29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Najskor k tomu co som pisal, hehe ono to moze vyzniet aj tak aj tak: Takze to moje nie bolo k prvej otazke. Lenze, asi taky vztah moze fungovat, zalezi na tom preco im zkolaboval milostny zivot. Ved ziju aj ludia ktori maju v manzelstve bocaky, vedia o tom a toleruju si ich, spolu uz ziadny sex nemaju ale aj tak by nechceli zit jeden bez druheho. Preco? Neviem, nevidim im do hlavy.
A k tomu dalsiemu:
A co takto ferovo do oci mu povedat pravdu a nedat mu vobec?
Nie, nieje to laska (aspon podla mna) ale blbost.
Není tady
Ja nevim,jak je to jinde,ale ja pokud uz toho druheho opravdu nemiluji,tak s nim take odmitam intimne zit. Takze toto je pro me duvod,proc s nim prestat zit jako milenka,ale pouze jako kamaradka. Horsi je,kdyz mezi temi dvemi neni ani ten kamaradsky a pratelsky vztah, to pak opravdu nechapu. Myslim si,ze clovek nesmi stirat rozdily mezi milovat a mit rad,protoze mit rad muzu kohokoliv,ale milovat mohu jen nekoho, nejlepe jen toho jednoho.
Upravil(a) Slniečko (4. 10. 2006 14:35)
Není tady
Slniečko napsal(a):
Oxi a pokud proste vim,ze me ten druhy nepritahuje a milovani s nim je utrpeni, nic mi neprinasi a je to jen,ze muz chce,tak podrzim, da se tomu rikat laska?
Jasně, že to může bejt láska. Přece ne každej, koho milujeme, nás sexuálně přitahuje. Takovej vztah může fungovat i léta, pokud to těm dvěma vyhovuje.
Není tady
Hmm choysii, asi zalezi na uhle pohladu a ociach z ktorych sa pozeras ...
Vlastne vravis to co mi hovorila moja zena: Milujem ta, ale milujem aj jeho, bleee bleee bleeee. Ale s tebou uz sex nieee ale s nim ano ble ble ble ... hlavne nezabudni ist pre malu, nakupit, zaplatit najom a navarit, ble ble ble ...
Upravil(a) Oxi (4. 10. 2006 14:58)
Není tady
A vlastne, co je to laska?
(to bola recnicka otazka, nechcem na nu ziadnu odpoved, dakujem)
Není tady
Oxi napsal(a):
A vlastne, co je to laska?
(to bola recnicka otazka, nechcem na nu ziadnu odpoved, dakujem)
Oxi, ty máš dneska nějakou depinu pipinu viď ?
Není tady
Tak to jsem tam vůbec nenapsala....
Přečti si to znovu.....
Není tam nic o tom, že ten druhej skáče do jiný postele.....
A ten můj úhled pohledu je ze strany lidí, kteří tak prostě žijou.
Ne, každej, kdo nechce sex s partnerem, ho vyhledává jinde.....
Není tady
Oxi, to mi chces rict,ze jsi mel doma otevrenou neveru a ustal jsi to?
Není tady
choysia napsal(a):
Tak to jsem tam vůbec nenapsala....
Přečti si to znovu.....
Není tam nic o tom, že ten druhej skáče do jiný postele.....
A ten můj úhled pohledu je ze strany lidí, kteří tak prostě žijou.
A kdyz tedy zacne vyhledavat jinde,tak miluje osobu,kterou podvadi? Ja myslim,ze ne, ze prave ve chvili,kdy toho druheho zacnu podvadet,tak prestavam milovat a vazit si toho,co mam doma,myslim se snad? A nerikejte mi,ze to,ze si ulevim jinde je vlastne ohleduplny krok k tomu,koho mam doma a obchazim ho. Tomu totiz neverim a vubec v tom nevidim neco jako ohleduplnost.
Upravil(a) Slniečko (4. 10. 2006 15:04)
Není tady
A to jsem psala kde?
Psala jsem někde, že opuštění partnera, kterýho podvádím, je ohleduplnost?
Už mlčím....
Není tady
choysiii nemlc, mlcat budem ja. Radsej.
Ano Danielko, mam asi nejaku poriadnu depku dnes...
Slniecko, neviem ako to myslis, ako otvorenu neveru? A ustal? V akom vyzname? Nie, neustal, nebolo o co stat. Nebudem zit s niekym kto o mna stoji len ako o chuvu a pravidelny prijem a na to ostatne ma niekoho ineho. Si pis ze som sa to snazil ustat ale prislo mi spravnejsie a lepsie pre moju dceru aby som sa odstahoval.
Upravil(a) Oxi (4. 10. 2006 15:12)
Není tady
Nezlob se na mě, ale já reaguju na to, co je k tomu mýmu příspěvku... Vůbec to s tím nesouvisí....
To je úplně jinej problém, kterej se tady snad neřeší, ne?
A ještě k tomu dodám, že s nevěrou nemám zkušenosti, abyste mě třeba neupálili. Jdu pryč
Není tady
Sorry choys
Není tady
choysia napsal(a):
............A ten můj úhled pohledu je ze strany lidí, kteří tak prostě žijou.
Toto podepisuji.
Ne že bych přímo nechtěla sex, ale prostě to nemusím mít zas až tak často a většinou já nejsem ta aktivní, nějak mi to poslední dobou nic neříká..... Ale to je prostě všeobecně, nezávisle na mém partnerovi.
Není tady
choysia napsal(a):
Nezlob se na mě, ale já reaguju na to, co je k tomu mýmu příspěvku...
Vůbec to s tím nesouvisí....
A ještě k tomu dodám, že s nevěrou nemám zkušenosti, abyste mě třeba neupálili. Jdu pryč
....čertíka a upálit ? No to snad ani nejde.....
Není tady
Daniela02 napsal(a):
choysia napsal(a):
A ještě k tomu dodám, že s nevěrou nemám zkušenosti, abyste mě třeba neupálili. Jdu pryč....čertíka a upálit ? No to snad ani nejde.....
jasne, choys je nezmar
A ještě k tomu dodám, že o životě vím ho.no, a klidně si mě upalte. Nepůjdu pryč!
Není tady
Oxi napsal(a):
Daniela02 napsal(a):
choysia napsal(a):
A ještě k tomu dodám, že s nevěrou nemám zkušenosti, abyste mě třeba neupálili. Jdu pryč....čertíka a upálit ? No to snad ani nejde.....
jasne, choys je nezmar
A ještě k tomu dodám, že o životě vím ho.no, a klidně si mě upalte. Nepůjdu pryč!
..... no tebe upálit nemůžeme, tebe tu potřebujeme jako tu chlapskou oporu .....
Není tady
Oxi napsal(a):
jasne, choys je nezmar
Kdo je nezmar? To je nějaký omyl....
Není tady
My name is Choys, James Choys
Není tady
.........................................
Není tady
Není tady