6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mě pomáhá taky dělat něco buď venku nebo být s lidmi. V okultismu jsem se hrabala týden na internetu a u mě to přestává bavit.
Není tady
Co mas dělat? No miluj decka a buď na ne hodná...
To vůbec není blbá rada... v podobnejch situacích jsou děti spí výhoda (i kdy to zní paradoxně). Je nutný se o ně postarat od jídla po pohlazení... a tyhle povinnosti, opakovaná rutina, svým způsobem člověka udrí nad vodou. Dokonce i nutnost přemejlení o dalím fungování dotyčnýho "dokope" k nějakýmu jednání... vechno lepí, ne děcka "vyměnit" za vlastní apatii či nedejboe něco horího.
Plakat a vzpomínat se -i společně - můe, ale "zakonzervovat" se do smutku, to u ne.
Není tady
Ano, proto jsem psala, e práce kolem dětí- kadodenní starosti a radosti kolem nich jsou nejlepím lékem......
Vím to toti z vlastní zkuenosti. Byla jsem tedy v jiné situaci - rozvedená, ne vdova, a pouze s jedním maličkým dítětem, ale absolutně bez prostředků i bydlení. Nechtělo se mi ani vylézat s postele. No ale prostě jsem musela. Musí připravit jídlo, dětem se věnovat, jít dál. Proto sjem i psala v reakci na Dorčin příspěvek, e zpočátku asi pojede jak stroj, ale pak příjdou i ty malé radosti, ale půjde to opravdu pomalu.
To je dobře, e jsi od okultismu utekla. Ale zase na druhou stranu je fajn, e se snaí nějak si pomoct, e to nenechává být. e jsí přila i sem na Babi. To by mohlo vypadat na to, e to snad , někdy, bude dobré. Protoe to nenechává být.
Není tady
Jo jo, u je to lepí. Zítra to budou 2 měsíce. Na babinet chodim do uzavrene skupiny maminek. Sem jsem prisla hledat ty duchovní nebo ezotericke odpovědi, stejně nenajdu, nejsou.
Není tady
eva4444 napsal(a):
Jetě k té numerologii, tak manel zrovna tu mříku měl celkem pěknou, to jenom já mám tu rovinu s chybějícími čísly 4-5-6, take v numerologii asi odpověď fakt těko najdu.
U jsem četla i o okultismu a doufala, e uvidím znamení, e je manel s námi, kde nic, tu nic, ani sny, vůbec nic.
Moná by se mi ilo líp, kdybych byla křesanka věřící v boské dobro. Jene jsem skeptik a připadá mi, e jsme jako rybičky v akvárku, pokusné myky, pro nějakého boha, na kterého se momentálně zlobím.
Určitou naději snad dávají knihy Moodyho, ivot po ivotě.
okultismu se vyhni irokým obloukem !!!
znova napovím, milosti boí dosáhnou ti čístého srdce ( nebo oni uzří boha)
zklidňuj své rozbouřené emoce a naplň je opět láskou . manel nemůe přijít shora za tebou, protoe na to nemá právo. ale ty s čistým srdcem a mylenkami můe za ním v duchu nahoru. to je povoleno i za tvého ívota by jen nakrátko . no a a přijde tvůj "čas" tak se potkáte , budete zase spolu. ,
Upravil(a) luděk (24. 2. 2016 10:47)
Není tady
luděk napsal(a):
eva4444 napsal(a):
luděk napsal(a):
jestli se trápí pro někoho , kdo ti umřel , tak to nedělej. ten člověk tě neopustil, neodeel . jen tělo přestalo fungovat. v tvým srdci a duchu bude dál s tebou, kdy vzpomene a jednou se stejně potkáte.
to platí co lidstvo existuje.Jak jako neopustil? Jakoe není, to je věc jistá. Tato rada by byla moná pouitelná, kdyby odeel za 40 let a ne ve 40-ti, kdy tu mám "na krku" 3 děti a nutnost nějak je vychovat sama.
neopustil , neutekl , nenechal tě v tom a el za jinou, neprchl za penězi do ameriky nebo německa. byl ti důstojným partnerem a do konce. zaleí jen na tobě , jak to bude vnímat. já ti jen řekl alternativu, jak vyplnit tu "mezeru" v dui.
Má iste pravdu, ale mne niekedy paradoxne ako reakcia na takúto stratu pomáha "nasra sa". Hnev je niekedy dobrá emócia, núti k aktivite, k tomu "vykala sa naňho! apod. Ale čo s partnerom, ktorý bol práve dobrý, nič sa mu nedá vyčíta - ani len to, e "si zomrie"...? To je niekedy oveža aie.
Není tady
eva4444 napsal(a):
Mě pomáhá taky dělat něco buď venku nebo být s lidmi. V okultismu jsem se hrabala týden na internetu a u mě to přestává bavit.
Okultizmus by som nateraz nechala tak... čo má by, to sa stane, ak bude niečo akútne, zjaví sa ti to vo sne... a inak treba i tu a teraz, v 3D,
Není tady
eva4444 napsal(a):
Jo jo, u je to lepí. Zítra to budou 2 měsíce. Na babinet chodim do uzavrene skupiny maminek. Sem jsem prisla hledat ty duchovní nebo ezotericke odpovědi, stejně nenajdu, nejsou.
Sú ale nie jednoduché - nie "návod na pouitie ivota", to proste neexistuje, kadý potrebuje nájs svoj vlastný návod, ktorý sa navye kadým dňom mení...
Není tady
Selima napsal(a):
luděk napsal(a):
eva4444 napsal(a):
Jak jako neopustil? Jakoe není, to je věc jistá. Tato rada by byla moná pouitelná, kdyby odeel za 40 let a ne ve 40-ti, kdy tu mám "na krku" 3 děti a nutnost nějak je vychovat sama.neopustil , neutekl , nenechal tě v tom a el za jinou, neprchl za penězi do ameriky nebo německa. byl ti důstojným partnerem a do konce. zaleí jen na tobě , jak to bude vnímat. já ti jen řekl alternativu, jak vyplnit tu "mezeru" v dui.
Má iste pravdu, ale mne niekedy paradoxne ako reakcia na takúto stratu pomáha "nasra sa". Hnev je niekedy dobrá emócia, núti k aktivite, k tomu "vykala sa naňho! apod. Ale čo s partnerom, ktorý bol práve dobrý, nič sa mu nedá vyčíta - ani len to, e "si zomrie"...? To je niekedy oveža aie.
anoo, i nasranost je emoce , hodně často pozitivní , protoe vyene z člověka stres. nejhorí je smutek , z něj deprese, pak bolest a nemoc.
Není tady
Nasraná, to tedy jsem. Na Boha i na sebe (e jsem chlapa nechala s těkou "chřipkou" doma samotného a la po vánočních návtěvách za babi a rodiči) a troku i na chlapa, e si dovolil umřít, místo aby el včas k doktorovi nebo alespoň někomu včas zavolal a teď nekomunikuje ani jako duch. Hlavně se potřebuji vzchopit, efektivně pracovat atd. Dítka mě nad vodou drí, třeba nejmladího mazlíka tulím furt, deprese nemám.
Upravil(a) eva4444 (24. 2. 2016 14:40)
Není tady
To je dobre... aj tá nasranos (lepie ako seba- a jeho-žutos) a aj muckanie mazlíka.
Není tady
eva4444 napsal(a):
Jsou - ale nesmějí se vyplait Já jsem například měla pár setkání s....řekněme nehmotným světem. Ale vdycky to bylo mimoděk, kdy mě ani nenapadlo na něco podobného myslet.
Musí to přijít samo, ony musejí přijít samy. Z těch setkání jsem si odnesla jetě jednu věc: kadé je straně namáhavé pro obě strany - nejspí proto se jich uskuteční tak málo.
Není tady
Myslí Lupi, e takováto setkání mohou přijít i ve snu?
Není tady
Lupino vyprávěj, to mě zajímá.
Není tady
I ve snu Judy - ale to zaila dcera.
Evo - no třeba jsem plela růe a přemítala jsem právě o nich, kdy jsem ucítila na rameni lehounký dotek a jasně mi v hlavě zaznělo "servus, moja!" A to byla moje milovaná teta, která umřela asi dva měsíce zpátky. Já jsem okamitě zareagovala, nadchlo mě to, dověděla jsem se, e se má dobře, ale na otázku, kde je, jen něco zaumlila, tie se zasmála a byla v tahu.
Podobně jsem cítila svého tátu - taky jsem myslela na vechno moné, jen ne na něj.
A jiné bytůstky
Není tady
Kdysi jsem měla zvlátní příhodu, kdy jsem byla přesvědčená, e mi mrtvá babička pomohla a jak jsem na to pomyslela, tak v ten moment spadl těký obraz dědictví po ní ze zdi (co nikdy předtím ani potom neprovedl.) A taky jsem jednou viděla snad ducha dítěte v naem domě a nebo se mi to zdálo (neb to bylo hned po probuzení a dítko duch sedělo na mé posteli a dívalo se na mě). Tak proto jsem doufala, e manel alespoň nějak přijde min. do snu a kde nic tu nic.
A v naí lonici viděla kamarádka moje jogínka nějaké skřítky a toté jednou můj synek, i ho nakreslil, brrr, tak takový potvory bych spí z baráku nejradi vyhnala.
Upravil(a) eva4444 (25. 2. 2016 20:10)
Není tady
Moná se ozve, netlač na něj. Co ty ví, jak na tom jeho due právě je?
Já viděla jednou rusalky (labské) ale jeliko jsem mírně poučena, neviděla jsem je jako bytosti nějakého tvaru, ae spíe jako by byly třeba z mraků, nebo páry, nebo tak.
Pogačnik tvrdí, e existuje něco, jako "sdruená" energie/bytost ivlů (teda veho, ale teď je řeč o ivlech) e prostě typ a charakter ivlu a jeho vlastnosti vytvářejí jakousi matrici bytosti. Ale protoe lidem se blbě navazuje kontakt s "nějakým kusem páry" tak e si představují konkrétní bytost.
Já si myslím, e do její podoby se nám promítá i nějaká podrobnějí charakteristika - místa, času, atd. ale e si tam promítáme i svoje. Take synek asi viděl konglomerát veho dohromady.
Tomu s tou babičkou bych klidně věřila - znám takových vyprávění hromadu, take buď duch/due - nebo ten ivý zapůsobí, jako poltrgejst. Ale to fakt nevím.
Není tady
Za sebe na tohle vsecko nemuzu rict nic jineho, nez NA TOHLE POZOR!!! Veliky! To neni Boí...
Jako v oblibenem filmu Duch. Neni nerealny, ale co se v nem deje (a autor ztvarnil), neni dilo Bozi... To UMI "ten druhy", zvlada to lehce, a uspesne oblbne spoustu uprimnych lidi, ktere ziska na svoji stranu...
Taky me dostal, v dobe meho "hledani", kdyz jsem si mooooc prala setkat se s mym zemrelym tatou...
Kdyz ta potreba gradovala a ja nevedela kudy kam, studovala Moodyho a jine podobne filozofie, inklinovala k cerne magii a byla ochotna obetovat cokoliv za setkani s nim (tatou) KDEKOLIV... On prisel.
Nejdriv mi teta rikala, ze v kostele, kam chodi zpivat, vidi porad jeho oci. Pote, kdy ja jsem ji rekla, at ho posle taky za mnou, jsem ho JASNE CITILA, jak je vedle mne v uzke chodbicce bytu, kde jsem bydlela...
Není tady
Pokracovani (text se mi schovaval a ja nechci mit ty hrozne preklepy v tak vazne situaci...)
Sla jsem zkouset "pichani nozem do rohu naprosto tmave mistnosti za ucelem, ze pak mi "temne sily" pomohou...
Nez jsem se do te mistnosti dostala (byl to zachod), citila jsem, jak mi v ceste uzkou chodbickou branil nekdo, neco, kdo/co tam nebyl.
Ja mela pocit, ze je to tata, ale tvrdohlave sla dal, k tomu zachodu.
Jo. Ja mela nuz, presne podle navodu, ze se ma pichat do vsech ctyr rohu temne mistnosti, a pak se STANE COSI...
Není tady
Pokracovani:
Stalo se,jo.
Az jsem sla nuz zapichnout do toho posledniho rohu, opiraje se o ty papndeklove dvere zachodove bunky, tak ac byly zavrene, povolily, a dovnitr vnikl prouzek svetla...
Ja Pravdu o Bohu tehdy vazne neznala (a jeste dlooouho pote taky ne), ale tehdy jsem JASNE citila, ze TUDY A TADY N E !!!
Není tady
Dorko, to zní dost straidelně.
Není tady
luděk napsal(a):
eva4444 napsal(a):
Jetě k té numerologii, tak manel zrovna tu mříku měl celkem pěknou, to jenom já mám tu rovinu s chybějícími čísly 4-5-6, take v numerologii asi odpověď fakt těko najdu.
U jsem četla i o okultismu a doufala, e uvidím znamení, e je manel s námi, kde nic, tu nic, ani sny, vůbec nic.
Moná by se mi ilo líp, kdybych byla křesanka věřící v boské dobro. Jene jsem skeptik a připadá mi, e jsme jako rybičky v akvárku, pokusné myky, pro nějakého boha, na kterého se momentálně zlobím.
Určitou naději snad dávají knihy Moodyho, ivot po ivotě.okultismu se vyhni irokým obloukem !!!
znova napovím, milosti boí dosáhnou ti čístého srdce ( nebo oni uzří boha)
zklidňuj své rozbouřené emoce a naplň je opět láskou . manel nemůe přijít shora za tebou, protoe na to nemá právo. ale ty s čistým srdcem a mylenkami můe za ním v duchu nahoru. to je povoleno i za tvého ívota by jen nakrátko . no a a přijde tvůj "čas" tak se potkáte , budete zase spolu. ,
Ludku,jak tohle muzes rict SETKATE SE SPOLU vzdyd nikdo na svete s tech zijicich nemuze vedet co bude potom.Jsou to jen domnenky a fantazirovani.To co opravdu bude.....budes vedet,az navzdy odejdes nikdy driv.Vis i knez pri svem kazani rekl,ze nikdo nevi co bude potom, nic nevnucoval ani nefantaziroval jsou to vsechno jen domnenky
Upravil(a) eremuruss (26. 2. 2016 7:33)
Není tady
Tak proto jsem doufala, e manel alespoň nějak přijde min. do snu a kde nic tu nic.
Jak říká (i kdy v trochu jiný souvislost) klasik - "kdo by ho hledal, nenajde ho, jinak přijde sám".
Takový "setkání" se vynutit příli nedá... a podobný snahy nedopadají dobře.
Není tady
Jako asi mnoho z nás, i já jsem kdysi zaila velkou ztrátu. A v zoufalství a touze najít nějaký záchytný bod v ivotě, jsem zkusila snad skoro vechno. Od psychologů a po tu numerologii (kterou já osobně povauji za dobře maskovaný podvod a snadný výdělek na neastných lidech).
Pomohla mi nezbytná potřeba postarat se o děti, ale hlavně čas. Ten hojí rány asi nejlíp.
Některé věci zpětně hodnotím jako slepé uličky. Tu numerologii, kineziologii apod. Přestoe zas ta kineziologie jinému z mé rodiny pomohla. Moná právě i tou nabytou "jistotou", e se dotyčný se zemřelým jednou zase setká. Někomu tahle víra pomáhá...
Dnes u je to hodně přes deset let. iju dál a spokojeně. Občas, třeba při nějaké písničce, kterou jsme se zemřelým poslouchávali, vzpomínka zas zabolí. Ale jen na chviličku. U jsem jinde a to, co se tehdy stalo, u je teď pro mě trochu jako dávný pravěk....
Není tady
I me se stalo neco co si vysvetluji jako,ze me moje zemrela mama prisla vzbudit.Noc pred touto prihodou jsem mela doma navtevu ktera odesla par hodin pred mym odchodem do prace.Budik jsem si sice naridila na mobilu,ale neuvedomila jsem si,ze uz je po pulnoci a ze jsem ten budik mela naridit na ten den.Vzbudila jsem se po 6 hodine,kdy jsem ve snu slysela volani meho jmena pod okny.Vykoukla jsem ven a nikdo tam nebyl.V praci jsem se pak zeptala me spolupracovnice ktera bydlela v sousedstvi jestli na me nahodou nevolala kdyz odchazela do prace.Pry ne,ani nemohla,kdyz v dobe meho probuzeni,uz byla davno v praci a pracovala.Toto se me stalo par mesicu po matcine smrti.A myslim si,ze me prisla vzbudit moje mama.Ale jak to doopravdy bylo nevim,treba to byl jen sen a ja si to jen spojuji s mamou.
Není tady