29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Maxík napsal(a):
Teda nechápu, proč tam žádná nenosíte vývrtku!?
psssssssssst, nebo te nekdo prasti kabelkou.
schvalne, kdybys byl holka, co bys nosil v kabelce :°
Není tady
Maxík napsal(a):
Teda nechápu, proč tam žádná nenosíte vývrtku!?
nevím na co - na otvírání láhví máme chlapa...
Není tady
Dita.L napsal(a):
No ... asi to, co holky + VÝVRTKU!
Tak já jsem asi chlap já mám v kabelce pořád absolutní pořádek
Není tady
Tak ted jste mne dostali,mam asi tu nejmensi kabelku,s nejmensim obsahem.Pouze:mobil,penezenka,mini kapesnicky a asi 3 lesky a kyslicnikove ctverecky.Tot vse. :-)
Není tady
Bety napsal(a):
... v kabelce?
Maxík: Chlapa na otvírání lahví nemůžeš nosit v kabelce. Jednak by se nevešel a jednak by byla nuda mít tam furt toho jednoho a měnit je a cpát do kabelek by bylo dost náročný....Chceme-li otevřít láhev, podíváme se kolem - a zatím jsem viděla dost mužů ochotných otevřít ženám láhev...
Není tady
Nenosím vývrtku, ale nůž - takže kdyby bylo nejhůř, pomůžu si (jako obvykle) sama :-)))
Není tady
Víte co mi to připomíná????
Amélii z Montmartru - jak na začátku popisuje své rodiče - specielně matku a její kabelku
Není tady
Maxík napsal(a):
Dita.L napsal(a):
No ... asi to, co holky + VÝVRTKU!
Rejpale
Není tady
Tiina napsal(a):
Vývrtku ? Na co ? Lahváče otvírám o dveře :-))
Vývrtku na víno, to asi neotevíráš o dveře Anebo jo? Že bys urazila hrdlo
Jinak lahváče umím otevřít taky všelijakými předměty - sekerkou, nožem.....
Není tady
janico normálně urazím hrdlo láhve o nejbližší obrubník, pak si to naliju do půllitru, vypiju na ex, následně si obrácený prázdný půllitr postavím na hlavu a prohlásím něco o tom, že to byl dobrej ročník :-)))).
Ne vážně, já přes den piju tak max vodu z takovýho toho velkýho barelu co máme v práci, takže vývrtka netřeba :-))).
Není tady
No ja nevím,jestli Vás trochu nenetáhne,ale kkdyž jsem ještě jezdila s mým nemocným synem v kočárku,tak jsem měla v kabelce krom výše uvedených propriet také kojeneckou odsávačku hlenů,kterou,když jsem nemohla nikde momentálně vylít,tak se mi i párkrát vylila do kabelky.Proto si vždycky kupuji takové tašky,které se dají vyprat.Jo a ještě tam nosím džus nebo čaj ve flašce pro dceru,několik kaštanů,žaludů,uschlých květinek a lůj na rty,akorát nevím proč,když ho vůbec nepoužívám.
Není tady
Tiina napsal(a):
janico normálně urazím hrdlo láhve o nejbližší obrubník, pak si to naliju do půllitru, vypiju na ex, následně si obrácený prázdný půllitr postavím na hlavu a prohlásím něco o tom, že to byl dobrej ročník :-)))).
Ne vážně, já přes den piju tak max vodu z takovýho toho velkýho barelu co máme v práci, takže vývrtka netřeba :-))).
To s tím vínem tě pravděpodobně naučil Lister
Není tady
já místo kabelek používám kapsy a když se mi tam nevejdou klíče, nebo mobil, tak to prostě nesu v ruce,nebo mobil nechám doma.Kabelky nemám ráda.Jednu mi sice koupil manžel k vánocům (moc hezká) a když je nejhůř vezmu si jí, ale připadám si s ní jak blbec. Překáží mi,navíc musím myslet na to, abych ji nikde nenechala.Prostě jsem ráda,když přijdu domů hodím ji "do kouta" a půl roku ji nemusím vidět.
Není tady
penizku
to by mě teda nenapadlo
jinak všem ostatním....jakou velikost mají vaše kabelky???? XXXXXXXXXXXL??????? že tam narvete tolik věcí a někteří i knihy
to musej být pořádný "krosny"
jinak ten všudypřítomný bordel nechybí ani u mě...
Upravil(a) ESKYMKA (13. 9. 2006 16:24)
Není tady
Tak moje "kabelka" je plátěná a vejde se do ní formát A4 na výšku i na šířku... Když není nacpaná, nezdá se, ale knížek se do ní vejde i deset. Nesmí chybět peněženka, klíče, mobil, doklady, kapesníky, hřeben se zrcátkem, diář, pouzdro s psacími potřebami a lesky na rty, pomáda, vložka, krém na ruce, deštník, toaletní taštička (Migraflux, Rennie, Imodium, nosní kapky, Algifen, nůžky, pilník na nehty, lžička, USB klíč a izolepa ), a nikdy, nikdy, nikdy nevycházím bez půllitrové láhve vody.
moje kabelka- teda spíš "žebradlo" jak říká babička, je velká asi jako A5 sešit... a mám v ní : klíče, peněženku, doklady, mobil, propisku, vlhké ubrousky, kapesníčky (hlavně ty použitý), bloček, ibalgin, ústřižky složenek, papírky s nákupem ( asi dvacet) starý lístky z autobusu, účtenky, žvejky, někdy foťák a někdy nákup - je malá takže se tam málo vejde - sejra, máslo, marmošku a pod.
Není tady
Můj "kufr"-tak doma říkají mé kabelce,je malinko větší než A5.Má spoustu kapsiček a zalézacích záhybů,že furt dokola kupuji tic-tac,dále mám volně ložené"hozené" kolečka do nákupních vozíků(asi 15),tužku na oči,několik rtěnek,propisky,nurofen forte,krém na ruce,tampon a mini vložky.... a tak co mají asi všichni (krom vývrtky),ale čeho tam mám nejvíc-jsou pokladní a záruční lístky od všeho co kupujeme když jsme s manželem spolu (oblečení,rádio,MP3,hodinky...)-v domění,že jak přijdu domů schovám je do krabičky v ložnici. HA HA HA
V pouzdře na doklady mám i očkovací průkazy dětí a navíc spoustu fotek -od svobodna až doteď- protože se někdy někdo najde,že nevěří,že jsem byla blondýna nebo s červeným ježkem,dlouhé černé vlasy atd.Vlasy střídám ráda a často.
Není tady
Tak já žvýkačky,tictac,jelení lůj,klíče,mobil,papírový kapesníky,kaštan,tužku,doklady,peníze, no našlo by se toho plno,ale tohle je nejhlavnější pak záleží na počasí bud dodám slu.brýle nebo nůž,zrcadlo,šminky adt...........
Není tady
Zalezi jakou mam a kam s ni jdu. Nekdy tam mam takovy neporadek a tolik veci, ze nemuzu nic najit a nekdy je zase tak prazdna a "zplaskla", ze ji musim necim vycpat, aby vypadala hezky
Není tady
Maxík napsal(a):
Bety napsal(a):
... v kabelce?
Proč v kabelce? Ptal ses přece na vývrtku!
Není tady
Bety napsal(a):
Maxík napsal(a):
Bety napsal(a):
... v kabelce?
Proč v kabelce? Ptal ses přece na vývrtku!
Maxiku ty jsi trosku provokater, ze.
Není tady
Tak bud jsem to tu přehlídla, nebo jste tu všechny nekuřačky. Ale já navíc nosím v kabelce cigára a zapalovač...
Není tady