|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Kurňa proč všichni chlapi myslí na sex jenom ten můj ne
my už jsme 14 dní bez sexu (nejdřív byl pracovně mimo a pak jsem já dostala menses) a když jsem mu předevčírem řekla že už můžem, tak mi to odkejval a zatím nic 
Není tady
BLUE napsal(a):
my už jsme 14 dní bez sexu (nejdřív byl pracovně mimo a pak jsem já dostala menses) a když jsem mu předevčírem řekla že už můžem, tak mi to odkejval a zatím nic
No protože na to myslí až po rozchodu 
potvurkapodivna napsal(a):
BLUE napsal(a):
No protože na to myslí až po rozchodu

...................................................

Není tady
Jak který děvčata 
Není tady
potvurkapodivna -

Není tady
No jo ono je to divný, ale nevím, jestli to bude jen o chlapech. Když si vzpomenu na svý bývalý - teď jsem to zkusila- udělala si takový malý testík
- tak první, co mě u každýho napadlo, byl ten sex... 
Není tady
Je fajn, ze aspon holky vzpominaji na vztah tak, ze tam vidi ty romanticky chvilky :-) (a nejenom sex, sex..) :-)
Anno,
ja osobne to za romantiku nepovazuji (ale pokud ty ano, nevidim to nijak spatne). Spis to jsou ty veci, ktere mi po rozchodu opravdu chybely - Byly to pro mě zřejmě duležité věci a pocity....
Stejně tak jako některým holkám chybí treba k někomu se přitulit a lehnout si někomu na rameno, když jdou spát. Tak já jsem vzpomínal na tohle (samozřejmě kromě sexu :-) )
Není tady
Ahojky opravdu zajímavé téma. S něčím se přidám, jsem ještě zatím vdaná 26 let, manžel mě celý život podváděl, žil dvojí život,pokud pracoval mimo bydliště nic jsem nepoznala.2x jsem mu nevěru odpustila, kvůli dceři,která na něm visela. A ted po 10 letech se opravdu provalila suprová nevěra spíš vztah, tak sem mu řekla a ven. Dotyčná milenka mu,ale dala vale,tak se trávil, prosil, ležel mi u nohou,tvrdil jak mě miluje a když jsem nu nedokázela odpustit, tak se zamiloval do manželky svého bratra takovou rychlosti,že po měsíci imtimností spolu už bydlí v podnájmu, zřejmě je spokojený.Zajímalo by mě názor hlavně mužů, jestli si někdy vzpomene na prožitá léta v manželství. Ještě podotýkám,že byl na mě finančně závislý.Já jsem nyní podala žádost o rozvod a doufám,že jsem se ho navždy zbavila a ještě ho nebudu muset někdy na stará kolena živit dle našich zákonů. Děkuji za názory
Není tady
Johanko,
ano, vzpomeneme si (ex-ženatí muži) na prožitá léta v manželství. Stačí?
Není tady
Já na něj nikdy vzpomínat nebudu vůbec mi nechybí,ten člověk je pro mě úplná nula, je to smutné,ale je to tak.Díky za názor
Není tady

klokan napsal(a):
A Nicolas zapomněl ještě napsat, že jsme hnusný nadržený dobytek s perverzními rozmnožovacími pudy.
Ani na to sa už nedá spoľahnúť stopercentne, bohužiaľ 
Není tady

Přesně to jsem měla na mysli. Okolí můžou povídat různé věci např. o vaření, o tom, že teď mají konečně klid, před kamarády se trošku vytáhnou. Ale to, co se jim odehrává v jejich myšlenkách, to není o báječný svíčkový, ale o sexu a věcech s ním spojených. Dobře, u těch romantičtějších i o tom možném souznění. Ale na druhou stranu, kdyby to souznění bylo tak silné a opravdové, tak by zase nerozcházeli.
U mňa sú spomienky dosť o súznení v sexe...
Som muž?
Není tady
my sme sa s mojim M nerozišli a stále spomína naše vydarené sexíky
vlastne aj ja to mám dnes celý deň v podvedomí
Není tady
Selima napsal(a):
Přesně to jsem měla na mysli. Okolí můžou povídat různé věci např. o vaření, o tom, že teď mají konečně klid, před kamarády se trošku vytáhnou. Ale to, co se jim odehrává v jejich myšlenkách, to není o báječný svíčkový, ale o sexu a věcech s ním spojených. Dobře, u těch romantičtějších i o tom možném souznění. Ale na druhou stranu, kdyby to souznění bylo tak silné a opravdové, tak by zase nerozcházeli.
Som muž?
Možno 

Selima napsal(a):
Som muž?
Možno
A čo tie prsia? Šestky - to nemôže byť obezitou...! Atavizmus? 
Není tady
Nejde o fyzický vzhled, ale můžeš mít v těle trochu víc testosteronu a tvoje myšlení už není zcela slepičí - tedy ženské ( omlouvám se ), ale v některých situacích přemýšlíš jako muž.
Někde jsem na tento způsob myšlení měla test.
Ja si vobec neviem spomenut aky bol sex s mojim byvalym.... som divna ci co? a to bol pritom moj prvy...
na sex s tymi ostatnymi si spomeniem, ale nemam dovod spominat....
Není tady
sunny2 napsal(a):
Ja si vobec neviem spomenut aky bol sex s mojim byvalym.... som divna ci co? a to bol pritom moj prvy...
na sex s tymi ostatnymi si spomeniem, ale nemam dovod spominat....
Nejsi divná, jsi ženská 

Ja teda myslím niekedy dosť mužsky, ale cítim a empatizujem zasa našťastie žensky. Inak k výzoru: Jedna lesbická intelektuálka napísala trefne: "Nedajte sa oklamať mojimi prsiami, tie mám ako mimikri, ja len vyzerám ako žena, v skutočnosti som fúzatý muž"...
To sa mi hrozne páči...
Není tady
Asi máme hodně společného 
Tohle téma se moc povedlo.

Od teď budu přemejšlet o tom, proč se s bývalým přítelem vlastně bavíme o "kravinách" a ne o tom, jaký TO bylo.
aaaach, taková ztráta času plkáním o festivalech, nebo koncertech 
Jdu mu zavolat

Není tady
choysia napsal(a):
Tohle téma se moc povedlo.
Od teď budu přemejšlet o tom, proč se s bývalým přítelem vlastně bavíme o "kravinách" a ne o tom, jaký TO bylo.
aaaach, taková ztráta času plkáním o festivalech, nebo koncertech
Jdu mu zavolat![]()
Božínku, já se picnu. Hlavně to nám naivním ženám mělo otevřít oči, že ti naši ex opravdu nevzpomínají na to, jak se s námi měli báječně ( tím se uklidňujeme o co vlastně přišel ) a nebo taky ne, ale oni ve vzpomínkách myslí hlavně na TOOOOOOO. A pochybuju, že některý z nich by ty myšlenky narovinu přiznal 

, takže i nadále spolu můžete plkat o festivalech a podobných trapných akcích, ale ty už teď budeš vědět, že on hlavně vzpomíná na TOOOOOOOOOOOO. Jasný? 

BLUE napsal(a):
Asi se malo snazite. To ja mam zarizeno jinak - necekam na smilovani a jsem prvni, kdo to chce a po partnerovi skoci, at se mu to libi, nebo ne ;-) A spokojenost na obou stranach ne ? ;-)
Není tady
DarkAngel napsal(a):
BLUE napsal(a):
Asi se malo snazite. To ja mam zarizeno jinak - necekam na smilovani a jsem prvni, kdo to chce a po partnerovi skoci, at se mu to libi, nebo ne ;-) A spokojenost na obou stranach ne ? ;-)
Hlavně ta věta ať se mu to líbí nebo ne je skvostná. Nic ve zlém 
DarkAngel napsal(a):
BLUE napsal(a):
Hlavně ta věta ať se mu to líbí nebo ne je skvostná. Nic ve zlém
Hm a o té spokojenosti na obou stranách bych možná taky zapochybovala, kdyby někdo něco chtěl přes můj odpor. Tomu se zase říká právo volba a schopnost přijmout svobodné rozhodnutí druhého.