Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 12. 9. 2006 19:20

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Návrat ztracené chuti k milování

Jednoduchá odpověď, NE.

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#2 12. 9. 2006 19:29

Lulu
♥♥♥----
Místo: Východní čechy

Re: Návrat ztracené chuti k milování

Moc neporadím, ale nebere třeba HA... Já mam krom starší dcery i 1,5letou a chuť na sex sem taky moc neměla. Až když sem vysadila HA tak se mi chuť zas vrátila.

Není tady

#3 12. 9. 2006 19:32

enndi
♥♥-----

Humr napsal(a):

Jsme s manželkou spolu 7 let, z toho 6 jako manželé. Před 3 lety se nám narodil syn. Od té doby nemá žena zájem o milování. Malý jí bere hodně sil, navíc k tomu ještě chodí už více jak rok do práce. Ze začátku se se mnou milovala pouze kvůli mě, ale nezastírala, že se do toho nutí. Časem se se mnou při tom přestala i líbat. Poslední rok jsem tedy přestal naléhat a frekvence našeho milostného dovádění klesla na úroveň víceméně zanedbatelnou. Chtěl bych se zeptat, jestli a jak lze chuť z její strany vzkřísit. Všem moc děkuju za názory a hlavně zkušenosti.

Ahoj, možná nejsem s přítelem tak dlouho, jsme spolu 3 roky, ale než jsem s ním začala bydlet, tak jsme si milování užívali mnohem víc, ale teď, co spolu bydlíme: vidím jej denně, s domácností mi moc nepomáhá - bohužel většina chlapů si myslí, že je to práce pouze ženy, když přijde z práce chce něco teplého, bez ohledu na to, že chodím tak půl hoďky před ním.....nákupy dělám každý den já...nejsem nějaká feministka, ale někdy bych chtěla vidět, jak by to všechno zvládnul on, proto doporučuju trochu jí pomoci, aspoň projevit zájem, vem si třeba tajně den dovolené a zkus uklidit, koupit něco dobrýho, zajistit pro malýho hlídání, uvař třeba špagety a zapal svíčky (my holky si holt na romantiku potrpíme) a mějte večer jen pro sebe, třeba takovej pátek je pro to jak stvořenej, před váma víkend... No zkus to a zamysli se, jak doma pomáháš, já totiž kolikrát mám nechuť z toho důvodu, že dělám všechno a sex mi připadne jako povinnost, kterou pro mě miláček připraví. Tímto neříkám, že jej nemiluju, ale dneska jsem se pokoušela uklidit jeho skříň (katastrofa) a ani mi nepoděkoval, tak mě to dost se... TAk promiň moc jsem se rozepsala, ale trochu mě to uklidnilo a aspoň mnou přestal lomcovat vztek. Přeju hodně štěstíčka.

Není tady

#4 12. 9. 2006 20:12

enndi
♥♥-----

Teď jsem se dívala na www.doktorka.cz v sekci antikoncepce je psáno o antidepresivech, tak si to zkus přečíst, možná je to způsobené tím, promiň jestli jsem na Tebe moc vyjela

Není tady

#5 13. 9. 2006 8:30

Áda1
♥♥♥♥---

Poradím Ti to samé co enndi, nevím co doma děláš a co doma neděláš, ale pokud nic neděláš, měl by ses zapojit. Manželka určitě nemá chuť na sex jenom proto, že zkrátka má moc práce, než uklidí, postará se o malého, vypere, atd. atd. tak je zkrátka unavená. Kdybys přiložil ruku k dílu jako třeba pověsil prádlo, když pračka dopere, pomohl žehlit, třeba ručníky, povlečení, to chlapi zvládnou, jestli jsi šikovný zvládneš i trička a košile. Občas pohlídat malého, aby si mohla manželka skočit na nákupy. Nebo děláš něco špatně možná už Tě nemiluje, nevzrušuješ ji. Hele můj mužskej taky doma moc nepomáhal, akorát tak vynést smetí nebo vyluxovat, když už jsem do něj opravdu hučela jinak měl svý zájmy, kamarády, cvičení a já dělala to ostatní, děti teda zatím nemáme. Ale i když jsem v podstatě dělala vše, chuť na sex jsem měla a milovali jsme se kdy to šlo a kdy jsme se doma potkali. Je pravda, že mužskej teď provedl něco co neměl, byl mi nevěrnej. Rozhodla jsem se, aby neměl lelky, že ho zapojím do domácích činností. Takže žehlí, věší prádlo a tak, nemusím ho k tomu ani nutit, má špatné svědomí dělá to sám od sebe, sice se musím hodně zapřít, protože prádlo věší tak, že schne tři dny ale co se dá dělat, převěšovat to po něm nemůžu a je pravda, že co převzal tyto činnosti. Buď mám víc času na sebe nebo jiný činnosti, a nebo je to vzrušující jen tak si ležet a čučet na televizi a vědět, že o prádlo z pračky je postaráno, takže teď máme sex každý den a dokonce i 2x, no kdybych ji ale z toho neměla tak rozedřenou, myslím, že by to bylo i víckrát. Možná je něco špatně možná Tě manželka už toliko nemiluje, nebo na ní špatně jdeš, ženská potřebuje romantiku, lásku, a né šup šup a je hotovo, zkus jí koupit nějaké erotické prádélko, nebo hračku do postele třeba vibrátor, dejte dítě babičce a udělejte si večer pro sebe. Člověk neztratí jen tak chuť na sex, to si nemyslím. Chyba je v komunikaci, zkus se zeptat co by si přála, jak by si to přála. Věnuj se třeba jenom tomu, že uspokojíš pouze manželku a na sebe nebudeš myslet. Ona Ti to příště oplatí uvidíš..........

http://bd.lilypie.com/jgq2p2/.png

24.8. ultrazvuk viděny 2 srdíčka

Není tady

#6 13. 9. 2006 12:11

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Ptal jsi se na příčinu i jí ? Mám za to, že antidepresíva mají na tom nemalý podíl.
I když to může být individuální.
Dáváš jí dostatečně na jevo, že se ti líbí (jako žena), že jí máš rád, zapojuješ se i doma ? Vše tu už bylo vypsáno.

Netlačíš moc na pilu a nepreferuješ sex, jako něco, co prostě musí dokonale fungovat, kdy se Tobě zachce ?
Snažil ses někdy se s ní o tom v klidu a rozumně pobavit ?

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#7 13. 9. 2006 12:43

Áda1
♥♥♥♥---

Antidepresiva bere na co??? V čem jí pomáhají?? Takže nějaká krize z něčeho tu je??

Nenutíš ty ji do toho sexu?? To se hned tak nechce, když je někdo nucenej, a na tom druhém vidí jak na to vyloženě čeká, že když nic nebude, bude alespoň špatná nálada

http://bd.lilypie.com/jgq2p2/.png

24.8. ultrazvuk viděny 2 srdíčka

Není tady

#8 13. 9. 2006 12:47

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Ked sa so mnou manzelka uz prestala aj "libat" bol v tom uz niekto iny ...

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#9 13. 9. 2006 12:49

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

My také měli problém... měsíc jsme se nemilovali, čím víc přítel naléhal, bylo to horší. Bolelo mě jeho nepochopení. Byla jsem nemocná, málem mi zemřel otec, prostě pocuchané nervy. A on byl schpen být na mě ještě naštvaný, protože jsem mu "nedala".

Ta ne"chuť" má 100% v něčem příčinu.
Jek se to snažíš řešit ? A co vlastně cítíš ty sám ?? Potřebuješ jí, jako ženu, toužíš po ní ? nebo už je to jenom Tvá manželská povinnost, co tě u ní drží ?
Tohle také může vycítit ze Tvého chování.... nepíšeš tu nic o tom, jaký máte vztah. Což je pro ženu jedno z nejdůležitějších kritérií ohledně "partnerského" sexu.
Tedy si to myslím smile

Není tady

#10 13. 9. 2006 12:51

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Oxi napsal(a):

Ked sa so mnou manzelka uz prestala aj "libat" bol v tom uz niekto iny ...

To nemusí být - někdy prostě (hlavně, když jde jen o sex a chce to mít za sebou, kvůli chlapovi tzn. podržet mu) se nemusí chtít líbat.

Není tady

#11 13. 9. 2006 13:08

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Feuria nepisal som ze je to v tom, pisal som o sebe. Jasne ze to moze mat milion inych pricin.
A niekedy sa nechciet libat a nikdy sa nechciet libat - je velmi podstatny rozdiel.

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#12 13. 9. 2006 13:24

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

A niekedy sa nechciet libat a nikdy sa nechciet libat - je velmi podstatny rozdiel.

??? nikdy ? Já nikde nepsala nic o tom, že je totéž se nelíbat nikdy nebo někdy :-O To je velmi podstatný rozdíl !

Není tady

#13 13. 9. 2006 13:31

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Ja som reagoval na toto:
Humr: "Časem se se mnou při tom přestala i líbat."

Není tady

#14 13. 9. 2006 14:05

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Oxi napsal(a):

Ja som reagoval na toto:
Humr: "Časem se se mnou při tom přestala i líbat."

No, protože to časem dělala (asi) jenom z povinnosti. hmm ?

Upravil(a) Feuria (13. 9. 2006 14:05)

Není tady

#15 13. 9. 2006 14:12

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Je to antidepresivama, vím to z vlastní zkušenosti. Ztráta libida je jejich vedlejší účinek. Buď přestane brát antidepresiva nebo nebude sex.

Není tady

#16 13. 9. 2006 17:50

x256987
Host

Ztráta chuti na sex je častěji příznakem než samotným problémem... Dej ženě jasně najevo, že stojíš při ní, a povzbuď ji, aby své problémy řešila ne (nebo nejen) pomocí prášků. Přeorganizování domácích povinností určitě nebude na škodu, s něčím pomůžeš ty a na tu nejméně oblíbenou práci (třeba žehlení) si najděte placenou výpomoc... A zkuste nějakou jemnější formu intimity - hlazení přes oblečení, masáž chodidel nebo šíje, prostě potěšení z doteků. Dej jí najevo, že může být i smutná nebo deprimovaná, abys ji měl rád. Mě takhle můj partner doslova vysvobodil, ale chtělo to opravdu hodně trpělivosti.

#17 14. 9. 2006 21:33

kamolina
♥♥♥♥---

tak to by mě zajímalo, kolik času musí uplynout, než se řekne, že jde o ztrátu chuti.. A jak to řešit....

... za slzy, za slzy děkuji, ty naučí mne citu.........

Není tady

#18 15. 9. 2006 10:04

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

No u nás doma asi týden sad

Není tady

#19 15. 9. 2006 12:23

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Tak jak to u vás vypadá Humře - jak dopadlo tvé snažení ? Vskřísil jsi chuť ?
Zajímalo by mě, jestli to jde ?

Není tady

#20 15. 9. 2006 13:13

Jobík
♥------

nečetla jsem všechny příspěvky... možná už někdo něco podoného napsal... každopádně ženy se po únavném dni plném starostí nedokáží když má jít na milování odreagovat, všechno hodit za hlavu a skrátka si to rozdat a užít se všim všudy.. nevím co všechno doma děláš a zařizuješ ty a co vše žena - zkus jí pomoc se starostmi a domácími pracemi.. přecijen dítě, domácnost, ty.... to není ke zvládání s veselým úsměvem smile některý den jí třeba nenech nic dělat, postarej se o malého, ukliď postarej se o jídlo... a´t má čas si odpočinout a všeobecně jí víc pomáhej a dej jí na jevo, že máš o ní zájem.. myslím o to jak se cítí... uvidíš, že časem nastane zlepšení,... je to ale dlouhá cesta...

Není tady

#21 16. 9. 2006 17:22

jsemzena
♥♥♥----

enndi napsal(a):

Humr napsal(a):

Jsme s manželkou spolu 7 let, z toho 6 jako manželé. Před 3 lety se nám narodil syn. Od té doby nemá žena zájem o milování. Malý jí bere hodně sil, navíc k tomu ještě chodí už více jak rok do práce. Ze začátku se se mnou milovala pouze kvůli mě, ale nezastírala, že se do toho nutí. Časem se se mnou při tom přestala i líbat. Poslední rok jsem tedy přestal naléhat a frekvence našeho milostného dovádění klesla na úroveň víceméně zanedbatelnou. Chtěl bych se zeptat, jestli a jak lze chuť z její strany vzkřísit. Všem moc děkuju za názory a hlavně zkušenosti.

.......všechno a sex mi připadne jako povinnost, kterou pro mě miláček připraví. Tímto neříkám, že jej nemiluju, ale dneska jsem se pokoušela uklidit jeho skříň (katastrofa) a ani mi nepoděkoval, tak mě to dost se... TAk promiň moc jsem se rozepsala, ale trochu mě to uklidnilo a aspoň mnou přestal lomcovat vztek. Přeju hodně štěstíčka.

No, to je děs.Uklízela jsi přítelovu skříň? Nerozdělíš se  s ním o práci doma? Ty mu neumíš říct, že Ti to vadí, a pokud mu máš dělat matku, že Tě díky mateřským pudům, co převažujou nebere sex? To snad neni pravda.On Ti nepoděkoval, žes mu uklidila skříň.To já bejt chlapem, tak se přímo nas...to se divim, že k tomu mlčel... já vim...miluješ ho.

Není tady

#22 17. 9. 2006 10:36

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Jakmile jeden ztratí chuť, jde to se vztahem s kopce. Lidi dělají chybu, když se v tom vrtají víc, než je zdrávo a tenhle jeden problém dorazí tím, že na něj nakupí problémy jiné a další. Když to bouchne, málokdo si vzpomene, že prvotní příčinou byla třeba pouhopouhá únava a už to nejde slepit. Většinou se doporučuje, aby ten, kdo má apetýt větší, nenaléhal. Ono se to radí. Hůř ale provede. Proč se má přizpůsobovat právě tenhle jedinec. Jestli budeš ženu nutit a dávat jí to zpětně najevo, vyčítat jí to jakýmkoli způsobem, oplácet jí to skrytě či okatě, mít ji jako pod drobnohledem, zkrátka jestli se budeš snažit za každou cenu zjistit, co za tím vězí, sám sebe dostaneš do pozice nesnesitelného partnera, který myslí jen na tohle a s nímž se nedá vyžít. Pokud spolu jinak vycházíte, tvař se, že problém není. Pomoz trochu doma, vezmi je na výlet, ptej se, jak se měli, co dělali žena i dítě, zkrátka udržuj doma pohodový stav.
Pokud Ti sex skutečně chybí tak, že nejsi schopný doma bez něj fungovat, myslím, že je lépe si na to na čas někoho najít a rodinu nerozbíjet. Je lépe tajně na čas porušit manželské zákony, než vytvářet doma dusno, ženu vědomě či podvědomě trestat, apod. Pokud Ti to nedělá schválně, nebo nemá jiného a proto Tě odmítá, tak si přece doma neuděláte malé soukromé peklo kvůli tomuto jednomu, byť uznávám důležitému problému. Někdy je lepší nechat věc být a nezhoršovat, než za každou cenu se vrtat v příčinách. Možná bychom se divili, kolik procent lidí se v tomhle neshodne. Počítám, že jich je daleko víc, než jsou schopni a ochotni sami sobě i okolí přiznat...

Není tady

#23 17. 9. 2006 11:31

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Já si nemyslím že je vhodné situaci řešit hledáním někoho na omezenou dobu, nikdy nevíš jak ti takový vztah naruší soukromí a rodinu tolik, že se nebudeš stačit divit.

Já jsem měla sama období kdy sex pro mně nebyl nic moc a často to bylo spíš utrpení než užívání. Čím víc jsem viděla manžela jak se snaží o tom nemluvit a obcházet to, tím víc to ve mně vyvolávalo pocit viny a nechuti.
Zásadní změna přišla s vysazením HA, a taky s obdobím kdy jsem nastoupila do práce, nebyla jsem jen u plotny, nebyl a jsem ta co nemá za celý den o  čem mluvit a přestala jsem být záívislá na jeho příjmu. To mně osvobodilo natolik, že teď spíš manžel říká že dnes ne.............a já ho chápu hjartahjarta

Mája

Není tady

#24 17. 9. 2006 16:31

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Zajímavý, tak všichni říkali, že nemluvit o tom a bude to lepší a ty teď říkáš, nemluvil o tom a bylo to ještě horší. Zajímavý.

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#25 17. 9. 2006 18:53

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Nemluvil o tom , snažil se a ten jeho smutek nad tím že něco je najednou jinak a on neví co s tím byl všudypřítomný. A cítil že když něco nakonec  je tak je to s dlouhým přemáháním, než se uvolním, a to mu vadilo nejvíc, že to není věc momentálního citu ale povinnosti a vědomí že bych měla. A já když se na něj podívala tak jsem si to uvědomila a bylo to jako by mně nutil dvojnásob, ačkoliv on se těžko mohl chovat taktněj. Možná sjem potřebovala hádku, impuls pro vyčištění vzduchu, něco co by prolomilo ledy a přinutilo podvědomí vyřknout pravou příčinu.

Kdysi jsme se o tom bavili s kamarádkou - psycholožkou, že její muž přijde v sedum večer z práce a je schopný pět minut po návratau domů "skočit na to"  , a shodly jsme se, že to je pro ženskou těžké, protože ona potřebuje přes den pár emocionálních kontaktů, pohlazení, dotyk, společně strávenou chvilku,  a pak prostě z lásky jde všechno samo., Když ale celý den nic, chlap přijde domů, sní co najde a má snahu se na tebe vrhnout, tak k tomu chybí ta emocionální vazba a nejde to, pak to řeší odmítnutím a chlap si to bere osobně.

KALIK napsal(a):

Zajímavý, tak všichni říkali, že nemluvit o tom a bude to lepší a ty teď říkáš, nemluvil o tom a bylo to ještě horší. Zajímavý.

Upravil(a) Májajája (17. 9. 2006 18:57)

Mája

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí