Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 1. 11. 2006 10:11

sandonorica
♥♥♥----

Re: co ukrývá vaše kabelka?????

Taky mam plno kabelek, takze rano travim taky prehazovanim veci z jedne do druhe podle botek.Ale urcite mi tam nechybi penezenka-at uz prazdna nebo plna lol ,tasticka s malovanim, tydlifonek, diar, vonavka, klice (nekolik), kapesniky, nejaka ta zvykacka na takove to domaci zvykani, vsak vite lol ,prasky na hlavu(myslim na boleni,dal jeste nejsem big_smile ),nejakou igelitku, intimky,propisky............horsi je, kdyz prechazim z velke kabelky na malou, nashromazdim tam hodne veci a pak se snazim totez narvat do te male.Mame to my holky tezky godlike Ale spravna zenska ma v kabelce druhy domov!

Není tady

#77 1. 11. 2006 22:03

Holčička
♥♥♥♥♥♥-

peněženka, mobil, cigára, zapalovače, intimky, brufen, propisky, diář, sešítek, kapesníky, pitíčko, klíče, parfém, blikačky na kolo, pumpičku, jo a teď když do ní tak koukám, tak i náhradní ponožky...

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/l/lqhjsy07t.png    http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/6/6px9452lk.png

Není tady

#78 5. 11. 2006 19:47

luluchen
♥♥♥♥♥--
Web

penezenka,mobil,normalni kapesnicky,vlhcene kapesnicky,zrcatko s hrebinkem,2 nebo 3 odlisne jeleni luje,zvykacky,mobil,slzak,naplast,prasek na bolest,nakupni tasticku slozenou,klice,cucaci septolete,krem na ruce,krem po bodnuti hmyzem,tampony,pilnicek na nehty,stipacky na nehty,korektor,pudr.prevaznou vetsinu si prendavam i do malych kabelek...   :smile

Není tady

#79 6. 11. 2006 11:55

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Tak jsem nahlídla do tý svý... grater mimo klíčů(6x), peněženky, mobilu tam mám šminktašku , asi kilovou, lékárnu pro mě a psa, diář, cigára, zapalovač, bublifuk??, autorádio (vlastní) big_smile ! , raciochlebíčky, žvejky, kapesniky ,pytle do košů- rule, ....sákra, je to vůbec kabelka????
No pravdou je, že při mý figuře většina vašich kabelek v mý ruce vypadá jak peněženka... lollollol

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#80 7. 11. 2006 16:09

sisa70
♥♥♥♥♥--

No já tam mám každopádně děsnej bordel.....mimo jiný i vysypaný cigarety, posmrkaný kapesníky, nalepený bonbóny od dětí.....
každý týden jí vysypu, vzorně uklidím, ale druhý den je to stejný... tongue

Některý ženský jsou strašně dětinský. Nedávno mi jedna vlezla do koupelny a potopila mi všechny moje lodičky. Woody Allen

Není tady

#81 7. 11. 2006 17:41

kačíkgirl
♥♥♥♥♥♥♥

Maxík napsal(a):

Teda nechápu, proč tam žádná nenosíte vývrtku!?  hmm

moment já mám i vyvrtku i škrabku na brambory a na zeleninu big_smile

Není tady

#82 7. 11. 2006 18:01

kačíkgirl
♥♥♥♥♥♥♥

tak já si uásadně kupuju kabelky stejně velký, a to velký, výhoda je ta, že když je měním, jen ten obsah přesypu a to doslova a obsah?
no klíče, mobil, peněženku s dokladama, asi tři jelení luje a stejně množství lesků, to je úchylka, stále dokupuju nový...tu vývrtku a škrabku, asi pět propisek leč papírek žádný, bonbony a žvejky kapesníky nenosím....vždycky nějaký koupím...brufeny, voňavky asi tři + roll on, nějaký leták nebo časák, pár různých šroubků a matiček, někdy u šroubovák, nožejk, sponky a gumičky a zapalovač a sirky no to je asi vše....

Není tady

#83 8. 11. 2006 18:16

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

To já tam mám také především bordel. Doklady, penněženku, kreditku, klíče, malou lahvičku s octem ( nesnáším, když v restauraci ho nemají a musím jíst salát málo kyselý), pepřák, šminky, nožík, mobil, léky, notýsek, klíče.

Není tady

#84 5. 1. 2008 13:37

x256987
Host

Jiněnka napsal(a):

Jsem zvyklá stále, asi tak ve čtvrthodinových intervalech nevědomky usrkávat z láhve, když to nedělám, kromě vysušených úst mě stoprocentně začne dřív či později bolet hlava. Moje mamka si pití nebrávala ani na 3-4hodinové cesty (nepochopím), a po vzájemné diskuzi jsme došly k závěru, že nás, "mladší" ročníky stále média poučují o důležitost pitného režimu, kdežto ona v době, kdy si člověk podobné návyky utváří, byla kárána za napití sodovky na přednášce (na mých přednáškách nenajdeš lavici kde nestojí petka).

Když jsem před rokem dělala slavně testy studijních předpokladů na MU, hlídali nás jako ostříži, museli jsme úplně vypnout mobil a kabelku nechat ležet vpředu na hromadě, nesměli jsme mít ani vlastní tužku. Jediné povolené předměty byly kapesník a - láhev s pitím big_smile

#85 5. 1. 2008 13:53

vikyrek
♥♥♥----
Místo: Benešov

Jj a my museli sundat i etiketu z flašky, protože co kyby tam byla nějaký šikovný tahák big_smile

Není tady

#86 5. 1. 2008 14:44

Maya.82
Host

Co ukrývá moje kabelka?? Opravdu to chcete vědět?? Tak se posadte začínáme. Doklady, klíče, papírové kapesníky, vlhčené kapesníky, jelení luj, lesk na rty, Ibalginy 400, bankomatní kartu, papíry, propisku, hřeben,2x sluchátka do mobilu, parfém, deodorant, hadřík na čištění brýli (a to nosím kontaktní čočky), zápalky, zapalovač, krém, tašku, 2x  mobil, cigarety, žvýkačky, bonbony jo a na slzák jsem zapoměla.. No a to je myslím vše. Jo a to mám docela malou tašku se divím, že tam mám toho tolik.

#87 5. 1. 2008 15:10

x256987
Host

Při pročítání některých příspěvků mě napadla doplňující otázka: co všechno nosíte v peněžence?

Já tam mám kromě peněz jen průkazky do několika knihoven a videopůjčovny... Kartu si beru jenom když vím, že půjdu do bankomatu, doklady mám zvlášť a na nějaké hromadění účtenek si nepotrpím. Když někdy pozoruju lidi, co přede mnou platí v obchodě, nechápu, čím ty šrajtofle mají vycpané big_smile

#88 5. 1. 2008 16:05

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Judita napsal(a):

Při pročítání některých příspěvků mě napadla doplňující otázka: co všechno nosíte v peněžence?

Já tam mám kromě peněz jen průkazky do několika knihoven a videopůjčovny... Kartu si beru jenom když vím, že půjdu do bankomatu, doklady mám zvlášť a na nějaké hromadění účtenek si nepotrpím. Když někdy pozoruju lidi, co přede mnou platí v obchodě, nechápu, čím ty šrajtofle mají vycpané big_smile

No přeci penězma lol .

Není tady

#89 5. 1. 2008 16:13

Nela
♥♥♥♥♥♥-

Taky mám ráda v peněžence pořádek a nesnáším v ní moc účtenek. Pravidelně dělám revizi a vyhazuji   doklady za platbu kartou, když jsou odečteny  z účtu.

"Člověk si uvědomí, že byl šťastný, až už je to pryč."

Není tady

#90 5. 1. 2008 16:31

vikyrek
♥♥♥----
Místo: Benešov

Jsem líná tahat doklady zvlášť - teda ty, stále potřebuju, tj. OP, průkazka na vlak, na tramvaj, kolejka, ISIC, karta pojišťovny, platební a taky nějaká droxikarta smile To, co nepoužívám tak často mám zvlášť. Takže to vše mám v peněžence. Taky tam mám pohotovostně dvě tabletky ibalginu, fotku (ne svou) občas nějaký paragon... a hlavně dvě šupiny z kapra a tři vlakem rozjeté dvacetníky pro štěstí smile Takže skoro jako malá kabelka smile

Není tady

#91 5. 1. 2008 16:40

Mariaeva
♥------

wink Skoro nic v kabelce nemám.Pouzdro na doklady,peněženku,propisovací tužku,mobil,papírové kapesníky a hřeben.

Není tady

#92 5. 1. 2008 17:35

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Já v ní tahám všechno od dokladů, mobilu, peněženky, prášků, fotek, aniko, přes řasenku, několik rtěnek, několik parfémů, krém na ruce - nesnáším, když je mám suché, no mám tam snad všechno vausch
jo a prezervativ taky tongue

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#93 5. 1. 2008 17:46

Maniše
♥♥♥♥---
Místo: něco jako Hoštice :-)

kabelka: hřeben, pouzdo na brýle - prázdné - kde jsou brýle to nevím..., klíče od auta, od bytu, peněženku,deštník, žvýkačky, spousta papírků, nějaké složenky, propisku, sponku do vlasů + gumičku,
mobil svůj + služební a nabíječku, očkovací průkaz pro psa, Brufen + Zodac na alergii, kapesníčky ...a někdy se mi tam vejde i 6 rohlíků big_smile

peněženka: protože je před výplatou tak jen nějaké drobné uschsmile, doklady, karty do bankomatu, přítelovu občanku va, ústřižky od složenek, vizitky, permici do posilky, kartu do videopůjčovny - ale ta už dobrých 5 let neplatí ale je na ní hezký obrázek big_smile a zase nějaké papírky s kontakty ...

http://beta.loga.cz/kategorie/loga_melodie/animace2/happytube/550086.gif

Není tady

#94 6. 1. 2008 1:01

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

No tak s tou peněženkou, to bude horší než s kabelkou...
bankovky, mince, občanka, řidičák, techničák, povinné ručení, zelená karta, zdravotní kartička, 2x platební karty, magnetická karta k doktorovi,
vizitky moje + pár důležitých (např. veterinář, kosmetika, kadeřnice, taxi....), slevové či členské karty do spousty obchodů (ca. 10ks), slevové či bodové karty na většinu benzínek, stravenky a ca. 10 paragonů z poslední doby.
Donedávka jsem tam vozila ještě 2 CCS karty a další techničák a kompletní doklady ke služebnímu autu. A musím uznat, že to už mi občas to zapínání samo vystřelovalo a peněženka se mi rozvalovala po kabelce.... big_smile

Není tady

#95 6. 1. 2008 4:56

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

V kabelce mam mobil, iPod, peněženku, foťák, tužka. To je zaklad. Obcas tam mivam diář, šekovou knížku, kondom, cigarety, zapalovac (to kdyz zrovna kouřím), lesk na rty, balzam na rty. Teď momentálně se mi tam ještě povalují dvě dárkové karty.  V penezence mam penize,  mívala jsem tam   hodně mincí (dřív jsem se v am. drobných nevyznala, tak jsem je skladovala), kreditní kartu, zdravotní pojištění, social security number, karty do obchodů, spoustu paragonů (jsem lína to vyhazovat, vždycky jednou za čas), fotku ségry, americký řidičák, vizitku ke své kadeřnici. A v tajných přihrádkách mám moje číslo účtu z ČR, americký řidičák, kde mi napsali jiné datum narození a starou kartu z mojí první banky v USA. smile

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#96 6. 1. 2008 9:38

AlixaZS
♥♥♥♥♥♥-

Tak já nosím v kabelce snad všechno to, co už bylo vyjmenováno. A zásadně si kabelku kupuju tak, aby mi tam vešel deštník. Musím mít prostě všechno důležitý u sebe wink
Jo, a do kabelky, co jsem si koupila posledně, mi vleze i flaška vína lol
Jenom žádný šminky nenosím...ani hřeben.... jsem já vůbec ženská? dumbom

Upravil(a) AlixaZS (6. 1. 2008 9:38)

Není tady

#97 6. 1. 2008 9:59

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

AlixaZS napsal(a):

Nemam ani tu kabelku, vsechno taham v cyklistickem batohu. Jsem ja vubec zenska? ;-)))

Není tady

#98 6. 1. 2008 11:47

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

vlcice_samotarka napsal(a):

AlixaZS napsal(a):

Nemam ani tu kabelku, vsechno taham v cyklistickem batohu. Jsem ja vubec zenska? ;-)))

někdy si to co potřebuji - mobil, klíče a doklady dávám do obalu od tenis. rakety, většinou však vše do kapes.
za ženskou se přesto považuji. smile

Není tady

#99 6. 1. 2008 13:33

jája-pája
♥♥♥♥♥--
Místo: pražák jako poleno :)

já když jsem si kupovala kabelku ...
říkala jsem prodavačce, že se mi tam musí vejít flaška, plína, mokré kaspesníčky, tank a pár angličáků yikesyikes no a pak peněženka, klíče, knížka ...litr mléka a 10 rohlíků ....
POSLALA MĚ DO SPORTOVNÍCH POTŘEB PRO BATOH lollollollol

Není tady

#100 6. 1. 2008 13:41

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

... co to je za obchod když nemají ani kabelku kam se vejde tank...lol lol lol

Strach je malá smrt...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí