáte dvě nepasterizovaný pivka, jednu dvě pivovice (50% kořalka z černého) a spinkali jsme jak koťata. big_smile
Kdyby nedošli penízky . . . .  tak tam jsem v pivánku a chmelu ještě teď big_smile
Věřím, že se Vám všem daří, jak nejlépe to jen jde v rámci. Posílám Všem strašně moc chlupáčků a síly. Držte se tummenupp

Za měsíc zase čauky Jonathan hjartahjartahjarta

P.S. Samozřejmě že je někdy ouvej, kdy má člověk pocit, že něco nemá cenu a že mu dochází šťáva a nezvládne to, ale musíme se vždy zvednout a rvát se se životem dál dumbom

Držím paklečky !!! hjartahjartahjarta

Není tady

#486 20. 2. 2007 10:21

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jonathane, prosím, máš webovou adresu na ty zázračné lázně? Byl by to dobrý dárek k narozeninám?

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#487 20. 2. 2007 10:34

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Juž jsem to objevila!  tummenupp Moc díky za tip, koupím to mužovi k narozeninám big_smile
http://www.chodovar.cz/id4cz-prave-pivni-lazne.htm

Není tady

#488 20. 2. 2007 10:45

Jonathan
♥♥♥----

Na relax víkend je to supr. Není tam možnost aktivit typu fitko, solárko bazén, ale kdo by do toho po kolenu šel ne ???  big_smilebig_smilebig_smile

a tady je jídeláček . . . .  tummenupptummenupptummenupp

http://www.chodovar.cz/id18cz-jidelni-l … aurace.htm

čauky wink

Není tady

#489 20. 2. 2007 11:20

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Jonathane, držím  furt palečky, a cenu to má!!!!
Jinak stejný dotaz jako Regina - hned mě napadlo, že se tě musím zeptat na podrobnosti pobytu, anyž bych dočetla k Regině....taky si myslím, že jako narozeninový dáreček( v květnu má Tom 40) by to nebylo špatné.

Není tady

#490 20. 2. 2007 12:19

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Míšo, ale sebe zabalím s sebou!!! big_smile

Není tady

#491 20. 2. 2007 13:11

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

To jsem taky pochopitelně myslela, prostě víkend pro dva.....

Není tady

#492 20. 2. 2007 16:09

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

...tak to z vás mám radost, jsem zvědavá kdy se vrátíte i k sexu, bude to jistě známka toho, že vztah všechno ustal a jede se v původní koleji/ v té bez nevěry a opuštění/. Snad to zvládnete i dřív než v listopadu, je fajn, že my kterým to nevyšlo víme, že existují chlapi jako ty, že máme šanci potkat muže, co ví jaký význam má slovo "rodina a skutečná láska a opora"

dum spiro spero

Není tady

#493 20. 2. 2007 16:56

Jonathan
♥♥♥----

xxxx: díky za reakci. Radši v listopadu, když to bude hezký a čistý než urychlit a naprd . . . .
Díky za přáníčko a neboj, chlapů je dost  tummenupptummenupp, ale já taky nejsem  gloria

čauky Jonathan  wink

Není tady

#494 21. 2. 2007 8:27

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Jonathane, ale záměrně až do listopadu bych to neprodlužovala......
není třeba nic urychlovat, ale třeba slůvko dá slůvko i dříve...hele, jaro začne ťukat na dveře....

Není tady

#495 21. 2. 2007 8:44

Jonathan
♥♥♥----

Míša 43: Přesně tak, až to přijde, tak to přijde. Nesmí v tom být ale nátlak nebo manipulace.

čauky a hezký den Jonathan  stolt

Není tady

#496 21. 2. 2007 8:54

majkafa
Host

Nevím proč, mně připadá zvláštní, že jste se dosud nemilovali. Sorry, měla jsem potřebu to napsat, taky nevím, proč. Jonatane, držím vám palce.

#497 21. 2. 2007 13:13

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mne to nepripadá zvláštne - všetko chce svoj čas. Kamoška sa vracala "domov" po nevere(aj jej muž mal medzičasom malso na hlave, hoci to začala ona) a hovorila, že prvé milovania boli dosť náročné... Ale chceli sa vrátiť k sebe čo najskôr "se vším všudy", tak zaťala zuby - lenže zatínať pri milovaní zuby asi nie je to pravé orechové. hmm Teda podľa mňa... No ale zasa odvtedy sú spolu(cca 14 rokov), majú dcéru a pracujú na druhom bábätku...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#498 21. 2. 2007 21:26

Jonathan
♥♥♥----

Majkafa: Nemusíš se za nic omlouvat, že jsi to napsala. Je to z toho důvodu, že si to chceme odžít a vyčistit hlavy a postupně se k sobě navrátit i hrou a pak to příjde, než něco lámat přes koleno a riskovat, špatné pocity při milování. To by mohla být cesta do pekla.

Čauky Jonathan wink

Není tady

#499 22. 2. 2007 5:48

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

za chvíli je jaro, myslím, že to pujde samo, možná /ačkoli jsem 99% abstinentka/ by to spravila sklenička vína??? Ta se mnou dělá divy. :-) Držím vám palce, každopádně uspěchat to nemá smysl, protože to musí být pěkné, jinak by to opravdu mohlo lecos pokazit, do té doby se hlavně držte za ruce.

dum spiro spero

Není tady

#500 23. 3. 2007 10:06

Ivusa
♥♥♥----

Jonathane, sleduji tvůj příběh. Napiš, jak se vede. smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí