27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
můete se zeptat v nějaké reklamní agentuře. Já teď pro jednu lepila samolepky na fólie. Kus za 0,70kč. Vzala jsem si 4000ks a za 4 dny měla vyděláno 2800Kč.
Jinak Aisu znám,chodím tam na různé ochutnávky a poslali mi také nabídku,e hledají brigádníky na odchytávání respondentů na ulici.
Nabízeli 60 - 80kč .
Dělala jsem i dotazníky pro agenturu Stem Mark,ale těch dotazníků bylo málo.Někdy 5,někdy 10.Take ta odměna nestála za řeč.
Není tady
Lindo a jak jsi sehnala kontakt na tu reklamní agenturu? To nevypadá patně.
Není tady
kontakt jsem shánět nemusela, majitel je manelův spoluák. Ale vím, e kdy má některá reklamní agentura větí zakázku a nestihli by ji udělat, tak vezmou brigádníky.
Není tady
Díky.
Není tady
Káča napsal(a):
Stačí, kdy si zajdete, nebo zavoláte na vedení určitého marketu a tam by vám měli dát informace, která firma tyhle lidi pro ně zajiuje. Já byla u Kauflandu. Jinak myslím, e se tím zabývá i Mediaservis.
Roznáení letáků by mi vyhovovalo. Take mam dojít třeba na informace v Kauflandu a zeptat se, jestli by nechtěli abych roznáela letáky? A jak to chodí, musí jít opravdu spolehlivě 4x do měsíce, a nebo kdy nemůe, tak nemusí (samozřejmě pak nedostane peníze) ? Má nějakou smlouvu?
Není tady
Ano, sepíou s Tebou Dohodu o provedení práce a to Tě opravdu zavazuje k tomu, aby jsi to roznáela poctivě. Je jasné, e pokud onemocní, zavolá předem, e nemůe roznést a oni zajistí náhradu. Myslím, e to není zase tak náročná práce a není tak často. Já to měla kadý pátek rozneseno tak za 2 hodinky.
Není tady
arabela napsal(a):
Tak jsem o tom přemýlela, kdy jsem letos byla na hodech a viděla,co se vechno prodává z lidové tvořivosti. Chtělo by to utvořit nějaké sdruení, do kterého by se přihlásil k práci kadý, kdo něco umí,za co by se dal strit peníz:vyívání,ití,malování,sochání,tvůrčí práce - prostě veho druhu. A pak to nejlepí prodávat třeba na trnicích nebo tomu sehnat odbyt do zahraničí.Ji si takto pomohly-co já vím- některé lokality:ijí např. boty "valaky" nebo vyívají a ijí kroje a mají odbyt a v Americe.Vdy my máme tolik ikovných lidí-jenom to chce někoho, kdo si nechce hrabat jen na svém písečku a zorganizovat práci i výdělky pro druhé bez toho, aby byli podváděni hloupostmi ...
Zabývala jsem se podobným nápadem cca před 7mi lety, je to dost sloité, náročné, (je potřeba mít kapitálek na odkoupení lidové tvořivosti...), "promýlela" jsem to tak daleko, a jsem přila na to, e by si to měl vzít snad Úřad práce pod sebe, nebo tak něco, v kadém případě bazary k tomu mají troku blízko, ale to není ono... moná díky tomuto nápadu, a e byl teď oiven, se k tomu jetě vrátím...
Není tady
ARABELO, VIKTORKO, BLANCHE
TAK DO TOHO BYCH LA OKAMITĚ TAKY....
JAK VIDÍM DRÁTEK,KORÁLKY A KAMÍNEK...NIC MĚ NEZADRÍ...
MANEL U ŘÍKÁ, E JSME JAKO V LOMU...VUDE SAMÝ UTRÁK
DĚLÁM DRÁTKOVANÝ PERKY S KAMÍNKY I BEZ, DRÁTKUJI VAJÍČKA, LAHVE, SKLENIČKY, HRNÍČKY...DĚLÁM STROMEČKY Z DRÁTKŮ A KORÁLEK, RYBIČKY, KYTIČKY, SLUNÍČKA...PROSTĚ VECHNO MONÝ...JAK PÍE BLANCHE, JE TO ÚASNÝ RELAX
TAKE VIKTORKO, A TO DOMYSLÍ (PROTOE NE TOHLE JE MÁ HLAVA KRÁTKÁ...NECHCI SI DĚLAT IVNOSÁK, KDY CHCI JEN OBČAS NĚCO PRODAT) TAK SE HLÁSÍM DO SDRUENÍ RUKODĚLNÝCH BLÁZNŮ
Není tady
Sluníčko, dík za důvěru, i za takovou energii podivnou, kterou jsem pocítila z tvých nadených slov, moná, e podobných nadenců je víc, nemám potuchy, jestli se s tím někdo někdy zabýval, ale podle mně by se to mělo chytnout, ikovný lidičky by si troku přivydělali, a představte si třeba ten krámek na nějaké pouti, nebo já nevím kde, kde by na stole bylo "vecko moné",já bych teda u takového pultu stála ráda a určitě bych si tam něco nala, kvůli tomu "vemu rozmanitému" chodím ráda do bazarů, nebo antikva... já to nevím, jak to realizovat, kdyby to lo třeba vedle pracáku (ve smyslu e nezaměstnaní a si aspoň prodají, co doma vyrobí...), moná by na to mohla být i dotace...
Dobrá, vrátím se k úvahám o tom, já jsem přesvědčená, e nápad to není marný...
Upravil(a) LViktorka (5. 6. 2007 11:30)
Není tady
jj nápad to je skvělý, ale já se trochu bojím, e trh je u zasycen. Kdy to vidím vude kolem, jak je toho plno, bojím se, e konkurence je a moc velká. Ale moná to vidím moc černě
Není tady
Blanche napsal(a):
jj nápad to je skvělý, ale já se trochu bojím, e trh je u zasycen. Kdy to vidím vude kolem, jak je toho plno, bojím se, e konkurence je a moc velká. Ale moná to vidím moc černě
Ví, moná by lo přemýlet o něčem, co znám z Bratislavy, moná u to je dávno...
Vyhrazený prostor, kde si lidičky koupí za nějakou symbolickou cenu "místo", rozloí si na něm "své věci" a co si prodaj, to si prodaj, ceny a si dají podle sebe, no a po prodeji (při odchodu) zaplatí nějaká procenta (nebo nevím jaký díl) a je to. Jednoduché, ne? To by mohlo udělat kadé větí město, organizátor by musel mít nějaké vzdělání, org.schopnosti a bleble, nevím, já bych to viděla jako "oblast neprobádanou".
Není tady
Jo, a zapoměla jsem dodat, e výrobci, kteří nemají nervy na to, aby od svitu do mrku seděli na trhu a prodávali si, by právě mohli své věci dát do nějakých centrálních středisk (středis e k ?), no, uvidíme, ........
Sluníčko, ten název "Sdruení rukodělných bláznů" je geniální!!!
Upravil(a) LViktorka (5. 6. 2007 15:01)
Není tady
to by nebyl patnej nápad, jsi hlavička:jojo:
Není tady
Blanche napsal(a):
to by nebyl patnej nápad, jsi hlavička:jojo:
Dik, to mně děsně posiluje, jenom, abych vám nebyla se svým bláznivým nápadem pro smích...
Není tady
Milé dámy, eny, slečny, dívky, holky, jsem zde poprvé a začínám se rozkoukávat, o čem vem si rády povídáte.
Přivedla mne na Vae stránky tři slova : kdo hledá práci?
A tady je má nabídka: v Praze dáváme dohromady projekt, do kterého se můou zapojit lidičky XXXXXL a jejich příznivci.
Čekají nás výlety, módní přehlídky, snad i placená účast v reklamách, vlastní časopis a spoustu dalího. Ve to co vichni společně naplánujeme. Uvítáme ikovné i neikovné. Zkuenosti i nezkuenosti. Výrobky, rady, pomoc, přítomnost, podporu, .......
Pro toho, kdo hledá práci/zaměstnání je zde volné místo. Místo setkání je v Praze na Václavské náměstí. Termín prozradím tomu kdo napíe
Přeji vám vem krásně dny.
amot.
milý amote, reklama podobného druhu je zde zakázaná, tedy smau ti telefon i mail, přítě ti smau i příspěvek, doufám, e jsi pochopil
cilka
Není tady
Milý amote (Tomái), opravdu "zajímavá" nabídka.Zvlátě pro ty, které musí počítat s kadou korunou.
Není tady
Cilko, jsem tak zadubená, e jsem potřebovala, abyste smazali, co by mně svádělo pouít? A já taky uvauju o něčem, co by se mohlo nazvat podnikáním, tak jakto, e moje úvahy jsou "bez viny"?
Není tady