Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 12. 9. 2006 10:11

Dana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Východní Čechy

Zoufalé manželky

Ahoj všem, kteří sledujete i nesledujete tento seriál. Musím říct, že jsem se na něj dívala s velkou nedůvěrou, protože si jak o amerických, jak o latinskoamerických seriálech myslím své, ale tenhle si mě úplně dostal. Scéna s ucpáváním odpadu, zapálením domu, vysazení dětí z auta nebo namodro obarvená spolužačka dvojčat byly super, ale co mě nejvíce dostalo a u čeho jsem brečela smíchy byla scéna, kdy se manžel vrací domů a chce se milovat a nemá kondom. Po odpovědi to risknem, dostane takovou ránu... Já ještě teď vidím ten její výraz, kdy si uvědomí, že by těch dětí mohlo být o jednoho víc. Co vy říkáte na tenhle seriál? tummenupp

http://www.gify.nou.cz/divky_mini1_soubory/49.gif
Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

#2 12. 9. 2006 10:13

simina
♥♥-----

Re: Zoufalé manželky

Neviděla jsem, je to dneska?

Není tady

#3 12. 9. 2006 10:16

Světluška
♥♥♥♥♥--
Místo: Aš
Web

Moc ráda bych se na tenhle seriál dívala protože jsem o něm slyšela jen to nejlepší ale bohužel nám prima nejde.

Není tady

#4 12. 9. 2006 10:18

Helčaa
♥♥-----

Super, je dobře, že to opakují v neděli před obědem.Můžu vařit a u toho sledovat tento seriál.Líbí se nám,sledujeme celá rodina a určitě vydržíme až do konce.Taky je dobré, že dávají hned dva díly po sobě.winksmile

Není tady

#5 12. 9. 2006 10:21

Jarka
♥♥♥♥---

Je to skvělý. Byla jsem fakt ráda, když jsem zjistila, že ho bude prima vysílat, a jsem ještě radši, že mě to nezklamalo (na rozdíl od Ztracených na nově). Mně se zas strašně líbilo, když Bree na sezení s tím poradcem pořád upřaně pozorovala ten visící knoflík a pomaličku vytahovala to šití. Fakt dokonalá hospodyňka lol

Není tady

#6 12. 9. 2006 10:44

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

Ne je to v pondělí kolem 21 hod na Primě, 2 díly za sebou.Tuším že to opakují v sobotu a v neděli dopoledne po jednom dílu.

simina napsal(a):

Neviděla jsem, je to dneska?

Není tady

#7 12. 9. 2006 10:50

Nela
♥♥♥♥♥♥-

Taky se mi líbí, bohužel jsem včera  nedodívala, protože jsem usnula.

"Člověk si uvědomí, že byl šťastný, až už je to pryč."

Není tady

#8 12. 9. 2006 11:55

Dana
♥♥♥♥♥♥♥

Jarka napsal(a):

Je to skvělý. Byla jsem fakt ráda, když jsem zjistila, že ho bude prima vysílat, a jsem ještě radši, že mě to nezklamalo (na rozdíl od Ztracených na nově). Mně se zas strašně líbilo, když Bree na sezení s tím poradcem pořád upřaně pozorovala ten visící knoflík a pomaličku vytahovala to šití. Fakt dokonalá hospodyňka lol

Tak tahle scéna mě taky dostala, jen co je pravda.

Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

#9 12. 9. 2006 11:56

Dana
♥♥♥♥♥♥♥

opakují v neděli oba dva najednou, alespoň to tak teď v neděli bylo.

Není tady

#10 12. 9. 2006 11:58

Dana
♥♥♥♥♥♥♥

Je tam spousta skvělých scén, jako když hospodyně utírá prach ponožkou, protože milenec domácí paní ji zapoměl pod postelí a ona to svedla na úklid, Gabriela je pohotová, ale ta malá ji zničí, ta ji bude vydírat donekonečna.

Není tady

#11 12. 9. 2006 12:28

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

tak slysim samou chvalu, asi se na to taky podivam (v zivote jsem nevidela jediny serial mimo nekolika dilu Milagros) ale manzel donesl domu DVD s 1 a 2hou serii tak asi omrknu jeden, dva prvni dily, jestli me to chytne.

Odpovídám za to co říkám. Ne za to, jak ty tomu rozumíš.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/71x35tm2w.pnghttp://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/d/dflqakn4e.png
http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/2/2cxnuzbkh.png

Není tady

#12 12. 9. 2006 14:07

maggie
♥♥♥♥♥--

Také jsem se dívala zpočátku s nedůvědou, ale i když jde o manželky zajištěné a ve vlastních domech, tak musím uznat, že některé scény jsou jak ze života.

Není tady

#13 12. 9. 2006 14:50

dagi
Host

Skvělý tummenupp. Byla jsem na ten seriál moc zvědavá a rozhodně mě nezklamal big_smile

#14 12. 9. 2006 15:08

Jessie
♥♥♥♥♥--

Jsou báječný - ještě jsem neviděla poslední dva díly, mám je natočené na videu. A co už jednou zmínění Ztraceni? Já je sleduju a budu se dívat i když ten druhý díl mi přišel tak trochu o ničem.

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

#15 13. 9. 2006 8:27

Lucy
♥♥♥♥♥♥-

Tak Zoufalky mě taky dostaly. I se u toho zasměju. Jen když vidím Bree, tak si proboha nemohu vzpomenout jak se jmenovala v Melrouse Place. Holky, ví někdo???? Hrála tam děsnou mrchu, ale to určitě to víte.....

Život je jen zavření a otevření očí, záleží jen na Tobě, co v tom krátkém okamžiku uvidíš.

Není tady

#16 13. 9. 2006 8:28

janica
♥♥♥♥♥♥-

Lucy napsal(a):

Tak Zoufalky mě taky dostaly. I se u toho zasměju. Jen když vidím Bree, tak si proboha nemohu vzpomenout jak se jmenovala v Melrouse Place. Holky, ví někdo???? Hrála tam děsnou mrchu, ale to určitě to víte.....

Kimberly Shaw wink

Není tady

#17 13. 9. 2006 8:32

potvurkapodivna
Host

My s přítelem moc seriáloví nejsme, ale manželky nás dostaly. Obzvláště povedená byla malá vyděračka dumbom

#18 13. 9. 2006 10:24

Zlata
♥♥♥----

Taky se mi tento seriál moc líbí.Mě zas dostala Bree když vykopla synovy dveře od pokoje.

Není tady

#19 13. 9. 2006 12:41

Petuna
♥♥♥♥♥--

S těma dveřma to je fakt pecka, asi to budu aplikovat taky u nás doma. Mám 17 dceru!!!

Není tady

#20 13. 9. 2006 15:11

ponožka
♥♥♥----

Ahoj, tak to tu budu asi jediná, které se to nelíbí. Pěkně to zesměšňuje ženský. Jasně, má to být komediální, ale takovéhle slepice... Líbil se mi Sex ve městě. To mělo úplně jinou úroveň.

Není tady

#21 13. 9. 2006 16:39

Danca1
♥------

ahoj, na to, jakou tomu dělali reklamu, jaké to slaví úspěchy a kolik cen to už získalo, mě to překvapivě zklamalo. Dívala jsem se i teď na ty dva díly, pořád asi čekám, že se to nějak rozjede, ale ač momentálně prožívám období zoufalé manželky, pro mě už je to chvílemi asi fakt zoufalýneutral. Ale uznávám, že některé scény jsou dobré a souhlas s tím, že mi to připomíná Sex ve městě, ale to mělo úplně jiný šmrnc dumbom

Upravil(a) Danca1 (13. 9. 2006 16:40)

Není tady

#22 13. 9. 2006 16:50

janica
♥♥♥♥♥♥-

Musím se přiznat, že když jsem se dívala na ty první dva díly, bylo mi až trapně, jak to bylo trapný.
NO MORE. kapitulation
Ale určitě lepší než ještě tisíckrát trapnější Letiště, to je taky dílo dumbom

Upravil(a) janica (13. 9. 2006 16:51)

Není tady

#23 13. 9. 2006 18:38

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Mně se líbí, není to přesný obraz, ale ta nadsázka, a já mám ráda rozvedenou , co neumí vařit, narážky na její umění si vychutnávám každý den, a taky vysazení dětí, to jsem praktikovala s velkým úspěchem. Takže pro mně je to super relax. Zmíněné Letiště se mi nelíbí , hlavně kvůli režii, to ptostředí je šedivé a interiéry chladné, barva všeho do zelena a já přepínám :-(

Mája

Není tady

#24 14. 9. 2006 11:16

Venus
Host

Zlata napsal(a):

Taky se mi tento seriál moc líbí.Mě zas dostala Bree když vykopla synovy dveře od pokoje.

To mě taky dostalo... a  ponožkou na prach a útěk z večírku, aby byla posekaná tráva - klasika. Seriál se mně moc líbí. Samo, že je něco nadnesený, je to jen film. Naopak mě zas tak nebral  Sex ve městě, asi proto, že jsem nesnášela hlavní hrdinku Carrie (Sarah Jessica Parker). Všude z ní dělají módní ikonu a mě připadá šeredná jak noc, ty její kosmaté a předlouhé ruce ke krátkému tělu... Z pana Božského se mi chtělo zvracet...

#25 14. 9. 2006 12:19

Petuna
♥♥♥♥♥--

Souhlsím s  Vesnu, mi připadá taky Srah Jesica Parker mírně řečeno škaredá, vůbec nechápu co je na ní pěkného a Sex ve městě mi připadal taky omezený a přisprostlý

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí