29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojte chcela by som sa vas opytat, ktora mate skusenosti s chudnutim, ze hned ako ste schudli cca.8kg vam hned padli aj prsia. Co je na tom pravdy??
Není tady
macicek napsal(a):
ahojte chcela by som sa vas opytat, ktora mate skusenosti s chudnutim, ze hned ako ste schudli cca.8kg vam hned padli aj prsia. Co je na tom pravdy??
Já jsem tedy nemusela zhubnout ani 8 kg, stačily mi 2 kila a už jsem i z tak malých prsou měla ještě menší
Není tady
ty vole, tak ja teda chudnúť nejdem!!!!
Není tady
To nedělej, pak by ses nelíbila hlasu Ladislava Beneše
Není tady
ty držka!!!
lebo teraz sa mu určite páčim
Není tady
Ono zřejmě záleží na typu člověka.Já pokud zhubnu,tak první zhubnu přes prsa a obličej.Břicho,zadek a stehna zůstávají až naposled:-(
Zato moje sestřenice,která má prsa číslo5 a určitě by je chtěla shodit,zhubla celkem 13 kg a přes prsa ani milimetr a pomalu si přes ně nevidí na břicho.Je to nespravedlnost,já tam hubnout nechci a jde to samo,ona to závaží chce shodit a ani kousíneček!!!Tak už je to na tom světě-nemůžeme chtít mít všechno :-D
Není tady
Já mám stejný problém. Zhubla jsem 3 kila a prsíčka (nikdy jsem prsa neměla) se mi zcela vytratila
Prsa jsou tuk potažený kůží, takže tam se odbourá jako první. Na zadku a bocích se drží jak přibitý
Není tady
Moje řeč! Když hubnu, tak přes prsa a břicho a ta pr... (svině) se pořád drží!!!
Není tady
Já když hubnu tak mi to připadá že se mi ztratí prsa a o to víc je vidět břich a když přibírám tak zásadně přes pr... a stehna
Jestli se to bude ještě několikrát opakovat tak ze mě bude pr...ý mužský
Není tady
Já mám při 158 centimetrech 92 kileček a su spokojená. To je genetické. V pubertě jsem měla hodně přes metráček, ale pak jsem začala s aerobikem a kila šla dolů. Můj starej má 172 centimetrů a 53 kilo a v posteli je to fičák jako sviňa. Sice jednou za půl roku, ale ví to celá ves, když na to hópnem.
Není tady