29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mě se u nich svaly líbí skoro každý je má.
Není tady
Líbí (i když nejsem náctiletá), ale nesmí zase vypadat jak gorila. Tak nějak zdravě, i když pořádný záda jsou něco
Není tady
Líbí,ale nejsou podmínkou....
a taky si nemyslím,že svaly má skoro každý....
Není tady
mne vôbec nie. také normálne, ja neviem... z behu, alebo nejakého iného športu áno,ale cielene posilovať...fuj
Není tady
Mě se moc líbí, ale nejsou pro mě u partnera důležité
Není tady
Nesnáším hodně vyvinuté svaly. Líbí se mi, když je kluk vyrýsovaný, ale tak normálně, prostě žádná posilovna..
Při pohledu na kulturisty bych
Není tady
Me se libi u vhlapu hlavne siroka zada. Nelibi se mi takovy ty gorily, co nedaji ruce k telo a nohy k sobe. To pak vypada dost komicky a ne eroticky...
Není tady
No co já tak pozoruji děvčata u nás ve škole, tak se jim líbí vysportovaní kluci (atleti, fotbalisti a hokejisti) , ale těm, co chodí moc často do posilovny a spějí ke kulturistice, se spíš smějí. nevím proč, nezkoumám, jen píšu co jsem viděla.
Můj názor (39 let) už asi nebude zajímavý, ale já mám ráda takové normálně přirozené pevné tělo, širší ramena, štíhlý pas a vypracované nohy.
Není tady
Já taky 39 - a to samé. Neměla jsem ráda ty pavoukovité typy "kde nic, tu nic", ale kulturisti, apod. mě nikdy nebrali
Není tady
Mám pocit, že kulturisti spíš v ženských evokují takové to "co není v hlavě, je ve svalech".
Není tady
Vůůůůůůůůůůůůůůůbec nesnáším u chlapů svaly.
Není tady
já nejraděj takové to mezi.. ani ne tyčku kde prosvítají kosti ani ne namakance z posilovny..
Není tady