29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
holky prozraďte na sebe,co všechno se skrývá ve vaší kabelce, co tam nikdy nesmí chybět a proč....?????
Není tady
hups....se mi to nechtěně odeslalo
....no co už.....to kabelek na konci tam nepatří
ani jsem to nestihla dopsat... kruciš....
mě tam nikdy nesmí chybět lesk na rty a žvýkačky,bez toho bych se asi neobešla...
jinak si musím kupovat čím dál větší kabelky, protože tam nosím hafo věcí (zbytečných )....klíče,mobil,parfém,lesk na rty,žvejky, tužku na oči,hřeben a spoustu dalších "nezbytných"
věciček.....
Není tady
Doklady, peníze, klíče, mobil, lístečky na tramvaj, náplasti, prášky, kapesník, parfém
, ortéza, žvýkačky, papírky od žvýkaček
, jelení lůj....
A nesmí to tam chybět .....proto!!!!
Není tady
Kabelky nenosím
Ale jnak v baťůžku mám vždy peněženku, mobil, jelení lůj, kapesníčky, klíče, Ibalgin a bordel.
Není tady
Debata na tohle téma u nás proběhla včera večer, protože si manžel mojí kabelku potěžkal, takže dle něj jenom zbytečnosti, což jsou: doklady, peněženka, mobil, antiperspirant, parfém, hřeben, kapesníčky, Ibalgin, to vše prosypáno roztrženými pytlíčky s cukrem z kavárny Louvre.
Není tady
Jo a taky klíče od bytu, práce, chaty, babičky a nevím ještě od čeho, protože je tam mám moc dlouho, na všem zavěšeny náležitě těžké přívěsky.
Není tady
ty kokso, vidím že ten základ je zväčša rovnaký
otváram tašku.... lesk na pery-rimmel, super zvlhčuje
, nivea sprej,voňavka,žuvačky, peňaženka, kľúče, mobil,vreckovky,krém na ruky, zapalovač,cigy-aj keď nefajčím pravidelne,igelitka,pero dnes aj foťak a šnúra do pc
a keď idem do školy, tak je tam aj bageta, aj jogurt, aj zošity....tiež mám veľké kabelky, lebo to množstvo sa akosi zväčšuje. cestou z práce idem do obchodu a to sa mi tam zmestí aj šunka a rožky. a pritom tá taška nie jeaž tak veľká!!! kedysi mi stačilo dať si do vačku kľúče a bolo . no čo, som frajerka, nie?
a zabudla som....bompary rôzne druhy
kyslé, superkyslé, šumivé, želé
Upravil(a) ADRIANA 1 (12. 9. 2006 9:38)
Není tady
doklady, peněženka, klíče, mobil, taštička s léky (brufen, imodium), tužka a rtěnka, papírové kapesníky a někdy igelitku na nákupy. Nesnáším binec v kabelce, tak tam raději více věcí nenosím.
Upravil(a) Nela (12. 9. 2006 11:06)
Není tady
Jo a holky, až budete mít děti, tak tam budete mít cestou domů ještě půlku chleba, litr mlíka, jedno máslo... To se totiž občas nachází v mé kabelce (krom vámi výše popsaného)....taky se přítel diví, jak těžkou kabelku mám...jo a celá nesvá jsem, když si vyměním kabelky a zapomenu na jelení lůj nebo na kapesníčky...to si to pak musím honem dokoupit...
Není tady
V mé kabelce se momentálně nachází : mobil, peněženka, doklady, sluneční brýle, pudr, lesk na rty,bonbonky Winterfresh, jablko, banán, kapesníčky,klíče a kniha. Takže mám taky pořádně velkou kabelku a ta váha.....
Není tady
já ji lehce obměňuji, podle toho jakou mám (velikost) , ale základ : peníze, kapesník, doklady, žvýkačky, rtěnka, pudr, speciální ubrousek na brýle, klíče, mobil, spray, tužka, prášky a podle toho, jaký mám společenský život i 2- 10 cukrů (kávu nesladím)
Není tady
když zapomenu igelitku, která ke stálé výbavě evidentně nepatří, tak taky salám, 1/2 chleba, sýr a jogurty a tím pádem i roztržený pytlík od cukru, jak to tak čtu, tak to zná většina z nás
Není tady
Tak já mám taky pořádnou brašnu:klíče,peněženku,doklady,kapesníčky,dva lesky na rty,náplast,žvýkačky,antikoncepci,ibalgin,notýsek,toaletní vodu,tampóny,propisku,mobil,fleshku a dneska i oddací list,ale jen kopii
Není tady
Tak v mé kabelce se najde většinou, to co. máte vy.Doklady,mobil,klíče,kabelka s malováním,peněženky, kapesníky, malinká lékovka ,diářek,telefonní seznámek,žvýkačky,tampóny,náplasti,průpisku,igelitku na odpolední nákup z práce,sluneční brýle.Jéžiši já tam toho mám, nejhorší je si přehazovat věci do jiné kabelky k doladění počasí a nebo jiných bot v ranním shonu.
Není tady
No tak především bordel, fakt to nechápu, uklízím v ní docela často, ale nějak se tam materializujou různý papírky, účty a takový věci. Jinak obsahuje standarní věci - jedny klíče, druhý klíče, peněženku, deštník, brýle, knihu, notýsek, takovou plastovou taštičku s různými papíry, účty a tak, pilník ne nehty, parfém, zopár určitých hygienických potřeb a další věci dle momentální situace, jednu dobu jsem tam nosívala například měřící pásmo.
Není tady
Moje kabelka má prakticky stejný obsah jako výše uvedené, včetně bordelu . A strašně bych si přála takovou, aby vypadala jako roztomilý dámský doplněk a přitom se do ní vešel nákup na víkend včetně drogerie
.
Není tady
Hanba mi, já tam mám navíc cigára a zapalovač...
Jé tak to já taky, na to jsem zapomněla.
Není tady
ESKYMKO,já myslela,že ten "kabelek"je chlapská kabelka
Ve své taštičce mám:doklady,peněženku,kapesníčky,jelení lůj,rtěnku,zrcátko,toaletku"PUMA",propisky,klíče,načatou čokoládu,občas krabičku džusu,aspoň dvě autíčka ,nožík "rybičku"
a mobil...
Není tady
To co musí být vždycky: peněženka, mobil, klíče, kapesníčky, bonbóny (nejraději winterfresh), průkazka na autobus a pepřový sprej. Jinak balzám na rty, zrcátko, ubrousek na brýle, minibalení krému nivea, když jdu někam, kde neustále potřebuju vypadat dobře tak potřebné šminky. A to to ještě určitě není všechno
Není tady
Tak kromě "povinného základu" doklady + klíče + peněžka mám v kabelce vždycky tak dvě rozečtené knihy, někdy i víc , diář, a když se poštěstí, vzpomenu si na kapesníčky a šminky + hromada "bordelu"
Ale hrozně ráda kabelklu přerovnávám, ovšem pořádek mi v ní nikdy nevydrží
Není tady
Peněženku, doklady, náplast, ibalgin, nosní kapky, občas odčervovací tablety pro psa, klíče, mobil, kapesníčky, šminky, tampóny, antiperspirant, parfém, 1-2 igelitky, žvýkačky, účtenky, lístečky na kterých mám napsaný nákup (málokdy v obchodě pak najdu ten pravý), cukříky z restaurace (alespoň jeden roztržený) a blíže neidentifikovatelný binec.
Není tady
penezenka, klice, doklady, diar, zapisnik + 3 propisky (dve nepisou), plysovou penezenku pejska na drobaky, cesko-francouzsky slovnik, nit na zuby, parfem, rasenku, rtenku, kapesniky, hygienicke vlhke kapesniky, tampon (clovek nikdy nevi), tasticku homeopatik jako arnika montana, mercurius, dulcamara a hemoclar) + kynedril, prehravac mp3 a to vse v prehlednem bordelu. Dnes jsem tam mela jeste zamek na kolo, ktery jsem zapomnela vcera vyndat spolu s klicky od auta a alarmem.
Holky, vite jakou mame v ruce zbran?? Ta predstava, ze nekoho tou kabelkou potme v parku prastim...... aj aj
Není tady
peněženka, doklady, kapesníčky, deštník, mobil, klíče od domu a od zaměstnání, čip na obědy, parfém, rtěnka + zrcátko. Záchranná taštička: náplasti, zubní nit, pilník, prášky na bolest hlavy, kinedryl. Hřeben, igelitka. Propiska, notýsek. Žvýkačky. Balený vlhčený ubrousek. Já nevím jestli se "tomu" dá říkat kabelka, je to takový hybrid ...
Není tady
Teda nechápu, proč tam žádná nenosíte vývrtku!?