29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No tak přisprostlý je slabý slovo, ale co chceš, když už se to tak i jmenuje
Není tady
Hoj, Zoufalé manželky taky můžu. Troufám si říct, kam se na ně hrabe Sex ve městě. Manželky jsou více ze života
Jinak tu některá psala o seriálu "Merlouse" tak v "manželkách" hraje ještě jeden představitel z tohoto seriálu. Je to tatík dvojčat V Merlouse tam hrál toho teplouše.
/teda jestli si vzpomenete/
Není tady
luckies napsal(a):
Hoj, Zoufalé manželky taky můžu. Troufám si říct, kam se na ně hrabe Sex ve městě. Manželky jsou více ze života
Jinak tu některá psala o seriálu "Merlouse" tak v "manželkách" hraje ještě jeden představitel z tohoto seriálu. Je to tatík dvojčatV Merlouse tam hrál toho teplouše.
![]()
jo jo byl to ten doktor jmenoval se Mat.....
a ta jak žije s tou dcerou jak balí toho souseda, (nebo viz. ohořelá odměrka.....), hrála v Supermanovi .....
Upravil(a) Lucy (14. 9. 2006 14:36)
Není tady
Zoufalé manželky taky můžu.Člověk si u toho odpočne a jěště se zasměje.Ta scéna z trávníkem byla dobrá.A to jak Lynette poradila dvojčatům sušenky,to bych taky měla zkusit,aby tatínek věděl že má doma dceru.
Není tady
Manželky jsou super, mají mé sympatie! Bavím se nejen u tv, např když si vzpomenu na scénu nápadité paní domu a po té divně se tvářící služebné, leštící zábradlí ponožkou.
Není tady
Lucy napsal(a):
luckies napsal(a):
Jinak tu některá psala o seriálu "Merlouse" tak v "manželkách" hraje ještě jeden představitel z tohoto seriálu. Je to tatík dvojčatV Merlouse tam hrál toho teplouše.
![]()
jo jo byl to ten doktor jmenoval se Mat.....
a ta jak žije s tou dcerou jak balí toho souseda, (nebo viz. ohořelá odměrka.....), hrála v Supermanovi .....
Ano, hrála a taky v bondovi, tu manželku televizního magnáta, kterou zabijou
Není tady
ponožka napsal(a):
Ahoj, tak to tu budu asi jediná, které se to nelíbí. Pěkně to zesměšňuje ženský. Jasně, má to být komediální, ale takovéhle slepice... Líbil se mi Sex ve městě. To mělo úplně jinou úroveň.
Nemyslím si, že zesměšňuje, vždyť jak zapoměla tu odměrku v domě a ta sousedka ji začala vydírat nejprve zaplacením nákupu, potom chtěla peníze na bojler, jak se s tím vypořádala , jak musela naservírovat chlapa své nepřítelkyni, aby mohla vyřešit tu situaci, na tom nebylo nic směšného, dcera pohotová a chytrá holka,
Ta scéna, jak si přisedla ke svému bývalému do auta a omluvila se a on to neměl za nic, bylo mu to směšné a ta jeho nová přítelkyně , úplně jsem viděla na jejích očí, jak je ráda a jak touží se taky omluvit, jak nemá čisté svědomí, moc se mi to líbilo, naopak viděla jsem, že manželka i milenka jsou super ženské, ale chlap nestojí za nic. samozdřejmě je to jen můj názor, ale je to po dlouhé době seriál, který mě oslovil, naposledy Ally Mc Baallová, ta neměla taky chybu
Není tady
Jo jo je to dobrej seriál. Už jsem předtím viděla pár dílů myslím na němcích a dobrý Je to fakt ze života. A co jsem viděla ukázky na příště, bude taky zajímavé. Myslím tím tu, kdy aby se dvojčata od sebe roztrhly a přestaly se mlátit polštářema, máma využije fintu nalákat je na brambůrky jako psa. Fakt super
sorry za překotný popis situace
Není tady
prosím tě a nemáš přehled, jestli je jen těch 24 dílů, nebo tomá i nějaké pokračování? Proč to nemohli nechat na listopad, až bude šeredně a v televizi prd
Není tady
Manžel se vyjádřil že je to seriál o týrání chlapů, ale dívá se. Jsem ráda že to opakují, takhle v něděli je to pro mě lepší
Není tady
Můj muž tento type seriálů nesnáší, ale pod vidinou řízku a bramborového salátu s majonézou - vše domácí výroby, mne nechal dívat. Až jsem se divila, jak se mu líbila ta scéna u večeře /...Rex po ... pláče.../ - spíš bych očekávala, že se Rexe zastane. Ale to neviděl předešlé díly a neví, co je Bree zač.
Dosud jsme se shodli snad jen na Simpsnech a Ally McBeallové.
Není tady
tak dneska dávají další díl, četla jsem, že Susane ( alespoň myslím, že se tak jmenuje, její jméno je jediné, které si nepamatuji) spadne do dortu a při natáčení si při tomto úkonu zlomila dvě žebra.
Není tady
Už se nemůžu dočkat. Ale zdá se mi, že dneska budou dávat už jen jeden díl. Ach jo, to je škoda
Není tady
Jeje, já to včera proflákla. Pustila jsem telku až po desáté, protože v TV magazínu bylo 22.10 a byli tam Chirurgové. A bylo včera Jste to co jíte?
Není tady
Jste to co jíte-je zítra v 21 10 hod.
Není tady
Megan nic si z toho nedělej. Taky jsem uvěřila televiznímu programu. Dneska už fakt nemůžeš věřit ničemu Ale v NE dopoledne to opakují, takže se na to můžeme podívat!
Není tady
Tak jsem se dívala a bylo to fakt super. Konečně něco pro mě.
Není tady
Jo jo, já se taky dívala
Není tady
Bylo to super, hlavně jak zklidnit dvojčata:)
Není tady
Manželky jsou super! Je fajn, že je tam kolem to tajemství, pokaždé se těším na další díl, je to čím dál zajímavější a napínavější.
Není tady
Miluju ten serial!!!!
Není tady
Seriál je prima a fajn, jedině mě mrzí, že u něho nedokážu udržet manžela, aby se aspoň něco pozitivního dověděl.Pravidelně zmizí. Jo, pravda je někdy krutá.
Není tady
tak děvčata, ten můj se kouká v neděli dopoledne a nevynechá nic, jen aby si z toho vzal něco pozitivního, jako třeba nový sporťák a tak
Není tady