29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
no, víš, mě už došla trpělivost s tím jeho věčným stěžováním že nemá co na sebe. Porád dokola mu opakuji,že jsem nemocná, tudíž ani nevařím, ani neperu ani nežehlík a ani neuklízím.
Není tady
Výborně - tak bych ho z postele zkomírajícím hlasem navigovala, kde v koupelně stojí pračka, kde najde aviváž, jak má roztřídít prádlo, při jaké teplotě a na jaký program ho vyprat.
To bys koukala, jak se dá přítel vychovat moje kolegyně takhle navigovala krok za krokem po telefonu z práce svého přítele - pána středního věku. A jak úspěšně
Není tady
jancas: Tak bacha na to! ... Já bych ho na takovýhle jednání nezvykala ... a kdyby nepochopil, tak já bych ho vyměnila (už se znám, tohle bych nesnesla) ... Já stejně nemůžu pochopit, jak ty některý chlapi pořád vyžadujou to svý blbý prádlo nebo blbou teplou večeři, když ženská leží marod....to mi hlava nebere. Většinou když páníček dostane rýmičku, tak ženská ho šanuje, aby se mu to, chudáčkovi, nezhoršilo, a voni takhle! ... Já mám doma asi chlapa svatýho. Ten nejen že třeba myje nádobí, když mně není dobře, on ho myje, i když mi dobře je a neponižuje ho to.... jednou mi to vysvětlil - Vždyť pak máme dohromady víc času na sebe a ty nejseš tak utahaná. No tak to na tom "vydělám" vlastně taky, no ne? ... jo, zlatej ... (ale bývalý manžel - ten se dost podobal tomu tvému...no, taky už je bývalý, že...
Upravil(a) Eva36 (9. 1. 2007 16:44)
Není tady
no, já doufám,že to nedojde tak daleko,že bysme se rozesli, ale pěkně mě to stve. Několikrát jsem mu řekla, že nejsem jeho služka. Ted jsem dostala novou práci, za kterou budu dojízdět, pracovní doba do 17, tak snad mi začne doma víc pomáhat,když budu v práci. taky mu to velmi důrazně řeknu.
Není tady
Jancas: mladej stromek se musí ohýbat, dokud je mladej, ohybatelnej a vzdělavatelnej. Jestliže se ukáže, že je přítel totální netáhlo, který v případě nemoci partnerky neví, co s špinavým prádlem a kam se špinavým nádobím, je na čase se porozhlédnout po jiném příteli, který ví, co a jak.
Není tady
včera jsme měli s přítelem na tohle téma debatu, tak uvidíme jestli pochopil co jsem mu tím chtěla říct. Řekla jsem mu že mě to dost trápí. On mi řekl,že nechce abych byla kvůli němu neštěstná, tak sem mu řekla, že se teda bude muset začít chovat jak dospělý chlap než jako rozmazlené děcko. Víš, ono to není chyba ani tak mého přítele jako jeho matky. ta mu vše dala až pod nos, pač muj přítel je jedináček a navíc ho měli v pozdějším věku a dokonce kvůli němu vstávala ve čtyři ráno, když musel do školy na 7 aby mu udělala svačinu, což já teda nedělám!
Není tady