|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj, všichni. Dá se zmrazit vařená rýže?
Není tady
Jen si ji rozděl na přibližné porce - bude se líp rozmrazovat a nebudeš muset ubourávat z celého kusu sbíječkou.
Není tady
Na mrazení bych doporučovala vařit rýži ve větším množství vody a pak přecedit a propláchnout studenou vodou. Je nádherně sypká.
Judita napsal(a):
Na mrazení bych doporučovala vařit rýži ve větším množství vody a pak přecedit a propláchnout studenou vodou. Je nádherně sypká.
Já sypkou rýži nerada 
Z čeho to vlastně vzniklo, že má být sypká, když všechny "rýžové národy" ji jedí slepenou??? 
Není tady
janica napsal(a):
Judita napsal(a):
Já sypkou rýži nerada
Z čeho to vlastně vzniklo, že má být sypká, když všechny "rýžové národy" ji jedí slepenou???
Protože "rýžové národy" si většinou kousky slepené rýže do něčeho namáčejí, kdežto třeba u nás se omáčkou nebo šťávou polévá, takže se líp "vcucne". 
Není tady
helena napsal(a):
janica napsal(a):
Judita napsal(a):
Já sypkou rýži nerada
Z čeho to vlastně vzniklo, že má být sypká, když všechny "rýžové národy" ji jedí slepenou???Protože "rýžové národy" si většinou kousky slepené rýže do něčeho namáčejí, kdežto třeba u nás se omáčkou nebo šťávou polévá, takže se líp "vcucne".
No a taky ji jedí hůlkama a představ si, že by nabírali každé zrnko

Právě do té slepené to lépe vcucne, to já ráda
Kdežto sypká rýže je spíš "omyvatelná" 
Není tady
Nevím, kde se to vzalo, já sypkou rýži prostě ráda
Slepená může být v kaši nebo rizotu, ale přílohu mám ráda takhle.
Tak to se k Tobě hlásím
Jinak dcera je na tu slepenější 
Není tady