6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nedá mi to, musím zase zapět ódu na ty kapsle Lactobacillus Acidophilus ND - 75 ks kapslí (jí se tak dvě -tři denně při jídle), kde je asi miliarda ivých buněk bakteriální kultury. Já moc nemusím jogurty a tohle mi fakt moc pomohlo od letitého nadýmání a od toho odvozující se věčné bodavé bolesti břicha kolem pupku apod... A není to tak drahé - cca 250,-- Kč !!! Musí se uchovávat v lednici.
Není tady
Pravdu dí lactobacil je fakt super i kdy moná má někdo i zápo*né zkuenosti
Není tady
Taky mám ty kapsle Lactobacillus..... Dlabu,ale tak 1 denně...
Není tady
Holky při nafouknutém břichu je dobré střevo pročistit a ten laktobacilus je príma.
--- nepovolena reklama, Ferda ---
Problém je ale v játrech....taky potřebují pomoci.
Není tady
Teda holky, vim o cem mluvite. Trpim na nafukovani bricha uz leta. V puberte mne ufikli kus tlusteho streva a od te doby mam neustale prujem a bricho jak balon. Obcas pouzivam Hylak forte (kapky), trochu to pomaha. Spis by mne zajimalo, jestli jste nekdo byl na tom, streva procistujicim ,klistyru. Rada bych to vyzkousela, ale mam strach kvuli mym strevum.
Není tady
ahojky a nie si nahodou v strese alebo nemas z niecoho nervy? ja som mala tiez taketo problemy a prisla som nato ze to bolo zo stresu.v mojom vztahu....prisla som na to ze ma chce mat len a len pre seba a pre niekoho to vypadalo akoby ma citovo vydieral..preto som tomu dala koniec a teraz sa citim uplne ssuper nemam ziadne problemy so zdravim
Není tady
Colonix je výborným prostředkem na očistu těla a tímto nastanou v těle i jiné pochody k lepímu,to se týká vlasů i plei.Mám za sebou dvouměsíční kůru a cítím se skvěle.
Není tady
Nafukovat muze samozrejme i zelenina, nebo sladke jidla a pod. Mne pomaha aloe vera stava, je potreba ji pit pravidelne. Mrknete treba zde: http://www.activaloe.cz/ . K tomu zaradit cvico, dostatek tekutin ... hlavne ne mineralky a je to. Pokud by to byl dlouhodoby problem, muze to byt take ve strevech a myslim, ze se doporucuje brat tablety lactobacillus. Jogurty jsou sice fajn, ale pry je tam tech dobrych bakterii malo
Není tady
Babucha napsal(a):
Prosím, poraďte, někdy vypadám, jako bych byla v 5. měsíci s dvojčaty . Přitom nevím, čím to je. Nevíte někdo, jaké jídlo nadýmá? A jak se toho zbavit...
Nadýmá čerstvé pečivo, lutěniny, květák, brokolice...
Ale úprava jídelníčku ne vdy pomůe, doporučovala bych zkusit tobolky Espumisan, mně na nadýmání a nafouklé břicho zabíraly výborně.
Není tady
Nu, snad Babucha nečekala na tvou radu 7 let a u je dávno v pořádku.
Není tady
Gargoyla napsal(a):
Babucha napsal(a):
Prosím, poraďte, někdy vypadám, jako bych byla v 5. měsíci s dvojčaty . Přitom nevím, čím to je. Nevíte někdo, jaké jídlo nadýmá? A jak se toho zbavit...
Nadýmá čerstvé pečivo, lutěniny, květák, brokolice...
Ale úprava jídelníčku ne vdy pomůe, doporučovala bych zkusit tobolky Espumisan, mně na nadýmání a nafouklé břicho zabíraly výborně.
Me treba nepomahali vubec.
Není tady