Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 14. 9. 2006 12:42

janica
♥♥♥♥♥♥-

Re: Zoufalé manželky

No tak přisprostlý je slabý slovo, ale co chceš, když už se to tak i jmenuje lol

Není tady

#27 14. 9. 2006 14:31

luckies
♥♥♥♥---
Místo: Praha 5

Hoj, Zoufalé manželky taky můžu. Troufám si říct, kam se na ně hrabe Sex ve městě. Manželky jsou více ze života smile
Jinak tu některá psala o seriálu "Merlouse" tak v "manželkách" hraje ještě jeden představitel z tohoto seriálu. Je to tatík dvojčat smile V Merlouse tam hrál toho teplouše. kapitulation rodna /teda jestli si vzpomenete/ smile

život je jako bonboniéra, nikdy nevíš, co ochutnáš...

Není tady

#28 14. 9. 2006 14:36

Lucy
♥♥♥♥♥♥-

luckies napsal(a):

Hoj, Zoufalé manželky taky můžu. Troufám si říct, kam se na ně hrabe Sex ve městě. Manželky jsou více ze života smile
Jinak tu některá psala o seriálu "Merlouse" tak v "manželkách" hraje ještě jeden představitel z tohoto seriálu. Je to tatík dvojčat smile V Merlouse tam hrál toho teplouše. kapitulation rodna /teda jestli si vzpomenete/ smile

jo jo byl to ten doktor jmenoval se Mat.....   
    a ta jak žije s tou dcerou jak balí toho souseda, (nebo viz. ohořelá odměrka.....),  hrála v Supermanovi .....

Upravil(a) Lucy (14. 9. 2006 14:36)

Život je jen zavření a otevření očí, záleží jen na Tobě, co v tom krátkém okamžiku uvidíš.

Není tady

#29 15. 9. 2006 8:36

bobeš
♥♥♥----
Místo: Rokycany

Zoufalé manželky taky můžu.Člověk si u toho odpočne a jěště se zasměje.Ta scéna z trávníkem byla dobrá.http://sirmi.ic.cz/smajl/79.gifA to jak Lynette poradila dvojčatům sušenky,to bych taky měla zkusit,aby tatínek věděl že má doma dceru.http://sirmi.ic.cz/smajl/386.gif

http://sirmi.ic.cz/cara/154.gif

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem život. Pláčeš? I v slzách je síla. Tak jdi a žij.

Není tady

#30 15. 9. 2006 8:57

Megan
♥♥-----

Manželky jsou super, mají mé sympatie! Bavím se nejen u tv, např když si vzpomenu na scénu nápadité paní domu a po té divně se tvářící služebné, leštící zábradlí ponožkou.

Není tady

#31 15. 9. 2006 10:22

Dana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Východní Čechy

Lucy napsal(a):

luckies napsal(a):

jo jo byl to ten doktor jmenoval se Mat.....   
    a ta jak žije s tou dcerou jak balí toho souseda, (nebo viz. ohořelá odměrka.....),  hrála v Supermanovi .....

Ano, hrála a taky v bondovi, tu manželku televizního magnáta, kterou zabijou

http://www.gify.nou.cz/divky_mini1_soubory/49.gif
Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

#32 15. 9. 2006 10:31

Dana
♥♥♥♥♥♥♥

ponožka napsal(a):

Ahoj, tak to tu budu asi jediná, které se to nelíbí. Pěkně to zesměšňuje ženský. Jasně, má to být komediální, ale takovéhle slepice... Líbil se mi Sex ve městě. To mělo úplně jinou úroveň.

Nemyslím si, že zesměšňuje, vždyť jak zapoměla tu odměrku v domě a ta sousedka ji začala vydírat nejprve zaplacením nákupu, potom chtěla peníze na bojler, jak se s tím vypořádala , jak musela naservírovat chlapa své nepřítelkyni, aby mohla vyřešit tu situaci, na tom nebylo nic směšného, dcera pohotová a chytrá holka,
Ta scéna, jak si přisedla ke svému bývalému do auta a omluvila se a on to neměl za nic, bylo mu to směšné a ta jeho nová přítelkyně , úplně jsem viděla na jejích očí, jak je ráda a jak touží se taky omluvit, jak nemá čisté svědomí, moc se mi to líbilo, naopak viděla jsem, že manželka i milenka jsou super ženské, ale chlap nestojí za nic. samozdřejmě je to jen můj názor, ale je to po dlouhé době seriál, který mě oslovil, naposledy Ally Mc Baallová, ta neměla taky chybu

Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

#33 15. 9. 2006 11:37

luckies
♥♥♥♥---

Jo jo je to dobrej seriál. Už jsem předtím viděla pár dílů myslím na němcích a dobrý smile  Je to fakt ze života. A co jsem viděla ukázky na příště, bude taky zajímavé. Myslím tím tu, kdy aby se dvojčata od sebe roztrhly a přestaly se mlátit polštářema, máma využije fintu nalákat je na brambůrky jako psa. Fakt super smile sorry za překotný popis situace big_smile

Není tady

#34 15. 9. 2006 11:44

Dana
♥♥♥♥♥♥♥

prosím tě a nemáš přehled, jestli je jen těch 24 dílů, nebo tomá i nějaké pokračování? Proč to nemohli nechat na listopad, až bude šeredně a v televizi prd lol

Není tady

#35 17. 9. 2006 10:40

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Manžel se vyjádřil  že je to seriál o týrání chlapů, ale dívá se. Jsem ráda že to opakují, takhle v něděli je to pro mě lepší big_smile

Mája

Není tady

#36 18. 9. 2006 0:09

maggie
♥♥♥♥♥--

Můj muž tento type seriálů nesnáší, ale pod vidinou řízku a bramborového salátu s majonézou - vše domácí výroby, mne nechal dívat. Až jsem se divila, jak se mu líbila ta scéna u večeře /...Rex po ... pláče.../ - spíš bych očekávala, že se Rexe zastane. Ale to neviděl předešlé díly a neví, co je Bree zač.
Dosud jsme se shodli snad jen na Simpsnech a Ally McBeallové.

Není tady

#37 18. 9. 2006 13:02

Dana
♥♥♥♥♥♥♥

tak dneska dávají další díl, četla jsem, že Susane ( alespoň myslím, že se tak jmenuje, její jméno je jediné, které si nepamatuji) spadne do dortu a při natáčení si při tomto úkonu zlomila dvě žebra.

Není tady

#38 18. 9. 2006 14:00

Jarka
♥♥♥♥---

Už se nemůžu dočkat. Ale zdá se mi, že dneska budou dávat už jen jeden díl. Ach jo, to je škoda

Není tady

#39 19. 9. 2006 12:06

Megan
♥♥-----

Jeje, já to včera proflákla. Pustila jsem telku až po desáté, protože v TV magazínu bylo 22.10 a byli tam Chirurgové. A bylo včera Jste to co jíte?

Není tady

#40 19. 9. 2006 13:13

Bebe
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Jste to co jíte-je zítra v 21 10 hod. usch

http://www.gify.nou.cz/mini_ikon7_soubory/484.gif

Není tady

#41 19. 9. 2006 13:16

luckies
♥♥♥♥---

Megan nic si z toho nedělej. Taky jsem uvěřila televiznímu programu. Dneska už fakt nemůžeš věřit ničemu smile Ale v NE dopoledne to opakují, takže se na to můžeme podívat! smile

Není tady

#42 19. 9. 2006 13:23

Dana
♥♥♥♥♥♥♥

Tak jsem se dívala a bylo to fakt super. Konečně něco pro mě.

Není tady

#43 19. 9. 2006 13:49

Jarka
♥♥♥♥---

Jo jo, já se taky dívala

Není tady

#44 19. 9. 2006 19:00

Ivetata
♥♥♥♥♥--

Bylo to super, hlavně jak zklidnit dvojčata:)

Není tady

#45 19. 9. 2006 19:12

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

Manželky jsou super! Je fajn, že je tam kolem to tajemství, pokaždé se těším na další díl, je to čím dál zajímavější a napínavější.

Není tady

#46 17. 10. 2006 19:24

Lana
♥------

Miluju ten serial!!!!

Není tady

#47 17. 10. 2006 20:12

Dona
♥------

Seriál je prima a fajn, jedině mě mrzí, že  u něho nedokážu udržet manžela, aby se aspoň něco pozitivního dověděl.Pravidelně zmizí. Jo, pravda je někdy krutá.wink

Není tady

#48 18. 10. 2006 11:07

Dana
♥♥♥♥♥♥♥

tak děvčata, ten můj se kouká v neděli dopoledne a nevynechá nic, jen aby si z toho vzal něco pozitivního, jako třeba nový sporťák a tak lol

Není tady

#49 18. 10. 2006 16:06

Gabrielle
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Kladno
Web

Zouifalky jsou skvělý... Koukala jsem na ně občas na satelitu, ale ani teď nevynechám ani díl :-)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí