|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
jsem moc rada ze to dopadlo tak jak to dopadlo a Tva babicka je zpet doma a gratuluju ji ze byla tak silna a prekonala operaci:)
je to super cist ze to tak dopadlo Andreo
...grauluju a preji mnoho stastnych let ve zdravi!
Není tady
Moc bych si přála, aby těch let bez větších potíží bylo ještě spousta
I já obdivuju svou babičku za to, jak to zvládla - nikdo to nechápe, tolik síly a odhodlání v jejím věku, to je prostě úžasné
Je a vždycky byla silná žena.
Není tady
je to bezva jak si silna 
Není tady
Babičce gratuluji a přeji mnoho zdravíčka 
Re FERDA: To mě těší že máš zase svůj oblíbený avatar a tady ten je ještě lepší 

Není tady
hehe ze je dobrej?me se libi ten podeziravej pohled..dikec...
a vsem babickam hoooodne zdravicka!
Není tady
Ahojky všem, co jste mi (nám-i babičce) drželi palce a povzbuzovali mě, když mi bylo nejhůř. Mám tady pokračování, bohužel ne už šťatné. Má babička včera vpodvečer zemřela 

Ani nemůžu popsat, jak se cítím, nedá se to. Je týden do vánoc, já těhotná (babička už pravnoučka neuvidí) a jsem úplně na dně. Držte mi palečky, ať to zvládnu 
Není tady

Andrejko, to mě opravdu upřímně moc moc mrzí 
nemám slov, protože moc dobře vím, že jakákoli slova v tuhle chvíli jsou hloupá a nicotná.... Jen jedna velká pravda -- ona už je někde, kde je jí líp....
A já věřím, že naši milovaní na nás odněkud z mráčku shlíží a drží nad námi ochrannou ruku.... Ona věděla, že jsi jí měla moc ráda.... a neboj, ač ne po vašem boku, ale Tvoje maličké uvidí....
Držím všechny pěstičky co mám, přišlo to v tu nejhorší dobu, ale vyplakej se, to je jediný lék... spolu s časem 

Není tady
Andrejko,moc mě to mrzí s tvou babičkou.
Myslím pořád na tebe.Přišlo to v nejhorší dobu,vím že myslíš moc i na Martina.
Drž se moc.A kdybys mě potřebovala zavolej mi nebo napiš.Jsem tady pro tebe a jsem tvoje kamarádka.
Pa pa Xenie

Není tady

Andrejka, je mi to ľúto... Mala som výborné babičky, každá bola síce iná, ale každá bola skvelá svojím vlastným spôsobom. Hádam sa nerúham, keď poviem, že mi boli možno bližšie - aspoň niekedy a v niečom - ako vlastná mama. Dodnes mi chýbajú, ale aspoň sa snažím byť ako ony, rozprávam o nich malej neteri, bratovej dcére, a nesiem si v srdci spomineku na ne. Je šťastie zažiť takú babičku, buďme vďačné aj za to...
Není tady

Andrejka, je mi to velmi luto. Tiez mi pred mesiacom umrela babicka a viem, ako to velmi boli. Prislo to v tu najhorsiu chvilu, o to to mas horsie. Na to pomaha naozaj len cas.
Jej je uz ale dobre. Drz sa!
Není tady