|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Uvažuji o koupi mobilu přes internet. Máte někdo tipy, kde by se dal sehnat za slušný peníz? Mám na mysli dobré zkušenosti s dodáním, původem telefonu - aby byl určený pro český trh, vyřízením reklamace apod. Nebo naopak před kterou webovou firmou byste varovali, kde zkrátka nekupovat? Děkuju
Není tady

Není tady
mrkni na www.mobilka.cz
mám Vodafone a tak jsem si teď koupila po netu nový telefon pro stávající zákazníky. Je tam výrazná sleva.Pokud jsi u Vodafonu 2 roky,můžeš to využít taky.
Není tady

nakupuj.com
dodali i na chalupu do 24 hodin od objednání a vše bez problémů..
Není tady
já mám telefon z aaamobil.cz
Dodali mi ho až domů, rychle, s velkou slevou a bez jediného problému 
Není tady
Kupovala jsem mobil přes www.kasa.cz. Už jsem tam kupovala víc věcí a mám s nimi jenom dobré zkušenosti.
Není tady
objednala jsem si mobil z www.novymobil.cz objednávku jsem zrušila ale peníze mi nevrátili asi 3 měsíce... myslím že je ještě nemáme.. vyřizuje to mamka 
Není tady
Zatím moc děkuju všem, jdu se prodírat stránkami a porovnávat.
Není tady
www.mobilmania.cz je tam celé fórum o prodejcích na netu a zkušenostech s nimi. Na základě toho jsem objednávala mobil z www.1m.cz a vše v pořádku, telefon do 24 hodin doma
Není tady
www.x-mobil.cz
jeden z nejlevnejsich. osobni zkusenost. maji prodejnu kousek od miraku a pobocku i v brne. jinak posilaji na dobirku. mam od nich samsung e530. at se ti nakup vydari 
Není tady
Já už jsme kupovala dvakrát mobil z www.mobilhouse.cz a taky to bylo bez problému 
Není tady
Kupovala jsem mobil přes http://www.mobilarena.cz/ a nejsem spokojená. Byla to Nokia 6230, po 5 minutách hovoru byl zcela vybitý a při nabíjení problikával. Mobil jsem nereklamovala, bohužel, opravovali ho známí - vyměnily baterii, která byla nafouklá, tzn. byla někde ve vlhkém prostředí. Bohužel dodnes mám potíže s přijímáním mms. Pokud jsem objednávala jiné zboží přes net vždy jsem byla max spokojená, u mobilu jsem se "spálila".
Není tady
www.deltamobil.cz Kamaradka ma Samsung na splatky a je spokojena.
Není tady
Téda, to se člověk dozví potřebných věcí. Já doteďka netušila, co záludností se může při koupi mobilu stát. Děkuju všem za tipy, hodně mi pomohla www.mobilmania.cz. Doporučuju!
Není tady