29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jak čistíte psíkovi uši??
Já mám koupené takové ty dětské ubrousky a nějak to není ono.
Navíc máme uši dolů, takže se tam chytá všechno možný
Není tady
vraj je na to nejaký sprej, ale ešte som to neskúšala. ale tiež budem musieť.
Není tady
Ahoj, my máme sprey na čištění uší z www.mujpes.cz a je super, taky máme uši dolů.
Není tady
Sprej nebo kapičky, a když tak si to nechej ukázat u veterináře, dětské ubrousky myslím nejsou vhodné do psího ucha.
Není tady
Já jsem naší fenečce vytírala ouška jako nám, tamponky a jí se to moooc líbilo a pak si dlouho drbala uši, záleží, jak si ho naučíte.
Není tady
Tak mi včera známá půjčila nějaké kapičky na čištění uší.
Nooo popravdě nic moc.
V těch záhybech má pořád špínu a to i když jsem jí to celkem drhla vatovým tamponkem.
Tak už vážně nevím.
Asi s tím vážně budu muset na veterinu....ach jooo
Není tady
Mám na retrívra kapky od veterinářky a jsou vynikající. Stačí je dát do uší a trošku promnout a pesan si je třepáním hlavou rozprskne všude. Pak stačí jen lehce vytřít vatovým tamponem . Nepamatuji se, jak se jmenují, ale každý veterinář ti jistě poradí.
Není tady
Na ušní boltce se mi nejlépě osvědčilo dětšké mléko Nela batole. Čistit uvnitř je nejlépe kvalitníma kapkama , kdy do ucha se nakape několik kapek, pak se ucho "u kořene" jemně masíruje, kapky vtečou dovnitř, pes pak zatřepe hlavou, nečistoty se vyplaví ven a ty se pak setřou ubrouskem nebo vatou
Není tady