29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Poradíte nám někdo, prosím, dobrou kadeřnici v Brně, za trochu normální peníz, díky Milena a Mirka:kapitulation:
Není tady
Šikovná holčina za velmi rozumný peníz (běžný střih plus úprava do dvou set) byla (nevím jestli ještě je), no, jak to místo popsat. Když jedete z centra po Lidické a posléze Štefánikově na Kr. Pole a před restaurací Tatra (mezi zastávkou Hrnčířská a tou další) odbočíte doprava (jakoby k tomu obchodnímu centru, tuším Carrefour) a hned doleva, tak tam na rožku. Ta ulice se jmenuje Poděbradova.
Chodívala jsem tam, když jsem bydlela kousek vedle. Vždycky mě mrzelo, že si účes od ní musím už umýt, zatímco obvyklejší je bohužel to, že od kadeřnice spěchám domů a strkám hlavu pod kohoutek.
ja teda normalne chodim do "salonu" za nekrestansky penize ale kdyz se mi nechce objednavat a chci jit hned jdu na Videnske do Intersparu ,fakt se mi to tam libi jak me udelaji a i s barvou strihanim tam necham kolem 6 stovek.Jedina nevyhoda:neni tam WC
Není tady
Kadeřnické studio Oskar na Merhautové. Je to tam prima. Jsou tam dva kluci a dvě holky. Jedna je momentálně na mateřské ...... což mne mrzí, i když jí to přeju..... zkrátka Makytka to umí....
Není tady
joo, o tom Oskarovi už jsem slyšela..ale není on moc drahej? Mám dlouhý vlasy, o modernu na hlavě nestojím, ale pokaždý mám vlasy úplně jinak než jsem chtěla ..
Není tady
no já tam teď dlouho nebyla, neb Makytka je doma, kamoška chodí k jednomu z těch kluků.
A taky je fakt, že když chodíš pravidelně, tak to máš za míň ale stříhání tak kolem 300,--
a barva nebo melír od 800 asi nahoru. Jak máš dlouhý vlasy, tak to bude asi drsnější.
Ale za pokus po tlf to stojí a oni ti to řeknou. Navíc se mi tam líbí i prostředí, takový mladistvý a barevný. A přiznávám, že se asi brzo objednám, neb už začínám mít hřívu jak lev Argoš a nějak to nedrží a nechce se mi chodit ala cop, či drcek na hlavě
Není tady
Nedavno tu někdo psal chválu o kadeřnictví střihoruký Edvard v Brně
Není tady
Ja chodim do salonu Del vero na Malinaku, ostatne cenik maji na internetovych strankach. Jsou naprosto profesionalni.Doporucuju.
Není tady
marionneta napsal(a):
To bych neriskovala. Kamarádce tam pěkně "sprasili" hlavu za 2700,-. Myslela že ji klepne pepka.
Já jsem moc spokojená s kadeřnicí Lenkou na Veselé 5. Je moc šikovná a za slušný peníz.
Upravil(a) lueta (6. 9. 2006 19:01)
Není tady
marionneta napsal(a):
Tam jsem nechala 3 500kc!!! za 5 dobarvenych praminku (jsem blond tak pry aby to bylo prirozenejsi) a ostrihani konecku (opravdu zadny strih mi nedelali) nebyla jsem spokojena ani nahodou a to muzu rict ze mi o penize az tak nejde ,ikdyz i tohle bylo dost.
Není tady
Ahoj, nedavno mi kamaradka doporucila kadernictvi na ulici palackého třída v Kr.poli, uz jsem se objednavala prez net, tak jsem zvedava, slysel jste někdo o tom kadernictvi?
Není tady
No spise by bylo lepsi, kdybys rovnou rekla jmeno toho kadernictvi, pac po te ulici je jich hodne. Ale nase mamka tam jedno navstevuje a je tam moc spokojena…
Není tady
Je to na palackého třídě 45, nechci tu moc delat reklamu aby mi to nesmazali, tak jukni a najdes si to….:-)
Není tady