29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Maxík napsal(a):
Damila napsal(a):
... Jinak tam mám vše. I otvírák na láhve.
...
No sláva, konečně pořádná ženská! Akorát mám doplňující otázku - je na něm i vývrtka?
Ne. Vývrtka je na víno, a já víno (krom zimního svařáku) vůbec nepiju.
Proto otvírák na pivo, které piju.
Jinak jako správný muzikant mám tužku, gumu, a...místo vývrtky prostě otvírák, no.
Je jiná doba...
Není tady
Macex napsal(a):
A Dito a když jedeš se spolujezdcem a potřebuješ vyndat mapu a poradit např...., tak on tak dlouho z toho kastlíku losuje, až se trefí, do té správné potřeby?
V tom už se snad nedá vyznat... tampony, ubrousky, miska pro psa, brýle, držáky atd..... SE mi tam vejde s bídou technický blok, co patří k autu (návody, záruky, servisky atd...), mapa Brna, Prahy a ČR a to je tak asi vše....
Macku, ja tam teda zadne technicke navody nevozim, prece nepodstrcim pripadnym zlodejum cely technicky blok
jinak ja fekt, ze se v tom vyznam akorat ja ale to chce zase si vybirat spollujezdce, kteri maji vycvik pro preziti v divocine
Není tady
Já se hlásím jako ta, která má v kabelce i vývrtku. A taky šídlo, nůž s pilkou, kleště, pinzetu, nůžky, šroubovák normální, sroubovák křížový, pilník a cosi, co interně nazývám nabiják. To vše úhledně zaklapnuto v noži Victorinox.
Jinak obvyklé propriety, navíc kolíček na prádlo (nevím, jak se mi tam ocitl, ale nepřekáží a třeba se někdy bude hodit), rozkládací tašku na nákupy, diář, iPod a sluchátka zamotaná do toho všeho. Rtěnky a šminky neé.
Není tady
Já se jenom těším na to, až současnou kabelku roztočím a hodím do popelnice. Něco tak blbého a nepraktického jsem totiž už dlouho neviděla Obsah věcí se mi přelévá z jedné vnitřní kapsy do druhé, takže se mi tam nevejde prakticky nic důležitého, v přední kapse se mi rozpárala podšívka a tím pádem mi klíče propadly dovnitř kabelky, takže klíče jsem hledala všude možně po baráku a nikoliv v kabelce
Njn, výrobek Made-In-Vietnam
(
Takže moje kabelka v tuto chvíli ukrývá změť věcí a jejich nalezení je jednoduché asi tak, jako záhada hlavolamu
Není tady
tak sledujte:
zcátko, hřeben,kertáč na vlasy, zvoneček, rtěnka, jelení lůj, 2x mobil, igelitka, zvoneček, pap. kapesníky, mezizubní kartáček, odlič. tampon, několikero dokladů, platební kartu, knížku, výukové listy AJ, 2 propiska,gumička do vlasů, prášek od bolesti, vlhké ubrousky, peněženku, stravenky, výplatní pásky, směnáře, jízdní řády, diář, klíče a KPZ s :
nožíkem, man. nůžkami,náplastí, drátkem,provázkem, šroubováčky, píšťalkou, kličkou do vlaku, spínacími špendlíky, otvírákem, zapalovačem, lžičkou, měř. pásmem.
Tak to by bylo v kostce všechno:)
A neptejte se mě, na co některé věci nosím. Asi by se Vám nedostalo rozumné odpovědi:)
Není tady
Rozmarýna napsal(a):
tak sledujte:
zcátko, hřeben,kertáč na vlasy, zvoneček, rtěnka, jelení lůj, 2x mobil, igelitka, zvoneček, pap. kapesníky, mezizubní kartáček, odlič. tampon, několikero dokladů, platební kartu, knížku, výukové listy AJ, 2 propiska,gumička do vlasů, prášek od bolesti, vlhké ubrousky, peněženku, stravenky, výplatní pásky, směnáře, jízdní řády, diář, klíče a KPZ s :
nožíkem, man. nůžkami,náplastí, drátkem,provázkem, šroubováčky, píšťalkou, kličkou do vlaku, spínacími špendlíky, otvírákem, zapalovačem, lžičkou, měř. pásmem.
A neptejte se mě, na co některé věci nosím. Asi by se Vám nedostalo rozumné odpovědi:)
A j´á se zept´ám.
Na co zvoneček?
Není tady
Ametyst napsal(a):
Rozmarýna napsal(a):
tak sledujte:
A neptejte se mě, na co některé věci nosím. Asi by se Vám nedostalo rozumné odpovědi:)A j´á se zept´ám.
Na co zvoneček?
No to je jasné...Když potřebuju stihnout nějaký spoj, tak na něj zazvoním. On mi plní dopravní přání
Není tady
peněženka, mobily, diář, kapesníky,jelení lůj, bryle(kdyz se mi ponici cocka v oku),propiska,jizdni řády, dříve knížka. Přibyla plenka,ubrousky na zadek,kremik:)
Není tady
Tak v mojí kabelce se nachází: peněženka, mobil, klíče, parfém, deodorant, lesk na rty, hřeben, zrcátko, časopis (jezdím často tramvají), pak nějaké papírové kapesníky, balzám na rty, igelitka, vlhčené ubrousky, manikůra atd. Občas se sama divím, jak se to tam všechno vejde.
Není tady
V mojí kabelce, kromě obvyklého základu, se NIKDY nenacházejí peníze, doklady, účty, mobil, ani klíče. Mám tam jen věci snadno nahraditelné. Jen v dobře přístupné kapse mám drobné peníze asi od 50 do maximálně 100KČ.
Není tady
No tak já tam toho mám fakt dost. Peněženka, mobil, klíče, hřeben, deodorant, pudr, lesk na rty, sluchátka do mobilu, deštník, vlhčené ubrousky, papírové kapesniky, průpiska, blok, krém.
Není tady
Budete se divit, ale ja mam takle velkou penezenku
V ni mam penize, doklady, utrzky od slozenek, fotky, perka do vlasu, balzam na rty, tampon, 1tbl HA kdybych nekdy..., 2tbl espumizanu kdy neco..., gumicku do vlasu, zvykacky, spendlik, naplasti, krizek pro ochranu,klice, kondom kdyby nekdo...,
Není tady
Já mám momentálně v kabelce OP, tramvajenku, klíče, zrcátko, jelení lůj, lesk na rty, orbitky, kupony do DM, bonbonky pro malého, doporučené dopisy, které posílám už týden, peněženku, hřeben, propisku, diář (který stejně moc nepoužívám, ale co kdyby), permanentku do ZOO, kapesníčky.
Není tady
Hezký den
Nenosím kabelky, ale kabely a do těch se vejde spousta věcí(od peněženky, papírových kapesníčků, kabelčičky se šminkama, přes notýsek, tužku, mobil, klíče, žvýkačky, bonbony až po dopisy, které jsem si vyzvedla ze schránky cestou ven) i těch, které bych už mohla vyhodit , ale s malou kabelkou to prostě není ono.. Tu si vezmu tak na party nebo do divadla..
Není tady