|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1 2
Dnes nás propustili z porodnice: v pátek 8. 9. 2006 ve 2,40 hod. se nám narodil synáček Adámek 3,520 kg a 52 cm. Porod trval od prasknutí plodové vody 2 hodiny a 15 minut. 
Nemůžeme se na ten náš pokládek vynadívat, jak je krásňoučký - i teď razíme hned k postýlce
Až se doma zabydlíme, objevíme se na letňátkách. Zatím pa,pa! 
Štastní rodiče Gabča a Míša. 
Není tady
Gabčulko,gratuluji celé rodince a přeji hlavně hodně pohody a zdravíčka.Tiše závidím,že už se s malým můžeš pomuchlovat,já musím vydržet ještě tak 14dní.Pa Iva.

Není tady
Velká gratulace k Adámkovi!!! Ať dělá jenom radost!!!
Není tady
Ahoj Gabculko, strasne moc gratuluju a preju Vam obema at se dari a jste zdravi a Adamkovi, at se mu na tom svete moc libi
Není tady
Strašně moc ti přeji hodně štěstí!!!!!! Kéž bych už mohla napsat takovou krásnou zprávičku!!!! Mějte moc hezky! ahoj
Není tady
Jak jsi to dokázala během 2 h 15 min.? :-) Závidím a samozřejmě hrozně moc gratuluju :-)
Není tady

veliká gratulace, přejem hodně zdravíčka 
Není tady

Vše nejlepší, hlavně hodně zdravíčka, pohody a štěstíčka.

Není tady
Preji jen to nejlepsi a hlavne zdravicko pro vsechny!!!!!!!!!
Není tady
Gabčulko, moooc vám gratuluju a ať to štěstíčko trvá - hooodně málo probdělých nocí a brzo hoooodně bežžubých úsměvů od toho malého pokládku
a pohlaďte Adámka i zanás - babinetí tety 
Není tady
jéj gratulujem
myslim že si mala celkom ukažkový porod aj velkost babetka
mame skoro rovnaký den narodenia ja som 9.9. 
Není tady
Gabčulko i my Ti moc gratulujeme k narození Adámka a přejeme mu do života jen to nej a Tobě hodně mlíčka
mimochodem můj porod byl úplně stejně rychlý jako tan Tvůj

Upravil(a) Světluška (11. 9. 2006 21:31)
Není tady
Taky se připojuji ke gratulacím a přeji hlavně zdraví celé rodince a samé krásné dny s malým Adámkem 
Není tady

Ty jo, taková rychlovka, jak se to dělá?
Samozřejmě moc gratuluju a přeju moc moc zdravíčka a štěstíčka Adámkovi i rodičům
Není tady
Gabčo tak gratuluji k Adámkovi a brzy na letnátkách pa pa .
Není tady
Páni, ja taky chci dvě hoďinky na sále
. Tedy příště pochopitelně
.
Přeji mamince, tatínkovi a synáčkovi hlavně štěstíčko v životě 
Není tady

Gratuluju k tvému pokládku. Jen ať tobě i tatínkovi dělá samou radost
.
Já bych to chtěla mít taky tak rychle za sebou 
Není tady
Gábinko, to jsou nejkrásnější zprávy, jaké můžeme číst. Moooc blahopřeju, užívejte si to... A já už na to ani nevidím, protože mě to zase tak dojalo, že mám očka kalná... Je to krása...
Není tady
Juuu, to byla rychlost
Tak teď už jen hoooodně štěstíčka a zdravíčka pro Vás oba !!!!
Není tady
Ahojky Gabčo - maminko, taky se připojujeme k ostatním gratulantům a přejeme hodně zdravíčka, štěstí, miminku klidné bříško a taťka ať to pořádně zapije. Renča, Petr a Andrejka
Není tady
Taky gratuluju!!! To musela být úplně sranda, takhle rychlý porod!!
Přeju hodně štěstíčka a zdravíčka!!
Není tady
Stránky: 1 2