6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Poradíte? Vím, e je to individuální, ale o kolik čísel jste si kupovali větí kojící podprsenku ne co jste nosily před těhu?
Měla bych si u nějakou pořídit, ale prsa mám zatím +/- stejně velká jako před těhu a nedokáu odhadnout, jak hodně se mi nalijí po porodu. Stačí o číslo nebo o 2 čísla větí?
Není tady
Není tady
Mě vdycky radili koupit o dvě čísla větí ne má normál, a je fakt, e mi to stačilo Nejlépe koupit dvě do porodnice (ony stejně prsa se nalijí a tak 3 den) a kdy tak pak dokoupit podle toho, jak bude potřebovat.
Není tady
Ahoj,rika se,ze mas koupit sprndu az v 36tt.Ja mam koupeny do porodnice 2 a mam tam trosku rezervu.Kdy se Vam zvetsily prsa?Me se zvetsil spis objem nez kosicky:o(
Není tady
je to opravdu individuální. Ze 70C jsem se hned třetí měsíc těhu přesunula do 80D, po estinedělí jsem z 85D během dvou týdnů skočila do 75C a jsem tam dodnes. Kámoka z 80B, který si drela celý těhu skončila po kojení na dětským tílku.......
Není tady
jo a zapomněla jsem napsat, e dětská dr měla ok, kdy jsem v ordinaci na její poádání vytáhla kozu z černý kojící podprdy. v ivotě černou kojičku neviděla a div mi nevynadala do pindír. byla to anita a stála asi litr, straně jsem si na ní zakládala........
Není tady
Taky doporučuju bezevé spodní prádlo, nosila jsem ho celé těhu, rodila jsem v podprsence, cítila jsem se parádně, u tak je člověk málem nahý a dokonce porodní asistentka mně pochválila. Ono mezi námi děvčaty, kdy má člověk prsa málem sedmičky, tak to není dvakrát příjemný pohled . Na kojení jsem prso lehce vytáhla a bylo. Nosím je i teď občas, kdy si potřebuju odpočinout od kostic . Jsou super elastické, pěkně drí tvar, nikde netlačí, paráda . Koupila jsem je v SOS textilu, za 99 nebo119Kč, měly v barvách černá, bílá, sv. modrá a růová. Jous moc pěkné, probíraly jsme to tady na začátku roku, hodně holek si ji koupilo
Není tady
Já rodila taky v podprdě-těhotenské od Anity.Taky jsem nehodlala jetě řeit kam je nandám aby mi nepřekáely v tlačení. Teď mám obyč kojící za 140 kačé o číslo větí ne v těhu.Mám u čtvrtou,straně se potím a byly celé zaprané.
Není tady
Není tady
Já jsem si koupila kojící podprsnku a u od 3 měsíce těhu v ní i spím, poradila mi to zkuená kamarádka. Tím, e je bezevá vůbec o ní nevím, a snad i docílím toho, e si prsa udrí tvar a nebudou a u kolen, no uvidíme. Zatím jsem v 21 tt a to nejhorí teprve přijde (tvorba mléka atd.)
Není tady
Kamčitka napsal(a):
Taky doporučuju bezevé spodní prádlo, nosila jsem ho celé těhu, rodila jsem v podprsence, cítila jsem se parádně, u tak je člověk málem nahý a dokonce porodní asistentka mně pochválila. Ono mezi námi děvčaty, kdy má člověk prsa málem sedmičky, tak to není dvakrát příjemný pohled . Na kojení jsem prso lehce vytáhla a bylo. Nosím je i teď občas, kdy si potřebuju odpočinout od kostic . Jsou super elastické, pěkně drí tvar, nikde netlačí, paráda . Koupila jsem je v SOS textilu, za 99 nebo119Kč, měly v barvách černá, bílá, sv. modrá a růová. Jous moc pěkné, probíraly jsme to tady na začátku roku, hodně holek si ji koupilo
Kamčitko..pohled ???
U Vás rodí enský nahatý ????? To bych nepřeila !!! Já měla celý porod na sobě noční koili..... po porodu mi donesli hned čistou.....
Podprdu jsem musela sundat, kdyby náhodou prý dolo na císaře Jinak bych ji taky radi měla.
Patřím mezi velké kozatice Mám 80F a tak nevím, jaké číslo kojící si mám vůbec koupit ?
Po kadým porodu mi zůstalo číslo navrch
Za mlada jsem měla 75D po prvním porodu 75E a po druhém 80F...... proboha, jsou jetě vůbec i jiná písmena ??
Není tady
Pinky napsal(a):
Kamčitka napsal(a):
Kamčitko..pohled ???
U Vás rodí enský nahatý ????? To bych nepřeila !!! Já měla celý porod na sobě noční koili..... po porodu mi donesli hned čistou.....
Podprdu jsem musela sundat, kdyby náhodou prý dolo na císaře Jinak bych ji taky radi měla.
Patřím mezi velké kozatice Mám 80F a tak nevím, jaké číslo kojící si mám vůbec koupit ?
Po kadým porodu mi zůstalo číslo navrch
Za mlada jsem měla 75D po prvním porodu 75E a po druhém 80F...... proboha, jsou jetě vůbec i jiná písmena ??
no přece padáky!!!!!!!!!!!!!!!
jak jsi moná četla můj příspěvěk výe, taky nejsem zrovna plochá dráha, ale to co mi rostlo po porodu z krku bylo ílený, nemohla jsem dát ani ruce k sobě..........
Není tady
Holky,dík za rady, počkám asi jetě s nákupem do 36.týdne a pak tu velikost zkusím odhadnout. Doufám, e seenu něco za rozumnou cenu, kdyby mi náhodou potom nebyla.
Není tady
Já jsem si koupila 2 kojící podprsenky bez kostice cca za 140 Kč a nemůu si je vynachválit, nosím je pořád a jeliko mně stále teče mlíčko samovolně, tak s nima i spím a vůbec o nich nevím. Jen kdy jedu do města atd., tak si vezmu nekojo podprdu, protoe samozřejmě dělá pevnějí prsa. Koupila jsem si je o jedno číslo větí a sedí mi dobře.
Není tady
Pinky, mám pro tebe dobrou zprávu.
Já mám 80 G, take má kam dorůst , jene bohuel se dost těce schání, dělá je např. Feleena (nebo Felína, teď nevím ), ale jsou nad tisícovku, take mám plnej uplík podprd . Upřímně mám jednu rozpadající se a jednu k doktorovi.
S kojícíma je to taky patné, běně je dělaj do koíčků D , nevím kdo přemýel. Mám bavlněné od Tima, jsou dobré, ale chtělo by to větí.... musela jsem si koupit větí objem a nic moc. Felína dělá obr...ale zase ta cena...... ach jo.
Teď ste mě vyplaily a doufám e se do těch starých vůbec vejdu, a kdy ne, tak s tim nic dělat nemůu, větí nejsou a na míru si je ít nenechám
Není tady
spirula napsal(a):
Poradíte? Vím, e je to individuální, ale o kolik čísel jste si kupovali větí kojící podprsenku ne co jste nosily před těhu?
Měla bych si u nějakou pořídit, ale prsa mám zatím +/- stejně velká jako před těhu a nedokáu odhadnout, jak hodně se mi nalijí po porodu. Stačí o číslo nebo o 2 čísla větí?
Čauky, já měla před těhu 75 C a včera jsem si u musela koupit novou - 85 E, ale doufám, e u větí nebudu potřebovat - u tohohle mám plné zuby... Mám vyhlídlou pěknou (vypadá vyztuená, ale není) s kosticema - vypadá jak normální podprsenka. Take jestli bude příjemná i na člověku, tak Vám pak napíu značku, ale ta bude a tak za 14 dnů...
Jak vyřeíte pyamo nebo noční koili? Já noční koili straně nesnáím, nejradi spím jen v tričku, ale to by v porodnici asi velkou radost neměli. Viděla jsem pyamo, kde je přes vrchní díl jakoby vestička a pod ní jsou vedle podpaí díry na kojení, nevíte o tom něco ze zkueností ostatních maminek?
Není tady
puzzle.girl, v porodnici spoléhám na jejich erární, není to tak hrozný model, navíc se bude třeba často převlékat a to bys musela mít svých já nevím kolik, to mi přijde zbytečný. A doma to vyřeím noční koilí s knoflíkama.
Není tady
spirula napsal(a):
puzzle.girl, v porodnici spoléhám na jejich erární, není to tak hrozný model, navíc se bude třeba často převlékat a to bys musela mít svých já nevím kolik, to mi přijde zbytečný. A doma to vyřeím noční koilí s knoflíkama.
No vidí, to mne ani nenapadlo, myslela jsem, e poskytnou oblečení jen mimísovi a mamina e má mít svoje. To zjistím a v listopadu, a začnu chodit na ty kurzy.
Není tady
spirula napsal(a):
Podprenka se obvykle kupuje o 1 - 2 čísla větí a s nákupem počkejte do 8
měs. protoe nabýváte i do objemu.
Nechte si poradit od prodavaček v prodejnách s těhotenským prádlem.
S pozdravem Simona Lazzari, laktační poradkyně, Studio pro eny
Není tady
Mě poradili jakou velikost v Madam Podprsenka. A konečně mi podprsenka padla a je mi v ní příjemně.
Není tady
i kojící mají jo teda Alzbetta? To je v Brně?
Ráda bych taky nějakou příjemnou, která mi padne dobře.
Není tady
Mají, mají snad vechny mrkni na webovky madampodprsenka.cz
Jj je to v Brně celkem hned v centru.
Není tady
Moc díky! Určitě to zkusím. Zajedu si tam. Ké by sem nějakou nala, co mi bude vyhovovat.
Není tady