27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Je to blbárna,jako větina domácích prací,ale,kdy je vysoko do labu,je kadá koruna dobrá.
Není tady
No obálky a různá práce domů? Zkoueli jsme to s manelem ale vude chtěli nejdříve peníze. Co to je za firmu která chce po vás nejdříve peníze? Nic jsme neposlali protoe je to vechno podvod.
Není tady
Samozřejmě,jak píe Květa,nikdy nic neplatit!
Není tady
Tak toho se prosim vyhni. Jednou jsme to zkusili baleni do obalek - ceskoamericka spolecnost, pojistovna. Verili jsme tomu a poslali 50Kc a vylezlo z toho, ze davas inzeraty na net, do novin atd. a vybiras z lidi penize. Takze jsem prisla na to, ze kdyz se dava nejaky poplatek, tak se tomu vyhni. Taky si vsimni toho, z kdyz neco hledas na netu a odpovis na 5 inzeratu, tak minimalne 2ti prijdou uplne stejne a od jinych lidi.
Není tady
Tak jsem o tom přemýlela, kdy jsem letos byla na hodech a viděla,co se vechno prodává z lidové tvořivosti. Chtělo by to utvořit nějaké sdruení, do kterého by se přihlásil k práci kadý, kdo něco umí,za co by se dal strit peníz:vyívání,ití,malování,sochání,tvůrčí práce - prostě veho druhu. A pak to nejlepí prodávat třeba na trnicích nebo tomu sehnat odbyt do zahraničí.Ji si takto pomohly-co já vím- některé lokality:ijí např. boty "valaky" nebo vyívají a ijí kroje a mají odbyt a v Americe.Vdy my máme tolik ikovných lidí-jenom to chce někoho, kdo si nechce hrabat jen na svém písečku a zorganizovat práci i výdělky pro druhé bez toho, aby byli podváděni hloupostmi jako jsou: poli 25O.- Kč a já Ti za to polu adresu,kde Ti za dalích třeba 45O,- Kč sdělí dalí adresu třeba do zahraničí a dále dalí adresu, kde Ti tzv."přihláku" v angličtině přeloí, kdy zaplatí dalích 55O Kč...Pěkné,e? Jedinou cestou je-ignorovat tyto druhy inzerátů a zasadit se o něco pořádného...Snad můj příspěvek někoho vybudí k činnosti. A jetě na konec: zanechte nadějí,e i kdy by jste si stěovali,e jste byli podvedeni a bylo na Vás vylákáno tolik a tolik Kč, e se dovoláte spravedlnosti:bude Vám porazeno,a se obrátíte na občansko-právní řízení nebo policii...Kdo tuto cestu podnikl,tak raději oelí případných pár stovek - A TO JE TEDY PARÁDNÍ PODPORA PODVODNÍKů - mají zkrátka v naem státě zelenou. Nenechte se nachytat....anebo jsme tímto vychovávání k tomu,e si dáme inzerát: Zadám práci domů...
Není tady
Běte roznáet letáky. Mně jednou týdně asi hodinu a půl roznáení vyjde měsíčně na 1 400Kč. Není to moc, ale za tu hoďku a půl.....
Není tady
Stačí, kdy si zajdete, nebo zavoláte na vedení určitého marketu a tam by vám měli dát informace, která firma tyhle lidi pro ně zajiuje. Já byla u Kauflandu. Jinak myslím, e se tím zabývá i Mediaservis.
Není tady
Já prodávám parfémky Federico Mahora celkem to jde a vydělám tak 500 měsíčně a ted jsem se přihlásila na vyplňování dotazníku agentura aisa.Není to moc ,ale chodím normálně do práce tak nemám moc času jetě po práci někam chodit.Hledala jsem spíe něco přes internet.
Není tady
Poblinko,syn taky asi bude vyplńovat nějaké ty dotazníky. Chtěla bych se zeptat jak je to s placením? To musí nahlásit číslo účtu nebo to posílají sloenkou, neví? (On toti ádný účet nemá, musela bych nahlásit svůj a to se mi moc nechce, protoe nevím, co jsou zač). Díky moc za odpověď.
Není tady
Boíčku, tolik peněz, snad ho to nezkazí?
Není tady
Judy můe si to nechat posílat sloenkou..
Není tady
Díky poblinko. Jsem zvědavá, jestli mu to vůbec vyjde, zatím se neozývají.
Není tady
PŘIDÁM SE JEN MOJÍ ZKUENOSTÍ,TED JSEM SI VZALA PRÁCI NA DOMA LEPENÍ KRÉMU DO ČASOPISU ZA 0.8HL 1 KS,ŘÍKAL SI TERMÍNY A TO 5000KS ZA 2 DNY A TAK JSEM ZAPOJILA I 11 LETOU DCERU A POBÍDLA,E SI VYDĚLÁ NA MOBIL A TAK JSME LEPILI A NESTÍHALI A JETĚ JSEM DALA ČÁST PRÁCE SOUSEDCE A TED SE PODRTE PRÁCI JSEM ODEVZDALA A JÁ MĚLA DOSTAT 8800 ZA11000KS A SOUSEDKA ZA 1500,HODNĚ MI HOLKA POMOHLA A TAK NE JSEM DOSTALA PENÍZE JSI VYBRALA MOBIL ZA 3000 A TED SE MŮETE VICHNI SMÁT,PÁN SLIBOTECHNA PŘIJEL A ŘEKL,E NEŘEKL 08HL,ALE 0,08HL A TAK JSEM DOSTALA DO RUKY 880KČ,BREČELA JSEM,ALE MANEL ŘEKL,E AT SI Z TOHO NIC NEDĚLÁM,HOLKA MĚLA MOBIL A NIC JSEM JÍ NEŘEKLA,ABY BYLA ASPON V DOMĚNÍ,E SI OPRAVDU NA NĚJ POCTIVĚ VYDĚLALA,SOUSEDCE JSEM DALA TĚCH 880KČ A OMLUVILA SE A ŘEKLA JAK TO BYLO A POCHOPILA MĚ A JÁ DOSTALA JEDNU VELKOU ZKUENOST,HAMYNOST A RYCHLE VYDĚLANÉ PENÍZE TO NENÍ VE A KDY U TAK PODEPSAT SMLOUVU
Není tady
Angala, věřím na boí mlýny. I na pana podnikatele dojde. Mrzí mě za Tebe ta patná zkuenost, udělala jsi dobře, e jsi uchránila před zklamáním aspoň svou dceru.
Není tady
TED U SE SMĚJU,ALE TRVALO MI TO NE JSEM SE TOMU ZASMÁLA :-)
Není tady
Zdravím, začala jsem s prodejem výrobků Eurony by Černý, jedná se o čistící prostředky, prací prostředky, sprchové gely, pěny do koupele. Jde o ekologicky etrné výrobky vhodné i do čističek odpadních vod. Upozorňuji té na prací prostředky vhodné pro miminka. V případě zájmu mne kontaktujte a domluvíme se na spolupráci.
Není tady
Aha, já si koupila od nich čistič na gril, nic moc a nějakou kosmetiku do kuchyně, pumpička nefunguje, musím přelít do něčeho jiného, účinek také nic moc. Lidi blbnou, jako u jiných podobných výrobků,,kolení,presentace a pod. Tak jsem si koupila jeden výrobek značky Codi od panělské firma a ji nic do domácnosti nepotřebuju. Od nádobí, přes fleky, na auto, vanu - super !
Není tady
Obálky prosím nebrat!!!Teda alespon mě to bylo straně nepříjemné.Také jsem to zkusila a nakonec z toho vylezlo,e musím poslat 50,-Kč a pak zase ostatní mě 50,-Kč.Bylo mi to fakt nepříjemné.Dělám ale téď práci doma od počítače,tak pokud by jsi měla zájem,napi mi na mejlík své tel.číslo a já ti cinknu.Nebo moje je 731128439,nebo ICQ-345224775,nebo skype-laduska5539.Papa a hezkou neděličku neděli LaduL.
Ilis napsal(a):
Dobrý den, nemáte někdo zkuenosti, s plnění obálek, nebo z prací na doma, nevím zda-li to mám vzít. Díky Ilis
Není tady
Ahojky, ráda navlíkám různé perky z korálků (náramky a náhrdelníky). BAví mě to, protoe u toho člověk vypne, vyčistí si hlavu a něco krásného vytvoří. Dříve jsem svoje výrobky pouívala jako dárky, ale ji jsem obdarovala kadého a ráda bych je nabídla i někomu jinému. Napadlo mě, e bych perky mohla prodávat, aby se mi vrátila třeba část peněz , které jsem do toho ji vloila (je to závislost, jak vidím korálky, hned je chci kupovat;)), ale nevím, kde, jak atd. Nemáte někdo s tímhle zkuenosti nebo dobrou radu? Děkuji
Není tady
Ahojky. Já mám jako přivýdělek prodej parfémů od firmy FMGroup. Jsou to alternativní vůně světových značek,to znamená,e
jsou mnohem levnějí ne v obchodě.Značky jsou Paris Hilton,Dior,Armani,Kenzo a mnoho dalích.V nabídce jsou parfémy pro eny,mue.sprchové gely,deodoranty.Prodávají se dobře a dobré jsou i výdělky.Kdybyste měla zájem tak napitea já bych ve zařídila romanaaaa@seznam.cz
Není tady
Dobrý den, přidala bych taky jednu dobře placenou práci a to katalogový prodej francouzské kosmetiky L´ambre. Při registraci se sice platí 900,-kč za vzorník vůní, ale při první objednávce jsem to měla hned zpět. Na výrobky se můete podívat na www.lambre.blog.cz Firma je u nás v začátcích, ale ve světě je ji 6 let. Pokud by měl někdo zájem, písněte. Nejsou u toho ádné limity ani omezení.
Není tady
Judyna napsal(a):
Poblinko,syn taky asi bude vyplńovat nějaké ty dotazníky. Chtěla bych se zeptat jak je to s placením? To musí nahlásit číslo účtu nebo to posílají sloenkou, neví? (On toti ádný účet nemá, musela bych nahlásit svůj a to se mi moc nechce, protoe nevím, co jsou zač). Díky moc za odpověď.
Agentura Aisa je velmi známá a renomovaná agentura. Dělá mnoho průzkumů veřejného mínění. Tam bych se číslo účtu vůbec neobávala poslat:)
Upravil(a) scheri (7. 4. 2007 2:34)
Není tady
Aneri napsal(a):
Aha, já si koupila od nich čistič na gril, nic moc a nějakou kosmetiku do kuchyně, pumpička nefunguje, musím přelít do něčeho jiného, účinek také nic moc. Lidi blbnou, jako u jiných podobných výrobků,,kolení,presentace a pod. Tak jsem si koupila jeden výrobek značky Codi od panělské firma a ji nic do domácnosti nepotřebuju. Od nádobí, přes fleky, na auto, vanu - super !
Pokud jsi nespokojená, vyuij 30- ti denní záruku na vrácení peněz. Kontaktuj svého prodejce a zboí mu vra a dostane zpátky peníze. Jen je tam podmínka nespotřebovat více jako 20% výrobku.
Výrobky pouívám druhým rokem a je mi divné, e Ti nefunguje čistič kuchyní. Ten má tak vysokou odmaovací schpnost, e kdy je naředěný 1:1, tak odmastí motor auta. U téhle firmy je potřeba ČÍST NÁVODY. Jak píe o čističi na grily - ten patří k nejprodávanějím výrobkům, moná jsi troubu nenahřála na 30stupňů, jak se píe v návodu..........
Upravil(a) scheri (7. 4. 2007 2:44)
Není tady