29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Milé dámy, nechal jsem se inspirovat jinou diskuzí a tak se vás ptám, jestli je mám přijemné, když se partnerovi nečekaně dostaví erekce v "nevhodných" chvílích, třeba při tanci, po polibku na veřejnosti, při sezení na klíně a podobně? Jak to vnímáte?
Není tady
V podstatě mi to lichotí,pokud tedy se erekce dostaví díky mě.
Upravil(a) dzahila (5. 9. 2006 9:45)
Není tady
No jasně že jo.....
Není tady
Jo jo určitě je to miloučký
Není tady
milucke a vzrusujuce....
Není tady
Je to zajímavé, ale když se mi to stane, tak si připadám dost trapně a myslím, že ostatní chlapi jsou na tom stejně
Není tady
Mnooo, mna by tiez prave netesilo, keby vsetci naokolo vedeli, ze som "mokra".
Není tady
to u nás se to pozná snadno - miláček se tulí podezřele moc, aby nebylo nic vidět
a jestli mi to lichotí? asi jo, ale raději jsem, když to přijde ve chvíli, kdy toho jde náležitě využít
Není tady
Většinou je to hoooodně příjemné !
Není tady
Ahoj taky se připojuji k holkám a musím přiznat, že mi to taky lichotí, někdy možná schválně provokuju a vím, že doma to pak bude stát za to!
Není tady
Jsem moc spokojená a moc mi to lichotí. V noci, třeba když jdeme na autobus, tak ho taky vnadím. Vždycky nadává, že je za věšák na kalhoty:-)
Není tady
Holky, to je supr Já myslel, že je to trapný i holkám
Není tady
teda musím říct, že tyto odpovědi překvapili i mě :-))
to aby jste se ode mně drželi dál :-))))))))))))))))))))))))
Není tady
Proč vás to překvapilo? Vám přece taky lichotí, když partnerku vzrušujete, ne? Jen to není tak viditelný ....
Není tady
tak tak choysia...no chlapy no;)
take me to lichoti..teda pokud ta erekce nastane kvuli me;) hehe
Není tady
No, nevím jestli z pavouka bych měl erekci. Spíš naopak
Není tady
pfff...Naaaaaahodou
Není tady
by ses divil;) hehehe
Není tady
KALIK napsal(a):
Milé dámy, nechal jsem se inspirovat jinou diskuzí a tak se vás ptám, jestli je mám přijemné, když se partnerovi nečekaně dostaví erekce v "nevhodných" chvílích, třeba při tanci, po polibku na veřejnosti, při sezení na klíně a podobně? Jak to vnímáte?
je to bomba
Není tady
Zrovna mě nedávno udivilo,že se miláčkovi líbí,když mi stojí bradavky.Já si taky myslela,že když to není příjemné mě,musí to být trapné i pro miláčka.Mě je totiž velmi trapné,když někam vlezu a trčí mi pod tričkem.
Není tady
Ja to miluju ! ) Tvari se vzdycky tak krasne rozpacite, ze bych si ho "vzala" hned na miste
Není tady
Ten můj nemá erekci ani v soukromí (
Není tady