Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 8. 9. 2006 13:57

Daja
♥♥-----

Koupě kvalitních líčících prostředků

Ahoj, možná nás je tady víc, kteří tápou při výběru a koupi make-upu, rozjasňovače, korektoru, tvářenky, řasenky atd. Rádi byste si jednou dopřáli něco kvalitnějšího a dražšího, ale bojíte se do toho investovat, protože vám fakt těch 10 min. v drogerii nestačí na to, abyste poznali, jestli vám výrobek bude slušet, jestli má pro vaši pleť vhodnou barvu atd. Takže - neznáte někdo v Praze nějakou kvalitní kosmetickou poradnu, kde mají zkušenosti, odhadnou váš typ a jsou schopni a ochotni vás nalíčit  nebo jinak předvést, že vám výrobek bude slušet a že se k vám hodí? Snad nejsem sama, komu by se taková pomoc hodila... Díky!

Není tady

#2 10. 9. 2006 15:38

DankaS
♥♥♥♥---

Re: Koupě kvalitních líčících prostředků

Ahoj Dajo, přidávám se k tobě, taky mě to zajímá. Nechce se mi tptiž kupovat make-up za dva tisíce, když doma pak zjistim, že úplně stejnou(ne-li lepší) mi udělá ten za 300Kč.

Není tady

#3 4. 10. 2006 11:13

Pešta
♥♥♥♥---

Proč je Loreál šmejd ? Mě se zdá dobrý

Není tady

#4 4. 10. 2006 11:39

jana2
♥♥♥----

Dovolila bych si poznamenat, že Sisley je velmi,ale velmi drahá značka. Pro běžnou uživatelku, která se líčí denně a má průměrnou mzdu, je takřka nedostupná. A taky si nemyslím, že právě L´Oréal je šmejd. Mám velmi citlivou pleť a jejich make-upy mi vyhovují.

Není tady

#5 4. 10. 2006 13:49

Ferda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: originalne Olomouc,nyni USA

no kazdymu asi sedne neco jineho
make-up pouzivam od Vichy a jsem maximalne spokojena:)
pudr mam tedy od Avonu a jakbysmet
zda Vichy dela pudry apod...to nevim ...ale make-up..vyborne

Není tady

#6 4. 10. 2006 18:16

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Teď zrovna mám od L Orealu jeden denní krém a jeden make-up a dokonale mi vyhovují. Jsou pro moji pleť skvělé, a od Vichy si taky kupuju výrobky - po vyzkoušení vzorku si vyberu co mi sedí. Každý krém nebo jiný kosmetický prostředek mi taky nesedne ale proto nebudu tvrdit že je určitá značka šmejd - přece není na světě nic co by vyhovovalo všem lidem!

Strach je malá smrt...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí