|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Jeste k tematu : Co kdyz uz nemysli na byvalou partnerku a soustredi se spis na seznameni s novou? Kazdopadne porovnava a pokud je nova lepsi, na predeslou rychle zapomina. Pokud lepsi neni, odchazi opet za jinou ;-)
Není tady
DarkAngel napsal(a):
Jeste k tematu : Co kdyz uz nemysli na byvalou partnerku a soustredi se spis na seznameni s novou? Kazdopadne porovnava a pokud je nova lepsi, na predeslou rychle zapomina. Pokud lepsi neni, odchazi opet za jinou ;-)
Tady nejde o cílené myšlení na ex, ale o vzpomínkách, které má občas každý z nás. Já taky denně nemyslím na své ex, ale občas v nějaké situaci si vzpomenu. A on si občas vzpomene na ex, která stála za prd, ikdyž si to teď bude rozdávat s nějakou super kočkou. I negativní vzpomínka je vzpomínka a tu ti nikdo z hlavy nevymaže.
Tak já jsem asi nějaká divná, ale já si většinou vzpomenu na vlastnosti bývalého, které se mi líbily a přítomnému chybí.
Málokdy si totiž pamatuji, jaký ten sex byl. A rozhodně si nemyslím, že by všichni muži mysleli jen na to, jaká byla bývalka v posteli, pak-li že to nebyla nějaká třída. 
Jednou mi přítel, při diskusi o kozách , řekl, že měl jednu takovou bezkozatou, ale uměla to jako žádná jiná.
Ale to byla jen nějaká na jednu dvě noci, tudíž žádná vlastně bývalka, ale milenka. Možná jsem naivní, ale neznám člověka, který by s někým dlouhodobě byl jen kvůli sexu.
Není tady
choysia napsal(a):
Já a můj bývalý přítel jsme vždycky nejvíc vzpomínali na společný kamarády, na oslavy, na chatu, na vandry, na místa, kam jsme jezdili a úžasně se bavili.
Ale když jsem mezi tu partu přišla sama, narážky měli. A bylo znát, že toho vědí celkem dostTakže spolu se bavíme o "kultuře" a s kamarádama probírá něco jinýho.....
![]()
Jsem rád, že tu zazněla tvoje slova. V naší partě se toho hodně promíchalo ale parta zůstává, jen občas nějaký partner se změní..., někdy ke škodě, někdy ku prospěchu. Musím však přiznat, že k lítosti těch, kteří ztratí kamaráda či kamarádku, kteří jsou mimo partu...v dobrém slova smyslu.
Není tady

jak to můžeš vědět, že za nic nestála? Ty jsi s ní v posteli nebyla a pokud něco takového říká Tvůj muž, určitě bych mu nevěřila. Proč by s ní potom byl??? K rozchodu vedou jiné důvody, než nesoulad v sexu. A navíc, Ty bys muži o svém bývalém říkala, jak byl fantastický? Muj muž taky povídá ...slova... slova........ slova........ a voda teče.
Nety napsal(a):
Já na to, že to je super, protože moje předchůdkyně za moc nestála, a tak aspoň vím, že to, co se mu prožene hlavou zcela zastíní smyslné dny a noci se mnou
Není tady

Bára napsal(a):
.... K rozchodu vedou jiné důvody, než nesoulad v sexu. ....
Opravdu?? Jsi si tím TOLIK jistá??
Myslím, že dlouhodobý nesoulad dokáže napáchat takové škody ve vztahu, o kterých by mnohé ani nenapadlo uvažovat. A budu se opakovat: když sex funguje, je to deset procent vztahu a když nefunguje, tak je to devadesát procent vztahu. Pokud tedy není onen vztah postaven jen na společném ježdění na koníčcích a podobně, pokud jde opravdu o pravý vztah mezi mužem a ženou - takový, kde sexuální stránka nutně hraje svoji roli. S kamarádkami mohu chodit do hospody, do kina, na kuželky a jánevímkamještě... Přesto mne v té chvíli nějaký sex nedojímá a přesto s nimi mám jistou formu vztahu.. Ale s manželkou (a třeba i s milenkou či přítelkyní nebo prostě s partnerkou
) prostě tu sexuální stránku vnímám, ne že ne.. 
Upravil(a) klokan (10. 9. 2006 0:34)

Není tady

potvurkapodivna napsal(a):
Hm a o té spokojenosti na obou stranách bych možná taky zapochybovala, kdyby někdo něco chtěl přes můj odpor. Tomu se zase říká právo volba a schopnost přijmout svobodné rozhodnutí druhého.
Ovsemze to bylo mysleno obrazne. Pokud se to partnerovi nehodi, nic s tim neudelam, jsme oba velmi zamestnani a nekdy skutecne chut na obou stranach chybi a radeji usneme jako mimina. Vy neznate rec tela ? V dobrem vztahu, to poznate napriklad na ocich sveho protejsku, nekdy letmy dotek, usmev ;-) staci malinky naznak a ... nemusim psat dal, ze ? ;-) A verte, nebo ne i po 5-ti letech spoluziti to muze byt porad pekne a partneri po sobe mohou "skocit", jako by to bylo prvni noc a mohou se milovat dvakrat denne, takze takove povidacky, ze zena uz po takove dobe ochladne, nebo chlap si hledi svych zajmu, kamaradu a hospody, sve zeny si nevsima, nejsou samozrejme pravda. Vztah je jako domecek z karet - velmi krehky a zranitelny, je potreba ho budovat spolecne, pokud ho buduje jen jeden, nema to moc velky vyznam, ale pokud jste ve vztahu s vedomim, ze CHCETE partnera a stale se Vam libi i jako milenec, resp. libi se Vam cim dal vic i pres pribyvajici leta, nepotrebujete se divat po jinych objektech s myslenkou, ze tam, nekde ...to muze byt lepsi ( coz neni pravda, protoze vsude je to stejne, ale muze to vsak byt jine ) a budete stastne/stastni ...
Hodne hezkych chvil vsem preje Vas Dark Angel.
Není tady