18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mně teda určitě ano. Já měla svatbu značně "stručnou" , 13 lidí, oběd v restauraci, posezení u rodičů ( sice neplánované, ale příjemné) , kostýmek, prstýnky, nejdraí ze svatby byly asi prstýnky za 5000 a moje lodičky. Hostina stála 2500, zbytek co dům dal, vylo to asi na 15000 a k tomu jetě svíca pro sto lidí, doma uvařený gulá a pivo a alkohol, tak to vylo asi taky tak na 6000, ovem ve z roku........tuím 95
yellow108 napsal(a):
Asi to není k věci, ale nepřijde vám to jako vyhozené peníze?
Není tady
No jo,kazdej si to predstavuje jinak...ja na sobe v zivote saty nemela,tak si to chci jednou zkusit
Není tady
yellow108 napsal(a):
No.... opět to asi není moc k věci... Ale kdy si představím, e jdu k oltáři někde na radnici či zámku za zvuku "svatebních melodií" a mám na sobě ílenou bílou garderóbu a 100 lidí si mě fotí..... mám z toho vyráku...
Tohle si myslím asi od mých 10, take mi to vydrelo přes 16 let Nejsem proti svatbám, to ne. Ale toho "svého" bych si vzala třeba v lese, bez hudby, v dínách a teniskách, neformálně. ádný trapný ceremoníály, koláče, střepy, rýe apodobný blbiny. Hrůza. To by byla moje noční můra se na něco takovýho připravovat.
Jo Yelow, tak tohle jsem chtěla taky. Původně jsme byli domluveni my dva, oboje rodiče, svědci ( byli pár ).
Kdy pominu, e to vůbec byla komedie, pár dní před svatbou jsem zdrhla a hedali mě, kde mohli , tak to začalo setkáním rodičů, kteří plánovali za nás, kecali do veho, hlavně tchýně, neexistuje, e by neli manelovi sourozenci, neexistuje oběd doma, musí přijet i dalí příbuzní, vdy ona na jejich svatbě byla taky, jak by to vypadalo............
V obýváku kecali a kecali a my s nastávajícím seděli v kuchyni a mlčeli. V té době se toti jetě mamince neodporovalo
Na hostině jsem ztuhla se lící polívky u pusy, protoe taíčkové z ničeho nic začali pronáet projevy , no síla!
Jestli jsi jedináček, tak u Tě rodiče přesvědčí, jsi jejich jediná dcera, vdává se jednou za ivot, co bych v práci povídala.........
A jestli Tě nepřesvědčí, tak Ti, upřímně, íleně závidím!!!
Upravil(a) Eri (28. 3. 2007 9:21)
Není tady
Eri, tak to je dobrý...
Moji rodiče u natěstí měli svatbu dvou svých dětí a jetě mám sestru, take tohle snad nehrozí.. Kdyby mi tchýně chtěla mluvit do svatby (teda a na drobné detaily), hnala bych ji, e by nestačila utíkat.
ádná svatba mi nehrozí, take se toho ani nemusím bát. Ale troufám si říct, e pokud by to mělo být na zámku, v bílém, s rýí, a projevama a dalíma rituálama....., raději bych snad zůstala svobodná. I kdy člověk asi v ivotě překousne horí věci, e.... Není za tím snaha uetřit, ale nesnáím takový oficiality, kde je jetě člověk nedejboe středen pozornosti.
Dost se bavím při tom, jak si moje známé vybírají svatební aty třeba půl roku.
No, upřímně, taky si to nedovedu představit, e by se ten vekerý frmol měl odehrávat jen kvůli mě... To radi malinkou svatbičičku, a pak nějakou BBQ party pro známé - tam a u přijde kdo chce - a ne z povinnosti.
Není tady
Mně by se zase malá svatba v obyčejném oblečení nelíbila. Kadý má jiný vkus. Navíc bude svatba v kostele a od toho se hodně věcí odvíjí. Zatím mám rozpočet na 40 tisíc a to jsem z opravdu levného kraje. Větinu věcí mám na spodní hranici (aty do 5000, prsteny do 1000) nebo je to samovýroba (výzdoba, oznámení..)Nezvu celé příbuzenstvo, ale jen blízkou rodinu a i tak nás bude 20, moná víc. Nechci mít nervy z hostiny venku, take budeme mít restauraci, a to bude největí poloka. svatba není ádná sranda.
Yellow:Mám 5 měsíců do svatby a kdy jsem přila do salonu, normálně mi řekli, e je fakt nejvyí čas, ne-li pozdě.
Není tady
Myka napsal(a):
Mně by se zase malá svatba v obyčejném oblečení nelíbila. Kadý má jiný vkus. Navíc bude svatba v kostele a od toho se hodně věcí odvíjí. Zatím mám rozpočet na 40 tisíc a to jsem z opravdu levného kraje. Větinu věcí mám na spodní hranici (aty do 5000, prsteny do 1000) nebo je to samovýroba (výzdoba, oznámení..)Nezvu celé příbuzenstvo, ale jen blízkou rodinu a i tak nás bude 20, moná víc. Nechci mít nervy z hostiny venku, take budeme mít restauraci, a to bude největí poloka. svatba není ádná sranda.
Yellow:Mám 5 měsíců do svatby a kdy jsem přila do salonu, normálně mi řekli, e je fakt nejvyí čas, ne-li pozdě.
Myslela jsem to jinak. Moje známá doufá, e se vdá PŘÍTÍ léto. Tak u od podzimu občas obchází salóny a pořád dokola si zkouí to samé. Vedle toho sleduje různé katalogy, internet a časopisy - jaké kde frčí modely. To mi hlava nebere