Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 8. 9. 2006 9:16

potvurkapodivna
Host

Na co vzpomínají muži po rozchodu???

Včera jsme s mým drahým čučeli na telku a byla tam scéna, kdy manželé spolu nežili, oba měli jiné partnery a manželka přišla s návrhem na rozvod. Její návrh ho poněkud zaskočil, v mysli se mu  odehrávala tulivá scéna z minulosti. No a já k tomu měla komentář ve smyslu : no jo, ty chlapi taky neví, co chtějí, když byli manželé, tak ho v podstatě nezajímala a teď, když se chce ona rozvést, tak jeho se to dotkne a možná mu něco začíná docházet.
Můj drahý mě usadil s hláškou, že to jediné, co se muži po rozchodu a v budoucnosti nejčastěji vybavuje za vzpomínky jsou takové, jaké to s tou dotyčnou bylo v posteli. Tudíž nemyslí na to, jak spolu byli na pouti a on jí vystřelil růži, ale na to, jak si to ten večer spolu pěkně rozdali.

Co vy na to? vissla

#2 8. 9. 2006 9:22

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Na co vzpomínají muži po rozchodu???

Já na to, že to je super, protože moje předchůdkyně za moc nestála, a tak aspoň vím, že to, co se mu prožene hlavou zcela zastíní smyslné dny a noci se mnou glorialol

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#3 8. 9. 2006 9:24

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Já a můj bývalý přítel jsme vždycky nejvíc vzpomínali na společný kamarády, na oslavy, na chatu, na vandry, na místa, kam jsme jezdili a úžasně se bavili.  gloria
Ale když jsem mezi tu partu přišla sama, narážky měli. A bylo znát, že toho vědí celkem dost usch Takže spolu se bavíme o "kultuře" a s kamarádama probírá něco jinýho.....vissla dumbom

Není tady

#4 8. 9. 2006 9:28

ADRIANA 1
♥♥♥♥♥♥♥

no to by ma celkom zaujímalo. ja som bola dosť prekvapená, že po nejakej dobe, teraz sú to 3 roky ale už skôr, som si nevedela spomenúť aký smiech mal môj ex.alebo tón hlasu pri rozhovore. mala som z toho čudný pocit, že už je to tak pasé. ale inak myslím skôr na tie somariny a nie na sex, ale chlapi sú prasce tí isto na iné nemyslia lol

Natália   * 12.06.2010 *  3100g / 48cm
http://www.tickerclub.com/cache/fc254e0664.png
    http://mareckinblog.blogspot.com/

Není tady

#5 8. 9. 2006 9:43

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

já ani nevím - to už je všecko tak dávno, že se na to ani nedá vzpomenout - ale dřív - nevím, asi si čkověk pamatuje takové ty chvíle, ve kterých si tenkrát přád, aby nikdy neskončily... taková splynutí duší nebo jak to nazvat

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#6 8. 9. 2006 9:45

bibi
♥♥-----

jo jo,já včera potkala bývalého přítele a ne a ne si spomenout na jeho jméno.on mě oslovil jménem,a přitom se krásně culil z krásného auta,-tak asi mu bylo se mnou dobře v pelíšku i když já už si ani nevzpomínám-žiju realitu.godlikepussa

Není tady

#7 8. 9. 2006 9:47

potvurkapodivna
Host

No právě na splynutí duší a na takové ty romantické blbůstky mayslí ženy. Muži vzpomínají na akci dumbom

#8 8. 9. 2006 9:47

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ano, jsme prasce, čuňata a hovada :-)
Na nic jiného nemyslíme - než na sex (tedy kromě toho pána od jedné kolegyne z Babího netu, který s ní nechce moc spát - což vlastně není vtip, ale v podstatě smutný příběh..)
Pak myslíme ještě na sport, pak na sport a pak na sport a pivo.

PS: je naprosto jasný, že svým ženám, přítelkyním a (sou)družkám říkáme, že vzpomínáme na společně strávené chvíle, jak jsme se bavili, tančili, slavili a pod. Nemůžeme vám přeci říct do očí, že všechno zastinují vzpomínky na naprosto skvělý sex během onoho víkendu na horské chatě, kde jsme si to rozdávali skoro pořád a dělali jsme všechny ty úžasný věci  :-)

Není tady

#9 8. 9. 2006 9:49

potvurkapodivna
Host

Nicolas napsal(a):

Ano, jsme prasce, čuňata a hovada :-)
Na nic jiného nemyslíme - než na sex (tedy kromě toho pána od jedné kolegyne z Babího netu, který s ní nechce moc spát - což vlastně není vtip, ale v podstatě smutný příběh..)
Pak myslíme ještě na sport, pak na sport a pak na sport a pivo.

PS: je naprosto jasný, že svým ženám, přítelkyním a (sou)družkám říkáme, že vzpomínáme na společně strávené chvíle, jak jsme se bavili, tančili, slavili a pod. Nemůžeme vám přeci říct do očí, že všechno zastinují vzpomínky na naprosto skvělý sex během onoho víkendu na horské chatě, kde jsme si to rozdávali skoro pořád a dělali jsme všechny ty úžasný věci  :-)

No já věděla, že to asi bude pravda rock

#10 8. 9. 2006 9:54

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Nicolas napsal(a):

Ono by se na to třeba i vzpomínat dalo, ale to by pak zastínilo tu úžasnou zábavu, tanec a oslavy lollollol.............vissla

Není tady

#11 8. 9. 2006 10:01

tora
♥♥♥♥---

viděla bych to taky dost na sex .... a jeden kamarád měl přítelkyni a když se po vzájemné domluvě rozešli, tak dost mluvil o tom, jak dobře vařila .... těžko říci, zda to byl hlad, či ho vážně tak oslovovalo její kuchařské umění smile
a teď se mi vybavuje švagr ... ten po rozvodu pořád říkal, že konečně má klid .... neb neposlouchá výčitky, jak chodí na tenis, fotbal apod. .............

Není tady

#12 8. 9. 2006 10:03

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

A Nicolas zapomněl ještě napsat, že jsme hnusný nadržený dobytek s perverzními rozmnožovacími pudy. big_smile

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#13 8. 9. 2006 10:04

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Potvurko,
tak to vidíš, pravda se ukázala!!! :-)

Ale musím něco doplnit, protože zas tak uplně černobílé to není.
Chlapi něco řeknou svým přitelkyním a ženám - to je ta soft verze.
Pak něco kámošum - to je ta hard verze.
A pak sami sobe - to je ta skoro pravdiva verze.

Takže za sebe bych mohl říct.
Sex, sex, sex.
Pocit, že mě někdo miluje a zbožňuje a přes všechny mé zjevné nedostatky mě považuje za muže svého života a nejbáječnějšího chlapa na světě (tzv. láska kombinovaná se šimráním ega)
Možnost být někomu oporou (a zároveň vědět, že máte milovanou osobu, která je oporou vám)
Sex a milování.
Blízkost a takové to protnutí, kdy se už trošku znáte anebo i když se neznáte dlouho, tak nějak spolu zázračně splýváte.
Něžnost a intimita, kdy oba už vlastně spíte a přitisknete se k sobě aniž by šlo o sex.
Sex ráno.
Radost v očích milované, když přijdu domů.

Na další věci bych si ještě musel vzpomenout, ale zastinuje to sex :-)

Není tady

#14 8. 9. 2006 10:11

tora
♥♥♥♥---

klokan napsal(a):

A Nicolas zapomněl ještě napsat, že jsme hnusný nadržený dobytek s perverzními rozmnožovacími pudy. big_smile

.... když já hovězí ráda ... i vepřový smile

Není tady

#15 8. 9. 2006 10:12

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Sex, sex, sex - hele holky a na co vzpomínáte vy ???

Já vzpomínám, že s bývalým byl hodně špatnej sex sad

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#16 8. 9. 2006 10:13

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

tora napsal(a):

klokan napsal(a):

.... když já hovězí ráda ... i vepřový smile

Víš proč nemohou mít chlapi nemoc šílených krav ???
.
.
.
.
protože to jsou šíléné "prasce" big_smile

Upravil(a) Feuria (8. 9. 2006 10:13)

Není tady

#17 8. 9. 2006 10:14

potvurkapodivna
Host

Nicolas napsal(a):

Potvurko,

Sex, sex, sex.
Pocit, že mě někdo miluje a zbožňuje a přes všechny mé zjevné nedostatky mě považuje za muže svého života a nejbáječnějšího chlapa na světě (tzv. láska kombinovaná se šimráním ega)
Možnost být někomu oporou (a zároveň vědět, že máte milovanou osobu, která je oporou vám)
Sex a milování.
Blízkost a takové to protnutí, kdy se už trošku znáte anebo i když se neznáte dlouho, tak nějak spolu zázračně splýváte.
Něžnost a intimita, kdy oba už vlastně spíte a přitisknete se k sobě aniž by šlo o sex.
Sex ráno.

Přesně to jsem měla na mysli. Okolí můžou povídat různé věci např. o vaření, o tom, že teď mají konečně klid, před kamarády se trošku vytáhnou. Ale to, co se jim odehrává v jejich myšlenkách, to není o báječný svíčkový, ale o sexu a věcech s ním spojených. Dobře, u těch romantičtějších i o tom možném souznění. Ale na druhou stranu, kdyby to souznění bylo tak silné a opravdové, tak by zase nerozcházeli.

#18 8. 9. 2006 10:14

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

já vzpomínám, že s žádným bývalým nebyl sex big_smile

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#19 8. 9. 2006 10:14

potvurkapodivna
Host

klokan napsal(a):

Jo,jo, a to nejste sami reta

#20 8. 9. 2006 10:16

potvurkapodivna
Host

Feuria napsal(a):

Jak  u koho a jak kdy. Třeba na to, že jedem bývalý považoval denní hygienu za zbytečnou. A to souvisí i s tím sexem, protože se smradlavým chlapem já spát nebudu dumbom

#21 8. 9. 2006 10:18

bibi
♥♥-----

no právě ten sex je strašně krásný,ale-zrovna teď a hned. potom už třeba já zapomínám jaké to bylo před tím.

Není tady

#22 8. 9. 2006 10:29

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

potvurkapodivna napsal(a):

Feuria napsal(a):

Jak  u koho a jak kdy. Třeba na to, že jedem bývalý považoval denní hygienu za zbytečnou. A to souvisí i s tím sexem, protože se smradlavým chlapem já spát nebudu dumbom

No jeden můj bejvalej si nečistil zuby = stejný efekt sad

Není tady

#23 8. 9. 2006 10:44

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Feuria napsal(a):

Já na to, jak si BM zpíval: "Sbohem lááááásko, já jedu dááááál".A jáá že už vím: "proč muži řííídíí bílej náááklaďáááák".
Nastartoval IVECO a vrrrm, vrrrm a byl pryč... Takže pokud bych vzpomínala na TO, mohlo to bejt sebelepší, ale málo usch

Není tady

#24 8. 9. 2006 10:58

Anna9
♥♥-----

Nicolas napsal(a):

Potvurko,

Sex, sex, sex.
Sex a milování.
Sex ráno.

Nicolasi, prosím, ještě vzpomínej. Moc krásně se to čte, je to nádherně romantické, i když vím, že zase to skončí sex, sex, sex.

Není tady

#25 8. 9. 2006 11:29

Marikaa
♥♥♥♥♥--

Ahojky,

myslím že chlapi myslí na sex, a pak dlouho nic a pak na věci které jim dělali pohodlí tj. vaření, organizace toho co chtějí a starání se o ně....ovšem občas ve slabých chvilkách si vzpomenou i na nějaké zážitky krom sexu, ale to je minimálně.

A na co vzpomínám já? Na sex     hjarta sex     hjarta a sex     hjarta a pak na společný romantický chvilky a nebo na nějaký šílený akce   big_smile a big_smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí