Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 7. 9. 2006 13:13

deny
♥♥-----

Co je to ;;kamarádka''?

Tak jsem si myslela kolik nemám kamarádek :dumbom:Najednou jsem zjistila,že to asi nebude taková sláva.Když já nezavolám at´ jdeme s dětma ven tak se nikdo neozve.Prostě jsem to vždy byla já kdo všechny obvolával.Tedˇ jsem přestala a ouhle,nikdo se neozve.Vidím je venku na hřišti,ale ani nezazvoní.Tak jsem došla k závěru,že to nejsou kamarádky,ale jenom známí.Je mi z toho smutno,cítím to jako zradu.Nebo od nich čekám moc?

Není tady

#2 7. 9. 2006 13:19

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Co je to ;;kamarádka''?

Ne, nečekáš moc, jsou to asi v tvém případě jen "známé s dětmi odvedle". Je to divné, kdyby neměly čas tak to pochopím, ale když jsou venku před tvým domem, zazvonit by mohly... Podle mého názoru toto nejsou kamarádky, bohužel.
Někdy se cítím stejně jako ty, většinou když se neozvu já, tak nikdo... Taky už jsem z toho měla depku, ale co nadělám. Na to asi není žádná rada, prostě to nejsou ty pravé kamarádky. Když já nad tím uvažuju, tak mám snad jen jednu takovu. Bída, co? Ale díky bohu alespoň za ni.

Není tady

#3 7. 9. 2006 13:39

deny
♥♥-----

Taky z toho mám depku.Ani se mi tam za nimi nechce jít.Děti chodí sami ven,a já jak přijdu z práce tak sedím doma.Nebo jdu cvičit.Taky mám jednu ,ale ta némá děti a tak moje to neba tam chodit,namá ani hračky.Dík ,že jsi se ozvala,asponˇ vím,že nejsem jediná.

Není tady

#4 7. 9. 2006 17:34

Andrejka
♥♥♥----

Deny to opravdu nejsi sama!Víš mě se taky zdá že ty kamarádky co jsem si myslela že jsou ty nejlepší vlastně nejsou až tak dobrý...Většnou i já jim píšu sms a volám kdy se uvidíme a nebo zavolaj ale abych já dojela knim.Nevím čím to je,možná tím že každá má už jiné starosti at se to týče dětí,rodiny,financi atd.a není ani tolik času.Ale i tak jsem si vždycky myslela že mám za kým zajít,ale není to pravda..když měla moje kamarádka doma chlapa tak mi řekla nezlob se nemám na tebe čas.Zdálo se mi to divné vždyt o nic nešlo jen sem se zastavila.No,na druhou stranu bud ráda že máš práci,že nejsi furt doma.Já jsem zatím na mateřské a malýho jsem začla ted dávat do školky,tak si někdy připadám sama.Deny a kde bydlíš?

Není tady

#5 8. 9. 2006 7:37

deny
♥♥-----

Andrejko jsem z Prostějova.A ty?Když se nad tím zamyslím tak mám spoustu takových ''kamarádek''.Pro mně je automatické,že když jsem s dětma na hřišti tak na holky zazvoním ,co dělají atˇ přijdou za námi.Asi ve všem vidím problém,je to vůbec nenapadne.Nebo když jdem na zahrádku na pivko tak pošlu SMS zda taky nepůjdou.Pak se mi kolikrát stalo,že je potkám jak jdou z pivka a mrzí mě,že je nenapadne říct atˇ se přidáme.Manžel mi řekne atˇto neřeším,že je to jedno.Mám tedˇnějaké špatné dny,asi nad vším moc přemýšlím.

Není tady

#6 8. 9. 2006 8:50

Renata 32
♥♥♥----

Ahojky holky tak to taky znám.Kamarádky co jsem měla než sme měly děti taky odpadly,a když nenapíšu smsku nebo nezavolám tak je to taky nenapadne.Tak chodíme na písek sami.Mám taky ráda pivko máme naší oblíbenou hospůdku,kde mají pískoviště,kde se děti vyběhají,ale samotnou mě to taky neba.Jak píšeš taky se mi stalo,že sme se tam potkali.Přitom stačilo napsat,že razí a my bysme se rádi přidaly.Asi o nás nestojí.Aspoň sem si ulevila.

Není tady

#7 8. 9. 2006 8:50

Lája
♥------

Taky se přidávám do vaší skupinky, která vždy ráda někoho vidí a pokecá, ale když si to nezorganizuje a nezavolá, tak má prostě smůlu. Občas kvůli tomu na mě spadne taková mrzutá nálada a můj přítel taky říká, že to nemám řešit. No jo, ale když on se potom člověk cítí tak sám ....

Není tady

#8 8. 9. 2006 9:55

Andrejka
♥♥♥----

deny napsal(a):

Andrejko jsem z Prostějova.A ty?Když se nad tím zamyslím tak mám spoustu takových ''kamarádek''.Pro mně je automatické,že když jsem s dětma na hřišti tak na holky zazvoním ,co dělají atˇ přijdou za námi.Asi ve všem vidím problém,je to vůbec nenapadne.Nebo když jdem na zahrádku na pivko tak pošlu SMS zda taky nepůjdou.Pak se mi kolikrát stalo,že je potkám jak jdou z pivka a mrzí mě,že je nenapadne říct atˇ se přidáme.Manžel mi řekne atˇto neřeším,že je to jedno.Mám tedˇnějaké špatné dny,asi nad vším moc přemýšlím.

Já jsem deny ze Šumperka,a ted momentálně řeším problem snad asi největší...hledám práci!Ty tzv.kamarádky mi říkali neboj něco seženem,já mám známí tam a já zase tam.No,a když mi pomalu končí mateřská a jdu za něma jestli mě třeba její chlap zaměstná tak jsem narazila.Všude slyším,vždyt ty máš dítě a to budeš většně na paragrafu.Pomalu nemám nějak ani náladu je pořád kontaktovat a vymýšlet nějaký program..Snad jen kvůli synovi který chce být v dětském kolektivu a má tam kamarády.No,ale přidám ještě jednu perličku,sice to není kamarádka,naopak měla by být více jak ty kamarádky..má sestra.Boužel je opravdu jen taková ta znáná za kterou zajedu jednou za čas,aby se viděli bratranci a pohráli si.A to bydlí 5km.od nás.Když jsem potřebovala hlídat malého protože jsem si našla brigádu a ona je na matešské tak mi řekla že za to chce 2000kč.měs.dobrý co?A takových perliček je více..Dnes se už snažím spoléhat jen na sebe a na manžela,a tak trošku se netrápit jaký jsou lidi kolem mě protože to stejně nezměním a zbytečně si tím ničím život.

Není tady

#9 8. 9. 2006 11:03

deny
♥♥-----

Ani holky nevíte jak jsem ráda ,že vás tady mám.Vidím ,že jsem normální,že takových nás je víc.Musím si zvykat,že každý je sám za sebe.Mám jednu opravdu super,ale vidíme se tak jednou za 3 měsíce.Má velice náročnou práci,jezdí domů až večer a taky dítě a manžela.Tak to ani jinak nejde.Zajdeme na kafe,vše probereme,můžu ji říct vše co mě trápí a nemusím si dávat pozor co řeknu.Už se mi taky stalo,že když jsem řekla před kámoškou,že mám nějaký problém tak jsem se dozvěděla,že odemně slyší jenom problémy.Přece nebudu mluvit jenom o tom jak nám to doma všechno super klape.Přece zdělený problém=poloviční problém.

Není tady

#10 8. 9. 2006 11:22

dagi
Host

ahoj deny! určitě nás takových bude spousta.. já osobně se řídím tím, že je lepší mít pár dobrých kamarádek, nebo klidně i jednu tu nejlepší, než mít spoustu těch tzv. "známých". taky jsem už párkrát narazila a to mě naučilo, že spoléhat musím především sama na sebe.. moje nejlepší kamarádka, se kterou se znám už od střední školy, se nedávno odstěhovala za přítelem do brna. je mi po ní hodně smutno, ale snažíme se být pořád v kontaktu. brala jsem to tak trochu jako zradu, ale na druhou stranu jí přeju, aby byla šťastná, ať je kdekoliv a s kýmkoliv. a o tom přátelství přece je.. a pokud je opravdové, tak vydrží i vzdálenost.

a navíc, když je mi hodně smutno, stačí zajít na babinet
http://www.freewebdesign.be/smileys/images/other/laola.gif

#11 10. 9. 2006 21:11

janikaja
♥♥-----
Místo: Ostrava

:Ahojky tak holky,opravdu je nás hodně naposled jsem zradu poznala jak jsem nastoupila do práce po nemocenské i,že takové veliké kamarádky jsou na nic už jsem pochopila jaké jsou a tak jsem si řekla konec"odtud po tud"...spálila jsem se s nejkamarádkou s kterou jsem byla od 5 třídy až po konec učnáku a pak se strašně zmněnila a začala mi ubližovat jak slovy tak skutky,někdy mně to mrzí,ale pak si řeknu  vykašli se na to:grater:...ale tady je mi fajn,a jsem ráda,že tady ten babinec existuje...Pa Jana:kapitulation:

Upravil(a) janikaja (10. 9. 2006 21:11)

Není tady

#12 11. 9. 2006 21:26

beruska321
♥♥-----
Místo: středočeský kraj

holky ahoj, jsem na tom stejně. S mojí nejlepší kamarádkou se nestýkám. Její manžel je blázen a všechno zničil.Teď mám pár kamarádek, ale jak říkáte, když se neozvu, že jdu na pískoviště nebo na kafčo, tak se sami neozvou. nechápu to, přestávám to také řešit. Pořád si kladu otázku, co je se mnou špatného?

Není tady

#13 13. 9. 2006 10:22

bobeš
♥♥♥----
Místo: Rokycany

Ahoj holky taky mám ten samý problém co vy.Taky si říkám jestli nejsem divná já.Od dětství jsem měla kamarádku byly jsme jak sestry,bydleli i ve stejném domě.Pak se odstěhovala a naše prátelství stále vydrželo.Pak jsem se vdala a měla dítě,stále jsme byly v kontaktu,ale už jsme na ní neměla tolik času a ona to neustála.Prostě už nebyla 1.Jenže pak když jsem jí nejvíc potřebovala(nemám zrovna ideální manželství):storstark:tak se na mě vykašlala.Je to už 5let a nějak mě to slále bolí.Teď mám už 14letou dceru a mohla bych víc ven,ale bohužel mám jen ty "známí"který když se neozvu tak nezavolají.Svět je občas divnej.Ještě že mám práci a psa.Mějte se a hlavu vzhůru.Jindřiška:kapitulation:

http://sirmi.ic.cz/cara/154.gif

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem život. Pláčeš? I v slzách je síla. Tak jdi a žij.

Není tady

#14 15. 9. 2006 10:52

zelvicka
♥♥-----

No jo, tohle taky znám..... Měla jsem nej kamarádku, alespoň jsem si to vždycky myslela, známe se od základky, absolvovaly jsme společně střední, ale všechno to nějak krachlo na tom, že jsem ve svých 26-ti letech začala chodit s jejím bráchou..... Asi to nejspíš ze začátku moc nerozdýchala, protože jinak si její postupně stále odtažitější chování neumím vysvětlit. Bohužel jsme si o tom nikdy nepopovídaly, sice se spolu normálně bavíme, ale obě cítíme, že to není ono..... Pro upřesnění - nastěhovala jsem se k nim do bytu, takže se vídáme denně, už to budou 4 roky. Asi je to špatně, možná až si pořídíme vlastní bydlení, náš vztah se zlepší, nevím.... Je mezi námi od té doby jakási "komunikační bariéra", kterou ani jedna z nás neumíme prolomit...... :-((

Není tady

#15 15. 9. 2006 11:23

janikaja
♥♥-----
Místo: Ostrava

smile:)Ahojky...jak jsem to tady tak četla,tak si myslím,že život pro nás má vždycky něco...a když za zničení kamarádství nemužem my,tak pak to dlouho bolí a mrzí......no,ale život,jde dál a my se mu musíme postavit a někdy i podřídit......pa styrkavissla

Není tady

#16 18. 9. 2006 11:23

bobeš
♥♥♥----
Místo: Rokycany

zelvicka napsal(a):

No jo, tohle taky znám..... Měla jsem nej kamarádku, alespoň jsem si to vždycky myslela, známe se od základky, absolvovaly jsme společně střední, ale všechno to nějak krachlo na tom, že jsem ve svých 26-ti letech začala chodit s jejím bráchou..... Asi to nejspíš ze začátku moc nerozdýchala, protože jinak si její postupně stále odtažitější chování neumím vysvětlit. Bohužel jsme si o tom nikdy nepopovídaly, sice se spolu normálně bavíme, ale obě cítíme, že to není ono..... Pro upřesnění - nastěhovala jsem se k nim do bytu, takže se vídáme denně, už to budou 4 roky. Asi je to špatně, možná až si pořídíme vlastní bydlení, náš vztah se zlepší, nevím.... Je mezi námi od té doby jakási "komunikační bariéra", kterou ani jedna z nás neumíme prolomit...... :-((

Tak to je přesný "komunikační bariéra",líp bych to neřekla.Občas se potkáme,ale povídáme si jen o počasí nebo stojíme a jen koukáme,jako kdyby jsme si neměli co říct.Asi máme obě strach začít tu bariéru bourat.Uvidíme třeba se to jednou povede a my si to vyřikáme.Nebo musím počkat až se vdá a přijde na to sama.

Upravil(a) bobeš (18. 9. 2006 11:23)

http://sirmi.ic.cz/cara/154.gif

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem život. Pláčeš? I v slzách je síla. Tak jdi a žij.

Není tady

#17 10. 10. 2006 16:09

holka
♥♥♥♥---

To jsem ráda že to tak není jen u mě. Já jsem ještě taková trubka, že když má nějaká taková známá problém s přítelem apod., tak jí zvu všude kam jdu já, aby se pobavila a přišla na jiný myšlenky, uzpůsobím si i jiný věci abych mohla s ní někam jít........a když jsou pak ony v pohodě tak po mě ani nevzdechnou, i když vědí, že jsem pro změnu sama já......to je život, sem tam to zamrzí, ale nijak mě to zas netrápí, nic mě to nestojí tak co, když jim to v tu chvíli pomůže....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí