|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Sudino uplne jsem zapomnela pogratulovat. Ja vim, ze mimi nekama ven musi a ze to pak je asi nadhera kdyz ho mas. Ale prece jen ja jsem posera tak se bojiiim, au:(
Není tady
Mnoho gratulací, hodně zdravíčka. Hezky jsi to napsala, až mám slzy v očích.
Není tady
Pinky napsal(a):
No, holky...tak asi nejdu
Ale jo...... všechny tam musíme....zvládla jsem to 2 x, zvládnu to i po třetí
Sudino...moc hezky napsané...... jsi šikulaa hlavně....MÁŠ TO ZA SEBOU....teda tak na tři, čtyři roky...co říkáš ???
no když to bylo za námi, tak jsem doktorovi řekla, že mu děkuju ale že už mě tam vícekrát neuvidí..:lol:Tak mi řekl, že za dva roky jsem tam určitě znovu...no asi jo no...
Není tady

sudina napsal(a):
Pinky napsal(a):
No, holky...tak asi nejdu
Ale jo...... všechny tam musíme....zvládla jsem to 2 x, zvládnu to i po třetí
Sudino...moc hezky napsané...... jsi šikulaa hlavně....MÁŠ TO ZA SEBOU....teda tak na tři, čtyři roky...co říkáš ???
no když to bylo za námi, tak jsem doktorovi řekla, že mu děkuju ale že už mě tam vícekrát neuvidí..:lol:Tak mi řekl, že za dva roky jsem tam určitě znovu...no asi jo no...
Jsi šikula !!
Já se taky zařekla, že už nikdy ( teda až po druhým, vyvolávaným porodu ) a vidíš, asi tam polezu zase po dlaždičkách 

Není tady
No to je pěkná slohovka, krásně se to čte..Čeká mě to po třetí, ale až na jaře..Ale musím říct, že i já, po prvním porodu prohlásila, že už další dítě nikdy nechci..Tehdy jsem si užila dost, a syn byl na kleště...Ale ten pohled do postýlky na miminko vynahradí veškerou bolest...A do 3 let jsem byla v porodnici zas.
Přeji Adámkovi i mamince hooodně zdravíčka a pohody...
Není tady
Sudino, moc k Adamkovi gratuluju a preju vam obema hodne zdravicka
Není tady
Tak jsem si pobrečela nad tím koncem referátku
Sudino, ještě jednou blahopřeji a už žádné bolesti! No prdíkům se asi nevyhnete

Není tady