|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojte,
plete si někdo z vás nějaké oblečky na mimi? Má někdo k dispozici návody? Pátrala jsem na netu, ale nic kloudného jsem nenašla.
Díky 
Já spíš háčkovala, chvíli..
a střihy nemam, jen jsem porovnávala s nějakým koupeným hadříkem..
Není tady
zkuste časopis Diana baby.
Není tady
Na kluky jsem pletla, ale to už je let.
Občas v obchodě vychází pletení přímo na miminka- dřív do bylo pletení Sabrina nebo Sandra- special.Nebo Verena také special.
V knihovně určitě budou mít v praktické ženy- v dřívějších jich bylo dost, ted v těch novějších nevím.Budu se také o to zajímat za pár týdnů.
Není tady
Chjo, do knihovny se mi teda zrovna 2x nechce. Nějaký časáky jsou koupila, myslím zrovna tu Dianu, ale modýlky nič moč, nebo nejsem tak zručná pletařka 

Já pletu celkem dost a kromě časopisů Diana a Sabrina se dětské módě (pletené) věnuje slovenský časopis Katarinka. Pokud se ti nechce do knihovny, zkus nějaký ten antikvariát. Vyjde to tam na pár korun. Výborný časopis je od Burdy "Vzory pro ruční pletení". Je zde přes 230 různých vzorů a dokonce jsou zde i velice podrobně a jednoduše vysvětleny zkratky. O webových stránkách zatím nevím, ale ráda se dozvím.

Není tady
Vzory na pleteni jsou na http://www.rucniprace.cz/,
ale přímo na miminka jsem také nic nenašla
Není tady