29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Toho si vážím a držím také palečky !
Není tady
ahoj Jonathane, jak je?
Není tady
Čauky Luci, hůř a hůř. V sobotu se mě zabil kolega a jeden z nejlepších kamarádů a zítra mě čeká zatím nejhorší den v mém životě a to bude jeho pohřeb. Na rovinu musím říct, že jdu dneska k psychoterapeutovi to probrat, protože jsem si aktuálně šáhnul hodně hluboko a doufám, že už je to dno. V porovnání s tím co se stalo je odešlá manželka jako problém na úrovni nevyneseného koše . . . . . Strašně to bolí
A co ty ?
Není tady
víš, i když jsi chlap, neznamená to, že musíš bejt furt nad věcí a silnej. asi nejsi, ani se o to zbytečně nesnaž. nech to všechno vyplout ven, ono se ti uleví. třeba u psychoterapeuta, nebo třeba v lese, mě to pomáhalo....a pomáhá. to je hrozný. je mi to líto. ale zas člověk ty problémy vidí z jiný perspektivy, i když tohle není zrovna dobrá pomůcka. držim ti palce, ať to všechno nějak zvládáš a když ti bude ouvej, napiš, tady jsou všichni naladěný na podobnou vlnu, tak nějaký aspoň malý útěchy se ti tu vždycky dostane.
Není tady
Jonathane, buď silnej!!! Jsme s tebou a myslíme na tebe!!!
Není tady
Neodpověděla jsi co ty. Něco nového ?
Není tady
To Dako: Díky, za pomoc. Budu a všem problémům nakopu p . . . . . !!!!!!!!!
Není tady
Jonathan napsal(a):
To Dako: Díky, za pomoc. Budu a všem problémům nakopu p . . . . .
!!!!!!!!!
Jo,jo,jóóó!!!! A vem si špičatý polobotky!!! Slibuju, že BUDE líp!!!
Není tady
no já se tak zabrala do toho tvýho odstavečku, že tý malinký větičky na konci jsem si nevšimla. no novýho? doufám, že nic. všechno dobrý, myslim. a já - jsem takový malý schizofrenik - jedna venku, jedna uvnitř, ale už se k sobě hodně přibližujou a ta venkovní už má navrch(ještě nedávno to bylo obráceně), takže je to na dobrý cestě. jo, jsem vcelku v pohodě. máme se doma hezky. snad budu silná i dál i v dalších letech a dokážu udržet rodinu spokojenou, sebe taky a nevysublimuje to ze mě nějakým špatným způsobem. už se teď zamejšlim zas nad úplně jinejma věcma než před měsícem, takže snad bude všechno dobrý. cesta dlouhá.....
drž se, zvládneš všechno. neboj.
taky dobrý je štípat dřevo, já v nedávnejch dobách často mlátila sekerou do špalku, slzy a třísky lítaly na všechny strany, pes koukal jak puk....a pak mi bylo chvíli dobře.
jsi statečnej kluk, neboj
Upravil(a) Lucie33 (14. 9. 2006 9:51)
Není tady
Lucie: Díky Luci
Není tady
Ahoj Jonathane,
musim říct, že Ti přeju vše nejlepší ve všem, to co Tě potkalo se mně stalo před cca třemi měsíci, v den kdy mi tragicky zamřel jeden z nejbližších přátel (mimochodem neunesl nevěru manželky) jsem dostal zprávu o své manželce a jejím vztahu,musím Ti říct, že s Tebou moc cítím a vím jak Ti je. Já na pohřeb nemohl a dodnes si to vyčítám ( budu to muset napravit, ale nemohl bych se podívat do očí jeho manželce ) dnes to zvládám trochu líp, ale pořád jsem na začátku, zkus myslet na hezké chvíle, které jste prožili a mysli na to, že šel jenom tochu napřed, a jinak přeji hodně vnitřní síly to v sobě překonat.
Ahoj
Není tady
user: Díky za tento mail. Moc si toho vážím. Já to dokážu. Musím. ale přečkat nějaký čas. Strašně to bolí a vevnitř to užírá jak červ. Střídám myšlenky na něj a následně manželku, jak nás opustila a jak se jí dotýká někdo cizí. Úplně se mě z toho zvedá žaludek a nemůžu nic jíst. Teď po pohřbu, si někde v baru vystřelím mozek z hlavy, umeju závity a v pondělí do toho šlápnu a vyrazím do života naplno. Vím, že by to tak chtěl ! Přiznám se, že mojí obrovskou oporou je moje dcera, která mě drží jak nikdo.
A jak to dopadlo tobě ? Je někde k tomu sloupek ?
Není tady
Jonathan napsal(a):
user: Díky za tento mail. Moc si toho vážím. Já to dokážu. Musím. ale přečkat nějaký čas. Strašně to bolí a vevnitř to užírá jak červ. Střídám myšlenky na něj a následně manželku, jak nás opustila a jak se jí dotýká někdo cizí. Úplně se mě z toho zvedá žaludek a nemůžu nic jíst. Teď po pohřbu, si někde v baru vystřelím mozek z hlavy, umeju závity a v pondělí do toho šlápnu a vyrazím do života naplno. Vím, že by to tak chtěl ! Přiznám se, že mojí obrovskou oporou je moje dcera, která mě drží jak nikdo.
A jak to dopadlo tobě ? Je někde k tomu sloupek ?
Milý Jonathane, posílám Ti energii na dálku.....................ať to všechno zvládneš. Když odchází přátelé, je to velmi těžké. Vím to z vlastní zkušenosti. Mě vždy pomáhala moje víra, že život smrtí nekončí, duše je energie a ta se může jen přetransformovat. Na duchovním se o tom vedou dlouhé debaty, tím Tě nebudu zatěžovat. Vím, že je to někdy těžké pochopit a přijmout, ale fakt věřím ( já vím, že to říkám furt dokola, ale to je moje mantra) že všechno má nějaký důvod a smysl. Že nás nepříznivé věci, když je překonáme, posouvají dál a že člověk se víc naučí ze svých chyb, než z úspěchu. Třeba už na Tebe někde za rohem čeká něco krásného!!!!
Není tady
Jonathane, drž se. Bude líp, určitě..... vím to z vlastní zkušenosti. Vím, hodně to bolí, ty pocity přesně znám, ty vizuální obrázky co lítají v hlavě taky............. ale přijde čas (a ten bezpečně poznáš) kdy začne být líp. Máš velkou výhodu a to, že i když jsi chlap, spoustu věcí si uvědomuješ a přemýšlíš o nich i citově. Spoustu mužů tohle neumí. Držím palečky , promaž si pořádně závity a hlavně teď žij pro sebe a svoje malé sluníčko.
Není tady
Jonathane uvidis, zvladnes to, len nemozes cakat zazraky zo dna na den. Ale urcite to pojde, postupne, krocik po krocku bude vzdy lepsie. Chce to vela vela casu a hladiet do buducnosti s optimizmom. Musis mat vieru, ze to bude lepsie a ono skutocne bude. Pred necelym rokom stracalo pre mna vsetko vyznam a dnes ... usmev mojej dcery ma nabija energiou a vecer, ked sa ku mne prituli som najstastnejsi clovek vo vesmire. Prave vdaka nej to zvladam a ono sa to skutocne lepsi. Prave preto, ze vdaka nej som si nedovolil sam sa znicit a snazil som sa vyskriabat hore znovu nachadzam sam seba. Drzim ti palce. Vlastne vam obom.
Není tady
Lue, Dani, Oxi : Díky strašně moc za energii. My to s dcerou zvládnem a za ten roh se podívám, co by tam mohlo být krásného.
Není tady
Milý Jonathane,
zatím jsem nestihla pročíst úplně všechno, ale napravím to. Chci se tě jenom zaptat a možná i další to bude zajímat. Ty jsi podvedl taky, vše si ukončil a vrátil se k manželce. Jaké to pro tebe bylo, ukončit vztah s někým, koho jsi předpokládám miloval? Jak jsi to dokázal? Byl to rozum? Utnul jsi to ze dne na den nebo jsi ještě občas napsal, zavolal? Ptám se proto, abych pochopila svého m. A nejenom to. Ty teď vlastně prožíváš to, co prožívala tvá žena před osmi lety, když to prasklo. Zkus se třeba zamyslet nad tím, co ti v tu chvíli z její strany vadilo, co jsi v tu chvíli od ní potřeboval, jak sis přál, aby se k tobě chovala, přes tu všechnu bolest, kterou v sobě měla. A zkus se tak chovat ty a pak čas ukáže.
Není tady
no Uzlíčku, ahoj, zvědavej invalida Karásek je proti tobě břídil. tímto tě moc zdravím.. musim ti říct, že jsem to měla taky na jazyku, ale nakonec jsem se ovládla...
taky jsem se chtěla Jonathana zeptat, jestli může jíst a spát, nebo jestli je to taková specialita nás žen, tak už je to venku....Jonathan se na mě určitě nebude zlobit....vid?
uzlík napsal(a):
Milý Jonathane,
zatím jsem nestihla pročíst úplně všechno, ale napravím to. Chci se tě jenom zaptat a možná i další to bude zajímat. Ty jsi podvedl taky, vše si ukončil a vrátil se k manželce. Jaké to pro tebe bylo, ukončit vztah s někým, koho jsi předpokládám miloval? Jak jsi to dokázal? Byl to rozum? Utnul jsi to ze dne na den nebo jsi ještě občas napsal, zavolal? Ptám se proto, abych pochopila svého m. A nejenom to. Ty teď vlastně prožíváš to, co prožívala tvá žena před osmi lety, když to prasklo. Zkus se třeba zamyslet nad tím, co ti v tu chvíli z její strany vadilo, co jsi v tu chvíli od ní potřeboval, jak sis přál, aby se k tobě chovala, přes tu všechnu bolest, kterou v sobě měla. A zkus se tak chovat ty a pak čas ukáže.
Není tady
Uzlík: Vrátil jsem se po čtrnácti dnech, hlavně kvůli dceři. k ženě jsem si našel cestu tak za půl roku. pro mě to bylo strašně těžké a plácal jsem se v tom jak zoufalec a tak jsem si i připadal. Opravdu jsem pro sebe neměl dobré názvy!
Tu ženu jsem pak potkával pracovně a mělo to tak půlroční "citový" doběh. Po tom jsme si zavolali tak jednou za čas, byly jsme párkrát pokecat na kafi, ale už bez nějaké sentimentality. Spíš se chtěla vypovídat o svém partnerovi. Teď si pošleme tak jednou za půl roku mail. Nic víc. Už jsem ji tak tři roky nepotkal Problém byl v tom, že se jednalo opravdu o tzv. osudovou lásku. To snad každý zažil. Já vím, že musím aktuálně zabezpečit chod domácnosti a šťastný život dcerky. Dveře jsem nechal otevřené a budu vstřícný a příjemný. Dnes jsem byl u psychoterapeuta a doporučuji to všem, kteří se v této situaci ocitli. Nezkoušejte to unést sami. :styrka:Mohlo by to napáchat obrovské škody.
Není tady
Lucie33: Jíst můžu v pohodě. První tři týdny, co se to stalo, jsem jedl tak jednou za tři dny. (- 12 kg). Spát můžu v pohodě: na dva prášky (bylinné) vydržím spát, tak 4 hodiny. Po tom, co se mě zabil kamarád se cyklus protáhl na dny čtyři a spánek zkrátil na tři. teda první dva dny jsem nespal vůbec
Dámy je to strašný, strašný, strašný. Já to říkam pořád, ale je to marný, marný. je to, . . . marný.
Páčko:kapitulation:
Není tady
Jonathane, sakra chlape, drž se!!! Určitě na to máš a ty to zvládneš!!!
Není tady
Uzlíčku, máš cos chtěla. nevim jestli mě to teda udělalo nějak dobře.
Jonathane, jestli říkáš váhovýmu úbytku 12 kg - jíst v pohodě, tak to je dobrý, to jsem taky jedla v pohodě
bože to je hrozný, je to stejný. je mi tě moc moc moc líto, já to úplně cejtim, ach jo. jak jsem po 3 hodinách spánku chodila po baráku až do 6ti do rána a za celej den byla schopná sníst půlku suchýho rohlíku a jak mi bylo hrozně hrozně.... a tobě je určitě ještě hůř,.....ach jo, mě je smutno. mě už je teď dobře, ale zase tobě je hrozně a určitě ještě někomu dalšímu a to je smutný, smutný, smutný.........
je třeba dobrý, že si umíš představit, jak bylo tehdy tvojí ženě, ale myslim, že to je tim pro tebe ještě horší....ach jo.
myslim na tebe.
Není tady
Daky: Budu se snažit a strašně tomu věřím, že už další "jobovka" nedorazí. Vždyť ten život nemůže být taková svi..! A já měl poslední dva roky fakt pocit, že je všechno naprosto v poho. Takže, věřím, že mě zase čeká něco hezkého.
Když se nezadaří - Máte na babinetu, taky nějakou "seznamku" pro zabezpečené odložené muže se závazkem (krásná 13 let dcera) ? Nebo si mám udělat svůj pořad "chcete mě?"
Je to jen černý sarkasmus na tuto dobu . . . . Dědeček přežil koncentrák (byl žid) a když mě popisoval jejich humor, tak mě běhal mráz po zádech. Je to asi přirozená reakce mozku proti strašnému stresu. Buďte v míru
Není tady
Luci: v pohodě jsou v uvozovkách, ale je to život. Vše co tě v životě potká, přijmy s pokorou a to i to zlé neb tě to posune dál v rozvoji osobnosti. Takže, když celý život dostáváš na "pr...", tak je to lepší než být šťastné chudomislné hovádko . . . , protože se aspoň rozvíjíš
Jak ti to mohlo udělat dobře ???????
Není tady
Luci: poslední otázka udělat dobře nebrat. Já si nepřečíst spravně podle čárek . . . a ztratit význam věty.
Není tady