29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Taky mam plno kabelek, takze rano travim taky prehazovanim veci z jedne do druhe podle botek.Ale urcite mi tam nechybi penezenka-at uz prazdna nebo plna ,tasticka s malovanim, tydlifonek, diar, vonavka, klice (nekolik), kapesniky, nejaka ta zvykacka na takove to domaci zvykani, vsak vite
,prasky na hlavu(myslim na boleni,dal jeste nejsem
),nejakou igelitku, intimky,propisky............horsi je, kdyz prechazim z velke kabelky na malou, nashromazdim tam hodne veci a pak se snazim totez narvat do te male.Mame to my holky tezky
Ale spravna zenska ma v kabelce druhy domov!
Není tady
peněženka, mobil, cigára, zapalovače, intimky, brufen, propisky, diář, sešítek, kapesníky, pitíčko, klíče, parfém, blikačky na kolo, pumpičku, jo a teď když do ní tak koukám, tak i náhradní ponožky...
Není tady
penezenka,mobil,normalni kapesnicky,vlhcene kapesnicky,zrcatko s hrebinkem,2 nebo 3 odlisne jeleni luje,zvykacky,mobil,slzak,naplast,prasek na bolest,nakupni tasticku slozenou,klice,cucaci septolete,krem na ruce,krem po bodnuti hmyzem,tampony,pilnicek na nehty,stipacky na nehty,korektor,pudr.prevaznou vetsinu si prendavam i do malych kabelek... :
Není tady
Tak jsem nahlídla do tý svý... mimo klíčů(6x), peněženky, mobilu tam mám šminktašku , asi kilovou, lékárnu pro mě a psa, diář, cigára, zapalovač, bublifuk??, autorádio (vlastní)
! , raciochlebíčky, žvejky, kapesniky ,pytle do košů- rule, ....sákra, je to vůbec kabelka????
No pravdou je, že při mý figuře většina vašich kabelek v mý ruce vypadá jak peněženka...
Není tady
No já tam mám každopádně děsnej bordel.....mimo jiný i vysypaný cigarety, posmrkaný kapesníky, nalepený bonbóny od dětí.....
každý týden jí vysypu, vzorně uklidím, ale druhý den je to stejný...
Není tady
Maxík napsal(a):
Teda nechápu, proč tam žádná nenosíte vývrtku!?
moment já mám i vyvrtku i škrabku na brambory a na zeleninu
Není tady
tak já si uásadně kupuju kabelky stejně velký, a to velký, výhoda je ta, že když je měním, jen ten obsah přesypu a to doslova a obsah?
no klíče, mobil, peněženku s dokladama, asi tři jelení luje a stejně množství lesků, to je úchylka, stále dokupuju nový...tu vývrtku a škrabku, asi pět propisek leč papírek žádný, bonbony a žvejky kapesníky nenosím....vždycky nějaký koupím...brufeny, voňavky asi tři + roll on, nějaký leták nebo časák, pár různých šroubků a matiček, někdy u šroubovák, nožejk, sponky a gumičky a zapalovač a sirky no to je asi vše....
Není tady
To já tam mám také především bordel. Doklady, penněženku, kreditku, klíče, malou lahvičku s octem ( nesnáším, když v restauraci ho nemají a musím jíst salát málo kyselý), pepřák, šminky, nožík, mobil, léky, notýsek, klíče.
Není tady
Jiněnka napsal(a):
Jsem zvyklá stále, asi tak ve čtvrthodinových intervalech nevědomky usrkávat z láhve, když to nedělám, kromě vysušených úst mě stoprocentně začne dřív či později bolet hlava. Moje mamka si pití nebrávala ani na 3-4hodinové cesty (nepochopím), a po vzájemné diskuzi jsme došly k závěru, že nás, "mladší" ročníky stále média poučují o důležitost pitného režimu, kdežto ona v době, kdy si člověk podobné návyky utváří, byla kárána za napití sodovky na přednášce (na mých přednáškách nenajdeš lavici kde nestojí petka).
Když jsem před rokem dělala slavně testy studijních předpokladů na MU, hlídali nás jako ostříži, museli jsme úplně vypnout mobil a kabelku nechat ležet vpředu na hromadě, nesměli jsme mít ani vlastní tužku. Jediné povolené předměty byly kapesník a - láhev s pitím
Jj a my museli sundat i etiketu z flašky, protože co kyby tam byla nějaký šikovný tahák
Není tady
Co ukrývá moje kabelka?? Opravdu to chcete vědět?? Tak se posadte začínáme. Doklady, klíče, papírové kapesníky, vlhčené kapesníky, jelení luj, lesk na rty, Ibalginy 400, bankomatní kartu, papíry, propisku, hřeben,2x sluchátka do mobilu, parfém, deodorant, hadřík na čištění brýli (a to nosím kontaktní čočky), zápalky, zapalovač, krém, tašku, 2x mobil, cigarety, žvýkačky, bonbony jo a na slzák jsem zapoměla.. No a to je myslím vše. Jo a to mám docela malou tašku se divím, že tam mám toho tolik.
Při pročítání některých příspěvků mě napadla doplňující otázka: co všechno nosíte v peněžence?
Já tam mám kromě peněz jen průkazky do několika knihoven a videopůjčovny... Kartu si beru jenom když vím, že půjdu do bankomatu, doklady mám zvlášť a na nějaké hromadění účtenek si nepotrpím. Když někdy pozoruju lidi, co přede mnou platí v obchodě, nechápu, čím ty šrajtofle mají vycpané
Judita napsal(a):
Při pročítání některých příspěvků mě napadla doplňující otázka: co všechno nosíte v peněžence?
Já tam mám kromě peněz jen průkazky do několika knihoven a videopůjčovny... Kartu si beru jenom když vím, že půjdu do bankomatu, doklady mám zvlášť a na nějaké hromadění účtenek si nepotrpím. Když někdy pozoruju lidi, co přede mnou platí v obchodě, nechápu, čím ty šrajtofle mají vycpané
No přeci penězma .
Není tady
Taky mám ráda v peněžence pořádek a nesnáším v ní moc účtenek. Pravidelně dělám revizi a vyhazuji doklady za platbu kartou, když jsou odečteny z účtu.
Není tady
Jsem líná tahat doklady zvlášť - teda ty, stále potřebuju, tj. OP, průkazka na vlak, na tramvaj, kolejka, ISIC, karta pojišťovny, platební a taky nějaká droxikarta To, co nepoužívám tak často mám zvlášť. Takže to vše mám v peněžence. Taky tam mám pohotovostně dvě tabletky ibalginu, fotku (ne svou) občas nějaký paragon... a hlavně dvě šupiny z kapra a tři vlakem rozjeté dvacetníky pro štěstí
Takže skoro jako malá kabelka
Není tady
Skoro nic v kabelce nemám.Pouzdro na doklady,peněženku,propisovací tužku,mobil,papírové kapesníky a hřeben.
Není tady
Já v ní tahám všechno od dokladů, mobilu, peněženky, prášků, fotek, aniko, přes řasenku, několik rtěnek, několik parfémů, krém na ruce - nesnáším, když je mám suché, no mám tam snad všechno
jo a prezervativ taky
Není tady
kabelka: hřeben, pouzdo na brýle - prázdné - kde jsou brýle to nevím..., klíče od auta, od bytu, peněženku,deštník, žvýkačky, spousta papírků, nějaké složenky, propisku, sponku do vlasů + gumičku,
mobil svůj + služební a nabíječku, očkovací průkaz pro psa, Brufen + Zodac na alergii, kapesníčky ...a někdy se mi tam vejde i 6 rohlíků
peněženka: protože je před výplatou tak jen nějaké drobné , doklady, karty do bankomatu, přítelovu občanku
, ústřižky od složenek, vizitky, permici do posilky, kartu do videopůjčovny - ale ta už dobrých 5 let neplatí ale je na ní hezký obrázek
a zase nějaké papírky s kontakty ...
Není tady
No tak s tou peněženkou, to bude horší než s kabelkou...
bankovky, mince, občanka, řidičák, techničák, povinné ručení, zelená karta, zdravotní kartička, 2x platební karty, magnetická karta k doktorovi,
vizitky moje + pár důležitých (např. veterinář, kosmetika, kadeřnice, taxi....), slevové či členské karty do spousty obchodů (ca. 10ks), slevové či bodové karty na většinu benzínek, stravenky a ca. 10 paragonů z poslední doby.
Donedávka jsem tam vozila ještě 2 CCS karty a další techničák a kompletní doklady ke služebnímu autu. A musím uznat, že to už mi občas to zapínání samo vystřelovalo a peněženka se mi rozvalovala po kabelce....
Není tady
V kabelce mam mobil, iPod, peněženku, foťák, tužka. To je zaklad. Obcas tam mivam diář, šekovou knížku, kondom, cigarety, zapalovac (to kdyz zrovna kouřím), lesk na rty, balzam na rty. Teď momentálně se mi tam ještě povalují dvě dárkové karty. V penezence mam penize, mívala jsem tam hodně mincí (dřív jsem se v am. drobných nevyznala, tak jsem je skladovala), kreditní kartu, zdravotní pojištění, social security number, karty do obchodů, spoustu paragonů (jsem lína to vyhazovat, vždycky jednou za čas), fotku ségry, americký řidičák, vizitku ke své kadeřnici. A v tajných přihrádkách mám moje číslo účtu z ČR, americký řidičák, kde mi napsali jiné datum narození a starou kartu z mojí první banky v USA.
Není tady
Tak já nosím v kabelce snad všechno to, co už bylo vyjmenováno. A zásadně si kabelku kupuju tak, aby mi tam vešel deštník. Musím mít prostě všechno důležitý u sebe
Jo, a do kabelky, co jsem si koupila posledně, mi vleze i flaška vína
Jenom žádný šminky nenosím...ani hřeben.... jsem já vůbec ženská?
Upravil(a) AlixaZS (6. 1. 2008 9:38)
Není tady
AlixaZS napsal(a):
Nemam ani tu kabelku, vsechno taham v cyklistickem batohu. Jsem ja vubec zenska? ;-)))
Není tady
vlcice_samotarka napsal(a):
AlixaZS napsal(a):
Nemam ani tu kabelku, vsechno taham v cyklistickem batohu. Jsem ja vubec zenska? ;-)))
někdy si to co potřebuji - mobil, klíče a doklady dávám do obalu od tenis. rakety, většinou však vše do kapes.
za ženskou se přesto považuji.
Není tady
já když jsem si kupovala kabelku ...
říkala jsem prodavačce, že se mi tam musí vejít flaška, plína, mokré kaspesníčky, tank a pár angličáků no a pak peněženka, klíče, knížka ...litr mléka a 10 rohlíků ....
POSLALA MĚ DO SPORTOVNÍCH POTŘEB PRO BATOH
Není tady
... co to je za obchod když nemají ani kabelku kam se vejde tank...
Není tady