29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nikdo by se neměl přemáhat a nutit - ale na druhou stranu, kdyby člověk vždycky čekal, až budou mít oba chuť... Nám se osvědčilo vyhradit si čas pro společnou sprchu, masáž, tulení, intimitu, s tím, že třeba nemusí k ničemu dojít. A víte, že ono vždycky dojde?
Orálně ani ručně, a jak to teda potom děláte?? To se svlíknete a rovnou na to skočíte?? To si nedovedu představit, vždyť orální nebo ruční uspokojení je něco tak nádherného a když se k tomu přidá zasunutí je to O.K. To musíte střídat jednou začít orálně a pak zasunout. Jednou třeba jenom zasunout bez čehokoliv. Atd. atd. a pak uvidíš, že na sex bude mít chuť dnes a denně.......
Není tady
Nemám taky vůbec chuť na sex. Když už k tomu dojde, spíš to protrpím než bych si něco užívala. Jojo
A tak se upínám k tomu, že se to třeba zlepší po vysazení HA, ke kterému se chystám za týden.
Není tady
Třeba Tě tvůj partner nedokáže správně naladit, ono se hodně svádí na HA, že člověk nemá chuť na sex, ale když jsem ji brala měla jsem chuť na sex, teď ji neberu a mám stejnou chuť na sex..........možná je chyba někde v tom, že Tě partner nedokáže rozehrát, nebo na to nemáte čas, vím mluví se mi to, zatím nemáme děti, asi až budou děti bude to s chutí k sexu jiné.............myslím, že vysazení HA nepomůže, chyba je jinde,..........neumím si představiž, že bych sex protrpěla..........ano někdy je úžasnej, někdy míň, ...........ale nikdy jsem ho nemusela protrpět
Není tady
Protrpět - no asi jsem použila špatné slovo.
Prostě si to neužiju, nedokážu se soustředit jen na TO, mám v hlavě plno dalších věcí, prostě snažím se jen kvůli příteli, mno
Není tady
TAk přestaň myslet na plno dalších věcí, taky mám starosti, manžel mi byl nevěrnej, taky je neplodnej, ale do sexu je netahám, užívej si té chvíle, řekni si, že je možná poslední a proto si ji musíš užít aby si měla na co vzpomínat
Není tady
Jo jo kdyby to bylo tak jednoduchý, o co myslíš, že se snažím???
Někdy mi připadá, že jsem asi frigidní
Není tady
Já vím, že se mi to mluví, že to není jednoduchý..............frigidní nejsi, myslím, že nikdo není frigidní, jenom to neumí
můj sex tak není každej úžasnej, někdy jsem víc unavená, někdy míň, někdy mě partner rozehřeje, někdy je to horší, co se dá dělat, ale frigidní určitě nejsi
Není tady
Áda1 napsal(a):
Orálně ani ručně, a jak to teda potom děláte?? To se svlíknete a rovnou na to skočíte?? To si nedovedu představit, vždyť orální nebo ruční uspokojení je něco tak nádherného a když se k tomu přidá zasunutí je to O.K. To musíte střídat jednou začít orálně a pak zasunout. Jednou třeba jenom zasunout bez čehokoliv. Atd. atd. a pak uvidíš, že na sex bude mít chuť dnes a denně.......
Áda: viď. To si také nedovedu představit... když to nedělají orálně ani ručně a pokud na to fakt hned hupsnou, tak se ani skoro nedivím, že ona na to nemá chuť. Nemůže z toho bez předehry nic moc mít...
Není tady
to musí být divnej sex, jako je divnej sex, když to ženská chce jenom při zhasnutém světle ve tmě a za světla se před svým manželem nechce svléknout,..........to je taky divná úchylka.............nejlepší je to přeci jednou za světla, jednou za tmy, jednou úplně nahá, jednou ve spodním prádle, jednou v sukni.........co já vím,..........není se čemu divit, že ji sex nebaví
Není tady
Ádo, v zásadě souhlasím s tím že je nejlíp jenou tak a jindy zase jinak, ale pokud patříš k těm šťastným kterým HA chuť bnebere, nepochopíš, o čem ony píšou, já bych otmu sama nevěřila, je to úděsné, co bylo tentokrát ve srovnání s tím jak to mám teď a nemyslet na to či na ono, se jednoduše řekne, ale ty hormony nejsou tak silné aby ti dovolily nechat se strhnout atmosférou, asi tak nějak
Není tady
Ahoj, přidávám se se svou troškou do mlýna. Bohužel také patřím k těm, které naplno poznávají "snížení libida" vlivem HA. A že to je opravdu tím, mám na 100% potvrzeno. Protože jsem začala sexuálně žít až v době, kdy jsem HA již brala, přišel mi sex tak nějak normální, žádný "hrobeso", ale bylo to v pohodě...před 2 lety jsem prášky vysadila, protože jsme s manželem začali plánovat rodinu, a měla jsem pocit, že mě někdo pustil ze řetězu - sex i vícekrát za den, úžasné prožitky, a hlavně ty chutě!!! Pak jsme bohužel 2x o mimi přišli a po dohodě s lékařem jsme se k HA vrátili....a je tu zase ten útlum. Prášky teď beru spíš jen pro pohodlí, že je přesná menzes a dobrá pleť, ale už se docela těším, až s tím zase přestanu...
Není tady
tak s tímhle zkušenosti nemám........já začala se sexem v době, kdy jsem už 3 měsíce brala prášky, před dvěma lety jsem vysadila a nemůžu říct, že by mě HA připravila o chutě, ani že jsem po ní stloustla.........nic............no ale každá to máme asi jinak
Není tady
Je na to i několik výzkumů, které potvrzují snížené libido vlivem HA. Někde jsem to četla, jen už nevím kde.
To samozřejmě neznamená, že to je pravidlem.
Není tady
Pravidlem to asi určitě nebude, ale vzhledem k tomu, že to píšou na každém příbalovém letáku HA, tak na tom něco bude.....jak už tu bylo řečeno - kdo to nepozná na vlastní kůži, tak tomu asi nebude nikdy věřit...
Není tady
Souhlasim s tim,ze HA ma vliv na chut na milovani a take za me hovori vlastni zkusenost a ten rozdil je opravdu velice markantni.
Upravil(a) Slniečko (18. 9. 2006 16:36)
Není tady
No, ale když je v ***tahu*** celej vztah, tak to asi moc s chutí na sex nic moc nesvede.
Není tady
Tak to určitě, ale u mě specielně tedy vztah v tahu není ani náhodou
Není tady
Ferijko, pokud chteji oba ten vztah napravit a oba na tom pracuji, tak se da mnohe zlepsit a zmenit,ale pokud chce jen jeden, tak se jednoho dne vycerpa a az zjisti,ze uz tak dal nemuze,tak prestane i on a to potom bud vzda a rezignuje nebo pochopi a odejde. Otazkou je, jak silny je ten,co chce bojovat a jak moc chce manzelstvi zachranit, kolik ma sil a je-li predem pripraveny,ze jeho pokus muze byt uspesny,ale take naprosto zbytecny. To ale musi posoudit kazdy sam za sebe, v tomto tomu clovickovi neporadime nikdo. Pokud tu zenu stale miluje,at je to doma jakekoliv,tak tezko se radi a pomaha.
Není tady
a když neberu HA a stejně mě do postele dostat trvá věčnost? Nějak se mi snížilo libido... a patrnera mám stálého a velmi se mi líbí... tak fakt nevím...
Není tady
Mozna jen zena reaguje na muze, protoze je daleko vic vnimavejsi a citlivejsi. Pokud je muz chladny z ceho ma brat ona?
Není tady
Cozpak je uplne normalni,pokud doma uplne zkolabuje milostny zivot,aby ten vztah mohl fungovat dal jako vztah? Ptam se vsech na nazor. Nemam to doma take v poradku,ale rikam si,ma to cenu,kdyz jsme jako bratr ze sestrou ci dva skvely kamaradi? Neni potom lepsi zit s nejlepsi kamaradkou,kdyz to vyjde skoro stejne?
Není tady
Slniecko ako pre koho, ale pre mna teda urcite nie.
Není tady
Oxi a pokud proste vim,ze me ten druhy nepritahuje a milovani s nim je utrpeni, nic mi neprinasi a je to jen,ze muz chce,tak podrzim, da se tomu rikat laska?
Není tady