6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dorka napsal(a):
Za sebe na tohle vsecko nemuzu rict nic jineho, nez NA TOHLE POZOR!!! Veliky! To neni Boí...
Jako v oblibenem filmu Duch. Neni nerealny, ale co se v nem deje (a autor ztvarnil), neni dilo Bozi... To UMI "ten druhy", zvlada to lehce, a uspesne oblbne spoustu uprimnych lidi, ktere ziska na svoji stranu...
Taky me dostal, v dobe meho "hledani", kdyz jsem si mooooc prala setkat se s mym zemrelym tatou...
Kdyz ta potreba gradovala a ja nevedela kudy kam, studovala Moodyho a jine podobne filozofie, inklinovala k cerne magii a byla ochotna obetovat cokoliv za setkani s nim (tatou) KDEKOLIV... On prisel.
Nejdriv mi teta rikala, ze v kostele, kam chodi zpivat, vidi porad jeho oci. Pote, kdy ja jsem ji rekla, at ho posle taky za mnou, jsem ho JASNE CITILA, jak je vedle mne v uzke chodbicce bytu, kde jsem bydlela...
Nie je to Boie, ale nie je to ani ten druhý, podža mňa - je to proste energia tej bytosti, ktorá prila o telo. Keď to bola zlá bytos (a protivník), je aj duch zlý - ale ak to bola dobrá a spriaznená bytos, tak je aj duch takpovediac spriaznený. Blbé je, keď NEVIE, čí e to vlastne je duch.
Není tady
Dorka napsal(a):
Pokracovani:
Stalo se,jo.
Az jsem sla nuz zapichnout do toho posledniho rohu, opiraje se o ty papndeklove dvere zachodove bunky, tak ac byly zavrene, povolily, a dovnitr vnikl prouzek svetla...
Ja Pravdu o Bohu tehdy vazne neznala (a jeste dlooouho pote taky ne), ale tehdy jsem JASNE citila, ze TUDY A TADY N E !!!
Tak zasa čiernu mágiu by som nepouívala na nikoho a na nič... vo vlastnom záujme, aj v záujme toho ducha, ktorému sa proste nemusí chcie.
Není tady
eremuruss napsal(a):
luděk napsal(a):
eva4444 napsal(a):
Jetě k té numerologii, tak manel zrovna tu mříku měl celkem pěknou, to jenom já mám tu rovinu s chybějícími čísly 4-5-6, take v numerologii asi odpověď fakt těko najdu.
U jsem četla i o okultismu a doufala, e uvidím znamení, e je manel s námi, kde nic, tu nic, ani sny, vůbec nic.
Moná by se mi ilo líp, kdybych byla křesanka věřící v boské dobro. Jene jsem skeptik a připadá mi, e jsme jako rybičky v akvárku, pokusné myky, pro nějakého boha, na kterého se momentálně zlobím.
Určitou naději snad dávají knihy Moodyho, ivot po ivotě.okultismu se vyhni irokým obloukem !!!
znova napovím, milosti boí dosáhnou ti čístého srdce ( nebo oni uzří boha)
zklidňuj své rozbouřené emoce a naplň je opět láskou . manel nemůe přijít shora za tebou, protoe na to nemá právo. ale ty s čistým srdcem a mylenkami můe za ním v duchu nahoru. to je povoleno i za tvého ívota by jen nakrátko . no a a přijde tvůj "čas" tak se potkáte , budete zase spolu. ,Ludku,jak tohle muzes rict SETKATE SE SPOLU vzdyd nikdo na svete s tech zijicich nemuze vedet co bude potom.Jsou to jen domnenky a fantazirovani.To co opravdu bude.....budes vedet,az navzdy odejdes nikdy driv.Vis i knez pri svem kazani rekl,ze nikdo nevi co bude potom, nic nevnucoval ani nefantaziroval jsou to vsechno jen domnenky
muu. z praxe své i jiných . ber to tak, e existují lidé, kteří ví, co je za " oponou".
Není tady
Dorka napsal(a):
Za sebe na tohle vsecko nemuzu rict nic jineho, nez NA TOHLE POZOR!!! Veliky! To neni Boí......
Na co, Viki? Na rusálky? Ale ty jsou rozhodně boí stvoření - proč by nebyly?
I kdy já jsem názoru, e bůh (velký duch v mém pojetí, případně matka duí) je prostě vechno.
Zahrnuje vechno - obsahuje vechno - a vechno obsahuje a zahrnuje jej. Tak nebo tak.
Ta tvoje potvora v roku moná byla jen neuspořádaný, nespokojený chumel energie, který kdysi býval čímsi lepím a neví čím....anebo ani ne a je to jen syrová energie. Nepříjemné, někdy i nebezpečné - ale je to přirozená součást mnohovesmíru.
Kamarádka to měla (taky v temném roku) a jeden ikula to usměrnil a odvedl pryč a jiná kamarádka bydlí na místě, kde jsou dost chaotické a nepříjemné energie od podloí, umocněné tím, e se tam pohřbívali neádoucí. Ona je silná osoba, ale čas od času to musí ukáznit taky. Vysolí, vykouří a podobně.
Není tady
Ne, Lupi, Bůh nezahrnuje zlo. To si oetřuje ten druhy. A ten jooo umí na sebe vzít sladouckou podobu kohokoliv, čehokoliv, jak je libo...
Asi tak: kdy noem kraji kuchařka maso pro strávníky, je ona i nů Boím dílem. Kdy nů pouije vrah na zabití souseda, oba (člověk i nů) jsou nástrojem toho druhého...
Není tady
I ve snu Judy - ale to zaila dcera.
Myslí Lupi, e by toto mohlo být ono?
Krátce po smrti taky jsem spala a zdálo se mi, e spím - bylo to v baráčku, kde jsme bydleli v mém dětství. Něco mě vzbudilo (ve snu), tak jsem otevřela oči - u postele stál taka a moc hezky se usmíval (to on moc nedělal). Já se ho ptala - tati, co tady dělá, vdy tys umřel? On jenom lehce zakrouti hlavou jako e ne a pořád se při tom usmíval. Pak jsem se asi vzbudila. Bylo to hodně ivé. ádné poselství, nic mi neřekl, ale vypadal hrozně klidně a spokojeně, smířeně a to mě potěilo.....
A mojí mamince, které se sny prakticky nezdají, přiel do kuchyně, stál mezi futrama, ale byla vidět jen spodní polovina těla, horní se jakoby rozplývala, výrazné byly ruce (o těch se mamce občas zdává, jsou pro ni asi nějak důleité). A řekl jí - neboj se, já vás budu chránit.
Je to moné, e to bylo ono nebo to bylo jen nae nae smrtí rozjitřené nitro, které se s touto situací vypořádalo pomocí těchto "uklidńujících snů?
Není tady
Ten druhý........myslí padlého anděla satanáe?
Ne, Viki. V mém pojetí je bůh shrnutím veho, co jest. A kdy říkám veho, myslím veho. Nemyslím si, e bůh je něco, co tak nějak obhospodařuje libovolnou půlku vesmíru - a u viditelného, nebo ne.
To mi prostě nejde, takhle si to představit.
Navíc půlku tak nějak vágně definovanou, jednou větí, pak mení......jsem toho názoru, e se vyvíjí a někam směřuje i vesmír a tudí i bůh a boství jako takové.
A my se můeme rozhodnout, jestli půjdeme s tím vývojem - anebo proti němu. A souhlasím ovem s tím, e jít proti není dobré a můe se nám to jevit, jako ďábel
Ale na satanáe jako bytost se mi opravdu nepodaří věřit - nehledě k tomu, e pokud se tím zabývá nějak důkladněji zjistí, e je to něco, jako obětní beránek - házejí se na něj vechny hříchy tohoto světa. A jsi kruhem na začátku....
Není tady
Judyna napsal(a):
Krátce po smrti taky jsem spala a zdálo se mi, e spím - bylo to v baráčku, kde jsme bydleli v mém dětství. Něco mě vzbudilo (ve snu), tak jsem otevřela oči - u postele stál taka a moc hezky se usmíval (to on moc nedělal). Já se ho ptala - tati, co tady dělá, vdy tys umřel? On jenom lehce zakrouti hlavou jako e ne a pořád se při tom usmíval. Pak jsem se asi vzbudila. Bylo to hodně ivé. ádné poselství, nic mi neřekl, ale vypadal hrozně klidně a spokojeně, smířeně a to mě potěilo.....
No teda! A se mi zjeila srst, Judy. Protoe úplně přesně tohle se stalo mojí dceři, asi 14 dní potom, co se nám zabil kamarád. Byl to dobrý a milovaný kamarád a ona měla navlas stejný sen - a na odpověď. Ona se ho v tom snu zeptala přesně tak, jako ty tatínka a on jí odpověděl - já vím, jen jsem se přiel rozloučit.
Těmhle snům, ve kterých se jakoby vzbudí, se říká lucidní - někdy mají několik vrstev - a veobecně, pokud vím, se jim přikládá zvlátní význam.
Dcera taky říkala, e to bylo hodně ivé, e kamarád vypadal klidně a smířeně - jen tam to bylo trochu posmutnělé. Snad, e se zabil a mladej (nedoil se padesátky.)
Není tady
A jo. No to jsou věci.
Děkuju.
A ten mamčin sen?
Ví, jí se jednou i stalo, e ji jakési ruce zvedly z postele - asi prý ruce její maminky a dostala rázný a jasný příkaz - hned vstaň z postele, nele!. Ona tedy vstala - u doopravdy, hodně se jí motala hlava, tak asi hodinku chodila po bytě, vzala si aspirin a pak se jí udělalo dobře. Je moné, e udělala dobře, e poslechla.....
Není tady
eva4444 napsal(a):
Kdysi jsem měla zvlátní příhodu, kdy jsem byla přesvědčená, e mi mrtvá babička pomohla a jak jsem na to pomyslela, tak v ten moment spadl těký obraz dědictví po ní ze zdi (co nikdy předtím ani potom neprovedl.) A taky jsem jednou viděla snad ducha dítěte v naem domě a nebo se mi to zdálo (neb to bylo hned po probuzení a dítko duch sedělo na mé posteli a dívalo se na mě). Tak proto jsem doufala, e manel alespoň nějak přijde min. do snu a kde nic tu nic.
A v naí lonici viděla kamarádka moje jogínka nějaké skřítky a toté jednou můj synek, i ho nakreslil, brrr, tak takový potvory bych spí z baráku nejradi vyhnala.
Děti ale prý mají zvlátní schopnosti, třeba tam opravdu je a třeba je hodný. Je klidně moné, e Tvého manela "uvidí" on. Já teda na tyhle věci fakt nejsem, ale bavila jsem se s jednou slečnou, která mi říkala, e kdy byla malá, mrtvé viděla běně. V dospívání to přelo.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Judyna napsal(a):
Krátce po smrti taky jsem spala a zdálo se mi, e spím - bylo to v baráčku, kde jsme bydleli v mém dětství. Něco mě vzbudilo (ve snu), tak jsem otevřela oči - u postele stál taka a moc hezky se usmíval (to on moc nedělal). Já se ho ptala - tati, co tady dělá, vdy tys umřel? On jenom lehce zakrouti hlavou jako e ne a pořád se při tom usmíval. Pak jsem se asi vzbudila. Bylo to hodně ivé. ádné poselství, nic mi neřekl, ale vypadal hrozně klidně a spokojeně, smířeně a to mě potěilo.....No teda! A se mi zjeila srst, Judy. Protoe úplně přesně tohle se stalo mojí dceři, asi 14 dní potom, co se nám zabil kamarád. Byl to dobrý a milovaný kamarád a ona měla navlas stejný sen - a na odpověď. Ona se ho v tom snu zeptala přesně tak, jako ty tatínka a on jí odpověděl - já vím, jen jsem se přiel rozloučit.
Těmhle snům, ve kterých se jakoby vzbudí, se říká lucidní - někdy mají několik vrstev - a veobecně, pokud vím, se jim přikládá zvlátní význam.
Dcera taky říkala, e to bylo hodně ivé, e kamarád vypadal klidně a smířeně - jen tam to bylo trochu posmutnělé. Snad, e se zabil a mladej (nedoil se padesátky.)
Ufff........stalo se mi to samé! Zanedlouho po smrti mého tatínka jsem měla velice ivý sen......taka se najednou objevil u nás, sedl si na stejné místo jako obvykle a já mu říkám - vdy ty jsi přece umřel.......a on říká - to není problém, my sem můeme přijít, kdykoliv chceme........já na to: no to je ale skvělé, vdy to tu můe být pořád s náma, to se vlastně nic nezměnilo. Pak jetě řekl - zajdi k mamce a přines nějaké oblečení.........a potom se ty dva světy začaly jakoby oddělovat a já jsem se hrozně snaila "udret" tady tu jinou dimenzi, ale pomalu bledla.......jsou to u desetiletí, ale pořád si pamatuju ten pocit obrovského těstí a úlevy, který mě zaplavil.....byla jsem v jakémsi polospánku a tekly mi slzy.
Bylo to pro mě něco naprosto výjimečného, protoe spím hrozně tvrdě a sny si nepamatuju. Vysvětluju si to tak, e se mi prostě zdálo něco, co jsem si hrozně moc přála...
Není tady
Ano. Nekteri lidi, zvlaste deti, jsou v tomhle vnimavejsi, citlivejsi. Pak je dulezite rozlisit, od koho ony "zahrobni ci snove" informace pochazi... Vpodstate je to velmi jednoduche: Staci se velmi soustredit na pocity, kt.toto zjeveni provazi - kdyz jsou prijemne, uklidnujici, ja jim rikam "vatičkové", tak je to ok, to andělé. Ale jak se tam vyskytne jakakoliv pochybnost, zakolisani, neprijemny pocit, váhání, strach... tak ZAHNAT, i jen pomysleni na to.
Buh totiz nikdy cloveku neposkytuje rady, po splneni kterych by se citil spatne a necitil ulevu. Jo, reseni nejakych slozitych zalezitosti muze byt bolave... Ale VZDYCKY NUTNE NASLEDUJE ULEVA, pochopeni, rozuzleni situace a z toho dal plynouci klid a mir v dusi...
Upravil(a) Dorka (26. 2. 2016 21:21)
Není tady
Judyna napsal(a):
Děti ale prý mají zvlátní schopnosti...... bavila jsem se s jednou slečnou, která mi říkala, e kdy byla malá, mrtvé viděla běně. V dospívání to přelo.
To je pravda a je to zvlátní - děti zhruba ve věku mojí starí dcery (polovina a konec sedmdesátých let) jevily běně předvídací schopnosti. U mě to ani nepřekvapovalo, kdy jsem slyela třeba "nepředjíděj ho, on bude odbočovat", nebo "kdes byla teto? Čekal jsem, e tě potkám ve městě veme mi ty vody" Do města jsem jela zcela náhodně...něco mi dolo.
A to bylo furt. Dokonce mi i dcera říkala, e musí udret jistý duevní stav - nečekat, ale předpokládat - přesně, jak je to třeba u vosení.
Po pubertě je to přelo a dneska u nad tím kroutí hlavou a věří mi to jen zdráhavě a jen proto, e jsem to já.
Děcka kolem mladí (osmdesátky) nic takového nejevily.
Není tady
Dorka napsal(a):
Ano. Nekteri lidi, zvlaste deti, jsou v tomhle vnimavejsi, citlivejsi. Pak je dulezite rozlisit, od koho ony "zahrobni ci snove" informace pochazi... Vpodstate je to velmi jednoduche: Staci se velmi soustredit na pocity, kt.toto zjeveni provazi - kdyz jsou prijemne, uklidnujici, ja jim rikam "vatičkové", tak je to ok, to andělé. Ale jak se tam vyskytne jakakoliv pochybnost, zakolisani, neprijemny pocit, váhání, strach... tak ZAHNAT, i jen pomysleni na to.
Buh totiz nikdy cloveku neposkytuje rady, po splneni kterych by se citil spatne a necitil ulevu. Jo, reseni nejakych slozitych zalezitosti muze byt bolave... Ale VZDYCKY NUTNE NASLEDUJE ULEVA, pochopeni, rozuzleni situace a z toho dal plynouci klid a mir v dusi...
Ale ono to není pokadé o nějakém řeení, Viki. Zrovna ten ná kamarád třeba - tam jsme fakt nikdo neměli potřebu nic řeit. Moná jeho ena, to jsem se jí nikdy neptala.
Souhlasím s tím, e lucidní sny, které vyvolávají strach, nejsou dobré; jen bych nebyla tak striktní s tou úlevou - u nás to třeba byl takový něný smutek, smíený se smíchem. Úlevy nebylo třeba.
Není tady
Já k tomuto tedy nemám ádné předpoklady, nikdy jsem neměla, jsem docela tvrdý realista........tohle byla jediná vyjímka.
Není tady
mia napsal(a):
Já k tomuto tedy nemám ádné předpoklady, nikdy jsem neměla, jsem docela tvrdý realista........tohle byla jediná vyjímka.
Mio, i já se povauju za realistu, i kdy... (právě to "i kdy" si tam nechávám ). Ve se snaím rozumově vysvětlit, proto i Lupiny jsem se ptala, jestli to nemohlo být jen takové rozjitření symslů. Ale kdy tady čtu, e malá Lupina, Ty i já jsme měly vpodstatě stejný záitek a co hlavně - kladly jsem ve snu úplně stejnou otázku ...No to je fakt zajímavé. A my dvě jsme vlastně dostaly i stejnou odpověď, i kdy já jen beze slov. Kdy mně taka i později chodil do snů, vdy mlčel a byl jakoby nezúčastněný pozorovatel bez jakéhokoliv vlivu na "děj". Ale jednou jsem byla ve snu v samoce - potkala jsem ho tam a byla jsem si přitom vědoma toho, e je mrtvý. Byla jsem i v tom snu moc ráda, e ho vidím, la jsem za ním a on ke mně poprvé promluvil - e mi chce něco říct, ale a s ním jdu o kousek dál....no a já se probudila
Není tady
Judyna napsal(a):
Děti ale prý mají zvlátní schopnosti...... bavila jsem se s jednou slečnou, která mi říkala, e kdy byla malá, mrtvé viděla běně. V dospívání to přelo.
To je pravda a je to zvlátní - děti zhruba ve věku mojí starí dcery (polovina a konec sedmdesátých let) jevily běně předvídací schopnosti. U mě to ani nepřekvapovalo, kdy jsem slyela třeba "nepředjíděj ho, on bude odbočovat", nebo "kdes byla teto? Čekal jsem, e tě potkám ve městě veme mi ty vody" Do města jsem jela zcela náhodně...něco mi dolo.
A to bylo furt. Dokonce mi i dcera říkala, e musí udret jistý duevní stav - nečekat, ale předpokládat - přesně, jak je to třeba u vosení.
Po pubertě je to přelo a dneska u nad tím kroutí hlavou a věří mi to jen zdráhavě a jen proto, e jsem to já.
Lupi, co je to "vosení" ?
Ta moje slečna se narodila v roce zhruba 1996. Měli to prý dost v rodině. Zpočátku se těch lidí prý i hodně bála. Ona je viděla i v bdělém stavu. Ŕíkala mi, e i její malá neteř hodně plakala, e viděla v místnosti sedět nějakou paní. Ukazovali jí fotky a byla to jedna u dříve zemřelá příbuzná.....
Já si z dětství pamatuju na takové jakoby straidýlko, vím, kde bydlelo, ale ne jak vypadalo,říkala jsem mu Kukulúny - to jsem asi někde slyela ten název(beztak od naich) a celé jsem si to asi tenkrát vymyslela.
Není tady
Souhlasím s tím, e lucidní sny, které vyvolávají strach, nejsou dobré
Zase to nemusí striktně platit vdycky... má situace, kdy "jemnějí prostředky" nezabírají, nejsou registrovaný a podobně. Kdy slepáka "nerozeene" ledováním, nastupuje skalpel...
Není tady
Judyna napsal(a):
mia napsal(a):
Mio, i já se povauju za realistu
Já rozhodně té Judy - moná mám jen irí pojem slova realita Za realistu povauju člověka, který prostě počítá s tím, co je a ztoho vychází a s tím pracuje - a to můe být nakonec leccos.
A kdy něco, vdycky si vzpomenu na tu písničku z A ijí duchové: "Vědecky vzato, Bílá paní neexistuje!" "Ale - co kdy tu je?"
Tak nějak to chodí.
Vosení je prosba k univerzu/vysokým silám. Vesmírný Objednávkový Servis, neboli VOS
Není tady
helena napsal(a):
Souhlasím s tím, e lucidní sny, které vyvolávají strach, nejsou dobré
Zase to nemusí striktně platit vdycky... má situace, kdy "jemnějí prostředky" nezabírají, nejsou registrovaný a podobně. Kdy slepáka "nerozeene" ledováním, nastupuje skalpel...
To rozhodně, jen by snad neměly být lucidní - za sebe můu potvrdit, lucidní jsem měla vdycky víceméně informační. Normální ovem někdy byly přímo můry - člověčice někdy bývá natvrdlá, to je pravda
Není tady
Judyna napsal(a):
mia napsal(a):
Mio, i já se povauju za realistu, i kdy... (právě to "i kdy" si tam nechávám ). Ve se snaím rozumově vysvětlit, proto i Lupiny jsem se ptala, jestli to nemohlo být jen takové rozjitření symslů. Ale kdy tady čtu, e malá Lupina, Ty i já jsme měly vpodstatě stejný záitek a co hlavně - kladly jsem ve snu úplně stejnou otázku ...No to je fakt zajímavé. A my dvě jsme vlastně dostaly i stejnou odpověď, i kdy já jen beze slov. Kdy mně taka i později chodil do snů, vdy mlčel a byl jakoby nezúčastněný pozorovatel bez jakéhokoliv vlivu na "děj". Ale jednou jsem byla ve snu v samoce - potkala jsem ho tam a byla jsem si přitom vědoma toho, e je mrtvý. Byla jsem i v tom snu moc ráda, e ho vidím, la jsem za ním a on ke mně poprvé promluvil - e mi chce něco říct, ale a s ním jdu o kousek dál....no a já se probudila
No já si tam to "i kdy".... vlastně taky nechávám.......
Ten můj sen se tvářil jako naprostá realita, docela věcná debata to byla, k tomu ta zmínka o tom oblečení, to jsem si pak řekla, jak jsem se probrala, e vlastně přání je otcem mylenky.....
Ale byla jsem z toho teda otřesená jetě hodně dlouho....a snad jsem tomu i nějakou dobu tak napůl věřila.
A to se stalo jetě i cosi na pohřbu.......co jsem si já taky celkem racionálně vysvětlila, ale můj mu i někteří dalí jsou dodnes přesvědčení, e to nebylo jen tak...
Není tady
"Já si z dětství pamatuju na takové jakoby straidýlko, vím, kde bydlelo, ale ne jak vypadalo,říkala jsem mu Kukulúny "
Kukuluny je straidýlko z písničky, taky si na ně pamatuju - Kukuluny, Kukuluny, nae straidýlko Kukuklůůůůůůny.........tak nějak to bylo:lol:
Není tady
Kdy mi umřela máma, tak se mi pak v noci zdál nádherný sen. Setkaly jsme se spolu v lese, vude tekly potůčky s křiálově čistou vodou, vechno bylo prosvětlený sluncem. Ona měla na sobě dlouhý bílý splývavý aty, byla o něco mladí, měla delí vlnitý černý vlasy. Objímaly jsme se a ona mě přesvědčovala, e neumřela, e to není pravda, e tu bude pořád... Úleva, pocit těstí...
Není tady
Jo, to asi andele ti poskytli ulevu od bolestive ztraty...
Není tady
Judyna napsal(a):
Moja neter (teraz 12-ročná) to mala ako diea, dokonca ako trojročná zahlásila také veci ako "Britka je chorá a a zomrie, budeme smutní..." - nikto jej nepovedal, e môj pes je chorý a e veterinár nám pár dní predtým povedal, e je to neliečitežné (ale teda, ete chvížu ila, bola to taká skôr líivá neliečitežná choroba), ako aj pár ďalích vecí. Myslím, e tak okolo desiatioch rokov ju to začalo prechádza...
Není tady