29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
zajímavé téme . ten základ máme asi všechny stejný - peněženka, doklady, parfém, kapesníčky, lesk na rty, klíče, hygienické potřeby, igelitka, žvýkačky, diář, krém na ruce, mobil a sem tam nějaké ty účtenky a drobky ze svačiny
Dita.L napsal(a):
Rejpale
Dííík!
Tiina napsal(a):
Vývrtku ? Na co ? Lahváče otvírám o dveře :-)) ... pak si to naliju do půllitru, vypiju na ex ...
Odkdy se vývrtka používá na lahváče?
A půllitr vína na ex pijí jen barbaři! Samozřejmě i barbarky!
Bety napsal(a):
Maxík napsal(a):
Bety napsal(a):
nevím na co - na otvírání láhví máme chlapa...
... v kabelce?
Proč v kabelce? Ptal ses přece na vývrtku!
Sorry, ale nechápu!
madla napsal(a):
Maxiku ty jsi trosku provokater, ze.
Jo! Ale jen malinkej!
peněženka, doklady, klíče, mobil, nabíječka, cigarety, zapalovač, deodorant, parfém, malování (lesk, rasenku atd,atd....), žvýkačky, kapesníčky, většinou nějaká knížka, časopis, tampon, propiska, navlhčené ubrousky, různé papírky a podobný bordel:))..občas i nějaké papu a pití, když jdu do práce..gumičky, sponku..a bůhví,co všechno:-))
Není tady
Není tady
V mem zavazadle: penezenka, doklady, klice, mobil, jizdenky, propisky (zpravidla vypsane), kapesnicky, korektor, jeleni luj, zvykacky, fleshka, tampony, lahev s vodou, cukriky (zpravidla rozsypane), uctenky, papirky s poznamkami a dalsi bordel.
Obcas pak knizka, noviny, jablko, destnik, Ibalgin, naplasti, nahradni kontaktni cocky + kapicky, pouzdro na bryle, pri vyjimecnych prilezitostech zrcatko a hrebinek.
Není tady
mobily,klice,jak od domu tak od auta,penezenka,ridicak,pas,propiska,par papirku(na psani ) ,zvykacky,jeleni luj ..nekdy i male zrcatko..a zapalovac a cigarety(to snad brzy zmizi),a hodne bordelu,papirky od bonbonu,zvykacek atd atd...
muj nejlepsi nalez byl jakejsi zelenej chlupatej kolacek
tak tot asi vse
Není tady
klíče, peněženka a mobil..
Není tady
Klíče od domu i z práce, diář, peněženku,3-4 propisky, deštník-malý skládací, tužku na oči, lesk na rty, voňavku, vždy pití bez příchutě, kapesníčky, žvýkačky, igelitku, 2 mobily, poudro s brýlemi, pouzdro kde mám slipovku a tampon, spoustu papírků s adresami, vzkazy apod. Ale klasickou kabelku fakt nemám.
Není tady
Klasika - klíče, peněženka, mobil, kamínek pro štěstí, jelení lůj, voňavka, diář, papírky, prupiska, žvýkačky, hygienické věcičky, kapesníčky (od té doby, co mě pokakal racek, je mám vždy u sebe )
Není tady
Taky mám vždycky kabelku nacpanou:-))), nemůžu mít žádnou malinkou, nevešlo by se mi tam: peněženka, klíče, kapesník,igelitka na nákup, mobil, rtěnka, parfém, sluneční brýle,prášky, tužka, žvejky, dřív i cigarety a několik zapalovačů, diář, hřeben, deštník....atd.Spíš bych na to všechno měla nosit krosnu:-)))
Není tady
Ráno jsem tak při přehazování věcí z jedné kabelky do druhé přemýšlela nad výčtem věcí, které jsem tady u některých babinentních kolegyň četla. Tak nějak nejsem schopná představy, jak si sebou do práce vláčím knížku, flašku s vodou a tak... Nikomu to nevyvracím, nemyslím to ve zlém, ale proč to s sebou nosíte? Jako že po cestě do práce si sednete na chvilku na lavičce a začtete se do knížky nebo během delšího dojíždění do práce (např. 1,5 hod.) dostanete žízeň a nikde nebude stánek, benzínka nebo jiné občerstvení? To jen tak moje ranní úvaha, předem díky za vysvětlení....
Není tady
Abych teda taky vysypala svoje zavazadlo: troje klíče(auto, byt, zaměstnání), žvýkačky, kapesníčky, mobily, plastová lžíce na boty, peněženka - narvaná kartama, průkazkama, stravenkama apod... prachama moc ne :-)), pilník, hřeben, fixa, propiska, různé vizitky, pár účtenek a různých papírků s něčím....
Není tady
Macex - knížku vozím pravidelně, protože cestou do a z práce je to slabá hodinka denně a to se dá docela dost přečíst nebo naučit. Navíc v MHD knížka překáží míň, než když si rozložíš noviny.
Není tady
no koukám bordýlek máme v kabelce asi všecky, tak mě ale napadlo jakou kabelku nosíte??? Ta moje musí být vždy patřičně rozměrná a "pytloidního" tvaru. Všechen ten bordel nemá cenu srovnávat, tak vždycky zalovim a po hmatu najdu a vytáhnu...
Není tady
někdy neskutečnej bordel;)
Upravil(a) evca1 (16. 10. 2006 10:56)
Není tady
Mám velice velkou kabelku, a tak se stane, že kromě věcí jako jsou osobní doklady, peněženka, kapesníky, rtěnka a klíče, nosím plyšáka pro štěstí od mých neteří, zapomenutý dort z oslavy, drobinky od čokolády, pití a papíry z práce na dodělání doma.
Není tady
Vzhledem k tomu, že každý den nosím jinou kabelku, tak tam jen základ
Není tady
Místo kabelky budu muset brzy tahat batoh- tam se toho vejde víc:-)))
Není tady
Macex napsal(a):
Ráno jsem tak při přehazování věcí z jedné kabelky do druhé přemýšlela nad výčtem věcí, které jsem tady u některých babinentních kolegyň četla. Tak nějak nejsem schopná představy, jak si sebou do práce vláčím knížku, flašku s vodou a tak... Nikomu to nevyvracím, nemyslím to ve zlém, ale proč to s sebou nosíte? Jako že po cestě do práce si sednete na chvilku na lavičce a začtete se do knížky nebo během delšího dojíždění do práce (např. 1,5 hod.) dostanete žízeň a nikde nebude stánek, benzínka nebo jiné občerstvení? To jen tak moje ranní úvaha, předem díky za vysvětlení....
Macex, co se knížek týče, tak každý dle svého gusta, ale bez půllitru vody teda nevylezu ani já, jsem schopna se pro něj ještě z výtahu vrátit! Jsem zvyklá stále, asi tak ve čtvrthodinových intervalech nevědomky usrkávat z láhve, když to nedělám, kromě vysušených úst mě stoprocentně začne dřív či později bolet hlava. Moje mamka si pití nebrávala ani na 3-4hodinové cesty (nepochopím), a po vzájemné diskuzi jsme došly k závěru, že nás, "mladší" ročníky stále média poučují o důležitost pitného režimu, kdežto ona v době, kdy si člověk podobné návyky utváří, byla kárána za napití sodovky na přednášce (na mých přednáškách nenajdeš lavici kde nestojí petka).
Já jen doplním, že se mi tam válí spousta vatových štětiček (nebo jak tomu říkáte) na občasné upravení rozmázlé řasenky. Jo a radši ani nepátrám po tom, co se skrýva pod podšívkou mých kabelek, když se někde v rožku vyklube dirka (A samozřejmě když hledám mobil, nacházím jen klíče a peněženku, když hledám klíče, nacházím jen peněženku a mobil atd... )
Není tady
Tak já tam mám doklady, mobil, klíče od bytu a auta, kapesník, proisovačku a vizitky. Toť vše, protože se mi tam více nevejde.
Není tady
Jé...to jsem ráda, že nejsem na světě sama, co má kabelku jako hlemýžď budku-ne tak velkou, ale v ní celý domov.
Takže: peněženku, dokladovku,taštičku na drobné doklady z firmy, klíče od auta, klíče-velký svazek od firmy a domu, digifoťák, mobil, prášky-vitamíny a analgetika a hlavně taštičku s malovátkama, zubní kartáček a pastu, ta nesmí chybět. Podle potřeby beru pistoli, to je pak trošku o hmotnosti. Ale vlezlo by se i víc.
Není tady
Ty jo, tak jak tak koukám, tak jsem úplně out, já v kabelce nemám skoro nic... Jen peněženku, lesk na rty, kapesníčky, občas tužku... Sakra, musím se polepšit !
Není tady